Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Toegeven dat je lesbisch bent - 46951 keer gelezen
Ze had een natte kut. Dat gebeurde iedere keer dat er een lekker wijf voorbij kwam lopen en daardoor voelde Iris dat ze op vrouwen viel. Eerst wilde ze het natuurlijk allemaal zeker weten, ze kon er niet zomaar klakkeloos vanuit gaan dat ze op vrouwen viel, puur omdat haar kutje nat werd, hoewel het wel vrijwel zeker was voor haar. Daarom probeerde ze nog meerdere malen met mannen naar bed te gaan. maar daar waar het vroeger een makkie was om zich lekker te laten neuken door een zwaar geschapen kerel, had ze nu problemen. Iedere keer dat ze aan een pik zat te zuigen of er eentje in haar kutje gedrukt kreeg, moest ze zich een vrouw inbeelden om ervan te kunnen genieten. Ze begreep eindelijk dat ze op vrouwen viel. Ze moest niets meer van kerels hebben en als ze heel erg eerlijk was tegen zichzelf, wist ze ook wel dat ze eerder neukte omdat het zo hoorde, dan dat ze het echt zelf wilde of er van kon genieten. Ze voelde zich niet eens echt aangetrokken tot mannen en had – dat werd haar duidelijk nu ze wist dat ze een pot was – het standaard, opgelegde beeld van een lekkere vent gewoon in zich opgenomen en koos met dat beeld in haar hoofd de mannen uit.

Nu hoefde dat allemaal niet meer, ze kon gewoon haar ding doen, genieten van vrouwen die langs liepen. Alleen ja, hoe in hemelsnaam die meiden nou te verleiden? Ze had geen enkel idee. Moest ze het aanpakken, net als bij de mannen? Al haar charme in de strijd gooien en dan maar zien waar het uiteindelijk op uit zou lopen? Ze kon niet over de armen van een mooie slanke vrouw gaan strelen en stiekem in haar oor gaan fluisteren hoe lekker hard en groot ze haar spieren vond, wat ze wel bij mannen kon doen. Als een man zich sterk voelde , ook al was het door woorden, kon ze alles met hen doen wat ze wilde. Het speelde natuurlijk ook wel mee dat ze er erg mooi uitzag, dat was natuurlijk wel haar sterke punt. Ze had lange blonde haren, ze liepen kaarsrecht en tot over net boven haar billen, ze had mooie ferme tieten en een kontje zo geil, daar kon je de hele dag naar staren, tot ze je een klap in je gezicht zou geven omdat je zo asociaal naar haar reet aan het turen was.

Iris wist niet zo goed wat te doen, moest alles dus ontdekken en liep gewoon op een vrouw af die ze wel leuk vond. Ze ging naast haar lopen en keek haar gewoon aan, verder niets. De vrouw vond haar gedrag op zijn zachtst gezegd vreemd en liep een beetje sneller door. Ja, niet iedere vrouw was natuurlijk lesbienne, net als niet iedere man waarop ze haar pijlen voorheen richtte, hetero was. Maar goed, ze bleef het proberen op verschillende manieren. Ze sprak vrouwen aan, botste zachtjes tegen ze aan in winkels en allemaal van dat soort dingen, maar niets leek te werken. Ze ging naar huis, ten einde raad en besloot op het internet te zoeken naar tips. Maar wat ze tegenkwam was een club waar lesbische vrouwen elkaar ontmoeten konden. Gewoon, ergens in de stad. Het was geen disco of nachtclub of iets dergelijks maar meer een soort bijeenkomst van wat Iris begreep uit de omschrijving. Je kon er zo naar binnen lopen en toen ze zag dat er die avond nog een bijeenkomst was, stapte ze in de auto en reed ze er meteen naartoe. Ze was opgelucht maar ook wel een beetje gespannen. Ze kreeg nu vast en zeker een heleboel tips over hoe een vrouw te versieren. Zo moeilijk kon het toch niet zijn? Ze moest alleen even weten hoe ze het aan moest pakken en hoe ze erachter kon komen of een vrouw ook een lesbo was. Als ze die dingen onder de knie kon krijgen, was ze alweer een heel stuk verder.

Ze kwam aan bij een soort clubgebouw waar de meeting plaatsvond en liep meteen naar binnen. Als ze zou blijven staan om even te kalmeren, zou ze waarschijnlijk nooit naar binnen zijn gegaan, dus moest ze gewoon doorzetten en haar angsten overwinnen. De bijeenkomst was al een half uur bezig, maar op de website stond dat het helemaal niet erg was als je laat kwam, je kon zo meedoen, het liep toch altijd wel uit. Toen Iris binnen kwam, zag ze de dames wel heel erg innig bij elkaar zitten. Eentje van hen had haar hoofd in het schoot van de ander liggen, waarschijnlijk om op een soort aparte manier troost te zoeken. Maar toen Iris dichterbij kwam staan, zag ze dat de vrouw op wiens schoot het hoofd lag, haar rokje omhoog had geschoven, haar slipje opzij had gedaan en uitvoerig door die andere vrouw gelikt werd. Normaal gesproken zou Iris uit zo een situatie weg zijn gelopen, maar nu ze al die gevoelens voor het vrouwelijk geslacht had ontwikkeld, wilde ze blijven. Ze zag dat de andere vrouwen die aanwezig waren aan het toekijken waren en met hun tieten zaten te spelen, sommigen lieten hun handen in hun slipjes glijden om met hun kutjes te kunnen spelen. Iris zocht een lege stoel en ging naast een andere vrouw zitten, die net haar spijkerbroek had geopend en haar vingers in haar kanten slipje had laten glijden. Iris keek haar aan en besloot zich door haar gevoel te laten leiden.
Ze liet haar hand op de rand van de spijkerbroek van de vrouw liggen en trok de broek naar beneden, stond zelf op en deed haar eigen broek ook uit, compleet met slip en ging tussen de benen van de vrouw zitten. Ze zoog even op haar wijsvinger en stak deze langzaam in de kut van de zojuist met zichzelf spelende lesbienne en begon deze langzaam in en uit te bewegen, draaide rondjes, precies zoals ze het zelf ook zo lekker vond als ze aan het vingeren was of gevingerd werd.
. De vrouw op de stoel zakte nog een beetje onderuit zodat Iris er goed bij kon. De vrouw begon zachtjes te kreunen, tilde haar shirt op en speelde met haar tieten. Ze had geen bh aan en had dat zo te zien ook helemaal niet nodig. Wat Iris wel opviel was dat het allemaal bloedmooie vrouwen waren en het feit dat zij mocht doen wat ze nu deed, was alleen omdat ze zelf ook beeldschoon was om te zien. waarschijnlijk hadden ze haar alleen toe laten kijken als ze dik en lelijk was geweest. Of erger nog, misschien hadden ze haar de deur wel gewezen!

Iris trok haar vinger uit het natte geschoren poesje en zoog het geil er vanaf. Haar tong likte nog even langs haar lippen, waarna ze voor het eerst in heel haar leven tussen de benen van een andere vrouw dook. Ze likte aan de randen van die hete kut,liet haar tong lekker rond glijden en dook toen naar het centrum, waar alle lekkernijen van de vrouw te vinden waren. Iris begon gulzig aan het klitje van de mooie dame te likken en snoepte van de gezwollen schaamlippen. Om hen heen begonnen alle andere vrouwen ook met elkaar te spelen, het was een ware lesbische orgie aan het worden. Likkende sletjes en vingerende feeksen alom, het was een genot om daar als nieuwe lesbienne tussen te vallen, wat een plezier had Iris. Ze had geen idee dat het zo geil kon zijn. Ze dacht dat vrouwen meer beschaafd waren dan dit en dat homofiele kerels meer van dit soort bijeenkomsten hielden. God wat was ze toch wereldvreemd met dat soort zaken. Ze ging zelf op de koude vloer liggen en spreidde haar benen, kijkend wat de vrouw die ze zojuist had zitten likken zou doen. Die nam meteen actie en dook ook op de grond en begroef haar gezicht diep in de kut van Iris. Ze werd gebeft en ook al was dat wel vaker gebeurd, toch was het door een vrouw lekkerder. Ze wist namelijk precies hoe en waar te likken, omdat ze het zelf al meerdere keren ervaren had natuurlijk. Wat drong die tong toch diep in haar geile kutje, Iris kon het niet langer volhouden en kneep haar kut-spieren samen en kwam spetterend klaar, recht in de mond van die geile en op zich nog vreemde vrouw die haar aan het likken was. Het voelde zo magisch , Iris werd er even door overvallen ,de tranen rolden over haar wangen van emotie. Ze werd even opgevangen door de vrouw die haar net had klaar weten te beffen op wel heel erg snelle wijze. “Dit is je eerste keer, of niet?” vroeg ze aan Iris. Ze knikte. “Geeft niets hoor lieverd, voor ons moest dat ook een keertje gebeuren en wij hadden hetzelfde gevoel. Ga maar even zitten en kijk toe, misschien steek je er nog wat van op.” Iris ging zitten, maar ze kon haar aandacht er niet bijhouden. Ze was gewoon zo blij dat ze dit zo snel al had mogen ervaren en wilde dit clubje zeker te weten vaker gaan bezoeken, maar op dat moment even niet meer. “Ik ga even weg, ik kom volgende week zeker weer, ik moet alles even laten bezinken. Bedankt,” zei ze en ze trok haar kleren weer netjes aan en vertrok. Onderweg naar huis reed ze nog even langs de videotheek om een paar spannende films mee te nemen. Film waarin vrouwen het met elkaar deden. Ze werd daar erg van opgewonden en vingerde zich de hele avond lang op die geile filmpjes klaar.

De week daarop kwam ze weer bij de club, volledig zeker van haar zaak en ze was nog op tijd ook. Het begin was allemaal geklets over wat er die week allemaal gebeurd was. Iris had natuurlijk heel veel te vertellen over haar eerste volle week als lesbienne en de vrouwen knikten instemmend met al haar verhalen, alles was voor hen natuurlijk gesneden koek, maar ze hadden het in het begin ook heel moeilijk gehad. Daarom was dit geile clubje ook opgericht, omdat ze zo elkaar konden helpen om meer in het reine te komen met het lesbienne zijn. Iris was heel blij met deze club en kwam er ook snel achter dat het lang niet altijd vrijen was, er kwam ook een hoop gepraat bij, wat de vrouwen allemaal heel erg scheen te helpen. Iris moest daar wel even aan wennen maar al snel deelde ook zij haar diepste emoties. Het leukste van de gesprekken was nog het praten over sex met mannen en hoe ze geen idee hadden wat een vrouw nou echt lekker vond. Ze had haar plekje gevonden, ontdekte steeds meer voordelen aan het lesbisch zijn en genoot vanaf dat moment in de club optimaal van haar prachtige nieuwe leven als liefhebster van de enige liefde die ze mooi vond, de vrouwenliefde.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners