Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tiffany en haar eerste lesbische ervaring - 6351 keer gelezen
Dit verhaal is geschreven door jacob van holland, een ervaren “ Lover” Geheel verzonnen, elke gelijkenis met personen, plaatsen of omstandigheden is puur toeval.

Jacobs Tiffanie en Johans Chantal en hun eerste lesbiese ervaring


Het was hoog zomer, en we hadden een lang weekend vrij. We zaten met de ochtendkoffie in ons zwemgoed in het zonnetje voor de caravan van Jacob`s ouders op Texel. Tiffany, Jacobs schatje, Chantal, het schatje van Jacob`s broer Johan, Johan, en Jacob zelf. Jacobs mobiele telefoon begon plotseling driftig te piepen. Mopperend stond hij op, dat ik nou moet vergeten dat pokkeding uit te zetten! Hij nam aan en zei `met Jacob van Holland` Er volgde een lang gesprek met enkele opmerkingen en vragen, en het gesprek werd beeindigd. Schatje, zei Jacob tegen Tiffany, ik moet er een dagje tussenuit, Johan, luister, we moeten een tuin ophogen en betegelen, met vader samen, het moet in een dag klaar, dus doorwerken, want de eigenaar wil zijn vrouw verrassen. Maar het schuift per man wel 250 Euro. Mooi, zei Jacob, dan kunnen we in de vacantie een week langer op Texel blijven! Chantal, dat is een vriendin van Tif maar ook het liefje van Johan, zat te pruilen. Kom meiden, het is maar 24 uur, dan zijn we weer terug. We kleedden ons aan en stapte in de auto van m`n moeder, die we dat weekeinde weer eens mochten gebruiken. Bij het hek van de uitgang van de camping zwaaide de meiden ons uit en we reden richting Almere. Tif en Chantal slenterden terug naar de caravan en gingen weer in het zonnetje zitten. Zullen we wat gaan doen? Vroeg Chan, of zullen we hier blijven en lekker van het zonnetje blijven genieten! Laten we nu maar hier blijven, maar ik wil morgenochtend wel naar ons plekje op het strand, zei Tif.

De volgende dag stonden we om negen uur op en na het ontbijt waste ik de bordjes en kopjes af. Regel jij het zwemgoed en de fietsen vast? vroeg ik. Okee, zei Chantal, en trok de fietsen achter de caravan vandaan. We kleedde ons om in de caravan en sprongen op de fiets richting strand. Onderweg naar het strand zei ik zullen we naar het naaktstrand, daar kunnen we lekker naakt zonnen zonder lastig gevallen te worden. Accoord, zei Chantal. We zette de fietsen op slot en liepen een eind het strand af tot voorbij het bord nudistenstrand. Daar aangekomen liepen we omhoog tot het hek bij het duinrand en zette de beachshelter op. Badlakens uitspreiden en lekker lui liggen zonnen.

Hoe is het nu op je werk, Tif, vroeg Chantal. “Nou, er was er een op mijn werk die me steeds naliep en dubieuze praatjes had, maar toen Jacob hem had aangesproken en er op aandrong dat niet meer te doen, droop hij af…… “
Hahaha, moest Chan lachen, ik zie Jacob z`n optreden al helemaal voor me. En jij? Vroeg Tif. Nou, bij ons werken enkel meiden, dus je weet het wel, de hele dag gezwets over vriendjes, tieten, en korte rokjes. In de pauze word de Wehkamp catologus gezamenlijk doorgenomen voor de spulletjes die ze aan willen schaffen. Pfoei, dat je daar niet doodziek van wordt, zei ik. Nou, het valt wel mee, ik heb het best wel druk, dus ik let er niet al te veel op, bovendien zijn ze zowat allemaal zo rond de 25, en ik met m`n 19 jaar val daar net wat buiten. We zonnebaadde een tijdje zwijgend verder en ik kreeg plots jeuk aan de driehoek boven mijn doosje, ik scheert het regelmatig, maar was deze keer de scheerspullen vergeten, en die doorkomende haartjes jeukte vreselijk. Ga je lekker, vroeg Chan toen Tif weer eens heftig lag te schurken. Ik legde het verhaal uit en Chan zei dan kopen we toch wat bij de drogist! Daar had ik niet aan gedacht, en we gingen zwemmen om het zaakje wat af te koelen. In het koude zilte noordzeewater werd de jeuk gelijk minder, en toen we uitgezonnebaad en gezwommen waren, fietsten we op de terugweg langs de drogist. Ik pakte die nieuwe groenblauwe damesset van Gilette en een bus scheerschuim, en we fietsten door naar de camping. De jongens waren toch weg en we hadden geen zin om te koken, veel te warm, dus we namen een zakje kant en klare sla mee, haalde op de camping een patatje en een bal gehakt, en hadden zo toch een gemakkelijke en smakelijke avondhap. We zette de TV aan, keken naar het achtuur journaal, zapte nog wat verder, maar op een simpele antenne krijg je alleen Nederland 1, 2, en 3 en omroep Flevoland, dus waren we snel uitgezapt. Er was niet veel dat de moeite waard was, dus maar uit dat ding. “Zal ik jouw poesje eens lekker glad scheren?” Vroeg Chan, en Tif zei accoord. We gingen in de voortent zitten en overlegde hoe het te doen. Het lijkt mij het beste dat je een handdoek op tafel legt en daar op gaat zitten, zei ze. Dat leek mij ook en zo dus gedaan. Ik stroopte mijn bikini uit, trok m`n sokken uit en ging op tafel zitten. Chan pakte een krukje en ging tussen m`n knieen zitten. Zo, zei ze, laat de dokter maar eens kijken. Ik grinnikte en spreidde mijn knieen zodat ze goed bij de te scheren plekjes kon.


Met een vochtige washand bevochtigde ze de haartjes, toen die doorweekt waren spoot ze een flinke dot scheerschuim op haar hand en begon me in te zepen. Het was een merkwaardige sensatie dat mijn beste vriendin over mijn doosje zat te aaien. Niet dat we lesbies waren, we zijn zo hetero als de pest, maar hadden er gewoon nog nooit eraan gedacht iets samen te ondernemen. Ik zuchtte, en liet me achteover zakken op tafel, en genoot van die lekkere ontspannende strelingen door mijn schaamhaartjes. Chantal kreeg kennelijk door dat ik het wel lekker vond, en deed haar strelingen wat brutaler worden. Af en toe beroerde ze mijn schaamlippen en ik kon er niets aan doen, ik werd langzaamaan een beetje hitsig. Toen Chan bij een stevige veeg voelde dat ik nat begon te worden, haalde ze af en toe ook haar vingers door mijn gleufje, en deed me sidderen van lekkerte. Toen ze dat doorhad was ze niet meer te houden en begon me op haar gemak plagend te vingeren, de houding waarin ik op tafel lag maakte het mogelijk alle lekkere plekjes zonder enige moeite allemaal te bewerken, vooral mijn klitje werd niet overgeslagen. Met een punt van de handdoek veegde ze het moeizaam aangebrachtte scheerschuim weer weg, en gaf mij een vingerbeurt die ik niet licht zal vergeten. Omdat een meisje precies weet wat een meisje lekker vind, kwam ik even later schokkend en kreunend klaar. Potdikke, Chan, lekker wijf, heerlijk! Ik zou het niet weten, zei ze, ik heb het nog nooit meegemaakt….. Nou, kom op dan, liggen, zei ik, en ze stroopte haar bikinislipje af en ging achterover op de tafel liggen. Ze had een mooi behaard poesje met donkerbruine krulletjes, waartussen verscholen haar roze lipjes uitnodigend naar buiten gluurde.

Ik maakte met het washandje haar haartjes nat, spoot scheerschuim op m`n hand en liet haar hetzelfde insmeerritueel ondergaan. Het kostte haar toch wat meer moeite om op mijn vingers klaar te komen, ik haalde met de handdoek wat schuim weg zodat ik dat niet in mijn gezicht kreeg en ik besloot te onderzoeken of ik kon ontdekken waarom Jacob toch zo graag met zijn tong in mijn kutje zat, boog me voorover en kuste haar buitenste lipjes. Ik rook haar meidenlucht en vond het best spannend en sexy ruiken. Chan tilde haar hoofd op, keek me vragend aan, ik vroeg zal ik maar doorgaan, en ze kreunde het kan eigenlijk niet, tussen ons, maar doe maar. Ik begon nu wat brutaler te likken en strelen en voelde haar schokken onder mijn strelingen. Oh, god, ik ga komen, hoorde ik haar mompelen, en met een lange kreun verkrampte haar spieren. Ze was even helemaal stil, en lag nagenietend achterover. Opnieuw bevochtigde ik haar haartjes, schuimde haar doosje weer in en begon haar lekker kaal te scheren. Haar venusheuvel, haar schaamlippen, haar bilnaad, alles lekker kaal. Ik waste haar doos na met de washand, droogde af met de handdoek en zette haar zaakje lekker in de bodylotion. Pfoei, dat is genieten, kunnen we daar geen geld mee verdienen? Ja, maar ik heb geen Aziatiese ogen, zei ik, en snikkend van de lach hielp ik haar van de tafel. Oosterse massage, ik zie het al, kom naar Tif en Chan, brulde we van de lach. Nu was het mijn beurt om geschoren te worden, en het washandje en schuimbus deden hun werk. M`n venusheuvel werd lekker glad uitgeschoren,en met twee vinger in mijn kut werden mijn schaamlippen strakgetrokken en schoongeschoren. Mijn billen werden gespreid en ook daar bleef geen haartje achter. Na het insmeren met bodylotion waren we ondertussen weer behoorlijk hitsig geworden en Chan kroop bij mij op de tafel. In standje 69 wilden we elkaar heerlijk klaarlikken, toen met een daverende knal de tuintafel in tweeen brak en we verdwaasd op de grond van de voortent lagen. Met lange gierende uithalen lagen we te huilen van de lach op de grond. Van de consternatie en het lachen was de hitsigheid wel over. Oh, god, dit hadden de jongens moeten zien. Nagrinnikend zijn we lekker tussen de lakens gekropen en lagen lekker naakt in elkaars armen met onze tietjes en kale blote kutjes tegen elkaar. Zo dommelden we in slaap.

De volgende ochtend stonden Jacob en Johan om tien uur weer op de camping. Jacob deed de rits van de voortent open en zag de resten van de tafel in de hoek liggen. Wat is er gebeurd, vroeg hij zorgelijk, we keken elkaar aan en schoten weer in een onhoudbare lach. Johan keek over Jacob`s schouder mee en kon het niet helpen mee te moeten lachen. We gingen toen we wat bedaard waren zitten en met horten en stoten en lachsalvo`s kwam het verhaal eruit. Toen moeten de jongens toch ook onbedaarlijk lachen, en Johan zei laat eens zien, die kale kutjes! Chan keek Tif aan en deed haar slipje uit. Tif stond op en volgde haar voorbeeld en koket stonden ze in het rond te draaien.. Jammer dat we geen tafel meer hebben om jullie op ooghoogte te verlekkeren, he? Zeiden de jongens, proestend van de lach. Geeft niets, zei Jacob, we versieren wel wat. De kringloopwinkel in Oudeschildheeft wel een andere tafel voor ons.

Maareeeehhhh, meiden, we moeten jullie iets laten zien, zei Jacob, loop eens mee! We liepen naar het parkeerterrein en bleven staan bij een mooie zwarte Ford Escort GT van een jaar of acht oud. Die is nu van ons! Zei Jacob. De man van het terras had niet genoeg geld kunnen regelen, hij kon net mijn vader betalen, en na enig aandringen van onze kant hebben we deze auto gekregen als betaling! Jee, wat een gaaf ding, fluisterde de meiden. Ja en met een CDspeler, zei Johan trots, met zijn arm om Chantal heen. Kunnen we ook eens lekker in de auto vrijen……
Wil ik dat wel? Vroeg Chan, en Tif zei meid je weet niet hoe lekker dat is.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners