Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tienertje wordt verwend - 14969 keer gelezen
Hier weer een verhaal van een 24 jarige lesbienne. Zoals jullie misschien al weten ben ik 24, weeg ik 58 kilo, ben ik donkerblond met bruine ogen en heb ik een cup C. Gisteren heb ik weer zo’n geil avontuur meegemaakt, dat wil ik jullie niet onthouden. Via een chat box op internet heb ik een meisje leren kennen dat bij mij in de stad woont en ook lesbisch is. Eerst was ik nogal huiverig om met haar af te spreken, om een aantal redenen waaronder haar leeftijd en toch een beetje angst om iemand die je alleen via het net kent te ontmoeten. Na veel wikken en wegen hebben we besloten elkaar gisteren te ontmoeten en wel te zien waar het schip zou stranden Ik heb Floortje ontmoet op sexnet.nl in het chat gedeelte. De afgelopen maanden hebben we best vaak gechat en veel gemaild. Al uit de eerste gesprekken bleek dat wel dezelfde interesses deelden, alleen en dat vond ik het een groot bezwaar dat ze pas 15 is. Ik wil namelijk absoluut niet worden beschuldigd van kinderpornografie en misbruik. Maar na voorzichtig aftasten en het al eerder genoemde mailen en chatten had ik een aardig zekere conclusie dat ze wist wat ze deed en dat ze ook al aardig wat ervaring had. Ze bleek regelmatig met een goede vriendin vrijblijvend seks te hebben en er lustig op los te experimenteren.

Wat een meisje van 15 al niet weet, ik stond er echt van te kijken. Maar goed, gisteren afgesproken om elkaar te ontmoeten voor V&D. Zoals jullie misschien al weten word ik altijd super opgewonden van lingerie. En als ik in een opgewonden stemming ben doe ik dan ook altijd iets geils aan. En natuurlijk deed ik dat gisteren ook. Na een verfrissend bad waarbij ik mijn schaamhaar nog even bijwerkte, ik heb namelijk heel geil een geschoren hartje boven mijn grotje en verder alles kaal, stond ik dan ook voor een moeilijke keus. Na veel wikken en wegen besloot ik een jarretelstring (je weet wel, jarretels vast aan een stringslip) van bordeaux rood kant aan te doen en een bijpassende kanten push up bh. Het geheel werd gecompleteerd met zwarte kousen, een zwart kort rokje en een witte blouse. Omdat de blouse nogal veel van de donkere bh liet zien heb ik toch maar een zomerjasje aangedaan. Maar, iemand die oplettend keek, moet zich goed hebben kunnen verlekkeren. En mijn doel was ook Floortje te verleiden om iets spannends te gaan doen. Bij onze ontmoetingsplek aangekomen herkende ik haar al snel, ze had via de chat al verteld wat ze aan zou hebben en de omschrijving paste precies.

Zoals gezegd is Floortje 15, weegt ze 55 kilo en heeft ze bh maat 70 A. Ze droeg gisteren een stretchbroek die haar billen goed naar voren lieten komen en daarop een strak truitje echt een heerlijk tienermeisje. We besloten eerst ergens iets te gaan drinken en hebben daar over van alles en nog wat zitten kletsen. Ze vertelde onder andere dat ze ontzettend opgewonden was en zich die dag al een paar keer klaar gevingerd had bij het idee mij te ontmoeten… Zoals je je misschien wel voor kunt stellen werd ik daar ook weer heel erg opgewonden van en ik voelde haast het vocht uit mijn grotje lopen. Ik vertelde dat tegen haar en ze stelde voor om naar mijn huis te gaan en daar elkaar beter te leren kennen natuurlijk protesteerde ik niet en nam ik haar mee naar mijn huis. Daar aangekomen waren we nog maar amper binnen of ze drukte haar tiener lijfje tegen mij aan en begon me heel hartstochtelijk te zoenen. Ik zoende terug en we raakten in een lange serie natte tongzoenen verzeild en ondertussen bleef ze maar zeggen dat ze zo ontzettend geil was. bij mij was het niet anders! Ik kon me dan ook niet meer beheersen en was zo nieuwsgierig naar haar tienerborstjes dat ik mijn handen onder haar shirtje deed, maar wat ik daar voelde, geen blote huid maar zacht satijn!

Ik deed daarna haar truitje uit en begon ook als een gek aan haar broek te sjorren, dit meisje wilde ik wel eens zien zonder haar normale kleren! Ze bleek een witte kanten stringbody aan te hebben die haar borstjes iets naar voren duwde, oh wat lekker. Floortje zag mijn verbaasde blik en vertelde dat ze via onze chat had begrepen dat ik erg opgewonden word van lingerie. En dus had ze stiekem deze body bij haar zus weggepakt en aangedaan om mij te verleiden! Ze hield de stringbody nog aan en begon ondertussen mij uit te kleden waarbij haar ogen de hele tijd bleven rusten op mijn borsten. Oh wat zijn die mooi en groot stamelde ze verbaasd. Langzaam gleden haar handjes er over heen en ze bevoelde over het kant heen allebei mijn borsten uitgebreid. Hierna tilde ze mijn borsten uit de bh en woog ze als het ware en ze bleef maar zeggen: oh wat zijn ze mooi en groot! Vervolgens begon ze mijn tepels, die vrij hard waren geworden, tussen haar vingers door te rollen. En alleen daar al van kwam ik bijna, oh wat lekker, zo’n jong strak meisje in lingerie dat met je borsten speelt! Om het nog moeilijker voor me te maken begon ze mijn tepels te kussen en likken, ze werden zo mogelijk nog harder. Ik kon me natuurlijk niet inhouden en begon haar borsten.

Wel een groot woord voor de heuveltjes die ze heeft, door de body heen te strelen en voelde onmiddellijk haar tepels naar voren springen. Ook begon ik er zachtjes in te knijpen en trok er een beetje aan Floortje begon spontaan te hijgen en ik dacht dat ze haast klaarkwam! Terwijl ik haar borsten verwende voelde ik ineens een hand over mijn broekje wrijven en was ze mijn grotje aan het masseren door mijn broekje heen. Ik hoorde af en toe soppende geluidjes terwijl ik nog steeds haar tietjes zoog, maar ondertussen wel zonder de body er tussen. Ze trok de string die ik aanhad naar boven zodat deze strak tussen mijn lipjes zat en mijn klitje raakte en ze bleef me daar maar strelen… Haar vingers gingen van onder naar boven en afwisselend met kracht en dan weer heel teder. Ohh… wat werd ik verwend. Ik trok haar body nu helemaal naar beneden en ze stapte er uit. Mijn blik werd automatisch naar haar grotje getrokken, dat was bedekt met een klein beetje haar. Ze zag mij kijken en zei dat ze nu ook mijn grotje wilde zien. Dat mocht natuurlijk! Ze maakte de jarretels los van de kousen en trok mijn string naar beneden, daar stond ik dan: alleen mijn kousen en bh nog gedeeltelijk aan tegenover een meisje dat ik alleen maar kende van de chat!

Ze wees naar mijn geschoren hartje en gaf er heel lief een kusje op. Hierna gingen we op de grond liggen in standje 69 en hebben we elkaar heerlijk verwend. Ik likte haar kinderkutje uit alle macht. Afwisselend lange halen van haar kontgaatje naar haar klitje en dan weer korte likjes rond haar klitje. Ze likte mij ook en deed dat, zeker voor een meisje van 15, niet onaardig. Maar het was meer van mijn opwinding om haar dat ik het lekker vond dan dat ze echt supergoed bezig was, maar het resultaat was wel dat ik heel erg nat werd en soms wel tegen een hoogtepunt aanzat. Ik bleef haar maar doorlikken en zo te horen deed het haar goed, ohhh… ahhh… ga door… ohhh… er kwamen heel wat oergeluiden uit dat jonge meisje. Ook deed ik af en toe een paar vingers in haar grotje, wat verwelkomt werd met: door gaan… jahh… ohhh… dieper… Ze likte ondertussen nog steeds mijn grotje en ik kwam al bijna, helemaal door de geluiden die ze maakte. Op het moment dat ik bijna kwam leek het mij wel mooi om samen klaar te komen en om dat te bereiken begon ik haar nog fanatieker te likken en vingeren…onze lichamen schokten heen en weer en om het definitief af te maken raakte ik met mijn middelvinger licht haar anusje aan. Oe… ze slaakte een gilletje en begon haar spieren samen te trekken.

Langzaam schoof ik mijn vinger, die nat was van haar eigen geil, naar binnen. Steeds harder kreunde ze en met een luid oehh… ahhh… ohhh… kwam ze klaar. Ik duwde tijdens haar orgasme mijn grotje tegen haar mond aan en dwong haar zo om mij ook te likken, ze likte en het duurde dan ook maar even voor ik ook kwam… waahhh…ontzettend lekker. Na ons orgasme likten we elkaar nog even uit en vervolgens lag ze een tijdje in mijn armen. We spraken over ons avontuur en het voelde alsof we elkaar al jaren kenden. Ik voelde me heerlijk met zo’n strak jong meisje in mijn armen. Eén van de vragen die ik haar vroeg is waar ze de string body vandaan had, daar had ik haar nog nooit over gehoord via de chat. Bleek dat ze die stiekem van haar zus had gepakt! Ik stond verbaasd… en toen maakte ze mijn verbazing nog wat groter door te zeggen dat ze ook wel eens speeltjes van haar zus pakte! Wat voor speeltjes, vroeg ik. Nou allerlei soorten vibrators, van vaginale tot anale en ook voorbinddildo’s… Bleek dat ze daar ook al ervaring mee had! 15 jaar! Ik kon het haast niet geloven maar een mooi plannetje kwam in mij op… Ik deed haar een blinddoek voor en pakte daarna mijn eigen speeltjes. Hierna begon ik haar weer te likken en vingeren en sloeg daarbij haar kontje niet over.

Na een poosje toen de boel weer goed nat was, wat niet lang duurde want ze werd al weer hartstikke geil en kreunde er op los, liet ik haar opstaan. Ik had een verrassing voor haar. Ze moest mijn latex slip aan met een ingebouwde dildo aan de binnenkant. Ik deed hem dan ook over haar benen naar boven en wachtte even bij haar grotje… Een stoel die in de buurt stond bood uitkomst… ik zei haar te gaan zitten en leidde terwijl ze dat deed de dildo naar binnen. Ohhh… wat lekker! was haar reactie. Terwijl de dildo verder gleed vertrok haar gezichtje een beetje, misschien was hij toch iets te groot… ongeveer 18 cm lang en 4 cm dik. Uiteindelijk zat ze helemaal op de stoel, met de dildo in haar en het slipje aan. Nog steeds geblinddoekt begon ik haar borstjes weer te verwennen. Al snel had het effect en kreunde ze er weer op los. Snel stopte ik en liet ik haar op z’n hondjes in de kamer zitten. Aan de achterkant deed ik de slip opzij en spuugde even op haar kontje, vervolgens haalde ik nog een verrassing te voorschijn. Het was een anaal plug die ik langzaam inbracht terwijl de dildo die aan de slip zat in haar grotje bleef… hierdoor ging het dan ook vrij moeizaam, maar gelukkig was hij niet zo groot. Onderwijl kreunde ze nog steeds als een gek…

Toen de plug in haar kontje zat liet ik haar opstaan en werd zelf ontzettend geil. Een jong tienertje dat geblinddoekt en vrijwillig voor je staat met een dildo en anaal plug in, kun je het je voorstellen? Ik word er tijdens dit schrijven al weer helemaal geil van! Nu kwam voor haar de grootste verrassing… het was geen gewone plug, maar een opblaasbare plug! Langzaam kneep ik in het pompje terwijl ze zo voor me stond… wat is dat?! riep ze verschrikt. Het enige dat ik heel hees kon uitbrengen was: lekker he! Ik pompte nog wat door en automatisch ging ze iets door de knieën om de plug als het ware meer ruimte te geven. Hierna deed ik de blinddoek af en liet haar zichzelf in de spiegel zien… ohh wat geil was haar reactie. Ze was nu in een constante staat van superopwinding en bijna klaar voor een hoogtepunt. Toen zei ik: die laten we zo allebei een poosje zitten! Een vragend gezicht keek naar mij… Wil je iets te drinken? Mwah… hoeft niet hoor. We gaan nu even lekker relaxen terwijl jij er zo bij blijft lopen en zitten hoor… oh… nou ja, goed dan. Volgens mij hield ze het amper in de tijd, ongeveer een uurtje, dat we zo zaten en kletsten. Hoog rode wangetjes, als ze bewoog af en toe een kreuntje en continu van die harde meisjestepeltjes op die miniborstjes.

Maar ze mocht zichzelf niet aanraken en kwam volgens mij de hele tijd net niet klaar. Na een uurtje wilde ik haar wel uit haar lijden verlossen. Ik begon weer met haar borstjes te likken en beet zachtjes in de tepels… ohhh… ondertussen liet ik af en toe wat lucht uit de anaal plug lopen en pompte er vervolgens weer wat bij… Haar reacties waren ohh… ahhh… lekkerr… ga door.. ohh… en al dat soort dingen. Ze lag heerlijk te genieten op mijn bank en ik bleef haar borsten verwennen en ging af en toe ook met mijn handen onder de slip om haar klitje te stimuleren… op het moment dat ze bijna kwam draaide ik de vibratiestand van de anaal plug aan en ging ik met mijn hand in het broekje. Ohh… aah… ga door… ahhhhh… en ik masseerde haar klitje, de plug in haar kontje trilde en was best groot zodat hij met kracht tegen haar sluitspier drukte… en ze lag daar schokkende bewegingen te maken alsof de dildo in haar grotje haar echt penetreerde... Ohh… het duurde op deze manier niet lang voor ze echt heel heftig schokkend en met veel geluiden klaarkwam. Hierna heb ik haar helemaal schoon gewassen en gemasseerd. Vervolgens heeft ze mij lekker verwend, met mijn aanwijzingen erbij om haar wat te leren. Maar daar vertel ik een andere keer over, want ik ben nu weer zo nat geworden dat ik eerst even met mezelf ga spelen ...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners