Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Theeleuten - 4632 keer gelezen
Ik ben Sanne en ik woon in een studentenhuis in Amsterdam.

Op een dag kwam ik de trap op en zou net mijn kamer ingaan, toen mijn "buurvrouw" Karlijn naar buiten kwam en vroeg of ik wat kwam drinken. Dit vond ik wel gezellig, dus ik stemde in. We begonnen met wat thee, en kletsten over van alles en nog wat.
Toen de thee op was vroeg Karlijn of ik ook iets anders wilde drinken, het was inmiddels 10 uur. Ik koos voor Redbull met rode wodka. Na een paar glaasjes gehad te hebben, kwam het onderwerp op sex. Zij vertelde dat ze bi was, en momenteel geen vriend(in) had. Ze miste de sex, zei ze, en terwijl ze dat vertelde, keek ze wat treurig. Ook ik had al een kleine maand geen sex meer gehad, en verlangde ook naar sex. Alleen was ik hetero. Ws...

Terwijl ik zei dat ik ook naar sex verlangde, kwam Karlijn op mij af en zoende me vol op mijn mond, haar warme tong gleed naar binnen en haar handen gleden onder mijn shirtje, op weg naar mijn bh bandje. Eerst stribbelde ik tegen, ik viel tenslotte niet op meiden. Langzaam gaf ik toe, en ging bij haar op schoot zitten. Met een beweging trok ik haar strakke truitje uit, waardoor haar borsten eindelijk de vrijheid kregen, en haar tepels geil naar buiten staken. Ook zij had mijn shirt inmiddels uitgekregen en was nu bezig met mij bh. Toen die ook uit was, keek ze tevreden naar mijn grote b-cup, nam een tepel in haar mond en begon ruw te zuigen. Intussen had ze mijn rokje ook omhoog geschoven, en schoof mijn stringetje aan de kant. Met haar zachte vingers begon ze mijn klitje te bewerken, in steeds sneller tempo. Ondertussen kneedde ik haar borsten en we zoenden hevig. Toen ik het bijna niet meer hield duwde ze me opzij, en ging over tot beffen. Mensen, wat kon die meid beffen! Het was heerlijk en het duurde niet lang voordat ik klaarkwam.

Toen zij ook gekomen was, doordat ik haar befte, liep ze naar haar kast, en haalde daar een voorbinddildo uit en deed die voor. Ik schrok even, maar boog toen geil voorover, zodat Karlijn de dildo hard mijn kut in kon blaffen. En dat deed ze. Ze kreunde nog harder dan ik, en toen ik klaargekomen was, deed ik de dildo bij mij om en begon ze me te berijden. Als een wilde reed ze op de dildo, haar borsten zwabberden heen en weer en ze begon te kreunen. Ik greep haar borsten vast en kneep er hard in. Dat was voor haar genoeg om schreeuwend klaar te komen. Ik begon moe te worden, maar Karlijn wilde nog een keer komen, en mij nog een keer laten komen.
Ze ging op haar rug liggen, en beval mij om met mijn kutje bij haar mond te komen liggen. Ik lag met mijn mond bij haar kutje, en zo befte ze mijn openstaande neukgrotje tot ik weer hevig klaarkwam, en kort daarna ook zij.

Zij lag uit te puffen, en ik kleedde me aan. Ze zoende me en zei dat ze het fijn gevonden had.

Nu heb ik inmiddels een lieve vriend, maar hel soms ga ik nog even "theeleuten" bij Karlijn.. ;)

Geile kusjes, Sanne


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners