Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spannend - 8426 keer gelezen
Het is half vijf. Mam ik moet gaan, de trein komt over een half uur. Ja, ik weet het schat. Mijn moeder wilde niet dat ik zou gaan. Ze zou me gaan missen, niet omdat ik zo’n impact had op het gezin zonder vader, maar meer omdat mijn moeder mij zag als rustpunt in de hectiek van een gezin met twee dochters en een zoon. Ik pakte mijn spullen, een rugzak en een schoudertas. Ik was bijna afgestudeerd in geschiedenis en Japans. Alleen mijn scriptie zou ik nog moeten maken, maar daar had ik nog geen zin in. Ik was inmiddels 25, had een niet afgemaakte studie verpleegkunde achter de rug, een saaie eerste relatie, een vader die op zijn vijftigste te vroeg is overleden, en de opvoeding gedeeltelijk overgenomen over mijn elfjarige zusje en puberende broertje.

We stonden op het perron en daar kwam de trein aan, zoals altijd te laat. Ik ging richting het zuiden. Maar waar ik zou eindigen wist ik niet. Ik wilde het op me af laten komen. Mijn moeder gaf me een dikke zoen en een envelop mee, die ik pas mocht openen als ik het niet meer zag zitten. En daar ging ik richting Parijs, dat was de eerste stop. In de coupe zat tegenover me een oudere vrouw. Ik schatte haar halverwege 40, geheel gekleed in zwart mantelpak en laptop op schoot. Ze was bezig aantekeningen te maken en gaf geen aanstalten om te willen praten. Ze had lang blond haar, blauwe ogen, die gedeeltelijk bedekt werden door een retrobril, en volle lippen.

Ik dacht aan mezelf toen ik met Erik de eerste keer naar zijn ouders ging. Zij leek op mij maar zonder bril en zonder laptop. Erik was een medestudent van de opleiding verpleegkunde. Eigenlijk zou iedereen op hem vallen, groot, gespierd en zeer behulpzaam. Ik was meteen verliefd, niets gewend. Na de dood van mijn vader, die het boegbeeld was van stoerheid en dapperheid en daardoor ook overleed tijdens het redden van een jongen in een lawine. Dus ik dacht waarom zou ik niet zo’n man kunnen hebben. De eerste 2 maanden was het leuk, hij was de eerste die met mij naar bed ging en mij daadwerkelijk ontmaagdde (zonder dat ik klaarkwam trouwens).
Na twee jaar verkering mocht ik van Erik mee naar zijn ouders, en daar had ik totaal niets mee. Alleen bezig met materiële zaken, geloof en status. Dus toen we terug kwamen op school heb ik het uitgemaakt. Sindsdien had ik geen vriendje meer gehad en besloot na een tijdje (4 jaar) op reis te gaan.

Na twee uur reizen en alleen maar naar de vrouw die tegenover me zat te kijken, ging ik me indenken en fantaseren wat voor leven deze vrouw heeft gehad. Plotseling bergt ze haar laptop op en vraagt aan me waar ik heen ga. Ik zei richting het zuiden. Maar waarheen vroeg ze, ik weet het nog niet, zei ik. Na een tijd gesproken te hebben over onze achtergrond (ze was kunstverzamelaar) en onze levensvisie, vroeg ze of ik zin had om met haar Parijs te gaan ontdekken. Ze was namelijk net 2 maanden gescheiden van haar man, zonder kinderen, en zou gaan genieten van het leven. We kwamen om middernacht aan in Parijs en we liepen naar een taxi. Daar vroeg ze in vloeiend Frans naar de wijk La Pigalle. We reden langs een gezellige drukke hoofdstraat met terrassen, waar mensen aan een tafeltje zaten te genieten van de heerlijke temperatuur. We reden langs de Moulin Rouge en even verderop stopte de taxi. Aan de balie van het vier-sterrenhotel, vroeg ze of ik de kamer met haar wilde delen. Ik was alleen en overrompeld door deze vrouw. Het delen van een kamer met haar gaf me een sensueel gevoel. Dus de keuze was niet zo moeilijk. Of toch? Ik had haar nodig en zij mij ook. Ik besloot instinctief met haar de nacht te delen. Ons kamernummer was 14. Dat was mijn geboortedag. Zij koos de rechterzijde van het tweepersoonsbed, alsof ze altijd aan die zijde gelegen had. Vervolgens deed ze de douche aan en kwam terug de kamer in. Ze trok al haar vrouwelijke schijn voor mij uit zonder gene. Haar wulpse borsten liet zij uit haar donkerrode bh komen. Ze ging op het bed zitten en rolde subtiel haar panty's af. De wijze waarop ze dit deed, kon ik niet begrijpen hoe mannen panty's lelijk vonden. Met zo’n eenvoud maakte ze een staartje van haar lange blonde manen en deed haar oorbellen af. Op dit moment zag ik geen belemmering om met haar de nacht te delen. Sterker nog, ik voelde een geweldige drang.

Zij ging als eerste onder de douche, het was een halve wand en daar zag ik haar benen en schouders die er zo jong en vol energie uitzagen. Ik betrapte me erop dat ik er opgewonden van werd. Dit gevoel had ik nog nooit gehad. De enige keer dat ik een vrouw bekeken had, was in de tijd dat ik verpleegkunde studeerde. Daar had ik een kamer die ik deelde met Susan.

Susan was een frivool meisje en een tikje exhibisionistisch. Zo vaak liet ze mij haar nieuwe lingerie setje zien. De ene keer bloedrood de andere keer donkerpaars. Ze vroeg mij dan welke ze aan moest, om de aandacht van leraren te kunnen trekken.

Vaak fantaseerde ik welke leraar zij zou willen en wat die dan met haar zou doen. Soms, als zij weg was met een man, bemerkte ik dat mijn gedachten afdwaalden naar haar sensuele lichaam. Dan merkte ik dat mijn warme hand onbewust bewegingen maakte tussen mijn vochtig geworden dijen. Als ze dan vroeg thuis kwam, kroop ze bij mij in bed en hield me stevig omklemd. Waarschijnlijk was het om het warme gevoel dat ze had gehad nog even voort te zetten. Dan rook ik nog de after shave en de lichaamsgeur van haar minnaar van die avond. Dit maakte gevoelens bij mij los, die ik later in mijn relatie met Erik nooit meer ervaren heb.

Nu kijk ik naar het lichaam van een vrouw die ik tot vanmiddag nog niet kende. En nu, zes uur later, weet ik dat ze een halfbloed Francaise is met een stukgelopen huwelijk van tien jaar.

Het lang gekoesterde gevoel wil ik herbeleven.

Ik stap bij haar de dampende badkamer binnen en voorzichtig vraag ik haar of zij het erg vindt als ik haar ga wassen. Met haar hemelsblauwe ogen kijkt ze mij indringend aan en vraagt: "Vindt je dat prettig?" Ik knik bevestigend.

Langzaam liet zij het toe dat ik haar streelde over haar rug en haar haar waste. Ik werd opgewonden van het schuim, dat langzaam langs haar bilspleet naar haar mooie stevige benen gleed. Ze ging met haar rug naar mij toe staan tegen de zwarte tegelwand. Ik wilde tegen haar aan staan, maar durfde niet. Langzaam ging ik met de grote spons over haar schouders en over haar armen tot aan de vingertoppen, die uitgestrekt waren boven haar hoofd. Met licht gespreide benen en schuim dat in haar groeve van de wervelkolom naar beneden gleed richting de plek die ik zo graag wilde betasten. Daar stond ze, volledig overgelaten aan mij. En ik durfde niet. Na en tweetal minuten dat ik alleen haar rug en billen masseerde en de samentrekkingen voelde in mijn onderbuik, die ik nog herinnerde uit mijn studententijd, draaide ze zich om.

Ze keek me aan en zakte op haar knien. Ze begon mijn kuiten in te wrijven met schuim en duwde me met mijn rug tegen de muur. Ik voelde dat ze steeds verder omhoog kwam richting mijn liesstreek. Ik deed mijn ogen dicht, wachtend wat deze vreemde vrouw met mij ging doen. Ik, die op mijn 25ste nog zo onervaren was, hopend op die climax die ik zo graag gewild had op school met Susan. Met beide handen op mijn liezen zoende ze me op mijn onderbuik. Haar handen gleden langs mijn billen naar mijn onderrug. Ze omhelsde het dierbaarste van me en dat was voor mij het enige wat ik nodig had op dit moment. Zo lang had ik hier naar verlangd. Dat iemand mij dat gevoel kon geven van vroeger. Het maakte me niet uit of het een man of vrouw zou zijn. Ik wilde het nogmaals herbeleven.

Tot climax komen, en dan zou ik verder kunnen gaan met genieten van het leven. Zo lang had ik gewacht, nog niet eerder had iemand mij dat gelukzalige gevoel kunnen geven. Niet Erik, niet Susan, maar deze vrouw wel.

Na mijn hoogtepunt keek ze me aan en zoende me. Ik zoende terug en wilde dit gevoel met haar delen, haar bedanken, en zeggen hoeveel dit voor mij betekende. Maar ik werd getrokken naar haar borsten, zonder dat zij mij hoefde te leiden. Mijn handen gleden van haar verfijnde hals, naar haar nog steeds mooie borsten. Met pronkende tepels wachtte ze dat ik haar zou opslurpen en dat deed ik. Wat een lust maakte zich meester van mij. Ik kon me niet bedwingen en liet mijn handen richting haar venusheuvel glijden, over de zijdezachte buik. Geen stoppeltje te voelen, op een klein pluisje na boven haar vagina. Ze wist hoe ze zich moest verzorgen, geen enkel detail ontbrak. Ik liet me op mijn knien vallen, omvatte haar billen en drukte mijn mond tegen haar licht uitstekende lippen. Ik zoende, liet mijn tong erin dansen alsof het een mond was waar ik mijn weg kende en wist wat die wilde en daarvan genoot. Ze pakte mijn haren vast en drukte me nog dichter tegen zich aan. Ik wist niet dat ik zo lang zonder lucht kon blijven, zonder ernaar te snakken. Het ging richting pijn, zo strak trok ze me tegen zich aan. Licht schokkend en met een discretie van wellust liet ze me weer los.

We bleven in de douche en lieten het hete water over onze omhelsde lichamen stromen. Nog naschokkend van het hoogtepunt waar ik zo lang op gewacht had.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners