Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sletje van het voetbalteam - 42282 keer gelezen
Het was dan eindelijk weer zo ver. Het was weer mei en dat betekende dat het voetbaltoernooi, waarbij onze vereniging de thuisclub vormde, voor de deur stond. Ieder jaar organiseert onze vereniging namelijk een damesvoetbal toernooi, waarbij meer dan 60 damesteams zich verzamelen voor hun hobby en waar een gezellig feestweekend aan gekoppeld is.

Aangezien dit verhaal echt is gebeurd, zijn de namen aangepast. Daarom noem ik mezelf in dit geval Lizzy. Ik ben een meid van 19. Ik heb geen maatje 32, maar mag er zeker wezen, al zeg ik het zelf. Ik ben ongeveer 1,70 lang en heb lang, bruin, krullend haar. De trots van mijn lichaam zijn mijn borsten. Ik mag mezelf prijzen met een cup F. Dit verhaal speelde zich 3 jaar geleden af, toen ik nog de leeftijd van 16 jaar had. Toen mocht ik al pronken met mijn cup E.

Maar we waren gebleven bij het voetbaltoernooi. Het voetbaltoernooi begon op vrijdag. Alle teams begonnen zich langzaam te verzamelen op het terrein en tenten werden ingericht en versierd, zodat je van ver zag welk team in welke tent zat. Aangezien wij de thuisclub waren, hadden wij zelf geen tent en sliepen we dus thuis. De aankomst van de vele teams moest natuurlijk gevierd worden en de eerste feestavond begon langzaam van start te gaan in de kantine. Het was voor mij het 3e jaar dat ik bij dit toernooi aanwezig was en dat betekende dat ik ook bekende van eerdere edities van dit toernooi zou tegenkomen. Ik ging direct opzoek naar het voetbalteam van Zaandam. En daar was ze dan, Sonja. Een prachtige meid, 21 jaar, donker rood haar en een gruwelijk geil lichaam. Ook zij had geen maatje 32, maar de perfecte vormen op de juiste plekken.Ze zag me van ver al aan komen lopen en rende op me af. Zonder pardon vloog ze me om mijn nek en gaf me een stevige kus op mijn mond. Het was een ontvangst die ik niet verwacht, maar zeer zeker wel gehoopt had. Ik wilde naar haar tent toe om met de andere dames bij te kletsen, maar Sonja had andere plannen. Nadat ze 3uur in de auto had gezeten wilde ze eerst nog even douchen voor ze ook naar de kantine vertrok voor een gezellig feestje. Ze vroeg me mee te gaan naar de kleedlokalen en zonder nadenken liep ik met haar mee. Terwijl wij hand in hand richting kleedlokaal gingen, kwamen we de dames van mijn team tegen. Zij kennen mij langer dan vandaag en wisten natuurlijk dat ik uit was op seks met dat heerlijk geile wijf, Sonja. Ik werd aangemoedigd door mijn team en er werd hard geschreeuwd dat ik Sonja een goede beurt moest geven, maar dat we niet te hard moesten kreunen.

Aangekomen bij het kleedlokaal begon Sonja zich zonder pardon uit te kleden en liep naar de douches. Ik wist dat het toernooi voor mij als lesbienne seks zou betekenen, maar had dit niet zo snel al verwacht. Hierdoor wist ik even niet wat te doen, maar besloot toch mezelf ook uit te kleden en de douches binnen te lopen. Daar stond Sonja onder de douche. Haar heerlijke blote lichaam stond op mijn netvlies gebrand. Ook zij mag zich prijzen met een volle cup D. Ik kon mijn ogen niet van haar geile lichaam af houden. Ze was helemaal nat, maar duidelijk niet alleen van het water van de douche. Ik besloot snel naar haar toe te lopen en haar heerlijk te helpen met douchen. Met de heerlijk ruikende douchgel, begon ik haar in te zepen en een start te maken aan een rug-massage. Het was duidelijk dat ze er van genoot en dat liet ze mij dan ook merken door zachtjes te kreunen. Ik wilde meer dan alleen maar haar rug masseren, ik wilde haar hele lichaam en mijn inmiddels extreem nat kutje wilde ook door Sonja verwent worden. Langzaam liet ik mijn handen naar haar kont glijden en begon hier in te knijpen. Damn wat had dit meisje een heerlijke kont. Ik pakte haar bij haar heupen vast en draaide haar om. Sonja was overduidelijk gruwelijk geil geworden van de spanning en zonder twijfel begon ze me te zoenen. Onze tongen speelde een heerlijk spelletje met elkaar, een lustopwekkende tongzoen zonder grenzen. Terwijl ik genoot van de heerlijke zoen, greep ze mijn borsten vast en begon hier hard in te knijpen. Ze speelde met mijn tepels en trok hier aan. Ik wist niet wat me overkwam en begon te kreunen. Sonja wist dat ik van harde seks hou en zo dwong ze me dan ook te bukken. Ze begon me harde klappen op mijn kont te geven. Beide billen werden hard onder handen genomen en ik werd in de douche dus hard gespankt. Ik schreeuwde het uit van geilheid. Aan mijn haren trok ze me recht en keek me extreem geil aan terwijl ze zei: 'jij geile slet, daar hou je wel van hŔ? zo hard geslagen worden.. als ik vind dat je te hard kreunt, krijg je iedere keer billenkoek en rijt ik je hard aan je haren'. Deze uitspraak maakte me nog natter dan ik al was en ik nam me natuurlijk voor zo hard mogelijk te kreunen, zodat ze me straf zou geven.

Ik wilde ondertussen wel eens weten hoe nat haar kutje was en ik bracht mijn hand dan ook naar haar schaamlippen. Langzaam liet ik een vinger er tussen door glijden en legde mijn op haar klit. Hmmmmmmm wat was ze nat. Heel langzaam begon ik over haar klit te wrijven, waardoor Sonja me smeekte haar hard te vingeren, ze wilde zo snel mogelijk klaar komen. Terwijl we nog steeds onder de douche stonden, begon ik haar te vingeren. Mijn vinger gleed steeds harder over haar zeiknatte klitje. Ik wilde haar harder horen kreunen, dus ging ik met mijn vinger opzoek naar haar gaatje. Heel voorzichtig drong mijn vinger bij haar na binnen. Ik kon zonder moeite diep naar binnen glijden, maar dit deed ik niet. Ik bewoog mijn vinger langzaam heen en weer aan het begin van haar natte gaatje. Sonja begon al te kreunen en ik merkte dat ze door mijn vingers geneukt wilde worden. Ik liet mijn vinger diep naar binnen glijden en bewoog langzaam mijn vinger in en uit haar kletsnatte grotje. Ze was zo geil, dat 1 vinger lang niet haar kutje vulde. Ik zetten het neuken met mijn vingers voort, door er nu 3 vingers diep in stoppen. Zonder moeite gleden ze alle 3 naar binnen en kon ik het tempo van mijn bewegingen dan ook opvoeren. Steeds harder en sneller liet ik mijn vingers in en uit haar kutje glijden. Ze genoot er duidelijk van en ik besloot er een vierde vinger bij te stoppen. Hiermee had ik haar gaatje helemaal gevuld en haar grens bereikt. Terwijl we weer ongeremd met elkaars tong aan het spelen waren, voelde ik plots haar hand in de buurt van haar kutje. Toen ik naar beneden keek, zag ik dat ze met haar klitje aant spelen was. Sonja begon steeds harder te kreunen en ze wilde heel graag klaarkomen.Ik genoot van de geluiden die uit haar mond kwamen: aaaaaaah lizzy.. neuk me heerlijk met je vingers.. vieze slet wat je bent... laat me heerlijk klaarkomen..

Om haar gevoel te versterken begon ik ook haar eens flink te spanken. De galm van de harde slagen op haar kont, klonken door de douches. Terwijl ik nog steeds diep met mijn 4 vingers in haar zat, begon ik aan haar haar te trekken en zette ik mijn tanden in haar nek. Dit in combinatie met het neuken met mijn vingers en haar eigen strelingen over haar klitje, werd het Sonja te veel. Ze begon het uit te schreeuwen en steeds wilder te bewegen. Ze kwam heerlijk klaar op mijn vingers. Het was een fucking geil beeld, om haar te zien komen en te zien hoe ze de controle over haar eigen lichaam verloor. Ik genoot zo van dit beeld, dat ik nog niet wilde dat het voorbij was. Ik bleef mijn vingers hard op en neer bewegen en merkte dat Sonja het niet meer aan kon. Ze smeekte me te stoppen met haar te neuken met mijn vingers. Toen ze bijna door haar benen heen zakte, stopte ik dan toch.

Toch had ze nauwelijks tijd nodig om bij te komen en vond het tijd worden om mij eens goed onder handen te nemen. Ze trok me mee uit de douches, terug het kleed lokaal in. Midden in het kleedlokaal stond een tafel. Ze duwde me richting tafel en dwong me voor over te buigen zodat ik nog steeds op de grond stond, maar met mijn borsten en gezicht stevig op tafel werd gedrukt. Alleen het aannemen van deze positie liet mij al kreunen, wat in Sonja's ogen straf betekende. Ze nam opnieuw de dominante rol aan en sloeg kei en kei hard op mijn billen. Dit zorgde voor een heerlijke tinteling, wat mij steeds harder liet kreunen. Ze trok me opnieuw aan mijn haren recht en kwam dicht tegen mijn achterkant aanstaan. Ze zoende me en duwde me vervolgens terug met mijn bovenlijf op tafel. Ik voelde haar hand langs de voorkant van mijn lichaam, opzoek gaan naar mijn klitje. Heerlijk begon de geile slet mij te vingeren. Ik merkte direct dat het niet lang zou duren tot ik klaar kwam. Ik genoot van haar vingers over mijn klitje en voelde steeds meer nattigheid uit mij stromen. Door de bewegingen die zij met haar hand tussen mijn schaamlippen maakte, was het zelfs te horen dat er behoorlijk wat kutvocht vrij gekomen was.

Uit het niets voelde ik haar andere hand weer richting mijn kont gaan, waar ze opnieuw heerlijk op sloeg. Nooit gedacht dat ik het zoooo lekker zou vinden, liet ze haar duim in mijn sterretje verdwijnen, terwijl ze nog steeds mijn klitje hard verwende. Dit heerlijke gevoel werd me te veel en ik begon harder en harder te kreunen. De duim in mijn kontje ging heerlijk op en neer terwijl mijn knopje gestimuleerd werd. Ik begon te schreeuwen en schreeuwen, tot ik bijna klaar kwam. Plots liet stopte Sonja met beide manieren van verwennen. Ik moest van haar op mijn rug op tafel gaan liggen. Ze wilde die nattigheid niet alleen voelen, maar ook proeven.

Ik opende mijn benen, waardoor Sonja goed zicht had op het vocht spektakel tussen mijn benen. Ze dook met haar gezicht direct op mijn kutje. Ze bracht me extreem genot met een heerlijke likbeurt. Haar tong had alleen maar aandacht voor mijn klitje, mijn gevoeligste plekje, waardoor ik gek werd van geilheid. Ik kreunde en kreunde. Damn, wat was dit sletje goed met haar tong. Met mijn hand pakte ik haar hoofd vast en drukte haar gezicht dieper tegen mijn kutje. Ze likte gretig al het geil op en begon met haar tong mijn gaatje te zoeken. Dit stond zo ver open, waardoor ze zonder pardon haar tong in mijn gaatje liet glijden. Na mij kort met haar tong geneukt te hebben, bracht ze deze weer terug na mijn klitje. Terwijl ze weer wild hieraan begon te likken, vond ze het tijd dat ik ook hard geneukt werd door haar vingers. Dit besloot ze niet rustig op te bouwen en er verdwenen direct 3 vingers in mijn natte grotje.Een super geil wijf, neukte en likte me tegelijk in het kleedlokaal van mijn eigen voetbalclub. Het gevoel in combinatie met deze gedachte, zorgde ervoor dat ik opnieuw een orgasme voelde opkomen. Ik smeekte Sonja deze keer niet meer te stoppen en hier luisterde ze dan ook braaf naar. Ze neukte me harder en harder met haar vingers en begon op mijn klitje te zuigen en er zachtjes in te bijten. Dit werd me echt te veel en ik er kwamen steeds hardere geluiden uit mijn mond. Ik hield het niet meer en schreeuwde het uit: 'OOOhjaaaaa Sonjaaaa... laat me komen, geile slet.. jaaa ik kommmm.. aaaaarrrgghhh... aaaaaaaaarrrgggh.. ooohjaaaa...'
Deze geile slet had me heerlijk laten komen.

Ik was helemaal bezweet en moest dus nog even onder de douche springen. Sonja besloot er nog even bij te komen. Onder een koude douche spoelde we alle geilheid van ons af, terwijl we af en toe nog zoende en elkaar gevoelige plekjes streelde. We wisten niet hoelang we al weg waren en vonden het dan ook tijd worden om bij het feest in de kantine aan te sluiten. Onze teams moesten daar nu toch al goed aan de zuip zijn.

We droogde ons af en kleedde ons aan. Sonja gaf me nog een heerlijke tongzoen en we liepen samen het kleedlokaal uit. Tot mijn grote verbazing was mijn team niet aan de zuip in de kantine, maar stonden ze ons op te wachten voor het kleedlokaal. Sonja ging opzoek naar haar eigen team, waarop mijn team losbrandden met vragen en opmerkingen. Ze hadden me horen schreeuwen en dus horen komen. Ik trok me er niet veel van aan, aangezien het voor mij een super geil avontuur was. Daarnaast wisten mijn teamgenootjes, dat ik verslaafd ben aan seks en zijn ze dan ook op de hoogte van de geilste details van mijn seksleven.

Vooral Kirsten, de aanvoerster van ons team, was ge´nteresseerd in het avontuur van het kleedlokaal. Bij haar is er geen enkel spoor van jaloezie te bekennen, ze vind het gewoon geil om naar mijn verhalen te luisteren. Ze was volledig hetero en woonde dan ook al 5 jaar samen met haar vriend. Aangezien ik zelf niet in het dorp van de voetbalclub woonde, bleef ik die nacht bij Kirsten slapen. Maar eerst was het nog tijd voor een goed feestje. Met zijn alle gingen we de kantine in, waar nog tot de vroege uurtjes een goed feestje werd gegeven, dansend op een harde bass met grenzeloos veel alcohol. Toen de zon langzaam begon op te komen, verdwenen alle feestende dames naar hun tenten en besloten ook wij om naar huis te gaan. Voordat Kirsten nog voor een paar uurtjes naast haar vriend in bed kroop, wilde ze alle details weten van het avontuur in het kleedlokaal. Ik vertelde haar alles en gierde het uit van het lachen. Het was toch weer toeval, dat dit mij weer overkomen was. Na de opmerking van Kirsten dat ik gewoon een geile slet was, besloten we dan toch maar om nog even te gaan slapen. Morgen begon het toernooi namelijk pas echt. Met weer aan het einde een party op de planning.

Zo was het toernooi begonnen. Een geilere start had het niet kunnen hebben. Dit was nog maar het begin. Niet alleen van het toernooi, maar ook van de avontuurtjes die dit weekend gebeurde... het andere geile verhaal van dit weekend, is beschreven in: sletje van het voetbalteam 2..
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners