Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Samen naar het zwembad deel 1 - 5525 keer gelezen
Hallo mijn naam is Ellen ik ben een mooie meid van 20 jaar. Ik heb een mooi slank lichaam en een koppel borsten om trots op te zijn. Ik kleed mij altijd heel sletterig omdat ik er van hou dat jongens naar mij kijken. Vorige week ben ik samen met mijn vriendinnen gaan zwemmen naar het zwembad in onze buurt.
Mijn vriendinnen kwamen mij rond 2 uur ophalen aan huis Het was een warme dag en mijn vriendinnen zagen er schitterend uit. Ook al was ik niet voor de meisjes toch wonden zij mij een beetje op. Veerle droeg een kort rokje met daarboven enkel haar bikini die al heel wat verhulde van haar D-cup. Sylvie had een mooi kort broekje aan in joggingstof waardoor haar mooie billen goed uitkwamen. Daarboven droeg ze een t-shirt die ze opgeknoopt had. Zij had een c-cup.

Toen we bj het zwembad aankwamen gingen we zoals gewoonlijk in de groepskabine. We kennen elkaar al van de kleuterklas en hebben elkaar dus al heel veel naakt gezien. Toch was er die dag iets anders. Sylvie begon haar uit te kleden en Veerle stapte op haar af en begon haar te kussen. Bij dit zicht werd ik eerst heel beschaamd en durfde niet te veel te kijken. Na een tijdje zag ik dat ze nog altijd aan het kussen waren, mijn beschaamdheid ging over in een geilheid. Ik werd zelfs nat. Sylvie en Veerle genoten duidelijk van elkaars tong en het werd heviger en heviger. Beiden stonden nu naakt en trokken zich niets van mij aan. Ze begonnen elkaar te beffen. Ik werd echt supergeil en begon mezelf te vingeren. Op dat moment kwam de nieuwe redster aan. Het was een jonge meid van vooraan de 20. Bij het zicht van mijn vriendinnen en mezelf werd ze rood. Ik zei dat ze moest binnenkomen en de deur moest sluiten. Ik begon haar te kussen en al gauw lagen ook wij in een 69. Ze begon mijn klitje te likken waardoor het kutvocht uit mijn lipjes liep. Ik kreeg het gevoel alsof ik moest plassen en zonder iets te zeggen liep een straal geel uit mijn lipjes. De redster opende haar mond en liet alles binnen lopen...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners