Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Samen met Jelena - 17467 keer gelezen
Hoi allemaal, ik ben Lies en ben 26. Ik werk als junior lawyer bij het hoofdbureau van een internationale bank en heb al maanden een oogje op een collega van me. Er was maar 1 klein probleem; ik weet helemaal niet of ze ook op vrouwen valt.
Op mijn eerste werkdag had ik haar al gezien toen ik buiten een sigaret ging roken. Een amazone van ongeveer 1 meter 80, rank en slank, gitzwarte haren en priemende bruine ogen. Natuurlijk durfde ik (een blondje van een meterje 58) haar niet aanspreken. De keren dat ik haar nadien zag buiten was ze steevast aan het telefoneren in een taal die ik helemaal niet begreep. Aangezien ze mij geen blijk waardig gunde, kwam ik niet verder dan aan haar denken als ik masturbeerde. Dan droomde ik weg hoe ze haar vingers in mijn kut stak en kwam ik steeds gillend klaar.
Nadat we eens samen in de lift hadden gestaan, was ik ook haar naam te weten gekomen; Jelena, en had ik haar opgezocht op Facebook (heerlijke foto's van haar daar) en had ik haar zonder te twijfelen een vriendschapsverzoek gestuurd, waarop geen reactie kwam.

Tot twee weken geleden ... De dag van het jaarlijkse bedrijfsfeestje die mijn hele leven zou omgooien. Omdat ik nogal ver van mijn thuis werk, had ik mijn kleedje en make- up die dag meegenomen, zodat ik me na het werk direct zou kunnen omkleden, optutten en met mijn collega's samen kon vertrekken. Stiekem hoopte ik natuurlijk dat Jelena daar zou zijn, of toch minstens een andere leuke meid om er een gezellige avond van te maken.
Toen wij arriveerden was Jelena er inderdaad en wat zag ze er lekker uit! Ze trok direct mijn aandacht en die van alle mannen van het bedrijf! Ze droeg een ultakort zwart jurkje, zwarte kousen en knielaarzen en stond aan de bar iets te drinken en te babbelen met haar collega's.
Vanzelfsprekend was ik nog te verlegen en te nerveus om haar aan te spreken en heimelijk hoopte ik dat ik, helemaal opgetut, vanzelf haar aandacht zou weten te trekken en ze mij zou aanspreken. Naarmate de avond vorderde, bleek dit ijdele hoop en kreeg ik enkel aandacht van steeds zatter wordende mannelijke collega's. Aangezien ik dit zo beu werd, begon ik mezelf toch ook geleidelijk aan een beetje moed in te drinken en na een tijdje zag ik mijn kans schoon; Jelena stond alleen aan de bar en op punt iets te bestellen. Ik snelde naar de bar en ging naast haar staan. Om een gesprek aan te knopen vroeg ik haar wat ze besteld had, omdat haar drankje er volgens mij lekker uitzag. "Wodka, of course!", was haar antwoord, zonder me een blik waardig te gunnen. De moed zonk me in de schoenen en ik bestelde me een wodka on the rocks. "Drink jij altijd alleen?", kreeg ik ineens te horen. "Euhm, sorry, ik wist niet dat je ook nog iets wilde", stotterde ik. Yes, eindelijk praat ze met me!
Ik ken jou, jij bent dat raar meisje van Legal die me een vriendschapsverzoek via Facebook heeft gestuurd, is het niet?
Euhm, ja, dat ben ik, sorry hoor, maar euhm... Direct werd ik onderbroken: "ik heb je al buiten gezien, jij rookt ook he. Ga je mee buiten een sigaret roken?"
Samen met Jelena naar buiten gaan om te roken en te praten, dat liet ik me geen twee keer vragen! Samen verlieten we de zaal en staken buiten een sigaret op.
Saai feestje, zei ze. Alle mannen worden dronken en de muziek vind ik ook maar niks.
Ik bevestigde wat ze zei en wilde een opmerking maken over de muziek, maar kreeg de kans niet. "Ik heb een idee!"' zei ze. "Laten we die dronken venten hun hoofd helemaal gek maken en ze nog wat meer laten kwijlen." Ik was wel curieus en vroeg haar wat ze dan van plan was. "We gaan samen dansen binnen", was haar simpele antwoord. Wij dus samen naar binnen, want dansen met haar, dat vond ik al een heuse overwinning.
Tijdens het dansen viel me op dat ze echt een kluns was; uit de maat dansen en nul procent elegantie. Een paar keer had ze redelijk hard op mijn tenen getrapt zelfs. Nu ja, een paar keer ... Het begon zelfs serieus pijn te doen na ongeveer de vijftiende keer. Ik vroeg haar beleefd om toch een beetje op te letten, maar het enige wat ze deed was een beetje lachen. Twee of drie nummers later stond ze met haar hak keihard op mijn teen, waarop ik zei dat het nu wel effe genoeg was voor mij. We gingen iets drinken aan de bar en daar bleek dat mijn teen zelfs bloedde.
Jelena zag dit en was voor de eerste keer bezorgd. "Dat moet verzorgd worden hoor! Weet je, ik woon niet zover hiervandaan, kom anders even mee tot bij mij, dan kunnen we die wonde wat ontsmetten en de schade bekijken."
Mee naar haar thuis? Ik? Nu? We stonden samen op en gingen naar buiten. En inderdaad, haar flat was maar op een kleine 5 minuten wandelen van het feest.
Jelena liet ons binnen en ik ging op de bank zitten. Terwijl ik in de zetel ging zitten en mijn schoen uittrok, ging zij iets halen om te ontsmetten. Ik schrok dan ook toen ze terugkwam met een fles wodka. "Zo ontsmetten wij in Servie"' zei ze en ze goot een scheut wodka op mijn voet. Ik schrok en zei haar dat dit pijn deed. Ze lachte schamper en zei: "Maar Lies toch, ik heb mijn moeder, vader en jongere broer zien sterven tijdens de burgeroorlog in mijn land. Jij weet nog niet wat pijn is." Ik wist niet wat zeggen.
"Kleed je maar uit nu Lies, want je weet toch waarom we hier zijn?"
"Euhm, om mijn voet te verzorgen?", probeerde ik nog. Keihard sloeg ze me met haar platte hand in mijn gezicht. "Nee trut, en vanaf nu ben je beleefder tegen mij, of dit zal de laatste slag niet zijn die je van me krijgt!"
"Hoe bedoel je dan Jelena?" - Klets, een andere slag op de andere kant van mijn gezicht. "Het is dame of meesteres voor jou, blonde slet." Verschrikt keek ik naar haar. Dit was niet wat ik wilde! Heerlijke seks met haar, dat wel, maar geslagen en vernederd worden, haar slavin zijn, daar had ik geen ervaring mee. Blijkbaar zag ze de angst in mijn blik en ze begon te lachen.
Kleed je maar uit Lies, ik ga ondertussen ook iets anders aandoen. Ze liet me alleen achter in de woonkamer. Bang begon ik mijn jurk uit te trekken, maar bleef zitten in mijn string en BH, in de hoop dat Jelena daarmee zou genoegen nemen. Jelena kwam terug in de woonkamer en had zich omgekleed. Ze droeg nu een zwarte BH, zwarte string, zwarte stay ups en dezelfde knielaarzen als voordien. In andere omstandigheden denk ik dat mijn kut spontaan nat zou geworden zijn door haar zo te zien. Nu vroeg ik me vooral af wat ze van plan was, vooral met dat ding dat ze in haar hand had. Glimlachend kwam ze tot bij me en nu zag ik dat dat ding een leiband was.
"Stout meisje. Had ik je niet gezegd dat je je moest uitkleden?". Voor ik het goed en wel besefte had ze de leiband al rond mijn nek gedaan en trok ze me zo mee naar haar slaapkamer.

"Ga hier maar op je handen en knietjes zitten,met je beentjes een beetje uit elkaar, zoals het een echte teef past", kreeg ik te horen. Ik nam plaats zoals me gevraagd was. Jelena bond de leiband vast aan een poot van het bed en ging achter me staan. Ze trok mijn string naar beneden en gaf me direct nadien twee flinke tikken op mijn billen. Ik was te bang om te schreeuwen, maar moest toch eens snikken bij de tweede tik. "Wel teef, bedank je je meesteres niet voor de behandeling die ze je geeft?"
Blijkbaar antwoordde ik te laat, want ik kreeg direct weer twee tikken op elke bil. "Jelena, alsjeblieft, maak me los", smeekte ik. "Dit wil ik niet." Jelena lachte, tikte nog eens op elke bil en ook een keertje vol op mijn kut. Wat deed dat pijn zeg. Ik begon nu te huilen. Jelena streelde me over mijn hoofd en rug, alsof ik een hond was. Ik voelde haar hand ook over en tussen mijn billen gaan. Ze begon nu ook mijn kutje zachtjes te strelen. "Rustig maar Liesje, zo erg is het allemaal niet hoor. Ik wil gewoon een beetje spelen met jou. En ik ben er zeker van dat jij ook met mij wil spelen. Als je je een beetje gedraagt en gewoon gehoorzaamt, dan ben ik zeker dat we een leuke nacht gaan hebben." Ze verliet de slaapkamer heel even en kwam terug met de fles vodka en een blinddoek. "Hier, neem nog een goeie slok, dan ontspan je misschien een beetje. Weet je dat ik je eigenlijk een heel mooi meisje vind, Lies?"
Ik nam een paar teugen van de fles en keek naar Jelena. "Eigenlijk, Jelena, ben ik al stiekem verliefd op jou van de eerste keer dat ik je zag. Ik heb er vaak over gedroomd dat we het samen zouden doen, maar niet op deze manier".
Jelena zei niets meer en deed me de blinddoek aan. "Ontspan maar schatje, en zeg het maar als je nog een slokje wil. En denk eraan: braaf zijn en gehoorzamen, dan komt het allemaal goed."
Ze begon terug met mijn kutje te spelen en misschien kwam het door de alcohol, maar ik merkte dat ik al aardig nat begon te worden en het duidelijk fijn vond. Jelena merkte dit ook en begon me met drie vingers traag te vingeren. Ik bewoog mijn lichaam mee op haar ritme. Plots stopte ze met me te vingeren en liet me even zitten. "Dame Jelena, wilt u me alsjeblief verder vingeren", vroeg ik. Ik hoorde haar lachen en voelde plots iets koud in me. Ze had de ijskoude fles wodka ik mijn kutje gestoken. Ik huiverde van de kou, maar dat hield Jelena duidelijk niet tegen. Steeds sneller en sneller begon ze me te neuken met die fles. Mijn lichaam wende snel aan de temperatuur, zodat ik dit wel leuk begon te vinden en gretig mee bewoog op haar ritme. Voor Jelena was dit een teken om een versnelling hoger te schaken en ze begon de fles dieper en dieper in me te steken. Hoe ver ze er precies mee gegaan is weet ik niet, maar na een tijdje had ik het gevoel dat mijn kutje scheurde en schreeuwde ik het uit van de pijn. Jelena ging dood gemoederd verder alsof ze niks had gehoord en vreemd genoeg kwam ik heel even later voor de eerste keer die avond klaar. Jelena haalde de fles uit me en liet me even bekomen.
"Zie je wel, zo erg is het allemaal niet he." Jelena verloste me van de blinddoek, nam een flinke teug van de fles die zonet in me zat en kuste me vol op de mond. "Nee dame Jelena, het voelde allemaal wel een beetje raar, maar dank u wel om me te laten klaarkomen"' antwoordde ik. "Omdat je zo braaf geweest bent, krijg je een eerste beloning sletje", en ze trok tergend traag haar string voor me uit. Vanonder uit kreeg ik een schitterend zicht op haar kaalgeschoren poesje en ik voelde me direct weer geil worden. Jelena moet het gezien hebben aan de blik in mijn ogen. "Ik weet wel waar je nu aan denkt slet! Weg met die vieze gedachten, want dat heb je nog niet verdiend hoor!"
Jelena deed me de blinddoek terug aan en ik hoorde haar terug naar achter wij gaan. Ze deed een lade of zo van een kast open en rommelde er een beetje in. Plots deed ze mijn BH uit en maakte mijn leiband los van het bed. Ze trok me zachtjes recht aan mijn haar en ik hoorde haar goedkeurend mompelen. Als ik haar goed had verstaan zei ze iets van leuke borstjes. Voor ik het goed en wel besefte, voelde ik een stekende pijn aan mijn linkertepel. Ik schreeuwde het uit. Gelach weerklonk uit de bevallige mond van Jelena. Opnieuw een stekende pijn, deze keer mijn rechter tepel. "Zo sletje, wat vind je van mijn tepelklemmen? Je hebt van die leuke kleine borsten, die kunnen wel wat extra gewicht gebruiken hoor." Aan de leiband trok ze me weer verder en plots kreeg ik een duw in de rug, net genoeg om mijn lichaam over de achterkant van haar bed te duwen. Met een voet duwde ze mijn benen uit elkaar. Ik voelde iets kouds rond eerst mijn rechter- en nadien mijn linkerenkel, gevolgd door twee metalen klikjes. "Zo sletje, nu sta je daar mooi. Laat me dat lekkere kutje van jou eens voelen." Met twee vingers ging ze over mijn ondertussen droge poesje. "Mmmm, je bent niet opgewonden???? Daar moet ik iets aan doen."
Met haar handen ging ze tussen mijn heupen en begon me langs achter te likken. Haar volle tong ging heerlijk traag over heel mijn poesje, van boven naar onder en terug. Jelena begon steeds sneller en sneller te gaan, tot ik weer helemaal nat was. Plots hield ze op met beffen en zei: " Zo, dat is al een heel pak beter sletje. Je smaakt trouwens heel erg lekker, weet je dat? Speel nu nog meer heel even met jezelf, zodat je niet terug droog wordt." Ik begon mezelf met twee vingers heftig te vingeren. Ik hoorde wat geschuifel echter me en plots sloeg Jelena mijn hand weg. Met twee vingers ging ze eerst over en nadien in mijn ondertussen kletsnatte kut. "Perfect zo sletje" en ik voelde dat ze me binnendrong. "Lekker he, zo'n voorbindildo? En die 30 cm gaan dadelijk helemaal in dat nauwe spleetje van je gaan". Ik voelde haar mijn kutje vullen en als een wilde begon Jelena me langs achter te neuken. Elke keer weer schoof ze de dildo helemaal bij mij binnen. Door de kracht die ze zette, schokte ik natuurlijk elke keer mee, waardoor mijn borsten en de gewichtjes die eraan hingen elke keer mee zwiepten. Ik kan me niet meer precies herinneren wat het meeste pijn deed; de brute kracht die Jelena gebruikte terwijl ze me neukte of de gewichtjes. Bruut trok Jelena me ineens aan mijn haar. "Zeg me hoe lekker je dit vindt geile teef, of moet ik nog harder?". Deze keer besloot ik geen krimp te geven, aangezien zowel mijn kutje als mijn borsten al vreselijk pijn deden. Foute keuze, zo bleek al snel. Jelena neukte me nu als een bezetene en ik stond op het punt om klaar te komen, toen ze stopte. Ze haalde de dildo uit mijn kut en ik voelde iets slijmerig tussen mijn billen glijden. Het eerste wat in me opkwam was 'oh nee, toch niet in mijn kontje'. Met haar wijsvinder begon ze mijn gaatje te masseren. Uit schrik spande ik natuurlijk alles op. "Niet doen meisje, zo gaat het alleen maar meer pijn doen. Of is dat wat je wil?"; ik besloot om gewoon te zwijgen en alles te ondergaan. Nu voelde ik ook haar duim over mijn kontje gaan. "Mmm, stil protest? Ook goed, ik zal het wel horen als je het niet aankan". De dildo die daarnet nog in mijn kutje zat, schoof nu vol met glijmiddel in mijn kontje. Gelukkig niet het hele ding ineens. Jelena begon nu zachtjes mijn kontje te neuken en naargelang ik meer ontspande, ging ze steeds dieper. Ik moet toegeven dat dit niet echt een aangenaam gevoel was. Ik dacht echt dat ik elk moment zou moeten poepen, zo opgevuld voelde ik me, maar echt pijn deed dit niet. "Dat vind je wel leuk he teef. Vinger je kutje ook maar verder hoor, dan heb je dadelijk dubbel plezier." Ik deed zoals me opgedragen en was en ik kreeg inderdaad vrij snel een orgasme, maar verrassend genoeg niet van het vingeren. Jelena had dit gevoeld en ging traag uit me, terwijl ik me verder moest blijven vingeren. Ik hoorde haar op het bed kruipen en ze pakte mijn gezicht vast met een hand. "En zuigen nu slet"' riep ze terwijl ze de dildo helemaal in mijn mond, tot in mijn keel duwde. Ik kokhalsde, want het idee al alleen al dat de dildo uit mijn kontje kwam deed mijn maag omkeren. Jelena begon met de dildo mijn mond te neuken. Hoe lang precies weet ik niet, maar het leek uuuuuren te duren. "Dan zullen we eens kijken of hij helemaal schoon is nu he, anders kan ik hem niet gebruiken hoor".
Jelena deed mijn blinddoek af en hield de dildo voor mijn gezicht. "Wat denk je, slet? Schoon genoeg voor jou?". Ik knikte en ook Jelena leek te vinden dat hij netjes genoeg was. "Ik vind wel dat je een erg goed en gehoorzaam teefje bent, zeker voor je eerste keer. Misschien verdien je wel een beloning". Ruw trok Jelena de klemmen van mijn tepels. Ik schreeuwde het uit. Jelena ging op het bed liggen en spreidde haar benen voor me. Ze liet me goed naar haar kutje kijken en dan begon ze zichzelf erg plagerig te strelen. "Dadelijk,is dit voor jou. Jij gaat me beffen zoals je nog nooit een vrouw gebeft hebt, versta ja dat?"
Gretig begaf ik me met mijn hoofd tussen haar benen. Ik begon haar natte kutje lekker traag te beffen. Met mijn tong ging ik in cirkeltjes rond haar kutje en van tijd tot tijd raakte ik haar clitje aan met het puntje van mijn tong. Jelena liet me rustig doen, wat me deed denken dat ze het wel leuk vond. Ik begon haar nu harder te beffen en af en toe stopte ik ook mijn tong wat naar binnen bij haar. Mijn god wat smaakte ze lekker. Plots greep Jelena mijn haar vast en trok mijn hoofd naar omhoog. Ze trok zo hard dat ik me wat recht moest zetten en me op haar moest leggen, waarna ze mijn mond naar haar linkerborst bracht. Haar tepel was keihard, maar het was duidelijk dat ik eraan moest zuigen. Mijn tong speelde eerst wat met het keiharde kegeltje. Jelena kreunde nu van genot. Ze duwde me van haar af en ging op haar knietjes en ellebogen zitten, zodat ik haar langs achter kon beffen. Ze liet niet na om me duidelijk te maken dat ik haar kontje niet mocht vergeten. Ik was de smaak van de dildo nog niet vergeten, dus met wat tegenzin ging ik ook over haar sterretje. Jelena hijgde en kreunde dat een lieve lust was. "Stoppen slet," schreeuwde ze ineens. "Ik wil dat je me neukt, nu!" Ik ging op zoek naar de dildo die Jelena bij mij had gebruikt, maar bruusk pakte ze me bij mijn hand. "Jij denkt toch niet dat slavinnetjes hun meesteressen zo mogen neuken, of wel soms?" Ze ging van het bed en kwam terug met een leren masker. Op de mand van het masker zat een gigantische rubberen dildo. "Trek snel aan en laat me komen teef!" Ik trok het masker over mijn hoofd. Het was gigantisch warm aan mijn hoofd en ik kon niks zien. Gelukkig kon ik wel voldoende ademen. Ik voelde hoe Jelena het achter aan mijn hoofd dicht ritste. Er zat zelfs een beetje haar van me tussen de ritssluiting. Op gevoel en met een beetje begeleiding van Jelena slaagde ik erin de dildo bij haar binnen te brengen. Ik begon haar zachtjes te neuken, maar al snel nam zij het ritme over. Ik voelde hoe ze zich steeds sneller tegen mij stootte. Door het masker heen hoorde ik haar ritmische gekreun. Na een tijdje was ik er quasi zeker van dat de dildo helemaal bij haar naar binnen moest gaan. En geloof me, hij was echt groot. Plots stopte Jelena. Zou ze klaargekomen zijn? Dat leek me snel. Ze dwong me op mijn rug en met een schreeuw plofte ze neer op mijn gezicht. Nu wist ik zeker dat de rubberen lul helemaal bij haar binnen moest zitten. Ze begon mijn gezicht te berijden en af en toe voelde ik haar op en neer wippen. Jelena begon steeds luider te schreeuwen en na een tijdje zelfs te krijsen. Het kon njet anders of de buren moeten haar gehoord hebben. Na een laatste oerschreeuw stopte Jelena met rijden. Het kon niet anders of ze moest klaargekomen zijn. Ze bleef nog even op me zitten en toen voelde ik haar van mijn gezicht afgaan. Ze hielp me recht en deed het masker af, waarbij ze de haren uitrukte die tussen de ritssluiting zaten. Met een hemelse glimlach keek ze me aan. Mijn god wat was ze toch knap. Ik glimlachte terug naar haar.
"En Liesje, vond je je eerste keer lekker?" Omdat ze me met mijn voornaam aansprak, dacht ik dat het rollenspel erop zat. "Jelena, ..." Voor ik het wist kreeg ik een mep op mijn kaak. "Dame Jelena", verbeterde ik me snel, "ik had nooit gedacht dat pijn zo lekker kon zijn." We stonden samen op en hand in hand gingen we naar de badkamer. Samen gingen we onder de douche. Jelena zeepte me helemaal in en speelde nog even met mijn borsten. "Nu moet ik niet voelen of je nat bent he", en ze glipte twee vingers bij me naar binnen. Ze begon me opnieuw te vingeren. Nu was ik ondertussen al zo vaak klaargekomen, dat ik me moest vasthouden aan de douchestaaf om niet door mijn benen te zakken. Hijgend kwam ik klaar. Ik zag Jelena lachen en gaf haar een langgerekte tongzoen. Tijdens het kussen pakte ze mijn hand en schoof nu twee van mijn vingers bij haar binnen. Ik begon haar keihard te vingeren. Jelena schreeuwde om meer. Een voor een schoof ik meer vingers in haar kut, tot ze er alle vijf inzaten. Jelena krijste als een varken. "Maak een vuist, maak een vuist, nu!" Ik deed wat me opgedragen werd en zat nu tot mijn pols in haar. Als een bezeten ging mijn arm heen en weer in haar kut, die rond mijn pols spande. Af en toe ontspande ik mijn vuist tijdens het penetreren, zodat mijn vingers een beetje uit elkaar kwamen en Jelena helemaal opvulden. "Oooooooogoghhh wat is doe je dat goed sletje oohhhhhhh. Harder, harder zeg ik je!" Plots sloeg Jelena een oerkreet en ik voelde haar lippen opspannen. Ik deed gewoon verder en draaide elke keer een beetje met mijn arm. Keihard kwam Jelena klaar. Haar bekken schokte een paar seconden en toen zakte ze door haar knieŽn, waardoor we allebei in de douche vielen; zij zelfs boven op mij. Mijn hand zat nog steeds in haar kut en blijkbaar had ze haar bewustzijn verloren. Ik had behoorlijk wat pijn, want was slecht ten val gekomen, maar door de paniek voelde ik dit eerst niet. Ik zette het water op ijskoud en sproeide wet in haar gezicht, terwijl ik met mijn vlakke hand een paar keer tegen haar wang tikte. Jelena opende haar ogen en lachte naar me. "Lang geleden dat ik nog eens flauw ben gevallen na een orgasme, dat heb je goed gedaan Liesje".


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners