Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Samen Huiswerk Maken - 21363 keer gelezen
Hoi, ik ben Andrea, 17 jaar oud, en heb een heel lekker lichaam, en cup 80D. Mijn beste vriendin Famke is 16, heeft ook een lekker lichaam, en 75C.

Wij zijn al sinds de basisschool beste vriendinnen, en zitten ook samen in Havo4. We maken vaak samen huiswerk. Als beste vriendinnen bespreken we echt alles met elkaar, dus ook seks Enzo.

Op die ene middag gingen we weer huiswerk maken. Tijdens het huiswerk maken vroeg ze ineens of ik wel eens seks met een meisje had gehad. Ik zei nee, alleen met jongens. Ze zei dat ze lesbisch was, wat ik totaal niet had verwacht, en ik zei oke, want het deed me niet veel, ze was nog steeds gewoon Famke, mijn beste vriendin.

Ze ging wat dichterbij zetten en zei dat ze me heel mooi vond. Ik zei ik vind jou ook heel mooi. Ze zei dat ze me leuk vond, en toen schrok ik wel een beetje, maar ik vond het tegelijkertijd ook heel spannend, want ik had de laatste tijd ook wel lesbische gevoelens.

Ze begon mijn schouders te masseren, want ik zei dat ik spierpijn had. Al snel dwaalden haar handen af naar mijn borsten, en ik liet het gewoon gaan. Haar handen gleden in mijn bh en begonnen mijn, al erg harde, tepels te strelen. Ze zei vind je het lekker, ik zei jaaaah. Ze ging door. Ze zei trek je shirtje eens uit, dus ik gehoorzaamde en trok mijn shirt en bh uit. Ze begon mijn tieten nu met haar tong te verwennen. Ik begon te kreunen, zo lekker was het. Ik zei kom eens hier, en ik trok ook haar shirtje en bh uit. Ik begon langzaam in haar tieten te knijpen en haar tepels te strelen. We kreunden allebei, zo lekker was het, en ik voelde hoe nat ik werd. Ik zei schatje wacht even, en trok mijn broek uit. Mijn onderbroek trok zij uit, toen begon ze mijn klitje lekker te strelen, terwijl ze nog steeds een tepel in haar mond had. Zij trok toen ook snel haar broek uit, en ik begon haar te vingeren. Ik wou haar beffen, zo geil was het, en vroeg of dat mocht. Ze zei jaaaah, bef me lekker ding! Ik begon langzaam haar lipjes te likken, en ze begon te kreunen. Ik likte toen haar klitje, en ze begon een beetje te schokken. Ik ging ermee door, en ze kwam schokkend en schreeuwend klaar. Toen was het mijn beurt, zei ze, ze duwde me neer op haar bed en begon mij nu te beffen. Haar tongetje verdween helemaal in mijn geile spleetje en met haar hand streelde ze mijn klitje. Ik kwam ook heel snel, gillend klaar. Toen vroeg ze of ik door wou gaan. Ik zei jaa lekker. Ze pakte een doos onder haar bed en ik zag allemaal dildo's en vibrators erin. Ze pakte een kleine en stopte hem langzaam in me kutje. Ze begon hem wild op en neer te bewegen. Dit was zo geil dat ik weer klaarkwam. Mijn kut geil kwam allemaal op haar gezicht, want ze was me ook aan het likken. Toen pakte ik een vibrator, een hele grote, en duwde hem langzaam in haar kutje. Ik zette hem aan en zij begon meteen te schokken, zo lekker vond ze het. Ze kwam oook voor een 2e keer klaar. En toen besloten we te douchen.

In de douchen had ze blijkbaar nog een ideetje, want ze pakte de douche kop en zetten hem op de hardste stand, ze zei ga zitten, en ik deed dat. Ze zetten de straal op me klitje en ik begon wild te schokken, ooooh lekker! Schreeuwde ik. Ze likte tegelijkertijd weer aan me tietjes en ik kwam voor een 3e keer klaar. Daarna zetten ze de straal op haar eigen klitje, en ik vingerde haar en likte haar tepels. Ze kwam voor een 3e keer klaar, dit keer hard gillend en schokkend van genot. Toen waren we wel klaar, en onder de douche hebben we nog heel lang staan zoenen en strelen, omdat we te moe waren voor iets anders.

We hebben dit nog heel vaak gedaan, en doen het nog steeds. We hebben in het geheim een relatie, maar dat mag niemand anders weten. En ja, dit is allemaal echt waar. Xx Andrea
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners