Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Samen En Botergeil 2 - 639 keer gelezen
Ik zal me even voorstellen, ik ben Misty en mijn vriendin heet Romy. We zijn 17 jaar en kennen elkaar sinds de basisschool. Dit verhaal is echt gebeurt alleen ik heb de namen veranderd.

Na samen zo een heerlijk avontuurtje hebben beleefd spreken we af om ons aan te gaan kleden en iets vederop wat te gaan eten in een snackbar. Dus zo gezegt zo gedaan gaan we ons allebei even douche en omkleden.

Ik ben al klaar met douche en sta me eigen al om te kleden, terwijl ik in een keer me telefoon hoor. Met Misty roep ik. En dan hoor ik Julia's stem aan de andere kant van de lijn. Juuuuul ! Roep ik uit. ( Julia is ook een van onze bi vriendinnen. ) Allesgoed ? Ja hoor ik er zeggen en hoor de door ratellen over haar werk en dat het net weer uit is met haar vriendje. Ineens zeg ik ; '' Okee rustig Julia, heb je misschien wat afleiding nodig? '' Ik hoor Julia zuchten aan de anderekant van de lijn en ja zeggen. Kom naar mij en Romy toe, we zijn in het vakantiehuisje van mn ouders de rest van het weekend roep ik uit. Julia zegt ; '' Dan pak ik even mn spullen en dan ben ik over 2 uurtjes daar ! '' Oké, totstraks wil ik nog zeggen alleen de verbinding is al verbroken.

''2 patat met mayonaise, 2 frikadellen en 1 blikje cola graag. '' En begin weer met Romy te praten. Nou Romy, hoe zullen we Julia eens verassen nou ze tot zondag hier bij ons blijft ? En kijk haar geil aan. Ik heb wel een idee zegt Romy, en begint met uitleggen. Ja goed plan roep ik uit, en begin ondertussen al nat te worden alleen al van het plannetje. 2 patat met mayonaise, 2 frikadellen en 1 blikje cola ! Hoor ik iemand roepen. En ga het afhalen en betaal. Na dat ik weer zit en begin te eten, zit ik met mn gedachten al helemaal bij vanavond.

Nadat we ons eten op hebben gaan we naar huis.

DING DONG ! DING DONG ! Galmt het door het huis. Romy ? Ben je klaar ze staat voor de deur ! En kijk nog eens goedkeurend in de spiegel. Julia zal wel opkijken als ik en Romy de deur opendoen en daar staan in onze sexylingerie. DING DONG ! Hoor ik nog een keer. ROMY schreeuw ik door het huis. En hoor haar roepen ja ik ben klaar, op naar de voordeur en loop met haar de trap af. Ik en Romy doen de deur open er roepen heel hard; Welkom ! En vliegen Julia om de hals. Ik duw een lekkere lange kus boven op Julia's mond terwijl ik Romy de weekendtas van Julia binnen zie zetten. Ik stop met zoenen en trek Julia mee naar binnen. En ze geeft een lekkere zoen aan Romy. Ik pak Julia's weekendtas en loop naar boven met Romy en Julia achter me aan zoenend. Van ervaring weet ik al dat we gewoon met zn drieeen op het bed passen dus gooi de weekendtas op de grond en duw mn 2 beste vriendinnen op het bed en ga er bij zitten. Ik en Romy kijken naar elkaar en ik zie haar knipogen. Zodat ik weet dat het plannetje gaat beginnen. We duwen Julia op bed en beginnen haar heerlijk uit te kleden, todat ze in haar ondergoed voor ons ligt. Romy maakt Julia's bh los, en begint aan haar tepels te zuigen en te likken. Terwijl ik Julia's string uit doe en haar heerlijk begin te strelen tussen haar benen. Julia ligt al best wel hard te kreunen als ik voor de eerste keer een vinger in haar duw. En duw er gelijk nog 2 vingers bij. Terwijl ik mijn 3 vingers steeds bij haar na binnen stoot, zet ik mn mond op haar klit en begin er heerlijk aan te likken. Na een minuut of 3 voel ik dat ze bijna komt en stop met likken en begin mn eigen vingers af te likken nog lekker nat van Julia's kutgeil. Ik begin er weer heerlijk te beffen en zie Romy van bed kruipen om in de speeltjes tas te kruipen. Ik zie niet wat ze pakt en wacht gewoon af en ga lekker verder met het geile kutje van Julia beffen. Ineens voel ik iets tegen mn schaamlippen aan en kijk om en zie Romy met een vibrator, die heerlijke paarse met dat stokje dr aan die precies op mn klit komt en begin te kreunen. En voel die heerlijk grote vibrator mn kutje in gaan. Ondertussen lik in Julia heerlijk en voel dat ze bijna klaar komt, net als ik. En naar een minuut kom ik heerlijk klaar tegelijk met Julia en met Romy zie ik want die heeft ook een vibrator in dr kut zitten.

Na een kwartier elkaar nog eens lekker hebben gezoend besluiten we nog even beneden een film te gaan kijken en een glaasje wijn te drinken. Niet zo maar een film maar een lekkere harde porno film. En naar niet langer dan een half uur zitten we gewoon naast elkaar ons eigen te vingeren, en hoor Romy klaar komen een halve minuut later ik, en daarna Julia. Moe en voldaan zetten we de tv uit en kruipen boven naast elkaar in bed. Niet wetend dat er de volgende morgen een grote verassing voor mij klaar staat.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners