Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Preutse Ingrid komt los - 11774 keer gelezen
Als studente woonde ik in een leuk studentenhuis met vijf meiden. Het was meestal heel gezellig zo’n meidenclubje, wat toch heel anders was dan grotere gemengde huizen. Het verloop in ons huis was dan ook altijd laag, omdat wie er eenmaal zat niet wegging voor het einde van haar studie.

In mijn derde studiejaar kwam Ingrid in ons huis. Ze begon net met haar studie pedagogie en was gelijk een beetje een buitenbeetje in het huis. De meeste meiden waren redelijk geroutineerde feestbeesten die flink genoten van het vrije studentenleven. Ingrid was een klassiek geval van een onnozel plattelandstrutje. Met grote onschuldige en verbaasde ogen bekeek ze haar nieuwe leven in de grote stad. In het begin in het huis was ze ontzettend verlegen, maar ze had een ontwapenende naieviteit waarmee ze iedereen toch wel voor zich in nam. In het begin reageerde ze vaak licht geschokt op de vrijpostige houding in het huis, omdat wij soms halfnaakt door het huis liepen als we uit de douche kwamen en zo. Ook vonden sommige meiden het dolkomisch om te zien hoe Ingrid zo rood als een biet werd als er sexueel getinte opmerkingen kwamen. Als er dan bijvoorbeeld een lekkere acteur op de TV was in de fusie, de gezamenlijke ruimte, dan zei er iemand “oh, ik begin al te soppen als ik hem zie, daar spreid ik subiet mijn benen voor”. De opmerkingen vlogen dan natuurlijk in het rond, en Ingrid zat stilletjes met een rooie kop in de hoek.

Op een avond waren alle meiden naar hun vriendje of een feestje en waren Ingrid en ik de enigen die nog in het huis waren. Ik kwam in mijn badjas onder de douche vandaan en vond Ingrid in de fusie, een boek lezend in haar babydolletje. Ze zag er een beetje bezorgd uit, dus ik ging bij haar zitten en vroeg of ze soms ergens mee zat.

Ze keek me een beetje bedeesd aan, verzamelde haar moed en vroeg: “Maxine, vind jij mij een dom boerentrutje?”
”Waarom zou ik dat vinden? Dat gedoe van de meiden moet je je niet teveel van aantrekken, hoor. “ zei ik.
”Nou ja, jullie hebben het steeds over sex en mannen en zo, en daar weet ik zo weinig van. Bij ons thuis werd daar niet zo over gepraat, over neuken en vingeren en dat soort dingen.”
”Ach, nou, je moet pas aan sex beginnen als je het zelf wilt, niet om erbij te horen. Er is niks mis mee om het gewoon lekker zelf te doen als je geil bent.”
”Umm, ja, uh, bedoel je vingeren?” vroeg ze bedeesd.
”Ja natuurlijk, schat. Iedereen doet aan vingeren, toch?”
”Nou ja, uh, ik niet,” stamelde Ingrid, met een vuurrode kop, “daarom voel ik me ook een dom trutje. Bij ons thuis was dat zondig, dus durfde ik nooit.”

Ik keek haar verrast aan. “Moet ik het je leren, vingeren, misschien?” flapte ik de fantasie eruit die al even in mijn hoofd zat.
Blij keek ze me aan. “Oh, zou je dat willen doen? Dat lijkt me fantastisch, en zo spannend!”

“Nou, er is een voorwaarde, en dat is dat je geen schaamte toont. Ik wil dat je dan ook echt klaarkomt voor me. Dat vind ik namelijk heel spannend, kijken en bekeken worden.” zei ik.
Gretig stemde Ingrid toe, dus nu zat ik eraan vast. Beloofd is beloofd, uiteindelijk. Maar ja, eigenlijk wond het idee me enorm op, natuurlijk.

Zonder treuzelen ging ik een beetje onderuitgezakt zitten, en ik maakte de ceintuur van mijn badjas los. Langzaam opende ik de badjas en liet hem van mijn schouders zakken. Spiernaakt zat ik voor de blozende Ingrid, met licht gespreide benen zodat ze mijn kutje kon zien.
”Les een: zorg dat je naakt bent, zodat je je hele lichaam kunt strelen”, zei ik, terwijl ik mijn handen over mijn heupen naar mijn borsten liet glijden. Ingrid keek nieuwsgierig naar me, maar bleef stil zitten.
“Kom op, Ingrid, je moet wel bij de les blijven hoor,” vermaande ik haar, “laat jezelf eens zien aan mij.”
”Oh, ja, hihihi”, giechelde ze, “dat vergeet ik helemaal.” Met een vlotte beweging trok ze haar babydol-hesje over haar hoofd uit, wipte haar kont even van de stoel en duwde haar slipje over haar voeten. Lachend keek ze me aan, terwijl ze net als ik achterover leunde en haar benen spreidde. Ze streelde voorzichtig haar buik en wachtte onbevangen wat ik ging doen.

Ik keek naar haar pachtige borsten, bijna D-cup maar toch stevig, en het blonde dons van het schaamhaar op haar poesje, de lipjes nog gesloten. Ik pakte nu met twee handen mijn borsten vast en kneedde mijn tepels zachtjes tussen duim en wijsvinger. Mijn gevoelige knopjes richtten zich fier op.
”Les twee, je borsten zijn heel gevoelig en het is heerlijk om ze te strelen”, vervolgde ik, terwijl ik mijn harde tepels zacht bleef strelen. Ingrid volgde mijn braaf mijn voorbeeld. Voorzichtig gleden haar vingers naar haar tepels en wat onhandig begon ze eraan te voelen. Haar tepels verhardden zich direct. Onvoorstelbaar dat dit heerlijke meisje nog nooit met zichzelf had durven spelen.
”Sluit je ogen terwijl je je borsten streelt, en concentreer je op het gevoel, en streel je lichaam verder ook,” doceerde ik. Ze gehoorzaamde haar lerares en sloot haar ogen.
”Oh ja, dat voelt heel fijn Maxine, het kriebelt heel lekker,” zei ze, terwijl haar vingers over haar tepels gleden.

Met zijn tweetjes lagen we daar een poosje, terwijl we allebei naar elkaar keken hoe onze handen over ons lichaam gleden. Langzaam liet ik mijn handen in de richting van mijn poes glijden, aandachtig gadegeslagen door Ingrid die als automatisch haar tepeltjes bleef strelen.
”Kijk nu maar goed, Ingrid, kijk naar mij en wat ik met mijn kutje doe,” zei ik. Ik trok mijn benen op en spreidde ze wijd. Mijn kutje opende zich voor haar gulzige blikken.

“Zie je hoe mijn kutje zich opent als een bloem? Dit is je heerlijkste plekje, het centrum van genot. Je kutje zit vol gevoelige plekjes,” legde ik uit, terwijl ik twee vingers van mijn rechterhand langzaam over mijn schaamlippen liet gaan. “Dit zijn mijn schaamlippen, die zich openen als je opgewonden raakt, zoals ik nu. Zie je hoe het vlees tussen mijn lippen glimt? Dat is het vocht dat loskomt als je geil wordt.”
Ik liet mijn vingers mijn grotje in glijden en begon langzaam mezelf met mijn vingers te neuken.
”Kijk, ik stop mijn vingers in mijn kut, alsof het een mannenpik is.”
Ingrid keek ademloos toe, ik zag hoe het haar opwond. Zelf begon ik mijn beheersing als docent te verliezen. Mijn vingers in mijn kut maakten een soppend geluid terwijl ze in en uit gingen.

Hijgend keek ik naar Ingrid. Volkomen geconcentreerd keek ze naar mijn gevinger. Het maakte me bloedgeil om me aan dat onschuldige boerentrutje te tonen en haar op te winden.
“Oeh. Oh ja, Ingrid, zo begin je nu met vingeren, zo zoek je de lekkere plekjes in je kut. Maar het allerlekkerste plekje heb ik nog even geheim gehouden,” vervolgde ik licht hijgend mijn verhaal.

Goedkeurend zag ik hoe Ingrid ook haar hand naar haar kruis had laten glijden. Een beetje onwennig en voorzichtig spreidde ze haar benen en haar vingers verkenden langzaam haar poesje. Tussen haar schaamlipjes zag ik het vocht glinsteren. Ze bleef onafgebroken kijken naar mijn vingers en kutje.

Met twee vingers van mijn linkerhand spreidde ik mijn kutje wijd open voor haar, zodat mijn rode klitje parmantig tevoorschijn kwam.
“Zie je dit puntje, Ingrid, dat is mijn clitoris, mijn klitje. Dat is het allergevoeligste en lekkerste plekje. Om jezelf klaar te vingeren, vinger je je klitje, maar wel voorzichtig,” legde ik uit, terwijl ik de daad bij het woord voegde. Zachtjes gleden mijn vingers over mijn gevoelige knopje. Een golf van genot vloeide uit mijn poesje door mijn lijf. Een diepe zucht ontsnapte aan mijn lippen.

“Heb je nu een orgasme?” vroeg Ingrid gretig.
”Nee schat, maar dat zal ik je wel laten zien, want ik ben zo geil hiervan. Ik moet gewoon klaarkomen nu,” hijgde ik. Ik wilde dat geile boerengrietje laten zien hoe ik klaarkwam, laten zien wat een geile teef ik was. Ik kon er ook niks aan doen, als ik zo geil was verloor ik mijn beheersing.

Mijn vingers gleden sneller over mijn gezwollen klit, en in en uit mijn soppende kut. Ik begon heftig te kreunen, waardoor Ingrid’s blik van mijn kut naar mijn gezicht gleed. Ze zag mijn opwinding, hoe ik mijn beheersing volledig liet gaan. Genietend keek ik haar in haar ogen. Ik voelde het genot in mijn kutje stijgen, ik ging haar laten zien hoe ik klaarkwam, ging mijn orgasme voor dit onschuldige meisje los laten branden. Ik keek haar strak aan.
”Ooh, zo gaat dat schat, jaa..., zo vinger ik mijn geile kutje naar een orgasme, ja, ik wil dat je naar me kijkt terwijl ik, ooooh, oooh, ngggg. Ja, ja, jaaa.”

Ik gooide mijn hoofd naar achter en heftig schokkend kwam ik klaar. Langzaam verlaagde ik het tempo van mijn gevinger terwijl mijn orgasme weg ebde.

Langzaam kwam ik bij en opende mijn ogen. Ingrid zat met grote ogen naar me te kijken.
”Jeeeetje, niet te geloven, wat ging jij tekeer! Gaat dat altijd zo?” riep ze uit.
”Nou, dat verschilt,” hijgde ik na, “maar, eh, nu kun je het zelf uitproberen!”

“Oh ja, dat is waar ook,” zei ze. “Wil jij dan goed kijken of ik het goed doe? Het ging een beetje snel, hihi.”
”Tuurlijk schat,” zei ik, “anders zou ik geen goede lerares zijn.”
Ik ging op mijn knieen tussen haar benen zitten zodat ik haar kutje goed kon bestuderen.
”Durf je dat, Ingrid, je verboden plekje strelen terwijl een ander meisje op 50 centimer afstand naar je zit te kijken?” plaagde ik haar.
”Ja hoor, ik vind het hoog tijd worden om het te leren, en ik ben geloof ik ook behoorlijk geil nu, hihihi.”
Ze wreef haar hand over haar schaamlipjes. “Doe ik het zo goed?” vroeg ze.

“Als het lekker voelt wel,” zei ik, “maar je klitje zit bovenaan je kutje, hoor.”
”Oh ja, dat is waar.” Haar vingers gleden over de plek waar haar klitje af en toe even te voorschijn piepte.
”Oeh, dat is lekker,” kreunde ze. Kennelijk had ze haar klitje goed gevonden. Ik zag hoe ze met twee vingers intens haar klitje vingerde.

“Toe maar schat,” zweepte ik haar op, ”vinger dat lekkere kutje van je. Laat me zien hoe je klaarkomt.”
Hijgend keek ze me aan, haar vingers wild over haar kutje dansend.
”Oooh, Maxine, het is heerlijk, oooh, oooh ja. Oh wat is dit lekker! Hah, hah, hah, haah, huuuuuuu.”

Ik keek naar haar, terwijl haar eerste orgasme door haar lichaam raasde. Ze schokte in haar stoel en sloot haar benen, waarmee ze haar hand vingerende hand vastklemde tussen haar benen.

Ze kwam langzaam tot rust, en bleef hijgend liggen en genoot na.

Allemachtig, wat was het geil om te zien, hoe dit preutse meisje veranderde in een kreunende slet, die zich vingerde voor haar huisgenote. Ik voelde mijn kutje al weer tintelen.
”Oh, wat is dat lekker!”, zei ze, terwijl ze haar ogen weer opende en me aankeek, “ik wou dat ik dat wat eerder gedurfd had.”
”Er is niks verloren schat, je kunt nog vaak genoeg genieten van seks en je eigen lichaam,” zei ik, “er wacht je een periode waarin een heleboel te leren valt.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners