Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Pa Kooistra Raakt Zijn Dochter Kwijt - 10585 keer gelezen
Aan een meisje...

De man keek met pijn in zijn hart naar zijn dochter, zijn kleine meisje. Maar het was geen klein meisje meer. Nee, het persoontje van weleer, dat hij had leren fietsen, dat hij geholpen had met haar huiswerk, en waarmee hij samen was gaan vissen, dat minimensje was een prachtige jonge vrouw geworden. En daar was hij blij mee. Voor haar. Lydia zou in elk geval niet met een opgedrongen achterstand beginnen, in een wereld die wordt gedomineerd door rolemodels in bushokjes, op tv-reclames en in bladen als Libelle en Panorama.
Dat had hij haar altijd laten blijken, dat ze mooi was. Sommigen zouden zeggen dat ze er arrogant door was geworden. Maar zo zag hij dat niet, eerder zelfbewust. Geheel onbevooroordeeld kon je hem echter niet noemen. Zo zag hij niet dat hìj al haar vakantiespullen bij elkaar moest zoeken, en de auto insjouwde. Lydia belde driftig met haar vrienden en vriendinnen. Ze zou op vakantie gaan, voor het eerst alleen. Met Cynthia, haar beste vriendin. En dat beste had nog geen maand geleden iets extra's gekregen...

Het was bij Cynthia, in haar slaapkamer. Ze waren aan het leren voor hun eindexamen HAVO, wiskunde. Op een gegeven moment zag Lydia het niet meer zitten. Cynthia bood aan haar te masseren. Maar dan moesten wel 'alle kleren uit', dan kon ze er beter bij. Eenmaal in de masseerpositie, was er meteen die sensuele spanning. En toch hadden ze er nooit eerder over gesproken.

Cynthia ging voorzichtig boven Lydia hangen, en kuste haar zachtjes in de nek. Lydia voelde haar borsten zachtjes, en af en toe tegen haar rug. Een tepel die plakkerig haar huid raakt.
Meer en meer bedekte Cynthia haar vriendin met haar lichaam. Geil, heel zachtjes en voorzichtig, en heel intens begon ze met haar venusheuvel over Lydia's kontje te wrijven. Heftiger en heftiger bewogen de jonge meisjeslijven tegen elkaar. In het begin schuchter, onwennig, maar steeds meer totaal en in volledige overgave. Ze bedreven de liefde. Stevig tegen elkaar aangedrukt waren beider eerste orgasmen voor elkaar. Daarna volgde een heftige ontdekkingstocht naar de lekkerste sex bij de ander.
Een mooi plaatje; sex tussen twee meisjes die elkaar al van haver tot gort kenden, als gewone vriendinnen.
Na afloop spraken ze daar ook over, en het was goed. Alleen al de gedachte dat zij een relatie hadden, een stiekeme, dat maakte Lydia bloedgeil. Stel je eens voor, zij het prachtige meisje, een lesbienne...
De dagen daarna zagen ze elkaar veel. Maar op een vluchtige kus in de wc's of in de fietsenstalling na, waren er altijd ouders, medeleerlingen of leraren die een intiemere omhelzing verhinderden. Daarom wilden ze samen op vakantie. Al was het dan maar een camping in de buurt, en al regende het pijpenstelen; ze moesten en zouden bij elkaar zijn...

'Pap, schiet je een beetje op? Ze komen zo', zei de mooie blonde schone, terwijl ze de telefoon neerlegde. 'Ja, nog even, ik had de tent er als eerste in moeten doen', antwoordde de man puffend, en sleepte twee koffers naar de wagen. Lydia maakte een vermoeid gebaar in de lucht, en liep de straat op om te kijken of ze er al kwamen.
Daar kwamen ze juist de hoek omdraaien, Cynthia en haar moeder. 'Zie je, daar zijn ze al!', schreeuwde de dochter zwaaiend. Cynthia hing al uit het raam en zwaaide terug.
Lachend parkeerde de moeder de wagen naast die van Lydia's vader, en ze stapten uit. De meisje vielen elkaar in de armen. De moeder liep op de vader af en ze gaven elkaar een hand.
'Nou, dat gaat er allemaal maar net in, is het niet?', vroeg ze. Ze leunde tegen de wagen, en begon een shaggie te rollen.
'Nou, je kent dat wel hè: meiden. Barstensvol kleren, het schijnt allemaal mee te moeten', antwoordde de man. 'Vertel mij wat', zei de moeder, toen, tegen haar dochter: 'Kom, uitladen die handel. En help meneer Kooistra een handje, vlug een beetje!'
Kooistra keek verbaasd naar de even beeldschone vriendin van zijn dochter. Lachend en zonder morren deed ze wat haar moeder haar opdroeg. De man keek naar zijn dochter. Die vond dit blijkbaar ook allemaal normaal.
Met de extra hulp was de wagen in een wip volgeladen. Het viertal liep naar binnen, waar mevrouw Kooistra al de tafel had gedekt.

De twee oudere vrouwen, beiden overduidelijk de moeders van de beeldschone jonge vrouwen, begroetten elkaar hartelijk. 'Zo vakantie-gangsters', zei mama Kooistra beminnelijk, met gangsters in het Engels, 'volgens mij gaan jullie beginnen aan de laatste normale maaltijd voor de komende week'. Giebelend namen de meisjes plaats. Het duurde niet lang of iedereen genoot van de zelfgemaakte soep. Hollandse gezelligheid ten top.
'Dames, mag ik even de aandacht?', begon vader Kooistra halverwege. De vrouwen keken verbaasd op. 'Ooh nee hè Pa, je begint toch niet te oreren hè?', zei Lydia. 'Ssst, laat je vader', suste haar moeder. 'Ja, laat mij even', zei de enige man in het gezelschap.
'Ik weet dat jullie niet in zeven sloten tegelijk lopen, laat ik dat vooropstellen. Maar jullie zijn mooie meiden, bloedmooie mag ik wel zeggen. En ik weet hoe de knullen daarover denken'. 'Ja, mag ik even je eigen jeugd in herinnering brengen?', schamperde zijn dochter. 'Ly-di-ah!', zei haar moeder.
'Inderdaad schatje, daarom juist. Ik wil jullie alleen maar op het hart drukken dat er niets moet gebeuren wat jullie zelf niet willen. Ik weet, jullie zijn voorgelicht, dus van enge ziektes of mijn opa-schap hoeft geen sprake te zijn, maar laat je niet beetnemen'.
'Hè pa, wat denk je wel niet?!', riep Lydia quasi-verontwaardigd uit, 'dat wij als een stel snollen dat eiland af zullen struinen???' 'Schiereiland', corrigeerde haar vader, toen, brommend: 'Ik wilde het toch maar even gezegd hebben. Mag ik?! Het is de eerste keer dat mijn kind alleen op vakantie gaat'.
Cynthia's moeder keek de man aandoenlijk aan, met haar rechteroog. Met haar linkeroog hield ze de meiden in de gaten. Ze zag wat ze allang voelde: haar dochter wreef onder tafel tussen de dijen van haar vriendin...Vier uur later zwaaiden de meiden meneer Kooistra uit. Hij was langer gebleven dan eigenlijk de bedoeling was. Het liefste had Lydia gezien dat hij meteen ophoepelde nadat hij de tent had opgezet. Maar Cynthia bood hem nog een kopje koffie aan, en voordat ze het konden verhinderen, begon hij te vertellen over zijn eerste vakanties. Maar uiteindelijk liet hij hen alleen. Maar niet zonder zijn mobiele telefoon achter te laten en de mededeling dat ze altijd konden bellen en dat hij er dan binnen een uur zou zijn.

'Wat denkt-ie wel niet!', zei Lydia toen hij de camping afreed, 'we zijn zeventien!' 'Ach, laat hem toch', suste Cynthia, 'hij is gewoon bezorgd om ons, om jou'. Ze draaide zich naar Lydia, en pakte haar handen. 'Echt de vader van mijn favoriete vriendinnetje...'

Het was inmiddels al donker geworden., Erg druk op de camping was het niet, alweer iets waar de heer Kooistra de hand in had gehad. Maar dat vonden de meiden helemaal niet erg. Ze waren niet op vakantie voor de jongens, maar dat gingen ze hun ouders niet aan hun neus hangen. Zeker niet di Biggi Papa. Nee, ze waren op vakantie voor elkaar...

'Ooh, wat heb ik je gemist de laatste weken...', zei Cynthia zacht. Ze gaf tedere kusjes in Lydia's nek. 'Mhmmm, anders ik jou wel', kreunde het meisje met haar ogen dicht. De meisjes lieten zich helemaal gaan. Ze genoten. Het kon, het mocht en het was niet gek; ze gaven zich eraan over. Langzaam draaide Lydia haar hoofd in haar nek en liet zich de liefkozingen welgevallen. 'Kom, laten we onze kleren uitdoen, ik wil je naakte lichaam voelen', fluisterde Cynthia zachtjes in haar oor. Ze werd geilig van hoe Cynthia sprak, van het klikken van vochtige lippen en tong.
De twee blonde meisjes doken de tent in. Langzaam deden ze de kleren bij elkaar uit. Ze hadden niet veel aan, zelfs geen onderbroekje onder hun korte broeken. Dat was van te voren afgesproken. Als het warm zou zijn, zouden ze zo min mogelijk kleren aandoen. Vooral Cynthia vond dat een opwindende gedachte; het meisje met het meeste initiatief binnen de prille, en stiekeme meisje/meisje-relatie.
Ze streelde de zachte, strakke huid van haar vriendin. Haar handen streelden genietend Lydia's borsten. En tepels die hard werden onder tedere meisjeshanden.
Lydia's opwinding groeide. Ze voelde dat haar vriendin diezelfde schuchtere toenadering zocht als de eerste keer, nu een maand geleden. En nu was het zover, ze waren alleen, in een eigen huisje.

'Je bent mooi, wist je dat?', zei Cynthia zacht. 'Ja, maar niet zo mooi als jij', fluisterde haar vriendin. Bijna automatisch kwamen ze nog dichter naar elkaar. Hun lijven leken in elkaar op te gaan. Bijna voor het oog onmerkbaar, naderden de lippen. Lydia bruiste van binnen. Een enorme golf van spanning, eerlijkheid en meeslepende opwinding nam het van haar over. De wereld scheen onder haar voeten weg te vallen toen ze elkaar raakten. 'Zo zacht...', lispelde Cynthia en drong toen met haar tong in Lydia's mond. Aarzelend tongde Lydia terug. Zachtjes wrongen ze om elkaar, proefden elkaar, liefkoosden. Steeds inniger, gretiger werd de omhelzing. 'Mhmmm, heerlijk... Wat ben je lekker zacht...', lispelde Cynthia. Lydia woelde met haar handen door het blonde zachte haar van haar vriendinnetje. 'Wat ruik je lekker... Jezus, wat heb ik je gemist...', kreunde ze tussen de intieme tongzoenen door.
'Kom, laten we naar buiten gaan. Het is hier veel te benauwd. En ik vind het best wel een opwindende gedachte, zo voor de tent, met elkaar...', stelde Cynthia voor. Een zoveelste opwindingsgolf doorvoer Lydia's lijfje. Ze sidderde.
'Oooh ja... Mhmmm, Ga je mij daar ook likken...?', vroeg ze met een trilling n haar stem. 'Mens, ik wil je helemaal, nu, daarbuiten. Ik kan je wel opvreten, zo zoet ben je...'. 'Ik jou ook, ik jou ook...', kreunde Lydia zachtjes.
De meisjes kropen naar buiten, en nestelden zich op de plaid. Cynthia liet haar vriendin tegen haar aanleunen. Haar handen streelden van achteren het zachte lijf. Lydia voelde de harde knopjes op Cynthia's borsten tegen haar rug aanduwen. Loom en geilig drukte ze met haar kontje in Cynthia's schoot. Deze drukte terug, schurend, onbeschaamd intens, zoveel mogelijk lekkere plekjes rakend. Lydia draaide zich op en ging op haar knieën zitten. Ze zocht de mond van haar geliefde. Ze wilde zich geven. Meteen waren de meisjes - buiten, voor hun tent, slechts beschut door de zijflappen en het afdakje - in een intieme kus verwikkeld.'Gaan we niet te snel?', vroeg Lydia onderworpen geilig. 'We gaan zo snel als wij dat willen. Niets gebeurt wat jij en ik niet willen', antwoordde Cynthia zacht. Met een diepe zucht begroef Lydia haar gezicht tussen Cynthia's benen, likte de binnenkant van haar dijen. 'Ooh, ik hou van je', liet ze zich ontvallen. Cynthia maneuvreerde in standje 69, en een ogenblik later genoten de dames van elkaars zachte en opgewonden kutjes.

Met lange halen liet Lydia haar tong de schaamlippen volgen van haar vriendin. Cynthia liet een opgewonden kreuntje horen toen ze het puntje van haar tong in haar opening wurmde. 'Ooh ja, lik me diep... Alsjeblieffff... Bef me goed, dieper...'
De meisjes beften en likten elkaar op een manier zoals zij het zelf lekker vonden. Ze waren nauwelijks een minuut of tien bezig, of ze deden vrijwel hetzelfde bij elkaar. Ze voelden elkaar prima aan, de liefde paste perfect.
Lydia keek langs haar lichaam en zag hoe Cynthia vol overgave haar onderlichaam liefkoosde. Ooh Jésus, ik word heerlijk gebeft... Moet je nu toch eens kijken..., dacht ze in gekmakende geile bui. Cynthia stopte en vroeg: 'Waarom stop je?'
'Ik kan er maar niet over uit...', hijgde Lydia. 'Dat we zulke spannende en lekkere dingen doen bij elkaar. Moet je eens kijken, als ik je lik'. Lydia deed het voor. Cynthia kreunde van opwinding en duwde ongecontroleerd met haar bekken naar boven. 'Ooh jaa... Mhmmm.... Maar weet je wat ook opwindend is?', vroeg ze zonder adem. 'Onze borsten op elkaars lichaam, geperst, alsof we in elkaar willen...'
Lydia vond het zo geil dat Cynthia zoiets opwindend vond, dat dat de druppel was die de emmer van haar genot deed overlopen.
'Ooh, het komt.... Het kohohohohohohoooomttt...!!!', kermde Lydia en Cynthia ging met haar mee. De twee in standje 69 liggende meisjes schokten op elkaar, hielden elkaar stevig vast op de toppen van hun orgasme.
Cynthia hield het niet meer, en bewoog met haar lijfje naar boven. Ze kon tijdens haar hoogtepunt niet meer doorbeffen. Lydia wel, die gaf iedere golf terug, met haar mond, via Cynthia's kutje. Haar hand moest het dan ook wel overnemen van de versagende Cynthia. Maar het was perfect zo, precies zoals het paste.
Beider orgasmen werden minder. De rust kwam, hetzij in schokken, waarbij de meisjes elkaar weer even inniger vasthielden. 'Je bent lief, heel erg lief', fluisterde Cynthia zacht. 'Jij ook, jij ook...', reageerde Lydia zacht. Ze kusten elkaar teder op de mond, terwijl meisjeshanden over de lichamen streelden.
Een duidelijke scheiding tussen het na- en voorspel was er niet. De bewondering voor elkaar, de drang om genot te willen geven en krijgen, zwol weer aan.
Nu tongden ze elkaar heftig, terwijl hun vochtige kutjes over elkaar schuurden. Ze waren vochtig genoeg, er was niets dat pijn deed of droog aanvoelde, integendeel. Lydia kreeg een weeïge steek in haar onderbuik die haar bijna deed overgeven van opwinding toen ze eraan dacht dat hun kutjesvocht zich daar nu mengde. En dat zacht schaamvlees over het klitje van de ander gleed.
De meisje bewogen in een opposite houding ten opzichte van elkaar. Hun benen schaarden zich om elkaars lichaam, hun kutten kusten elkaar. De liefde was perfect, iedere beweging een volmaakte tegenbeweging van de ander. Hun handen die daarbij af en toe de ander raakten, of zich vastgrepen in de plaid.
'Ik hou van je...', prevelde Lydia. 'Je bent van mij', klonk het bijna onhoorbaar van Cynthia. 'Ja...', hijgde Lydia en weer kwam ze klaar.

Een week lang liefde. Een week lang niets anders doen dan liefhebben, het vloog om. Cynthia's moeder kreeg gelijk: haar soep wás de laatste degelijke maaltijd voor die week. Hun liefde voor elkaar, het gevoel, en de opwinding konden ze buiten de tent niet aan elkaar laten blijken. Daarom zaten ze er zoveel mogelijk in, en 's nachts ervoor natuurlijk.
Pa Kooistra haalde ze op. Opgelucht als hij was dat er niets gebeurd scheen te schijn, kwebbelde hij honderduit. Wel viel het hem op dat ze nogal mager eruit zagen. En dat hun ogen zo schitterden. Hij vond ze prachtig. Op de terugweg zaten ze achterin. Lydia had daar tot zijn verbazing om gevraagd. Natuurlijk mocht dat.

De man keek in de spiegel, de meisjes zaten met hun gezichten dicht tegen elkaar. Er was af en toe een hand die een wang streelde. En er was van beide kanten een lief en verlegen lachen. Hij voelde pijn in zijn hart, maar dit was anders dan anders. Het voelde beter, alsof er iets afgesloten was. En hij wist het: hij was zijn meisje kwijt, definitief, maar er was een vrouw voor in de plaats gekomen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners