Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oudjaarsavond met verassing - 20085 keer gelezen
Daar zat ik dan, op oudejaarsavond in de bar van het hotel. Mijn naam is Eline, ben 35 jaar, strak lichaam van het regelmatige sporten, lang blond haar, fel blauwe ogen en een mooie cup C op mijn lichaam. Trots ben ik er zeker op. Alles was nog strak en hing er prima bij. Ik vervloekte mijn werk op dat ogenblik. Normaal had ik er geen problemen mee om in een hotel te zitten maar dit soort avonden wilde ik toch altijd doorbrengen met mijn vrienden. Maar het kon niet anders. Het bedrijf waar we zaken mee wilden gaan doen had er op gestaan dat we op nieuwjaarsdag (wie verzint het) een meeting zouden hebben over de plannen en de toekomst. Als deze meeting succesvol zou zijn dan zou er heel wat gaan veranderen voor het bedrijf waarvoor ik werkte maar ook voor mij. Ik was en ben een carrièrevrouw maar dan wel op een afdeling waar je niet veel vrouwen ziet. Ik was als jong meisje al verslingerd aan computers en met mijn 35 jaar was ik inmiddels opgeklommen tot ICT manager van een grote multinational. Ik leefde voor mijn werk en daarom is het ook niet zo vreemd dat ik niet echt tijd had gehad voor relaties. Af en toe wat uitspattingen maar echte relaties niet. Tarzan en ik zijn de beste maatjes.

Ik keek de barman aan en had medelijden met hem. Hij moest ook werken op deze avond maar in tegenstelling tot mij keek hij wel vrolijk. Misschien vond hij het wel leuk. Ik wist het niet en het interesseerde me ook niet. Alles wat ik nu wilde is nog maar een drankje. Dus bestelde ik nog maar een wijntje. Ik had er al 2 op en ze smaakten steeds beter. Ik keek wat rond in de bar en zag dat het rustig was. Her en der zaten wat mensen die kennelijk in hetzelfde schuitje zaten als dat ik zat. Ik nam me voor om te wachten tot 12 uur, even iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen en dan maar in bed te duiken. Andere opties waren er niet dacht ik bij mezelf.

Op het ogenblik dat ik dat dacht hoorde ik deur van de bar opengaan. Als vanzelf keek ik om te zien wie er binnenkwam. Een verrassend mooie vrouw kwam binnengelopen. Ik schatte haar iets ouder dan ik was, had lang zwart haar, een strak afgetraind lichaam en gekleed in een lange zwarte jurk. Stijlvol kwam ze binnengewandeld, keek even om zich heen, kwam naar de bar toegelopen en ging op de kruk naast mij zitten. Ik voelde een kriebel door mijn buik heen gaan wat wel heel apart was want ik heb nooit wat met vrouwen gehad. Nooit wat geprobeerd en nooit interesse gehad. Maar deze vrouw had iets speciaals. Ik kon het niet onder woorden brengen maar het deed wat met mij. Verward realiseerde ik me dat ik zowat opgewonden werd van haar.

Ze bestelde een wijntje en nadat ze deze had gekregen draaide ze zich om naar mij. “Ook verplicht oudejaarsavond in de bar van het hotel moeten doorbrengen?” vroeg ze me. “Ja, waardeloos dit. Ik zou op dit ogenblik liever bij mijn vrienden zitten” antwoordde ik zuchtend. Ze hief haar glas omhoog om te proosten en ik pakte mijn glas. “Nou laten we het dan maar gezellig maken toch?” ging ze verder. De gespannen blik in haar reebruine ogen ontging me even. Had ik dat wel gezien dan had ik het sowieso niet herkend waarschijnlijk.

We raakten in een leuk gesprek over ditjes en datjes. Leuk voor in een bar en leuk voor een avond als deze. Ik kwam erachter dat ze Annelies heette, 41 jaar was en ook voor haar werk verplicht in het hotel moest zijn. Details over ons werk vertelden we niet, hadden we kennelijk allebei niet de behoefte aan. Na een minuut of 10 lekker te hebben gebabbeld hoorde ik de deur van de bar weer opengaan. Weer als vanzelf draaide ik mijn hoofd om te kijken wie er nu weer binnenkwam. Annelies draaide ook haar hoofd en dus zagen we beide de prachtige verschijning die binnenkwam. Had ik net een kriebel gevoeld toen Annelies naast me kwam zitten, de kriebel die ik voelde met de verschijning die ik nu zag was even zo zeer verwarrend voor mij. De dame in kwestie was gekleed in een spannende rode jurk tot net over haar knieën, hoge rode laarzen eronder en had lang rood krullend haar. Ook zij keek even om haar heen, zag Annelies en mij aan de bar zitten en kwam op ons toegelopen. Ze nam plaats op de kruk aan de andere kant van mij. Weer die kriebel en weer die verwarring.Ook zij bestelde een wijntje en nadat ze een slokje had genomen staarde ze even voor zich uit. Annelies boog wat voorover en keek naar de vrouw. “Ook verplicht voor zaken de avond doorbrengen in het hotel?” vroeg ze vragend. De vrouw keek ons aan en zuchtte “ja, helaas….”. “Wij ook, proost” ging ik verder terwijl ik mijn glas omhoog hield. Ze keek me aan met haar fel groene ogen en bracht haar glas dichterbij. Annelies deed hetzelfde en we proostten met elkaar. Ze stelde zich voor als Brenda, 27 jaar en ook werkend voor een groot bedrijf die haar verplicht had om hier op oudejaarsavond te zijn. We zaten dus met z’n drieën in het zelfde schuitje en het ijs was direct gebroken. We raakten in een leuk gesprek en het viel me op dat we alle drie krampachtig bezig waren om maar alles wat met werk te maken had, te vermijden. Achteraf wel logisch want door het werk waren we hier terecht gekomen en geen van ons had dat gewild dus we wilden er zo min mogelijk woorden aan vuil maken.

Op een gegeven moment stelde Annelies voor om gezellig aan een tafeltje te gaan zitten, zat wat rustiger en relaxter. Dus namen we onze drankjes mee en zochten een tafeltje in de hoek uit. Het was een knus en intiem tafeltje en als vanzelf werden ook de gesprekken intiemer en hadden we het over relaties en wat we deden in onze vrije tijd. Annelies was net zoals ik een carrièrevrouw en had zich in het verleden een aantal keer in een relatie gestort. Dit was haar duur komen te staan wat betreft werk maar ook privé. Ze vertelde dat ze eigenlijk geen tijd er meer voor vrijmaakte en dat ze zich zelf wel wist te plezieren. Hierbij keek ze mij veelbetekenend aan en ik erkende dat het bij mij identiek was. Brenda gaf toe dat ze nog niet echt wist wat ze wilde maar dat ze vooral wat wilde betekenen in haar werk, een carrièrevrouw in wording. En dus gaven Annelies en ik haar zoveel mogelijk goed bedoelde tips die ze als ware naar binnen zoog. Wat ik wel merkte dat als Brenda over haar vroegere relaties sprak ze altijd even moest nadenken voordat ze antwoord gaf en daarmee probeerde te vermijden het over hem of over mannelijk te praten. “Zou ze soms?” vroeg ik me stilletjes af.

Door de wijn die we inmiddels in redelijke hoeveelheid naar binnen hadden gewerkt werden we meliger en meliger. Regelmatig onder het lachen door voelde ik de hand van Annelies op mijn been en ik merkte dat ik het niet eens vervelend vond. Ik vond het wel lekker die hand. Inmiddels was ik op een punt aangekomen dat niets me meer verbaasde. We gingen zo in onze gesprekken op dat we niet eens in de gaten hadden dat het al bijna 12 uur was. “Dames, hebben we de tijd in de gaten gehouden?” vroeg Annelies plots en Brenda en ik keken gelijktijdig naar de klok. Het was al 5 voor 12. “Zullen we een fles champagne opentrekken? Denk nooit dat mijn baas er een probleem mee zal hebben” ging ze lachend verder. Brenda en ik knikten snel ja en met een minuutje over had de barman een fles Dom Perignon met 3 glazen voor onze neus gezet. “Tja” zei Annelies “als we dan toch het nieuwe jaar inluiden met champagne, dan kunnen we het maar beter met de beste champagne doen”. Lachend moesten we haar gelijk geven. Annelies maakte snel de fles open maar hield de kurk nog even op z’n plaats. We telden af van 10 naar 1 en met een knal schoot de kurk van de fles en luidden we het nieuwe jaar in. We waren niet de enigen want rond om ons heen hoorden we diverse kurken ploppen en wegschieten. Annelies schonk snel de 3 glazen vol en met een glas gingen we staan. “Op een mooi nieuw jaar en dat we volgend jaar maar oud en nieuw mogen vieren met onze vrienden” zei ik terwijl we de glazen omhoog hielden.

Na een slok genomen te hebben kwam Brenda met haar hoofd naar mij toe om 3 zoenen te geven. Hiervan belandden er 2 op mijn wang en 1 op mijn mond. Die op mijn mond bleef net even langer hangen dan normaal en ik dacht zelfs even een tongetje te hebben gevoeld. Een warm gevoel maakte van mij meester. Ik weet niet of het kwam door de drank of door de spanning maar het was zeker niet onaangenaam. Daarna boog ze zich naar Annelies toe en gaf haar ook 3 zoenen. Ik zag dat Annelies opeens haar mond opendeed en een korte tongzoen tussen die 2 volgde. Gespannen keek ik toe en bemerkte dat ik dat ook had gewild. Ik wilde ook een tongzoen van haar. Een rilling liep door mijn lijf toen ik besefte wat ik net had gedacht. Ik wilde tongzoenen met een vrouw terwijl ik voorheen nooit maar dan ook nooit daar aan gedacht had. Zelfs niet in mijn wilde studententijd. Na de korte tongzoen draaide Annelies haar hoofd naar mij en keek mij verlangend aan. Ze boog haar hoofd naar mij toe, gaf me 2 zoenen op mijn wang en de derde belandde op mijn mond. Direct opende ik mijn mond en zocht met mijn tong die van Annelies op. Ze werd verrast door mijn gretigheid maar krulde snel haar tong om die van mij en een korte maar heftige tongzoen volgde. De spanning vloog uit mijn lijf en ik besefte dat ik nog nooit zo lekker had staan zoenen met een man en dat een vrouw daarin toch veel sensueler kon zijn. Langzaam begon ik enorm opgewonden te raken.

Annelies verbrak onze zoen en keek Brenda en mij opgewonden aan. “Wat denken jullie ervan om deze fles in mijn kamer verder soldaat te maken” fluisterde ze. Ik keek naar Brenda die niet wist hoe snel ze ja moest knikken. Daarna draaide ik mijn hoofd weer naar Annelies en knikte ook snel ja. Met onze glazen in onze hand en Annelies met de fles vertrokken we naar de lift. Ik vermoedde waar dit heen zou leiden maar wilde niets anders. In de lift draaide ik mijn hoofd naar Brenda en kuste haar. Onze monden gingen direct open en wild stonden we met elkaar te tongen. Brenda trok nu Annelies er ook bij en met z’n drieën stonden we daar in de lift een soort van te tongzoenen. Ik voelde 2 tongen rond die van mij draaien en werd bijna gek van verlangen. Mijn poesje werd er alleen nog maar natter van.We strompelden elkaar aanrakend en kussend de lift uit en liepen snel naar de kamer van Annelies. Die wist niet hoe snel ze de deur open moest maken en luttele seconden later stonden we in de kamer. Brenda en ik keken onze ogen uit. Het was de grootste suite van het hotel en alles zat er op en eraan. Alles straalde enorme luxe uit. Terwijl Annelies de fles en onze glazen op een tafeltje zette ging Brenda achter me staan. Ze sloeg haar armen om me heen en kuste me in de nek. Ik werd geiler en geiler. Annelies kwam nu op me toelopen en onze monden vonden elkaar weer. Heerlijk rolden onze tongen om elkaar heen en ik voelde hoe ze mijn blouse begon open te knopen. Toen deze open was, pakte ze met haar handen mijn borsten door mijn bh beet. Mijn tepels prikten er van stijfheid geil doorheen. Sensueel kneedde ze mijn borsten. Hijgend verbrak ik onze zoen. “Dit is allemaal zo nieuw voor me….” begon ik. “Voor mij niet, ik val op vrouwen” zei Brenda achter me. “En voor mij ook niet ik ben bi dus ervaring zat. Geniet er maar van” antwoordde Annelies terwijl ze me geil in de ogen aankeek. Ik was in goede handen merkte en voelde ik.

Brenda maakte achter mij mijn bh los en wierp deze op de grond. De handen van Annelies sloten direct rond mijn blote borsten. Ik genoot van de zachtheid van die handen, dat was ook weer wat nieuws na altijd ruwe mannen handen te hebben gevoeld. Ik legde genietend mijn hoofd achterover op de schouder van Brenda. Die draaide mijn hoofd iets bij en kuste me passioneel. Onze tongen raakten weer in elkaar verstrikt en speelden een geil spel. Ik stond nu bijna te soppen in mijn string, zo opgewonden werd ik hiervan. Annelies had ook niet stil gezeten en had mijn rok opengeritst zodat deze op de grond dwarrelde. Daar stond ik dan alleen nog maar in mijn string en mijn schoenen. Annelies boog zich nu voorover en kuste mijn tepels. Ze nam er 1 in haar mond en zoog er zachtjes op. Oh wat voelde dit lekker. “Jaaa…” gromde ik, ik wilde meer. Achter me hoorde ik nu geritsel en opeens voelde ik het lichaam van Brenda tegen me aan gedrukt worden. Ik voelde haar borsten in mijn rug en haar tepels priemden tegen mijn schouderblad. Ik probeerde me in te beelden hoe dat er uit zag maar naast dat me dat niet echt lukte werd ik er alleen maar geiler van. Ik wilde nu ook dat Annelies naakt was, dan stonden we weer gelijk. Ik weet, het klinkt gek maar ik wilde het gewoon dus begon ik aan haar jurk te plukken. Ze hielp me gewillig en seconden later gleed haar jurk van haar lichaam. Ze had een verbluffend setje aan. Een zwart glimmende bh, een heerlijk klein slipje en een gordeltje die haar kousen omhoog hielden. Nu wist ik direct hoe mannen dit vinden; ik vond het geweldig. Ik trok haar naar me toe en kuste haar. Onze tongen vlogen om elkaar heen en de kus werd heftiger en heftiger. Ik gleed met mijn handen achter haar rug en haakte haar bh los. Ik wilde haar naakte borsten tegen die van mij voelen. Dit alles voelde zo lekker, zo vertrouwd, zo geweldig. Ik was verloren wist ik nu al.

Als een drie-eenheid stond we nu tegen elkaar aan. Drie naakte lichamen op nog geen vierkante meter. Handen vlogen over onze lichamen, verwenden borsten, buik, masseerden, verkenden, het was gewoon immens geil. Langzaam bewogen we steeds meer naar het grote bed en uiteindelijk lieten we er ons languit op vallen. Terwijl Brenda aanviel op mijn borsten en op de tepels begon te sabbelen schoof Annelies me languit op het bed en gleed omlaag richting mijn onderbuik. Ze kuste mijn buik en al kussend ging ze steeds verder naar beneden. Bij mijn string aangekomen gaf ze een lik over het stukje stof. Een geile siddering ging door mijn lichaam, ik wilde dat ze me likte. Met 2 handen pakte ze mijn string beet en terwijl ik mijn kontje wat omhoog drukte schoof ze mijn string naar beneden. Ze kuste rond mijn lipjes en trok de string helemaal van mijn benen. Nu was ik de 1e die helemaal naakt was maar ook die eerste die door 2 dames werd verwend. Ik waande me echt in de zevende hemel op dat ogenblik.

Annelies begon nu zachte likjes te geven in mijn liezen, mijn super natte lipjes en mijn gezwollen klitje vermijdend. Ik werd bijna gek van verlangen. “Ooooohhh jaaaa…. lik me…. Doe het…” kreunde ik verlangend. Ik voelde haar tong nu naar mijn natte doosje glijden en ineens stak ze deze diep er in. God wat was dit lekker. Op dat ogenblik kwam ik al bijna, zo lekker voelde dit. Ze begon nu hard te likken en te zuigen op mijn klitje. Ze knabbelde een beetje op mijn lipjes en stak dan weer haar tong in mijn natte doosje. Ik werd bijna gek. “Ooohhh god jaaaaa…” kermde ik het uit. Toen ze daarna ook nog eens eerst 1 vinger en daarna 2 vingers in mijn poesje stak hield ik het niet meer en kwam gillend klaar. Dit was veruit het lekkerste orgasme sinds tijden. Terwijl ik lag bij te komen vingerde Annelies me rustig door en sabbelde Brenda nog steeds op mijn tepels. Ik wilde wat terug doen dus trok ik Brenda naar me toe en kuste haar intens. Hijgend verbrak ik onze zoen en keek haar geil aan. “Ik wil je proeven” hijgde ik verlangend. Ze keek me blij aan, niet verwacht dat ik zo snel zou gaan. Snel trok ze haar laarzen uit en haar slipje volgde daarna. Naakt stond ze naast het bed en ik stak mijn armen uit. Ze kwam weer terug gelopen en stapte op het bed. Ze stond nu met haar kale poesje boven mijn hoofd. Ik keek er genietend naar en zag dat ze door haar knieën ging. Centimeter voor centimeter kwam dat natte kutje van haar dichterbij totdat ik het niet meer hield. Ik pakte haar billen beet en trok haar in 1 beweging naar beneden. Haar lipjes kwamen op mijn mond terecht en ik begon wild te likken en te zuigen. Ik had dit nog nooit gedaan maar wist wat ik zelf lekker vind en dus deed ik dit bij haar. Kennelijk was dit precies het juiste want al snel begon ze te hijgen en te kreunen. “Jezus…. Jaaaa… weet je zeker dat je dit nog nooit hebt gedaan… mijn god wat een tong…” kermde ze aan 1 stuk door. Ik likte en zoog op haar klitje. Ik stak direct 2 vingers tegelijk in haar poesje en begon haar hard te vingeren. Annelies was nu ook steeds harder haar vingers in en uit te halen en ik voelde mijn poesje voor de 2e keer binnen korte tijd verkrampen. Ik wilde gelijktijdig met Brenda klaar komen en dus zette ik wat meer vaart achter het verwennen van haar lekkende kutje. Ze bewoog steeds harder op mijn tong en schoof haar kutje nu over heel mijn gezicht. Ik likte waar ik kon en genoot van haar sappen. Ik had nog nooit zoiets lekkers geproefd. Ik ging maar door en stelde mijn orgasme steeds iets langer uit. Uiteindelijk hield ik het niet meer en net op dat moment verstrakte het lichaam van Brenda en kwam zij ook gillend tot een explosie. Ze was een squirter en spoot heel mijn mond vol met haar sappen. Het geil droop van mijn gezicht en ik probeerde alles op te slurpen. Het was heerlijk. Uitgeput viel ze daarna naast me op het bed.Hijgend lagen we naast elkaar bij te komen, elkaar af en toe kussend tot ik me besefte dat er nog iemand was, iemand die nog helemaal niet was klaargekomen. Ik draaide me naar Brenda toe en fluisterde in haar oor “kom op we gaan Annelies helemaal gek maken”. Snel kwamen we overeind en grepen Annelies beet. Die had dat niet direct verwacht en slaakte een klein gilletje. Brenda viel direct aan op het heerlijk poesje. Ze trok het stukje textiel dat dit nog bedekte snel van haar kont af en zette haar mond op de natte lipjes van Annelies. Ik pakte haar borsten beet en al masserend begon ik haar tepels te likken en erop te zuigen. Brenda zoog als een wilde op het klitje van Annelies en beet in haar lipjes wat weer een klein gilletje ontlokte bij Annelies. Ik besloot na wat verwennerijen van haar borsten ook omlaag te zakken en samen met Brenda haar poesje te verwennen. Al kussend gleed ik naar beneden tot ik bij haar klitje was aangekomen. Daar begon ik er hard op te zuigen terwijl Brenda haar kutje bleef likken en haar tong regelmatig naar binnen bleef steken. “Jaaaaaaaa…..” gilde Annelies het uit en terwijl Brenda ook nog eens een vinger in haar gleuf stak begon ze wild te kronkelen maar met z’n tweeën hielden we haar stevig platgedrukt. Ik voelde haar lichaam verstrakken en een explosie vloog door haar lichaam. “Ooohhh god ik kom…ik koooooooommmm” schreeuwde ze het uit. Ik keek Brenda aan en zei alleen maar “doorgaan, we maken haar gek”. We bleven haar likken, zuigen, vingeren en Annelies bereikte het ene orgasme na het andere. Ze zat nu in een continu orgasme en minutenlang gingen we zo door. “Mijn god stop….stop….aaaaggghhh…” kermde ze het uiteindelijk uit en pas toen lieten we haar met rust. Haar lichaam lag te schokken en te trillen op het bed. Ze had haar ogen gesloten en hijgde als een paard. We hadden het voor elkaar, ze was helemaal gek gemaakt. We vleiden ons naast haar en kusten haar zachtjes tot ze eindelijk was bijgekomen.

Minutenlang lagen we zo naast elkaar, een beetje strelende en kussend tot Annelies haar ogen weer opende. “Meiden, wat was dit waanzinnig. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ze draaide zich naar mij toe en gaf me een dankbare tongzoen. Daarna draaide ze zich naar Brenda en gaf haar ook een zoen. “Zo en nu wat drinken want ik ben uitgedroogd, jullie hebben me gek gemaakt zeg” ging ze vervolgens verder. We rolden alle drie uit bed en namen plaats op de stoelen bij het zitje. Annelies schonk onze glazen nog een keer vol en hield haar glas omhoog. “Meiden dit was veruit de beste oudjaarsavond die ik ooit heb gehad”. Daarna namen we genietend een slokje. We waren er wel aan toe zeg. Nadat ik een slok had genomen keek ik de dames aan. “Wie zegt dat de avond is afgelopen dan?” vroeg ik met een geil lachje. Brenda keek me lachend aan. “Zo, net je eerste kutjes geproefd en nu al om?” lachte ze me toe. Ik moest toegeven dat ik inderdaad erg het gevoel had dat ik nooit meer iets anders wilde. Maar dat liet ik maar even in het midden.

Op zoek naar een spannend speeltje ? Kijk eens op http://www.hotshop.nl !

Inmiddels had ik mijn glas leeg en stond op. Ik pakte de handen van Brenda beet en trok haar terug naar het bed. Daar gooide ik haar lachend op en dook bovenop haar. Ik hoorde Annelies achter me lachen. Ik begon haar te kussen en al snel lagen we rollend op het bed te tongzoenen. Onze tongen krulden om elkaar heen en verwenden elkaar. Al snel lagen we in een 69 positie elkaar te verwennen. Ik voelde hoe haar tong over mijn lipjes en klitje heen dansten en stak mijn tong diep in het pulserende grotje van Brenda. Ik pakte haar billen stevig beet en trok haar nog dichter naar me toe. Ik genoot van haar sappen en probeerde haar weer spuitend te laten komen, daar had ik net zo van genoten. Brenda deed ook haar best om me gek te maken en had nu 2 vingers in mijn grotje gestoken, druk zoekend naar mijn heerlijke plekje. Een enorme geile golf ging er door me heen toen ze die gevonden had. Wow, dit was zo lekker.Uit mijn ooghoeken zag ik Annelies nu op het bed stappen. Er bungelde wat tussen haar benen en verbaasd keek ik ernaar. Waar ze die zo snel vandaan had gehaald, wist ik niet maar ze had een strap-on omgedaan. Rustig schoof ze dichterbij en de kop van de dildo kwam steeds dichter bij het poesje van Brenda. Ik keek in de ogen van Annelies en die knipoogde naar me. Gniffelend vouwde ik haar lipjes wat uit elkaar, ze goed open houdend zodat Annelies kon toestoten. Ik gaf een knikje en gelijktijdig dat Annelies de heupen van Brenda beetpakte duwde ze in 1 haal de hele lengte van de dildo naar binnen. “Aaaaaaaaggghhhhhhhhhh…” gilde Brenda het uit en ze hield even op met mij te likken. Genietend zag ik de nep lul diep in het poesje van Brenda steken. Terwijl Annelies nu rustig begon in en uit te stoten viel ik weer aan op het klitje van Brenda die nu even was gestopt met mij te verwennen want ze werd nu dusdanig onder handen genomen dat ze even geen aandacht kon schenken aan mij. Aan de ene kant miste ik haar tong wel maar aan de andere kant wilde ik niets liever dan haar weer spuitend te doen klaarkomen. Annelies en ik werkten prima samen want ik voelde het lichaam van Brenda al weer verstrakken ten teken dat ze elk moment kon komen. Annelies zette er nu wat meer vaart achter en beukte echt genadeloos de strap-on in en uit het kutje van Brenda. Ineens was daar die explosie en langs het rubber van de dildo spoten er grote stralen sap zo in mijn mond. En Annelies bleef maar doorgaan waardoor het sap bleef stromen. Ik likte en slurpte genietend de goddelijk nectar van Brenda. Wat was dat lekker. Opeens hield Annelies stil en slaakte een gil. Ook zij was klaargekomen. Waarschijnlijk door een inwendige dildo die ze bij haar zelf had ingebracht. Zo werd ik bedolven onder 2 klaarkomende vrouwen. Ik werd platgedrukt en kreeg bijna geen adem meer maar als ik zo zou stikken; wat een heerlijk einde zou het dan zijn.

Beide dames rolden nu van me af en lagen puffend op hun rug op het bed. Ik zag de dildo van de strap-on omhoog staan en bedacht me geen moment. Ik kwam omhoog, plaatste mijn benen naast het lichaam van Annelies en pakte de dildo beet. Deze zette ik tegen mijn poesje en met een langgerekte zucht liet ik me vallen. Het hele geval schoof als een mes door zachte boter mijn kletsnatte poesje in. Genietend hield ik even stil toen de dildo helemaal in me zat. Ik keek naar Annelies die haar ogen weer had geopend en mij geil aankeek. “Ja rijd me maar lekker sletje van me” kreunde ze geil. Ik begon haar als een wilde te berijden en mijn sappen dropen langs het rubber zo op de buik van Annelies. Ik merkte dat Brenda achter me was gaan zitten en voelde opeens haar tongetjes over mijn sterretje heen flitsen. God wat was dit geil. Ze likte me als een bezetene terwijl ik als een gek de dildo bereed. Ik was eerder al goed opgewarmd door het likwerk van Brenda en voelde dat mijn volgende orgasme alweer aanstaande was. Steeds sneller bewoog ik op en neer en toen Brenda plotseling ook nog eens een vinger in mijn kontje stak explodeerde ik weer. Het werd even zwart voor mijn ogen en ik viel half buiten westen neer op het lichaam van Annelies. Ik was nog even gewaar dat ze mijn rug streelde en dat Brenda haar vinger uit mijn gaatje haalde maar toen werd het compleet zwart. Ik was gewoon out gegaan door dit heerlijke geweld.

Een minuutje later kwam ik weer bij en staarde in de bezorgde gezichten van Annelies en Brenda. Ze haalden opgelucht adem omdat ik uiterst tevreden mijn ogen opendeed. “Goed, dat is ook voor het eerst dat ik compleet buiten westen raakte door een orgasme, wat een zaligheid zeg” knorde ik tevreden. Ik zag de dames lachen en hees mezelf van de dildo af. Een slurpend geluid volgde en een stroompje geil droop bij de al aanwezige sappen op de buik van Annelies. Ik vleide me tussen hen in en samen lagen we bij te komen van onze verrichtingen. Wat was dit zalig geweest zeg. Had ik tot voor deze avond nooit iets met een vrouw gehad, nu wist ik het zeker. Geen enkele man had mij ooit kunnen geven wat deze 2 vrouwen wel voor elkaar hadden gekregen. Ik was om, geen mannen meer.Terwijl Brenda en ik tegen de achterkant van het bed gingen zitten, stapte Annelies van het bed af. Ze gespte de strap-on af en ik hoorde een klein slurpend geluidje toen ze de kleine dildo uit haar kutje trok. Even slaakte ze een genietend gilletje en wierp vervolgens het harnas op de grond. Ze schonk de laatste champagne in en bracht de glazen terug naar bed. Ze gaf ons de glazen en ging naast ons zitten. “Zo meiden, wat een belevenis zeg” zuchtte ze tevreden. “Absoluut” antwoordden Brenda en ik tegelijk. We schoten in de lach en dronken de champagne op.

Nadat we de champagne op hadden besloten we om er maar een einde aan te maken tenslotte moesten we morgen nog werken. Brenda en ik kleedden ons enigszins aan en met een paar heerlijke tongzoenen en het uitwisselen van onze nummers namen we afscheid van Annelies. In de lift zoenden Brenda en ik nog wat met elkaar en toen ze op haar verdieping was aangekomen namen we met een laatste korte tongzoen afscheid van elkaar. “Bel me” was haar enige vraag en ik beloofde haar snel te bellen. Ik wilde zeker een vervolg. Toen ik op mijn kamer aankwam was ik uitgeput. Ik liet me languit op het bed vallen en had nog net de geest om mijn kleren uit te doen. Vreselijk vermoeid dook in onder de dekens en viel als een blok in slaap.

De volgende morgen werd ik gewekt door de wekservice van het hotel. Ik sprong onder douche en al douchend genoot ik nog even na, nadenkend over de afgelopen nacht. Ik kon het niet laten en vingerde me, met in mijn gedachte de lichamen van Brenda en Annelies, snel naar een hoogtepunt. Daarna stapte ik fris en fruitig onder de douche vandaan en na me afgedroogd te hebben kleedde ik me snel aan. Toen ik beneden kwam in de ontbijtzaal keek ik om me heen of ik ze zag maar teleurgesteld stelde ik vast dat ze er niet waren. Jammer, ik had ze nog graag even gezien maar ik had in ieder geval hun nummers.

Na het ontbijt liet ik de receptie een taxi voor me bellen welke binnen een minuut voor de deur stond. De taxi chauffeur zette me keurig voor de ingang van het bedrijf, waar ik een afspraak had, af. Het was rustig op de parkeerplaats en ook in het pand waren niet veel mensen. Ik werd welkom geheten door een receptioniste die kennelijk ook een wilde nacht achter de rug had want ze zag er aardig vermoeid uit. Ik werd door haar naar een wachtkamer geleid en toen de deur openging dacht ik dat mijn hart een slag oversloeg. Van plezier dan wel want daar in de kamer zat Brenda. Ze keek me verbaasd maar ook heel blij aan. Toen de deur achter ons was gesloten liep ik op haar toe en trok haar omhoog. We kusten elkaar intens. “Ik heb je gemist bij het ontbijt” fluisterde ik haar toe. Ze keek me aan met een glimlach op haar gezicht. “ja, ik moest nog wat voorbereiden en ik heb ontbeten op mijn kamer. Maar hoe, wat doe jij hier dan?” ging ze verder me vragend aankijkend. “Ik heb om half 10 een afspraak hier” antwoordde ik haar. “Ik ook…” en daarbij keek ze me vreemd aan. Op dat ogenblik ging de deur weer open en stond de receptioniste daar in het gat van de deur. Ze keek ons in eerste instantie een beetje vreemd aan omdat we wel heel dicht bij elkaar stonden maar professioneel als ze was vroeg ze ons mee te lopen naar het kantoor waar wij onze afspraak hadden. Ze opende de deur van het kantoor en onze monden vielen open van verbazing. We staarden in het verbaasde gezicht van Annelies. De receptioniste sloot de deur achter ons en Annelies keek ons nu lachend aan. “Zo dames, ik denk dat dit een heel vruchtbare en gezellige samenwerking gaat worden…."

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners