Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oude vlammen - 4250 keer gelezen
Kitty en Claudia Hadden al iets met elkaar sinds ze elkaar ontmoette in het laatste jaar van hun Zwitserse Kostschool. Ze pasten uitstekend bij elkaar wat betreft schoonheid, rijkdom, familie achtergrond, en niet te vergeten sexuele geaardheid!. Op een middag, juist toen ze in de binnenstad zouden gaan winkelen, voelde Kitty een plotselinge hete lust opwellen. Een lust naar haar vriendin.
Een paar tedere strelingen waren voldoende om Claudia in precies de zelfde stemming te krijgen,en niet snel daarna beantwoordde ze hartstochtelijk de liefdes benaderingen van haar vriendin. "Je weet precies hoe je me in de juiste stemming krijgt, Kitty, lieveling!", fluisterde ze geil in haar geliefdes oor, terwijl ze hielp met de jurk uit te trekken, en begon koortsachtig over het heerlijke kleine kutje te strelen. "Dat is omdat ik van je hou!",antwoordde Kitty onschuldig, ze speelde met haar hand door het haar van Claudia en genoot van het het bekende gevoel. Ze wist dat ze er nooit genoeg van zou krijgen. "We kunnen altijd een andere dag gaan winkelen.", giechelde Claudia terwijl Kitty haar clitoris streelde door de dunne stof van haar ondergoed. Kitty knikte overeenstemmend en staarde met plezier naar Claudia's kutje terwijl haar vriendin haar schaamlipjes uit elkaar deed. Beide meisjes hadden elkaar aardig opgegeild, Claudia ging zich bezighouden met Kitty's tieten, ze zoog aan haar harde gezwollen tepels. "Je hebt heerlijke borsten, schat!", fluisterde ze hees, likkend en knabbelend met een vurigheid waarvan men zou vermoeden dat ze elkaar gisteren pas hadden ontmoet en dat ze geen langdurig geliefden waren. "Om maar te zwijgen over je prachtige kleine kutje", vervolgde Claudia heet, terwijl ze langzaam verschoof van Kitty's rondingen naar haar gleufje waar ze aan de harde kleine clitoris begon te likken. Ze verhuisden van de stoel naar het bed zodat ze hun lesbische liefkozingen comfortabeler konden voortzetten "Oh god, het is nog steeds even opwindend als toen we dit voor de eerste keer deden", hijgde Kitty toen Claudia's vinger haar haarloze labia uiteen deed, haar nauwe kersen-rode gaatje ontblotend. "Ik denk dat het nog opwindender is, lieverd", antwoordde Claudia ademloos, "want", zo vervolgde ze, "oefening baart kunst." "Oh, en dit is perfect!" Kitty hijgde hartstochtelijk toen Claudia haar spleet vurig begon te likken, en haar zo naar een onverwacht en haast ongelovelijk hevig befte. Ondanks dat ze al was klaargekomen was Kitty klaar voor meer. "Laten we 69-tigen", stelde ze geil voor. Claudia behoefde geen tweede uitnodiging! De twee hete lesbienes gingen op elkaar liggen en binnen korte tijd was de kamer gevuld met het geluid van tongen die over vagina's likten onderbroken door geil en heet gegrom en gekreun. Plotseling duwde Claudia haar mooie billen in de lucht terwijl ze een hevig orgasme beleefde.
Ze gingen de hele middag met vrijen door, totdat ze besloten om als afsluiter lekker met hun natte poezen over elkaar te schuiven. Met een hete passie maakte Kitty zich los uit Claudia's omhelzing, kroop over het bed totdat ze boven op het gezicht van haar geliefde zat. "Bef me... lik mijn kutje", spoorde ze Claudia dringend aan. Claudia begon gretig aan Kitty kale spleet te likken terwijl deze haar gleuf op haar mond duwde en zich op die manier tot een heerlijk hoogtepunt bracht. Het was een heerlijke middag geweest, en winkelen kon altijd nog!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners