Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Orgie in de b1 sexbioscoop - 15384 keer gelezen
Zoals zo vaak was ik naar de B1 cinema gegaan, voornamelijk om me lekker af te trekken op de geile films. Maar je weet maar nooit en ik keek dus wel steeds rond of er niet een aantrekkelijke jongen zat die wel wat zou willen. Maar er was niemand die ik de moeite waard vond.
Uiteindelijk zat ik alleen in de homozaal met een film met lekkere tsjechische jongens en ik besloot me lekker staand klaar te rukken. Ik spoot goed over de stoelen, daar zouden straks dus jongens in mijn zaad gaan zitten. Omdat je maar nooit weet ging ik nog even de heterozaal binnen. En daar was wat aan de hand: een clubje mannen stond rond een stel, een man in elk geval die gewoon op zijn stoel zat, en iemand daarnaast die achterstevoren over de stoelleuning hing. Drie mannen waren kompleet naakt, twee waren zich als een gek aan het rukken, terwijl de derde lekker zijn lul in de mond van de over de stoel hangende persoon had. Achter die persoon stond een vent die duidelijk zijn lul in (wat ik dacht) de kont aan het rammen was. Deze kwam blijkbaar nogal snel klaar en verdween.
Een jong marokaantje dat er vlak bij zat haalde zijn lul uit zijn broek en ging achter het stel staan. Ik was nieuwsgierig en geil en ging er ook vlakbij staan. De persoon die over de stoelleuning hing bleek een teef te zijn! Daar wilde ik wel meer van weten en trekkend aan mijn weer stijve lul ging ik vlak achter haar staan en probeerde haar bij haar kut te voelen. Dat had is, als rasechte homo, nog nooit gedaan. Ze liet het toe en stak haar kont nog eens lekker naar achter. Ik voelde de spleet en stak twee vingers diep bij haar naar binnen. Ze had ondertussen steeds een andere pik in haar bek, de mannen die niet werden gepijpt rukten als wilden aan hun paal. Het marokaantje deed een condoom om en stak zijn lul waar zojuist nog mijn vingers hadden gezeten. Ik voelde aan zijn ballen terwijl hij neukte en probeerde een vinger bij zijn lul in de kut te krijgen. Dat lukte en ik voelde lekker hoe zijn paal in haar spleet op en neer ging. Hij kwam snel klaar en trok zijn lul terug. Het gevulde kapotje gooide hij op de grond. Ik stak weer twee vingers in haar kut. Toen ging haar vriend achter haar staan en stak zijn lul in haar kont. Hij neukte haar hol met mijn vingers nog steeds in haar spleet. De meid werd ondertussen in haar gezicht gespoten door de kerels die ze gepijpt had. Haar vriend spoot in haar kont en ik spot voor de tweede keer mijn zaad op de grond.

Toen alles weer rustig geworden was en bijna iedereen weer weg, raapte ik het kapotje van het marokaantje op. Het was goed nat. Ik speelde met het sperma dat er in zat. Het rook zo lekker dat ik nog een keer moest rukken en voor de derde keer spoot. Dat was mijn geile belevenis in de sexbioscoop.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners