Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onderdanig voor haar alleen - 46437 keer gelezen
Ik voel mij aangetrokken tot haar stem, ik ken haar niet maar een hele fijne rilling loopt over mijn gehele lichaam.
Ik sta helemaal stijf van de spanning! Bewegen is op dit moment geen optie.
Daar sta ik dan stijf van de spanning midden in de supermarkt. Zij fluistert in mijn oor dat ik moet doen wat zij zegt. “ reken je boodschappen af en loop terug naar je huis”. Normaal ben ik niet onderdanig maar ik doe precies wat zij zegt.
Ik snap niet waarom ik naar haar luister. Ga ik nu een vreemde vrouw, die ik nog nooit heb gezien binnen laten in mijn huis? Ik kan al deze gedachtes denken maar dat stopt mij niet van precies doen wat zij tegen mij gezegd heeft. Ik draai mijn sleutel om en loop mijn huis binnen en wil mij omdraaien. Voordat ik mij kan omdraaien fluistert zij in mijn oor; “ ga op je knieen zitten en kijk naar de grond…
Ik kan niet begrijpen waarom ik luister maar ik voel een drang naar haar aanraking.
Ik voel een aanraking in mijn nek en een klein gilletje ontglipt. Ik schrik hier van en ik ben bang dat ze mij nu laf vind. Haar handen liggen nu beide op mijn schouders, en beginnen hun weg naar beneden. Ze stopt bij mijn borsten en omdat ik geen bh draag knijpt ze zachtjes in mijn tepels. Wat geeft dit een heerlijk gevoel, ik wil mij omdraaien en zien wie mijn dit heerlijke gevoel geeft maar ik kan het niet want ik mag het niet. Fluisterend in mijn oor beveelt ze mij om mijn shirt uit te doen. Ik zit nu met een ontbloot bovenlichaam in het midden van mijn woonkamer. “o wat ben jij mooi“ deze woorden flitsen niet door mijn hoofd maar door mijn hele lichaam. Ik merk dat haar stem mij nat maakt. “ Als ik jou nu een ding zou laten doen wat is dat dan”? Ik wil haar graag zien maar nog liever aanraken. “ Ik wil toestemming om jou aan te raken” zeg ik zachtjes. Ze loopt om mij heen en pakt mijn handen vast. Ze legt mijn handen op haar heupen en verteld mij dat ik toestemming heb om haar bovenlichaam aan te raken maar niet om naar haar te kijken. Wat een lekker lichaam heeft deze vrouw. Mijn handen gaan omhoog richting haar borsten. Ik hoop dat net als ik zij geen bh’s draagt.

Mijn wens gaat in vervulling en mijn handen strelen haar grote zachte borsten. Dit maakt mij zo ongelooflijk geil. Mijn vingertoppen strelen haar perfecte tepels en ik voel dat mijn slipje nu wel erg nat begint te worden. “Stop en ga op handen en knieen zitten en blijf naar de grond kijken”. Ik doe precies wat zij zegt zonder enige weerstand. Ik voel en hoor haar om mij heen lopen en stoppen bij mijn billen. Haar handen pakken mijn heupen en haar stem klinkt zwoel als ze zegt: “ eens kijken hoe geil jij word van mijn lichaam”. Ik schrik hier van want ik voel mijn slipje steeds natter worden. Haar hand gaat onder mijn rokje en richting mijn schaamlipjes. Ze stopt en voelt mijn slipje. “ Ik heb nog nooit een meisje gehad die zo geil wordt van alleen mijn lichaam en stem”. Dit maakt het alleen nog maar erger en haar handen op mijn lichaam laten mij stijf staan van de spanning en geilheid. Haar hand gaat in mijn slipje en zij begint mijn schaamlipjes te strelen. Ik zak bijna door mijn armen en begin heel zachtjes te kreunen.
“wat ben jij een heerlijk geil meisje” fluistert zij zachtjes in mijn oor. Haar vingers gaan steeds harder over mijn lipjes heen en dan voel ik haar middelvinger zachtjes bij mij naar binnen gaan. “ben jij ooit zo geil geweest door een ander vrouw?” “Nee mevrouw dat denk ik niet” is mijn antwoord. Dit was ook waar want tot nu toe had ik alleen sex gehad met andere meisjes. Maar dit was een vrouw en geen meisje. Zij begint mij harder te vingeren en ik begin harder te kreunen. “vertel mij wat je wilt” zegt de vrouw weer op een zachte toon. Op dit moment wil ik alles met haar doen door de geilheid die door elke aanraking erger wordt. “ jou“ is het enige wat ik door mijn gehijg heen kan zeggen. Ze lacht en haalt haar vingers met een schok uit mij. Ik voel dat ze mijn armen naar achter haalt en handboeien bij mij omdoet. Ook krijg ik een blinddoek om en ze beveelt mij om op mijn rug te gaan liggen.

Ik hoor allemaal geluiden maar door de blinddoek kan ik niets zien. Ik ruik een heerlijk geile geur en voor ik het weet drukt ze haar schaamlippen tegen mijn lippen. Ik voel een klein beetje schaamhaar en ik voel hoe nat zij zelf was geworden van het kijken naar mij. Mijn tong likt haar buiten lippen en van daar ga ik richting haar clit. Ik hoor haar ademhaling sneller gaan en ze beveelt mij om rustig aan te doen. Wat proeft zij heerlijk en wat voelen haar lippen lekker terwijl zij op mijn tong begint te rijden. “aaaawhhh wat ben jij hier goed in”. Haar stem maakt mij zo geil dat ik begin te trillen van opwinding. “ Oooooh meisje wat ben jij heeerlijk geil”. Ik begin haar sneller en harder te likken en ik begin zelf ook steeds harder te hijgen en tussen door te kreunen. Ik voel haar van mij af gaan en ze draait zich om. Duwt naar clitje weer in mijn mond en begint tegelijkertijd zachtjes te bijten op die van mij! Mijn lichaam begint te schokken en ik voel dat zij mij elk moment kan laten komen. Zij begint zelf steeds harder te kreunen en ze zegt: “ jij mag pas komen als ik het zeg geil ding van mij”. Met veel moeite probeer ik mij in te houden maar dit is zo lastig. Ik voel haar tong over mijn clitje heen gaan en de handboeien schuren om mijn polsen. Als zij haar vingers weer diep in mij stopt kan ik het niet langer houden en ik voel het geil mijn lichaam ontglippen net als een lange gil van genot. Schokkend kom ik klaar maar voel tegelijk een ijzige pijn. Zij pakt mij op en draait mij om. “heb ik gezegd dat jij mocht komen”? “ ik dacht dat jij ging luisteren naar wat ik zeg”. Ik voel een harde klap op mijn billen gevolgd door een nog hardere klap. Dit maakt mij alleen nog maar geiler. Wat is deze vrouw toch geil ik begrijp niet wat zij met mij doet maar dit is echt heerlijk.

“volgende keer proberen we dit nog een keer en dan doe je precies wat je verteld wordt oke”? Ik schok nog erg na van het klaarkomen maar ik vertel haar dat ik het begrepen heb. Ze doet de boeien af en verteld mij dat ik mijn blindoek moet ophouden tot de deur gesloten is. Met een klap valt de deur in het slot en ik kan niet wachten tot ik de kans krijg om precies te doen wat zij mij zegt.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners