Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onder zussen - 12093 keer gelezen
“En waar moet ik dan dit weekend slapen?” foeterde de zestienjarige Joyce toen ze die avond bij de tv zaten.
Pa zou haar kamer in de week waarop ze op kostschool zat, schilderen en behangen. Ma had haar, toen ze maandagochtend vertrok, nog zo beloofd dat het in orde zou zijn tegen dat ze terug thuis kwam. Maar nu was het vrijdagavond en haar kamer was in helemaal niet klaar. Een puinhoop was het. Haar bed was uiteen gehaald en stond op de gang. Overal in de kamer stond rommel: laddertjes, een behangtafel, resten afgescheurd papier en allerlei klutsen verf.

Bovendien was haar kleerkast vakkundig en stofdicht afgeplakt. Dat ze niet bij haar kleren kon, vond Elly nog het ergst, maar pa had nu eenmaal bevolen dat ze alles moest laten zoals het was.
Gelukkig had ma wat ondergoed en ook wat bovenkleding opzij gelegd, anders was het helemaal een ramp geweest.
“Pa kan er toch ook niets aan doen dat hij geveld is door een hernia. Slaap jij die paar nachten maar op de bank, één weekendje moet dat wel kunnen,” antwoordde ma beslist.
“Op die harde bank! Ik denk er niet aan.”
“Joyce, zeur niet, het is maar voor een weekend.”
“Ach ma, ze kan voor dit ene weekend wel bij mij slapen. Mijn twijfelaar is breed genoeg voor twee. Peter komt dit weekend toch niet, hij is naar zijn vader in Duitsland,” mengde haar zus Petra zich in het gesprek.
“Tenminste, als jij belooft dat je niet gaat liggen snurken,” voegde ze er met een blik op haar twee jaar jongere zusje aan toe.
Joyce haastte zich om te zeggen dat ze nooit snurkte en kleurde rood toen ze het aanbod van Petra dankbaar aannam. Een geluk bij een ongeluk, zo voelde ze het voorstel van haar zus aan.

Het reclameblok was afgelopen, maar toen de film vervolgde was Joyce er met haar gedachten niet meer bij. Dat ze die nacht bij haar zus in bed zou liggen hield haar bezig. Hoe vaak had ze in haar eentje niet liggen fantaseren dat ze bij Petra in bed mocht? Sinds Peter, het lief van haar zus, de laatste maanden regelmatig bleef slapen, was die fantasie alleen maar frequenter geworden, stouter ook. Soms, als ze haar kamerdeur op een kier liet, hoorde ze die twee tortelduifjes ’s nachts wel eens ‘bezig’ en hoewel ze dan best wel jaloers was op die Peter, wakkerde het haar fantasie alleen nog meer aan.

Geen onschuldige fantasietjes waren het tegenwoordig, maar heel pikante waarbij het meer dan eens gebeurde dat ze heel erg opgewonden raakte. Soms werd ze van die fantasieën zo geil dat ze als het ware gedwongen werd om haar eigen prille borstjes te strelen, wat haar opwinding alleen maar deed toenemen. Meestal was het vervolg dat ze haar nachthemdje helemaal naar boven schoof. en haar slipje omlaag stroopte. Met de benen gespreid, gunde ze dan haar vingers toegang tot haar van verlangen tintelende grotje. Steevast eindigde zo een ‘sessie’ ermee dat ze sidderend klaarkwam en altijd had ze dan haar mooie zus voor ogen, Petra’s lachende gezicht, maar ook haar oh zo volwassen ronde vormen, waar Joyce jaloers op was. In vergelijking met haar eigen sprietachtige jonge meisjes uiterlijk haar had haar drie jaar oudere zus al wel alle moois van een echte vrouw. Dat wist ze sinds ze op een keer de badkamer ingelopen was, niet wetend dat haar zus op het punt stond om de douche in te stappen. Petra had geprotesteerd en snel had Joyce zich teruggetrokken. Maar gedreven door nieuwsgierigheid had ze nadien door een kier van de deur staan gluren. Hoewel de glazen wanden van de cabine bewasemd waren geweest, had ze toch voldoende kunnen zien om zich een realistisch beeld te kunnen vormen van het fraaie lichaam van haar zus. Zelfs nu ze hier bij de tv zaten, voelde Joyce een warm gevoel over zich heen komen, terwijl ze moeiteloos de mooie rechtopstaande peervormige tieten van Petra voor zich zag.
Tersluiks keek ze haar oudere zus van opzij aan, maar die had niets in de gaten. Die keek wel geboeid naar de tv, maar wat Joyce betrof kon de film niet snel genoeg afgelopen zijn.
Eindelijk kwam het moment dat Petra haar vroeg of ze mee naar bed ging. Onderweg naar de dakverdieping, waar Petra haar kamer had, liep Joyce op de trap achter haar 19 jarige zus aan. De hele weg naar boven dansten Petra’s ronde bips verleidelijk voor haar ogen en het meisje had de grootste moeite om niet eventjes haar hand uit te steken en te voelen of ze werkelijk zo zacht en mals aanvoelden als zij zich dat in haar fantasie voorstelde. Uiteindelijk durfde ze niet. Petra moest het haar eens kwalijk nemen en zich bedenken, dan zou ze alsnog op de bank moeten slapen.

"Doe gerust je kleren uit, ik geef jou wel een nachtjaponnetje,” zei Petra, toen ze eenmaal op de
kamer van haar zus waren Wel moet je eerst een douche nemen voor je in bed komt. Daar sta
ik op."
Met het tamelijk doorzichtig crèmekleurig nachtgewaad dat Petra haar gaf , haastte Joyce zich
naar de badkamer.Daar kleedde ze zich snel uit en legde haar kleren op het rieten stoeltje dat daar
met dat doel geplaatst was. Zij voelde zich nog steeds een weinig opgelaten en nerveus.
Toch genoot ze gedurende een tiental minuten van de heetwaterstroom, net zo lang tot die haar
huid roze kleurde.
Vijftien minuten later kwam ze opnieuw in de kamer van haar zus, gekleed in het geleende
nachtgewaad. Joyce voelde zich tamelijk naakt onder het dunne gewaad, want ze had
haar slipje en bh in de badkamer laten liggen. Te laat besefte ze dat Petra allicht zou zien dat ze niets onderaan had. Dat was ook zo, want met een gelijksoortig nachthemd over haar arm, keek die haar jongere zusje aan.
"Lekker uitzicht", grinnikte Petra alvorens op haar beurt een douche te gaan nemen.
Joyce schoof snel de dekens opzij en gleed onder de frisse witte lakens.
Petra vervoegde haar een vijftal minuten later al, in een even nietig kort nachtkleedje gestoken en Joyce zag duidelijk dat ze eveneens haar ondergoed was vergeten.
"Droom lekker, zusje." Petra gaf haar zusje een nachtzoen op de wang, draaide zich naar het lichtknopje en even later lagen ze in een volledige duisternis.
"Goede nacht", antwoordde Joyce"
Toen werd het stil in de kamer. Geen van beiden wilde de verkeerde woorden uitspreken op het verkeerde moment.

Joyce probeerde tevergeefs te slapen. In het tamelijke smalle bed, dat het midden hield tussen een één en een tweepersoons, was het haast onmogelijk om elkaar niet te raken en voor haar was dat niet slaapbevorderend. Zij hoorde de regelmatige ademhaling naast zich en vroeg zich af of Petra al wel zou slapen.
Zij lag op haar rug en voelde zichzelf terug opgehitst worden door de warmte die van de huid van haar zus op de hare afstraalde. Petra’s ademhaling liet vermoeden dat ze al sliep, wat af en toe bevestigd werd door nu en dan onbewust zuchten, net alsof ze een droom beleefde.
Joyce spreidde voorzichtig haar benen naar buiten, bevreesd dat een abrupte beweging Petra kon wekken. Haar hand gleed onder de lakens naar haar buik. Daar nam ze de stof van het flinterdunne nachthemdje tussen de vingers en trok het langzaam omhoog, totdat de zoom uiteindelijk haar vingertoppen bereikte. Haar middelvinger gleed naar beneden en raakte het kleine heuveltje waar het kleine gevoelige knopje zich al had opgericht. Zij steunde haast
onhoorbaar toen de vingertop het te liefkozen plekje zachtjes beroerde.
Deze tintelende aanraking veroorzaakte een vonk die doorheen het ganse lichaam schoot, alsof verschillende vuurtjes tegelijk werden ontstoken. Ze voelde duidelijk hoe haar jonge tepels verhardden tegen de zijden stof, toen ze haar geoefende middelvinger tussen de gezwollen lipjes duwde. Enkele centimeters diep ging ze in de glibberige opening om hem dan terug te trekken tot aan het volledig opgerichte overgevoelig pilaartje.

Intussen bemerkte Joyce niet dat het ritme van Petra's ademhaling veranderde. Zij wilde zo snel
mogelijk naar een orgasme toe, overtuigd als ze was dat ze nadien beter zou kunnen slapen. Ze verhoogde de rotaties rondom de basis van haar klitje, terwijl de vinger zo nu en dan een omweg maakte naar haar vochtige en hunkerende tunneltje. Ze was al flink op weg en fantaseerde nadrukkelijk over het ditmaal zo nabije lichaam van haar zus. Dat ze Petra nu kon voelen was zo’n extra sensatie dat ze zich er niet van bewust was dat ze duidelijk hoorbaar aan het kreunen ging.
Plots staakte ze alle beweging. Joyce voelde iets langs haar been omhoog schuiven, naar de binnenkant glijdend tot tegen haar hand.
Ze protesteerde niet toen die andere hand heel zachtjes haar dijen begon te strelen. Eerst de ene, dan de andere, er zorg voor dragend om ieder intiem contact te vermijden met die intieme zone die zo ongeduldig om aandacht smeekte.
Het duurde een eeuwigheid voordat Petra’s handpalm zich over de
gezwollen naar buiten gestulpte lippen van haar jongere zusje plooide en tergend langzaam er
overheen gleed. Het was nauwelijks een aanraking maar het ontlokte een kreetje van verrukking aan Joyces geopende mond.
"Ja, doe verder," fluisterde ze hees. “Oh Petra, wat heb ik hiervan gedroomd! Wat doe je dat zalig!”
Ze drukte haar onderlichaam omhoog om de intensiteit van die streling te verhogen, maar Petra schoof met een ruk de dekens terzijde. Ze dwong Joyce om haar lichaam naar zich toe te kantelen en vervolgens perste ze meteen haar bovenlichaam hard tegen het hare aan.
“Dus jij verlangt hier even hard naar als ik? Lieve Joyce,” hijgde Petra, “ik wil jou al zolang beminnen, maar jij bleef altijd maar dat kleine meisje, mijn kleine zusje wat ik niet wilde afschrikken.”
“En nu? Ben ik nu nog je kleine zusje?” piepte Joyce, enigszins angstig voor het antwoord van de ander, maar dat viel reuze mee.
“Natuurlijk niet! Jij bent nu een mooie jonge meid, in volle ontplooiing. Een meid die uitstraalt dat ze bemind te worden.”
“Dat is inderdaad hetgeen ik meer dan wat ook wil, maar dan wel door jou.”
“Nou, waar wachten we dan nog op? Genoeg gepraat voorlopig, vindt je ook niet?”
Joyce antwoordde niet. Dat was ook niet nodig, want Petra ging direct daarop alweer tot actie over.

De volumineuze borsten van de oudste verpletterden haast die kleine citroentjes van de jongste doorheen de dunne stof, maar toch voelden ze allebei hoe de tepels van de ander diep in hun eigen huid priemden.
Petra dwong de dijen van haar zusje uiteen door haar linkerdijbeen ertussenin te wringen.
Ze kantelde daarbij naar Joyce toe en klemde haar dijbeen tussen haar sterke volumineuze dijen. Haar pubis schuurde nu over dat zachte vlees van haar jongere zus. Haar gezwollen knopje reageerde daarbij uiterst enthousiast door hevige scheuten wellust doorheen haar hele lichaam te sturen. Petra’s bedreven linkerhand streelde teder de hals van Joyce, haar rug en haar spitse kontje. Dan perste ze de hand tussen hun aan elkaar gesmede lichamen en ging op zoek naar de nog ontluikende heuveltjes van Joyce om er de verrassend harde nippeltjes gretig te plagen.
Hun gezichten bevonden zich op nauwelijks enkele centimeters van elkaar. Hun ogen hadden zich aan de duisternis aangepast en zij konden elkaars contouren redelijk onderscheiden en daardoor ook de onverbloemde passie in elkaars ogen.
Petra teisterde het geklemde dijbeen van haar zus met haar wild schurende op en neergaande bewegingen, ervoor zorgend dat haar gezwollen klit ononderbroken tegen de warme huid van Joyce aanwreef. Ze hijgde luidruchtig.
Tegelijkertijd probeerde Joyce haar eigen dijen te sluiten zodat haar trillende clitoris met Petra’ s bovendij contact bleef houden, maar die plaatste plots haar handpalm op haar buitenste intieme lippen. De bedreven middelvinger van de oudste zus penetreerde moeiteloos het al lang overstromende wellusttunneltje van haar jonge zusje. De handpalm schoof daarbij wild over de bobbel terwijl de vinger in een regelmatige beweging de overgevoelige binnenwand bespeelde.

Joyce voelde al snel een ongelofelijke groeiende sensatie, diep in haar binnenste. Petra bleek te weten hoe het moest. Het onderlichaam van de jongste begon ongecontroleerd te schudden. Ze probeerde haar benen wijd open te persen, daarbij enigszins gehinderd door de ineengestrengelde positie van hun ledematen. Nooit had een dergelijk gevoel haar zo overrompeld. Ze wilde zich volledig openen, alle mogelijke ruimte biedend aan de
experimenterende hand. Ze voelde het begin van de trillingen opborrelen ergens diep in haar onderbuik. Petra’s vibrerende vinger tegen de binnenwand van haar vagina bezorgde haar onbeschrijfelijke sensaties. Een wijsvinger werd naast de middelvinger haar nauwe, maar o zo hete schachtje ingeperst en het soppend geluid vanuit Joyce haar schaamstreek mengde zich met het onregelmatige gehijg en gekreun van allebei de zussen.
Dit was veel lekkerder dan al hetgeen ze bij zichzelf tot hiertoe had weten op te roepen, ondervond Joyce. Hier had ze naar verlangd en hoewel ze van te voren niet had kunnen weten hoe het zou zijn, was er voor hetgeen ze nu voelde maar één woord: fantastisch! De werkelijkheid oversteeg haar stoutste fantasie.

Tegelijkertijd genoot ook haar oudere zus met volle teugen. Petra wreef wild haar buitenste schaamlippen en clitoris over het hete vlees van Joyces intussen glibberige dijbeen.
Zij hield van dat malse directe contact en wist ook dat ze dat nodig had om uiteindelijk een orgasme te kunnen bereiken. Haar onderlijf bewoog daarbij heftig op en neer, zodat het leek alsof ze een rodeorijderster was, die dat stuk bovenbeen van haar zus bleef berijden.
Wat niet kon uitblijven gebeurde. Plots verenigden hun wijd opengesperde monden zich in een wellustige kus. Hun tongen omstrengelden elkaar en likten over elkanders zwoele lippen. Ze
zogen zich aan elkaar vast en laafden zich aan elkaars vocht. Tanden knabbelden voorzichtig de om beurt ronddartelende tongen.
Joyce duwde haar buik wild naar voor, zocht een beter contact, smachtend naar
de ultieme aanrakingen.
"Harder, harder." Joyce stem piepte en ze kon nauwelijks nog ademhalen.
Petra’s vingers deden hun uiterste best, maar ze begonnen stilaan te verkrampen. Hun monden bleven wijdopen op elkaar geperst en hun tongen onderzocht alle verborgen zones in de andere
mondholte. Allebei snakten ze nu daarbij naar adem, maar ze konden en wilden niet ophouden. Het gesteun werd luider en luider. Joyce plukte nu woest aan haar eigen borsten en tepels, zoals ze dat nooit eerder had gedaan. Haar ganse lichaam schudde wild en ongecontroleerd heen en weer en ze voelde hoe het genot met orkaankracht bezit van haar nam.
Een luide, dierlijke kreet ontsnapte onverwacht aan haar mond. Haar buik schokte talloze keren wild omhoog. Een stroopachtig substantie overspoelde Petra’s bezoekende hand tussen haar benen overvloedig, maar ze kon er niets aan doen. Ze had geen enkele controle meer over zichzelf en ze had er ook geen behoefte aan om dit onbeschrijfelijke heerlijke gevoel een halt toe te roepen.
Toen was het aan Petra. De oudste zus gromde als een gewond wild beest, haar gezicht in een ongelooflijk geile, haast dierlijke grimas. Zij rolde op haar rug en spreidde haar opgetrokken dijen wijd open. Furieus begon ze zichzelf met de rechterhand te masturberen, daarbij gebruik makend van de twee kletsnatte vingers die tot zojuist diep in het poesje van Joyce hun werk hadden gedaan. Toen ze daarbij even furieus haar duim rondjes liet draaien op en rond haar klitje, voelde ook zij de oh zo heerlijke tintelingen die een geweldige apotheose beloofden.


Joyce had haar dijen gesloten en had wat tijd nodig om de stuiptrekkingen e laten wegebben. Met de ogen gesloten en met een tevreden uitdrukking op haar gezicht lag ze nog heerlijk na te genieten, toen vaag Petra’s geluiden tot haar doordrongen. In haar poging om klaar te komen stootte ze onverstaanbare klanken uit en meteen was Joyce weer helemaal bij de les.
Ze zag hoe haar zus met haar hielen in de matras gedrukt, haar bekken krampachtig van links naar rechts bewoog.
Joyce aarzelde niet en handelde impulsief. In geen tijd dook ze op haar knieën tussen de voeten van haar zus en boog voorover. Snel haalde ze Petra’s hand weg en vervolgens perste ze haar lippen op het openstaande kutje. Toen Joyce met haar tong het uitpuilende klitje van de ander vond en er vervolgens heel fors op begon te zuigen, kreunde Petra luid, waarbij ze haar heupen van de matras omhoog duwde, als wilde ze dat haar jongere zusje nog meer naar binnen zou slurpen..
Dan was ze zover. Twee, drie hevige schokken gierden door haar buik, vergezeld van
een wilde bevrijdingskreet. Toen viel ze uitgeput en nahijgend neer, haar hand bewegingsloos op het achterhoofd van haar Joyce, die diep in haar schoot bezig was om zoveel mogelijk van Petra’s hete jus op te vangen.

Een tijdlang werd er geen woord gesproken, niet eens hartstochtelijk gekust. Beiden zussen hadden na een eenvoudig ‘dankjewel’ zoentje hun ogen gesloten en genoten dicht tegen elkaar aan van dit uitzonderlijk moment. Het was heftig geweest, maar de storm was geluwd en de vermoeidheid diende zich aan.
Korte tijd later vielen ze beiden in slaap, echter niet voordat Joyce bedacht had, dat ze alvast nog een nacht bij haar lieve grote zus in bed zou slapen.
Het was niet langer erg dat pa door zijn hernia de kamer niet had klaar gekregen. Zo kwam er nog minstens één kans om dat heerlijke lichaam van Petra te verkennen en te verwennen. In de stellige zekerheid dat ze die kans met beide handen zou grijpen, kromde Joyce haar lichaam dicht tegen Petra aan waarna ook zij zalig indommelde.

In de heerlijke droom die volgde, deed Joyce wat ze in werkelijkheid nooit zou durven.
Midden in een zalig langgerekte liefdesnacht, bekende ze Petra hoeveel ze van haar hield. ’Eindelijk,’ was het antwoord van haar zus, waarop ze haar vurig terugkustte. De volgende ochtend belde Petra, vanuit bed en liggend in haar armen, naar haar vriend Peter om het uit te maken… allemaal in haar droom, welteverstaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners