Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Olie worstelen deel 3 - 4504 keer gelezen
Sandra daagt claudia uit om te worstelen met haar. claudia zegt is goed geil sletje van me over een uur in de gymzaal.

Claudia heeft haar worstelteneu aangetrokken. het bestond eigenlijk uit niet meer dan een bikini, waarvan het slipje meer een spannend shortje was. het wit van de bikini stak mooi af tegen haar licht gebruinde huid.

Bedoeling van dit kleine pakje is dat er zo weinig stof is en het verhindert om me eraan te kunnen opheffen.

Sandra begint te lachen als ze me ziet binnenkomen. waar heb je dat pakje gehaald? je tieten wippen er bijna uit! zo kan je toch niet worstelen.

Claudia werd boos maar dacht ik heb een voordeel. sandra droeg een spannende t-shirt en een strakke spannende korte broek. haar hieraan opheffen en op haar rug draaien zou een makkie worden. sandra en claudia maakten de matten in orde en gieten er flink wat olie op en smeerden zichzelf er ook mee in.

Claudia witte bikini scheen een beetje door waardoor haar tepels duidelijk zichtbaar werden. sandra stormde op claudia af ze probeerde haar op de rug te gooien. claudia kon haar makkelijk afweren en overnemen. sandra draaide rond haar as en kwam met een smak tegen de grond terecht. claudia sprong boven op sandra en draaide haar op de buik. met haar handen drukte ze claudia's benen tegen de grond en gaf haar met haar tieten sandra een geile rug massage.

Opeens draaide sandra zich om en pakte claudia bij haar armen vast om ze te klemmen achter haar hoofd, dit deed verschrikkelijk veel pijn. claudia probeerde zich te bevrijden maar sandra liet niet los. claudia stak haar kont naar achteren om sandra mogelijk weg te duwen. dat werkte niet. claudia liet zich voorover vallen. sandra viel op claudia''s rug haar handen lagen onder claudia. een van haar handen omvatte claudia's rechtertiet en kneep hier zachtjes in. haar andere hand gleed geholpen door de olie verder naar ondere zo claudia's bikinishortje in. ze greep daar claudia bij haar kut en begon er stevig in te knijpen. claudia's benen werden gevoelloos en opwinding maakte zich geleidelijk aan meester van haar.

Laat me los,slet riep ze sandra toe, maar voor ze er erg in had draaide sandra claudia om en lag ze opeens op haar rug. sandra trok het bovenste deel van claudia bikini uit en gooide die weg.

Sandra pakte beide tieten vast en begon er stevig in te knijpen. auw riep claudia laat me los. sandra liet los maar pakte even later beide tepels vast en kneep hier stevig in en draaide ze een paar keer om zodat ze stijve tepels kreeg.

Sandra pakte de tas van claudia en opende deze. zo zo zei sandra dat is mooi spelgoed. sandra pakte een paar wasknijpers en zette deze op de tepels van claudia. op iedere tepel zaten nu 4 wasknijpers. sandra sloeg hard tegen de tieten van claudia. ze sloeg zo hard dat de wasknijpers er vanaf vielen. auw auw riep claudia dat doet pijn. sandra draaide claudia om en plaatste haar knie onder de rug van claudia zodat ze niet kon zakken. claudia's rug lag helemaal gebogen en deed ontzettend pijn. sandra plaatste een hand op claudia's kont en gleed met een vinger onder claudia's slipje. de vingers van sandra gleden langs de lies zo de kut van claudia in.

lekker geschoren fluisterde sandra. met haar vingertoppen opende ze de natte lipjes en kneep erin. sandra ging met haar wijsvinger in het kutje, sandra plaatste er nog een vinger bij en ging flink te keer. sandra pakte claudia's slipje vast en trok deze met een ruk kapot en stopte het in de mond van claudia. sandra ging nu met haar hele hand in de kut van claudia en stootte hard in de kut met haar hand.na een tijdje kwam claudia spontaan klaar. sandra stond op en draaide zich met de rug naar claudia toe.

sandra wilde iets uit de tas pakken maar werd vastgegrepen door claudia. claudia smeet sandra op de grond. sandra viel op haar buik. claudia scheurde de t-shirt van sandra kapot en trok deze uit. claudia sloeg op de kont van sandra en zei omdraaien sletje. sandra draaide zich om en claudia ging op haar zitten.

claudia pakte de tepels van sandra vast en draaide er flink aan. claudia pakte nu een paar wasknijpers en zette deze op de tepels van sandra. claudia trok de korte broek en string van sandra uit. claudia begon de kut van sandra te likken en beet een beetje in haar schaamlippen. na een tijdje waren de schaamlippen groot genoeg om ook hier wasknijpers op te plaatsen. claudia pakte een rijzweep en sloeg ermee tegen de tieten en kut van sandra. claudia sloeg zo hard dat de wasknijpers er af vielen en sandra kwam spontaan klaar.

claudia deed bij sandra handboeien om en zei nu ben je mijn slavin. sandra wilde schreeuwen maar claudia legde een hand op haar mond. stil maar, we gaan leuke dingen doen.

claudia pakte een klem een knijper met venijnige tandjes. claudia likte sandra haar schaamlippen en beet direct hard in haar clitoris. claudia keek sandra geil aan en glimlachte een beetje. met een paar vingers duwde ze de schaamlippen van sandra uit elkaar en zette de klem op haar clit. er ging direct een pijnscheut door haar onderlichaam. sandra spande haar buikspieren om de pijn iets te verzachten. claudia zei niets helpt, trouwens je word flink vochtig van onderen vind je het lekker. claudia pakte de slip van sandra en streek ermee langs haar tepels wil je weten hoeveel klemmetjes ik nog heb zei claudia. meer dan 2 hoor, en ik verzin wel leuke plekjes om ze te zetten. direct toen sandra haar mond opende drukte claudia het slipje naar binnen. het nam veel ruimte in beslag en sandra's kaken werden van elkaar geduwd terwijl de zachte stof haar tong naar beneden drukte. claudia pakte een blinddoek en deed deze bij sandra om. wat zal ik nu eens doen dacht claudia.

claudia keek naar de kut van sandra en zag dat sandra nu wel heel nat was. claudia tikte met haar vingers tegen de klem die op sandra's klit zat. deze kan er wel af hij heft zijn werk gedaan. sandra gilde het uit van de pijn. sandra likte de schaamlippen en beet in de gekwelde clit van sandra. claudia draaide sandra om. claudia had een enorme grote voorbindlul aangetrokken en smeerde het met een een of ander spul in ook sandra kont werd ingesmeerd. claudia schopte sandra haar benen uit elkaar en duwde de lul in haar kont. sandra kermde ven de pijn. claudia stootte nog harder en dieper. na een tijdje ging de pijn over en maakte plaats voor enorme genot.

claudia kneep nu in de tieten van sandra. krijg je nu wat je wil geile slet zei claudia, of wil je nog meer en trok de slip uit haar mond. nee het is genoeg voor vandaag zuchte sandra en kwam spontaan klaar. claudia likte de kut van sandra schoon en liep weg sandra geil achterlatend.
Sandra riep nog tot de volgende keer!!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners