Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oh mijn man - 10993 keer gelezen
Wim mijn man en ik zijn beiden net over de vijftig, twee kinderen en drie kleinkinderen. Beide kinderen zijn al huis en we hebben daardoor drie kleinkinderen gekregen. Passen veelop, maar zijn blij als we weer thuis zijn en de deur bij de kinderen dicht trekken en dan naar huis rijden en we hebben weer het rijk alleen.
Als we thuis komen nemen we eerst een douche, duster aan en alles is dan weer lekker schoon.
Wim voor zijn leeftijd is sex heel belangrijk, voor mij minder, maar ik moet hem toch bevredigen en hij wil ook, dat ik dingen bij hem doe, waar ik niet echt om staat te gillen, waaronder naakt rond lopen, zijn pik regelmatig afzuigen en voor hem is het summum om mij in mijn anus te neuken, maar ik heb een klein kontgaatje en zijn pik van 22/6 is daar wel erg dik voor, maar als hij het wil, moet het ook gebeuren.
Hij komt regelmatig thuis met sexy kleding en als we uit gaan, moet ik dat voor hem dragen, dan weet hij, dat onder die jurk nog iets lekkers zit.
Ook hij is een regelmatige drager van strings(Hom), cockrings(ook bij het slapen) en Butt Plugs, ook als wij uitgaan loopt hij met zo'n ding in zijn reet. Hij heeft oog voor dames, die onder hun broek of rok een string dragen, dan zegt hij zie je dat die draagt ook zo'n ding.
Kaal maken doet hij regelmatig mijn kut en ik moet hem ook kaal houden, het liefst een pluimpje boven zijn penis, dus regelmatig moet zijn scheermes bij mij en bij hem gehanteers worden om alles te houden zo als wij dat willen.
Wim werkt nog en regelmatig moet hij met zijn Engelse klanten uit en meestal is dat in Amsterdam, dan kunnen ze na het eten naar een club, want daar zijn ze toch voor gekomen, lekker drinken en neuken, maar Wim is daar noodzakelijk toe gedwongen, het gebeurd zo vaak en zoals hij zegt, drink hij wat aan de bar en converseert wat met een meisje en wacht tot die kerels terug zijn van hun genot en natuurlijk moet hij betalen, maar dat is een onderdeel van het zaken doen en van ons leven. Een maandje terug was hij weer met Engelsen in een club geweest en hij vertelde, dat hij zat te praten met een meisje niet zo jong en Wim had wat verteld over zijn gezinsleven. Weet je vertelde zij, elke vrouw heeft lesbische neigingen, nee zei Wim, dat is bij Tiny zeker niet het geval. Ik zal het je bewijzen antwoordde zij.
Wim vertelde mij dat later en natuurlijk antwoordde ik, dat zal bij mij nooit gebeuren.
Op een avond werd er gebeld en stond er een vrouw voor de deur 40 jaar schat ik, ze stelde zich voor en ze heette Nellie. Zij woonde in dezelfde stad en zij vroeg of ze binnen mocht komen. Koffie en koek werden door mij verzorgd en samen zaten wij op de bank, zij was heel innemend en converceerde honderd uit. Vertelde over haar werk in de club en had daardoor alleen een nachtleven en vond het heerlijk om zo'n avond met mij te praten. Wat was het voor mij een heerlijk wijf, de avond vloog om en glaasjes wijn werden er ook door ons genuttigd. Op een gegeven moment zei ze, ik geloof, dat je je wel tot mij aangetrokken voelt, datzelfde heb ik ook bij jou.Het was tegen elven, toen ze besloot om weg te gaan, maar Tiny ik kom over tien dagen terug en dan wil ik meer met je, denk er maar over of je dat wil, maar ik in elk geval wel.
Dromerig bleef ik achter, wat mest ik hiermee, wat was ze een lekker wijf die Nellie, ik voelde mijn hele lichaam rillen en de sappen liepen uit mijn kut. Ik wilde klaar komen, dus maakte mijn vingers nat en begon met mijn klit en schaamlippen te spelen, weldra kwam ik klaar en nam daarna een douche en ging naar bed.
Ik vertelde Wim later, van het bezoek en ik bevestigde aan hem, dat zij op mij een enorme indruk had gemaakt, geen hoer, geen snol, maar een leuke frisse dame.
Wim was naar Engeland en daar stond Nellie na tien dagen weer voor de deur, fris leuk gekleed, korte rok, lage uitgesneden blouse echt een plaatje.
Ze kwam binnen en begon me te zoenen,diep verdween haar tong naar binnen spuugde in mijn mond en het vocht liep aan alle kanten naar buiten. Ik moet ook zeggen, dat ik net onder de douche vandaan kwam en in mijn duster de deur had open gedaan, niet verwachtende, dat Nellie er kon zijn.
Ze maakte mijn duster los en begon mijn lichaam te strelen, wat had ze heerlijke zachte handen en van die lekkere lange vingers met enorme nagels. Ze bleef kussen en ik beantwoordde dat ook innig, zij had mij helemaal overrompeld en ik was in een staat om aan al haar wensen te voldoen, niet van mijzelf gedacht, dat ik in de hal stond te zoenen met een vrouw, die ik voor de tweede keer zag. Maar zij nam het iniatief, bracht mij naar de kamer legde mij op de bank en zij stortte zich op mijn kruis, mijnkut werd door haar van alle kanten bewerkt en je kon ervaren, dat zij wist wat een vrouw lekker vond en wat haar opwond. Zij bleef mijn klit nat houden en zoog heerlijk aan mijn lippen en masseerde mijn achterwerk en daar ben ik juist zo gevoelig, Nellie ga door, want door je overrompeling kom ik snel klaar en ja hoor nog even bleef ze vingeren en zuigen en mijn geilheid spoot uit mijn lichaam, maar ze wist niet van ophouden, bleef maar doorgaan en het ene orgasme volgde op het andere, ik denk zeker dat ik vier keer tot een enorme explosie kwam, dat was bij Wim al in jaren niet meer gebeurd.
Nellie nu jij, ik ging bovenop haar zitten, met mijn anus voelde ik haar tieten en met mijn handen bewoog ik in haar kruis, die zo ontzettend nat was en zij bewoog haar lichaam ritmisch heen en weer op mijn strelingen en het bewerken van haar kut(Haarloos).
Ik draaide mij om en begon haar tiete te kneden en ze riep harder en kus me, innig omstregelden wij elkaar en de tongen verdwenen diepin elkaar.
Tiny lik mijn kut en steek een vinger in mijn anus, dat vind ik zo heerlijk, eerst een toen verdwenen er meerdere in haar kont en het likken bleef haar klit bewerken. Even later kwam ze klaar en ook ik dacht doorgaan met likken en bewegen van mijn vingers, ze moet diverse malen klaar komen en dat gebeurde ook, zeker ook vijf keer kwam ze tot een orgasme en het vocht spoot bij haar naar buiten.
Uitgeteld lagen we in elkaars armen en streelden elkaar teer.
Tiny, bij mijn eerste bezoek, had ik niet verwacht, dat ik je als vrouw zou kunnen verleiden, je leek mij het typt niet naar, maar ik wilde het wel proberen en je bent een volleerde sexslavinen ik moet zeker vaker naar je toe komen en ik zal je nog meer extravegante dingen leren, die ik in de club ook moet doen.

TinyCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners