Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nl glamourdel - 4276 keer gelezen
egelmatige geluid. Zou ze slapen?, dacht ze. Alicia wist het niet. Het kan toch niet anders, dacht ze, dat Karen ook die spanning voelt? Ze draaide zich nog maar eens om. Meteen vroeg ze zich af de hoeveelste draai het eigenlijk was. Stel je nou eens voor dat Karen wel wakker is? Zou ze dan denken dat ik ook wakker ben? Of zou ze het normaal vinden dat slapende mensen zo vaak woelen als ik? Gek werd Alicia ervan, die ondraaglijke spanning. Wat moet ik nou doen?!
'Kan je ook niet slapen?' Karen's stem schalde door de kamer. Meteen sloeg Alicia's hart een paar keer over. Dat een normale stem zo kon brullen.
'Ja', verzuchtte Alicia nadat ze een beetje bijgekomen was, 'het is verschrikkelijk'. 'Waarom?', vroeg Karen en ze draaide zich naar haar bedgenote.
Alicia's hersens draaiden op topsnelheid. Moest ze het zeggen? Gewoon vertellen? Nee, wie weet wat er zou kunnen gebeuren. Ze moest er niet aan denken.
'Nou, gewoon. Het komt gewoon niet', probeerde ze zo vlak mogelijk te zeggen. 'Ja-ja', zuchtte Karen en ze draaide zich weer om.Shit, dacht Alicia, dit is net zo erg. Had ik wat anders moeten zeggen? Ooh, ze hoopte vurig dat de slaap zou komen. Of dat het ineens ochtend was. Alicia rekte zich zo onhoorbaar mogelijk uit, en keek op de klok. 1.24 AM, wees die aan. Godverdomme, vloekte ze van binnen, nauwelijks een half uur verder! Millimeter voor millimeter liet ze haar hoofd weer zakken.
Ooh schaamte! Ze voelde door de trage, maar geweldige krachtsinspanning het hele bed trillen. Nee, dit was geen verbeelding, aan haar voeten voelde ze het ook! En ellende! Karen merkt het, ze beweegt!
Alicia was betrapt, zo voelde zij het in die luttele seconden. Maar nauwelijks was ze hiervan van bekomen, of ze merkte met een explosieve spanning in haar onderbuik waarom Karen bewoog. Haar bedgenote was met haar kontje tegen haar voorkant aangekropen!
Dat heerlijke kontje, het eerste wat haar aan Karen opviel. Dat kontje dat haar voor het eerst sinds jaren weer deed mijmeren over hoe het zou zijn om met een vrouw te vrijen.
Alicia had in haar eind tienerjaren tot midden twintig vaak over gefantaseerd. Maar het was er nooit van gekomen. Ze vertoefde eenvoudig niet in die scenes waar zoiets kon gebeuren, dacht ze destijds. Toen kwam haar man in beeld. En al snel kinderen. Een goede man die Remco, parttime ouder ook. Maar nu, midden dertig, waren de schatten geen baby'tjes meer. Naast werk kwam er weer wat ruimte om andere dingen te doen. Skien bijvoorbeeld, met de vriendinnengroep van een vriendin die ze nog van zwangerschapsgymnastiek kende. En nu, nu lag ze hier. Ongepland met een van de vriendinnen van Monica in een hotelbed.
Ze waren ingesneeuwd, en wachtten totdat de wegen weer vrij waren. In de haast en chaos was een hotel geregeld. En op de een of andere manier was het gekomen dat ze met Karen in één kamer was beland. Karen, de vrouw met het lekkere kontje, die ze op de heenreis zo goed had leren kennen. Een sterke vrouw. Vrij, uiteraard, maar wel een kind. Nou ja, kind, een volwassen vent! Een knappe jongen die haar in zijn autootje naar de busverzamelplaats had gereden.
'Was dat je zoon?!', had Alicia werkelijk verbaasd gevraagd toen ze net reden. 'Ja, ik was er vroeg bij. Peppijn is fantastisch. Ik ben stapel op hem. Foutje, maar echt bedankt'. Ze hadden gelachen.
Bij de Belgische grens bekenden ze elkaar dat het leek alsof ze 'al jaren vriendinnen waren'. Maar ze waren met meer vriendinnen tijdens de vakantie. En er moest gesport en gefeest worden natuurlijk! De dagen daarna waren ze niet zo close als tijdens de heenreis. Maar nu, nu drukte Karen's kontje tegen haar schaamstreek.
'Ik moet je wat bekennen', hoorde ze Karen's stem weer. Haar hart klopte in haar keel. En de plek gloeide waar hun lichamen elkaar raakten. Dwars door de slaaphemden heen.
'Ja?', hoorde Alicia zichzelf schor antwoorden. Ze bestierf het. Van de spanning, en van de vooruitgesnelde schaamte. Voor als het tot niets zou leiden.
'Ik nam me voor dat er niets zou gebeuren, hier tussen ons op de kamer. Ik wil geen puinhoop meer veroorzaken'. Het vuur in Alicia laaide een standje hoger. Het was lang geleden dat ze zich zo had gevoeld.
'Maar', ging Karen verder, 'ik moet bekennen dat ik dit ook wel spannend vind'.Tegelijk met de laatste woorden drukte ze geilig haar kontje tegen Alicia. En ze schuurde ermee van links naar rechts.
'Ooh!!!', ontlaadde Alicia haar onzekerheid en drukte met haar gloeiende venusheuvel terug. Het was begonnen. Hat, wat dat dan ook wezen mocht. En ze gaf zich eraan over.
Even wist de vrouw zich met haar armen geen raad. Maar Karen kwam met haar ervaring te hulp. Ze draaide zich om en pakte Alicia's hoofd met beide handen beet. Voorzichtig plaatste ze haar lippen op die van Alicia. En ze zoenden, intiem, helemaal en in volle overgave. Eerst voorzichtig, maar al snel lieten zij zich helemaal met de passie meesleuren. En voor Alicia was het de eerste keer met een vrouw...
'Kom, hemd en slipje uit', fluisterde Karen geilig, 'ik wil je helemaal voelen'. Ze kleedden zich haastig uit. Iedere vrije hand betastte ondertussen het andere lichaam. De vrouwen fluisterden lieve woordjes tegen elkaar. Dat ze zo mooi waren, en zo zacht, zo lief. De Alicia zoals zij zichzelf kende, was weg. Niets anders telde meer...
Ze waren tegenover elkaar komen te zitten. 'Ik moet je bekijken', zei Alicia hees, 'mag dat? Mag ik me schaamteloos aan je opgeilen?'
'Ooh schat', kreunde Karen het uit, 'geniet van me. Geniet van jezelf'. Ze pakte Alicia's armen, en wurmde met haar benen zo dat hun kutten tegen elkaar aan kwamen te liggen. 'Kussende kutten', ze Karen slechts, en begon aan een intense rijpartij. De opwinding van deze volkomen nieuwe actie deed Alicia de adem benemen. Af en toe trok Karen haar minnares naar zich toe, waarna ze elkaar innig kusten. Het ritmisch trekken en ontspannen aan elkaars armen versterkte de opwinding en het samenzijn. Clitoris schuurde tegen clitoris, schaamlippen bevochtigden schaamlippen. Plekje beroerde plekje...
Alicia keek naar Karen's lijf. Nog steeds kon ze niet geloven dat ze het met een vrouw deed. Te lang kijken kon ze niet, de opwinding werd anders echt te groot. Ze moest de ogen neerslaan om een volgende ondraaglijk heerlijke golf te weerstaan.
'Je hebt zulke mooie borsten', fluisterde Karen wel tien keer achter elkaar. Handen en vingers betastten ze bewonderend en strelend. Alicia holde haar rug, en bood zo de voorkant van haar lijf aan. Ze wilde deze handen overal, en altijd voelen. En de kamer was gevuld met het geluid van vrouwelijk genot.Karen verschoof op haar knieen, en nam het initiatief. Met een arm achter Alicia's rug, haalde ze met de andere de benen onder haar heerlijk lijf vandaan. Alicia kwam zo rechtop te zitten, maar Karen duwde met haar lichaam naar voren zodat ze op haar rug moest gaan liggen. Karen kwam bovenop haar. Borsten op borsten, venusheuvel op venusheuvel, en alles doordrengd met een geilig tegen elkaar oprijden en zoenen. Wat waren ze nat, en open. En ongelooflijk lekker die zachte zoenen. Geen baardprikkels, geen ruwe huid, alles was zacht. Hetzelfde kreeg Alicia als wat ze gaf. Het was heerlijk. De vrouwen wilden elkaar.
Alicia sloeg haar benen om Karen's lichaam en klemde zich vast. Karen maakte slepende neukbewegingen, tegen haar clitoris. Langzaam gleed ze met haar hand naar beneden. Alicia wist wat er stond te gebeuren. Met heel haar onderlijf nodigde ze Karen daartoe uit. Haar kutje liet de vinger erin. Karen's handpalm drukte afwisselend hard en zachtjes tegen de alle lekkere plekjes van haar schaamstreek.
'Twee, ik wil er twee in', hijgde ze tussen de zoenen door. Karen slaakte een kreetje van geilheid, en deed wat haar werd gevraagd. De ontketende vrouw voelde de vingers in haar bewegen. Maar niet zomaar! Zoveel genot, op die manier was er van binnen nog nooit geweest! Dit was fantastisch, dit was te mooi voor woorden. En de opwinding verhevigde zich nog maar weer eens.
De geluiden die we nu maken moeten ze in de kamer hiernaast wel kunnen horen, realiseerde Alicia zich even. Maar het kon haar niets schelen. Ze had hier zo lang naar verlangd, zo lang hierop gewacht. Heel de wereld mocht het horen! En ze kreunde nog een stukje luider, wat haar opwinding nog eens verergerde.Het was voor Karen genoeg geweest. Ze verlangde naar het ultieme met haar nieuwe, opwindende vriendin. Dat Alicia zich zo gaf, dat vond ze erg opwindend. Ze kon alles met haar doen. Langzaam draaide ze van het heerlijke lijf af. Overal kuste ze het, waar ze maar kon. Voorzichtig plaatste ze beide knieën tussen haar hoofd. Onder haar begon Alicia nu opgewonden te kreunen. Blijkbaar wist zij ook wat er zou gebeuren.
Karen liet tegelijk haar hoofd en onderlichaam op Alicia neerdalen. Hoofd bij een kutje, en kutje bij een hoofd. Alicia geurde heerlijk, zacht en zoet, en naar dat 'onbenoembare'.
Niet alle vrouwen hebben dat, zo wist Karen, maar Alicia wel. Ze werd er waanzinnig opgewonden van. Karen verbeet zich om niet meteen aan te vallen. Heel langzaam, heel geilig, raakte haar tong Alicia's lekkere plekje, om daarna meteen heel haar kutje te likken. Alicia kreunde het uit, en deed precies hetzelfde bij Karen.
Ze begreep het!, schoot het door Karen heen. Ze zal precies hetzelfde doen als ik bij haar! Nog even wachtte ze en knuffelde Alicia's dijbenen, en ze wrong zich met liefde en al haar zintuigen tussen dier onderlijf. Het was een heerlijke vrouw. 'Je bent zo lekker, je bent zo lief. Ooh... Ooh, ik... Ooh, ik hou van je...!'

Twee dagen later stopte de bus bij de verzamelplaats. Familie en bekenden stonden al te wachten. Remco met de kinderen stonden er ook. De vrouwenskigroep stapte uit. Remco stapte op Alicia af, lachend. Maar ze keek niet blij. Ze had gehuild zelfs zag hij. Hij zag dat ze zich omdraaide, en een andere vrouw die uit de bus stapte, beetpakken. Een onbestendig gevoel maakte zich van hem meester.
Een mooie vrouw was het, iets ouder, maar eentje met stijl zag hij aan de kleding.
Hij zag ze naar de voorkant van de bus lopen. De hel kwam in zijn onderbuik. Een allesverzengend laaiend vuur nam er bezit van toen hij zag dat de vrouwen elkaar kusten. Innig kusten, zoals lovers doen.In de auto zeiden ze niets tegen elkaar. Alleen tijdens het helpen van de koffers had ze hem gedag gezegd. De kinderen had ze natuurlijk geknuffeld, maar er was een intens verdriet over haar gekomen. En Remco kon haar daarbij niet helpen. Hij wist dat er iets grandioos fout zat.
Het moment was daar dat de kinderen in bed lagen. De koffie pruttelde, koekjes werden erbij gepakt, de tv ging uit. Het gewone ritueel, maar Alicia huilde. Ze begonnen te praten. Het werd het gesprek dat al in zovele huishoudens is gevoerd. Verwijten werden er niet gemaakt. Remco liet alleen onbegrip zien, Alicia voerde het woord. Dat wat ze hadden, wat ze waren, glipte als zand door zijn vingers. Het ging uit. Het was beter dat ze elkaar een tijdje niet zouden zien. Voor de kids werd een goede omgangsregeling gemaakt.
Drie maanden later keek Alicia eens goed rond in haar nieuwe huisje. Ze was er trots op.
Het waren de zwaarste maanden geweest in haar leven, maar ze was blij dat ze het gedaan had.
Remco had deze week de kinderen, en heel haar huisje was aan kant. Karen zou zo meteen komen. Alles was klaar. Ze was intens gelukkig.
Karen was degene die haar het beste had opgevangen na de scheiding. Samenwonen wilden ze nog niet, maar na een week of wat was het al wel duidelijk dat ze een relatie hadden. Alicia had een lesbische verhouding. Alhoewel, niet helemaal. Karen had namelijk verteld wat ze voor de kost deed. Ze was een 'business chaperonne', oftewel een exclusieve hoer. Maar al was ze de assistente van de duivel in hoogsteigen persoon, dan had Alicia haar nog gevolgd. Ze was verslaafd aan die vrouw. En Karen aan haar. Ze gaven zin aan elkaars bestaan. Om wie ze waren, niet om wat ze deden.
Vandaag was de eerste keer dat Alicia zou werken.
Er was een Australische man die luxueuze, maar geile pornofoto's van zichzelf wilde hebben. Aan de andere kant van de wereld werkte hij - deels - in de sexindustrie. Al jaren had hij de fantasie zelf in een boekje te staan. Maar dan wel in een land waar ze hem niet zouden herkennen. Het was een cadeautje van een Nederlandse zakenrelatie. En dat bedrijf was weer zeer bekend met het agentschap waar Karen en sindskort ook Alicia voor werkten. Omdat het Karen's hobby was, zou zij de foto's maken.Er werd gebeld. Alicia was zenuwachtig. Niet voor wat ze moest doen, maar of Karen vond dat ze het wel goed gedaan had. Ze liet het tweetal binnen. De man was wel oke, maar haar ogen bleven voornamelijk op Karen gericht. En op die glimlachte. Haar lach van tevredenheid, van goedkeuring en bewondering. Ooh, Alicia zou moorden om die lach van haar te krijgen.
Twee uur later waren ze op de geregelde locatie. Voor de eerste keer in haar leven liet Alicia zich neuken voor geld. Op aanwijzingen van haar vriendin en levensgezellin stelde ze zich open voor de man. De camera klikte, ze werd geneukt, genomen.
De man bevoelde en betastte haar. Zijn opdringerige gretigheid verdween keer op keer in haar kut. En Karen keek toe, regisseerde wat er moest gebeuren. Zo wilde de klant het, zo wilde zij het.
Alicia was een hoer, een goedbetaalde weliswaar, maar ze was er wel een. Een Nederlandse glamourdel voor de liefde van een vrouw.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners