Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuwe ervaring - 5898 keer gelezen
Ik ben Kathleen, 38 jaar en sinds 4 jaar gelukkig gescheiden. De scheiding had niets met sex te maken, die was geweldig, maar dat was dan ook ongeveer het enige. Sinds mijn scheiding heb ik gezworen te genieten van het leven zoveel ik kan. Ik ga veel uit en kom regelmatig andere mannen tegen. Met hoeveel mannen ik sex heb gehad de voorbije 4 jaar weet ik echt niet meer. Ik doen het steeds 100% veilig of hij komt er niet in. Inmiddels moet ik toegeven dat ik beetje verslaafd ben geworden aan de one-night-stands. Maar ik leg telkens de lat hoog genoeg; In 7 op de 10 gevallen heb ik met een getrouwde vent te doen. Het maakt me niet uit. Nooit geef ik een adres of telefoonnummer. Zelden kom ik de man in kwestie later nog tegen. Er is ťťn uitzondering. Ik heb het lang voor mezelf willen verdringen, maar ik kom jammer genoeg telkens tot de vaststelling dat ik beetje verliefd ben op de echtgenoot van mijn allerbeste vriendin Maddie. Ik droom van hem, ik zou zo graag eens een nachtje met hem doorbrengen. Al was het maar ťťn nachtje. Ik weet alleen niet of hij, Eric is zijn naam, zo'n type is die zijn vrouw wel eens bedriegt voor een one-night-stand. Laat staan dat die dat zou doen met de vriendin van zijn eigen vrouw. Onlangs heb ik me voorgenomen om het er eens op te wagen. Om eens te testen hoe ver ik kan gaan, om te testen of hij hiervoor te vinden zou zijn. Ik nodigde Eric en Maddie thuis uit voor een etentje.

We doen dat wel vaker, dus tot daar niets speciaals. We had ik in het eten nogal veel drank gebruikt en een keuze voor aperitief gemaakt die nogal straf was. Bij het eten schonk ik wijn en na het eten had ik ook nog eens Irisch-koffie. Het was weer een reuze gezellige avond en we waren alledrie serieus tipsy. Er werd gesproken over vanalles en nog wat. Maddie en ik geraakte aan de praat over enkele mannen. Blijkbaar was een van mijn laatste prooien een collega van haar die op zijn werk nogal zat op te scheppen over een nieuwe vriendin van hem. Ik zei Maddie dat ze hem mocht duidelijk maken zich geen illusies te moeten maken over het voortbestaan van een eventuele relatie. Ik vertelde Maddie en Eric over mijn lichte verslaving aan one-night-stands. Ik zag Eric geinteresseerd in mijn richting kijken als ik vertelde hoe ik m'n leventje lijd. Van dit stukje van mijn leven waren ze duidelijk niet op de hoogte. Naarmate de avond vorderde werden we alsmaar meer dronken. Maddie moest naar het toilet en dat was het moment waar ik op zat te wachten. Enkele tellen alleen met Eric. Ik vroeg hem naar zijn mening over mijn way of life. Hij zei dat hij het wel spannend vond en er van stond te kijken dat er zoveel getrouwde mannen voor te vinden waren. Ik vroeg of hij daarvoor te vinden zou zijn. Zijn kop werd knalrood. Met een lichte daver op z'n stem zei hij dat hij het met mij wel zou overwegen moest ik de vriendin van z'n vrouw niet zijn. Hij vertrouwde me er blijkbaar in dat ik deze info niet zou doorspelen aan zijn vrouw.

Snel begon hij over iets anders toen Maddie terug kwam. Ik wilde het onderwerp terug oprakelen en vroeg me af of er evenveel vrouwen hun man ontrouw zouden zijn als andersom. Ikzelf heb in m'n 8 jaar durend huwelijk m'n man nooit bedrogen. Ik vertelde wel dat m'n ex een beest in bed was en dat het me niet zou verwonderen dat hij wel regelmatig op een ander ging. Ik vertelde ook van zijn vraag voor en triootje. Geamuseerd luisterden Maddie en Eric naar mij. Ik zei hen zoals het gegaan was. Dat ik wilde toegeven op voorwaarde dat het eerst een trio was met 2 mannen alvorens we een trio zouden proberen met een tweede vrouw. Dat laatste is er uiteindelijk nooit van gekomen en om eerlijk te zijn: die trio met 2 mannen vond ik maar niets. De avond vloog voorbij en het was tijd dat Eric en Maddie naar huis gingen. Bij het afscheid nemen voelde ik hoe Eric me stranger vast nam dan anders, ik voelde zijn hand over m'n kont strelen. Alsof het per ongeluk was streelde ik hem over zijn kruis. Een kwartiertje later kreeg ik een sms. Een nummer dat ik niet kende. Het bleek Eric te zijn die mijn nummer uit de gsm van Maddie had gehaald.

Hij schreef dat ik zeker nog eens moest langskomen, ook als Maddie toevallig niet thuis zou zijn. Met toevallig tussen aanhalingstekens. Twee weken later dacht ik eens naar Eric en Maddie te gaan. Ik zag dat Eric zijn auto in de garage stond maar de auto van Maddie was weg. Dat zou kunnen want eens om de zoveel weken werkt Maddie op zaterdag.

Ik dacht aan de sms en wilde het erop wagen. Ik reed de oprit op en ging naar de voordeur en belde aan. Niemand deed open. Vreemd dacht ik, misschien zijn ze samen weg met Maddie haar auto. Toen ik naar m'n auto terug ging voelde ik toch eens aan de zijdeur. Die was open. Ik hoorde muziek en ik hoorde de douche. Eric zal de bel niet gehoord hebben dacht ik. Even twijfelde ik maar besloot toch mijn stoute schoenen aan te trekken, of beter, mijn echte schoenen uit te trekken en op het geluid af te gaan. Langzaam ging ik de trap op. Het geluid van de douche was gedaan, er was enkel nog muziek. Ik wist dat als ik nu zou binnen gaan dat hij naakt daar zou staan. Hij zou zich schrikken, maar afgaand op die laatste sms zou hij het misschien toch niet erg vinden. Ik opende de deur en ging binnen, mijn hart bonste als een gek. Net voor het binnen gaan had ik m'n hemdje een paar knoopjes verder los gedaan. En plots ... daar stond ik dan ... oog in oog met een naakte .... Maddie!! Na een korte gil van het verschrikken vroeg ze me wat ik zo onverwacht, stiekem en ongevraagd haar badkamer kwam binnen gevallen.

Ik wist echt niet wat zeggen op dat moment. Ze bekeek me van boven tot onder en vroeg me of ik voor Eric kwam. Ik werd rood. M'n beste vriendin had me betrapt, haar wilde ik niet kwijt. Dit was niet de tol die ik ervoor wou betalen. Maddie kalmeerde al snel. Ze kwam wat korter en zei dat ze wist van wat ik aan Eric gevraagd had, van zijn antwoord en zelfs van die sms. Ik wilde me excuseren maar dat was niet nodig zei ze. Ze vertelde me dat hij zo enorm geil was geworden van die avond dat ze een ganse nacht geweldige sex hadden gehad.
"Misschien moet ik u ťn Eric daar wel eens voor bedanken" zei ze. Ze liet de handdoek die ze bij het schrikken voor zich was gaan houden op de grond vallen.
"Eric zei me dat hij zo' triootje ook wel zou zien zitten. Ik wil hem dat wel geven" fluisterde Maddie in mijn oor. Meteen daarna voelde ik haar tong tegen m'n oorlel. Haar hand ging achter m'n openstaand blousje en schoof snel en gemakkelijk achter mijn bh. Ze keek me even aan en drukte dan haar mond tegen de mijne, haar tong drukte tegen mijn lippen. Instinctief opende ik m'n mond en voor ik besefte wat er aan het gebeuren was stond ik te tongen met een vrouw. Langzaam nam het genot de overhand. Ik streelde haar rug en kwam zo bij haar mooi gevormde kont. Ze knooppte mijn blouse helemaal los en ontdeed me van al mijn kleren.
"Eric kan zo thuis komen, ik wil dat hij ons zo betrapt" zei Maddie. Ze zoende me weer en zakte dan al likkend over mijn hals naar mijn hard geworden tepels. Haar hand wreef tussen mijn benen terwijl ze nog lager ging.

Ze plaatste zich op haar knieŽn en begon me te likken zoals ik het zelden heb meegemaakt. Ik opende mijn benen en voelde haar tong zich een weg banen tussen mijn inmiddels kletsnatte kutlipjes. Ze wisselde het likken af met zuigen aan mijn clitoris. Bijna kwam ik tot een hoogtepunt toen ze terug recht kwam en me vroeg bij haar hetzelfde te doen. Voor ze op de grond ging liggen nam ze uit een schuifje 2 mooie dildo's, de ene groter dan de andere. Ze vroeg me in 69 positie te gaan liggen. Ik proefde nu voor het eerst een vrouwenkutje. Terwijl ik aan het ondervinden was hoe lekker haar kutje wel was speelde ze met de dildo's. De grote hield ze tegen m'n kutje, de kleinere tegen m'n kontgaatje. Ik voelde hoe die grote dildo nu m'n sappige pruim binnen ging. De kleinere maar hevig trillende vibrator drukte ze nu tegen mijn klit Ik hield dit niet, ik werd hier gek van. Voor het eerst in mijn leven kwam ik klaar bij een andere vrouw. En hoe!! Het was me nog nooit gelukt, ook al had ik het vele malen geprobeerd, maar ik spoot toen ik klaar kwam. Ze likte alles lekker op. Nu ging ik op mijn rug liggen, Maddie kwam met haar kut op mijn gezicht zitten en maakte draaiende bewegingen. Nog nagenietend van mijn orgasme likte ik alsof mijn leven er van af hing. Beetje later kwam ook Maddie luid kreunend klaar.

Ze kwam naast me liggen en we zoenden elkaar. Kleine zoentjes, daarna tongzoenen.

Haar hand gleed weer af naar mij kutje. Ze vingerde me zalig. Het was duidelijk dat een vrouw veel beter weet hoe en waar de gevoelige snaar te raken dan en man. Ik genoot ongelooflijk. Haar tong draaide maar rond de mijne. Ik kon me niet herinneren dat ik tijdens een vrijpartij ooit zoveel, en vooral zo zalig, getongzoend had. Terwijl Maddie afwisselend met twee of met drie vingers in en uit mín kutje ging had ik die dildo genomen en schoof die langzaam in en uit haar zalige vagina. Ons beider gekronkel werd heviger en bijna tegelijkertijd kwamen we beide een tweede keer klaar. Van Eric was inmiddels nog geen spoor en we trokken onze kleren weer aan. Een geweldige ervaring rijker en beetje uitgeput van de orgasmen zaten we even later aan de keukentafel met een deugddoend drankje. We zaten daar nog niet lang toen Eric blijgezind binnen kwam. Hij gaf mij een zoen op de wang en kuste zijn vrouw op de mond. Die nam zijn hoofd vast en draaide hem een tong. Verbaasd keek hij ons alletwee aan. Hij moest eens weten wat hij zojuist gemist had. Al moet ik toegeven dat ik tijdens deze eerste ervaring met een vrouw de aanwezigheid van een penis niet echt gemist heb. Eric was er inmiddels bij komen zitten en dronk iets mee. Er werd gepraat over koetjes en kalfjes, alsof er totaal niets was gebeurd. Ik wist eigenlijk ook niet goed hoe me hierover te gedragen. Ging Maddie inderdaad Eric nog ooit eens betrekken in een soortgelijke situatie, of bleef dit tussen ons, zou ik Eric iets laten blijken.

Terwijl ik me dit zat af te vragen zei Maddie tegen Eric dat ik eigenlijk met een verrassing was gekomen, maar dat het beetje anders was uitgedraaid. Eric keek me vragend aan. Ik zei dan maar dat het misschien een volgende keer wel zou lukken. Eric was nieuwsgierig naar die verrassing en smeekte bijna om het te vertellen. Waarschijnlijk had hij nu totaal niet door waarover het echt ging. Hij bleef maar zagen over die verrassing en Maddie en ik bleven maar met zijn voeten spelen. Plots zei Maddie tegen Eric ďIk zal haar eens iets in haar oor fluisterenĒ Ze kwam naar me toe, ik schoof mijn stoel wat achteruit. Maddie kwam met haar benen over me heen op mijn schoot zitten zodat we nu met onze gezichten naar elkaar zaten. Ze keek nog eens naar Eric en zei: ďNiet luisteren hťĒ en dan boog ze zich voorover en kuste me op de mond waarna weeral onze tongen elkaar vonden en een geweldige tongzoen volgde. Ik opende mín ogen een heel klein beetje en door de spleetjes zag ik hoe Eric met grote ogen en een smile van jewelste naar dit showspel keek. Madie was inmiddels begonnen met mijn kleren weer uit los en uit te doen. Ik volgde haar voorbeeld. Om haar broek en slip uit te doen ging ze rechtstaan. Toen ze daarvan ontdaan was ging ze op tafel zitten en legde zich neer. Dit was een ideale positie om haar drijfnat kutje opnieuw te likken. Eric stond naast haar recht en kneedde haar borsten. Maddie genoot hier geweldig van en nam Eric bij zijn kruis. Die hielp snel om de broek open te doen en ik zag hoe Maddie, terwijl ze door mij gebeft werd, aan de harde paal van Eric begon te trekken. Plots vroeg ze voor een andere positie. Ik mocht blijven zitten, maar Eric kwam op de plaats van Maddie liggen zodat zijn lul zich vlak voor mij bevond.

Maddie ging dan in 69-positie op Eric liggen. Het duurde niet lang voor Maddie en ik om beurten de grote paal van Eric in onze mond namen. Terwijl Maddie hem pijpte likte ik aan zijn balletjes of ging zelfs tot aan zijn kontgaatje. Aan zijn gekreun te horen werd dat duidelijk geapprecieerd. Af en toe trokken we samen aan de penis en tongzoende Maddie en ik elkaar. De smaak van het voorvocht vermende zich tussen onze tongen. Ik werd daar enorm geil van en wilde meer. Ik nam de paal weer in mijn mond en trok er tegelijk als een bezetene aan. Maddie masseerde zoín ballen en schoof af en toe door zijn bilspleet. Door Erics gelik kreunde Maddy steeds luider, ook Eric kon niet meer stil liggen, hij makte neukende bewegingen in mijn mond. Maddy gaf met haar hand op mijn hoofd het pijpritme aan. Ik hoorde Eric nu luid kreunen, ik voelde de penis zwellen, en daar kwam een enorme ladig warm zaad mín mond in gespoten. En nog een, en nog een!

Ik dacht dat ik alles in mín mond had, het was echt behoorlijk veel, kon het maar net beletten dat het uit mín mond liep, en liet zijn penis uit mín mond komen. Op net op dat moment kwam er nog ťťn straal, recht in mín gezicht. Ik ging recht zitten, Madie kwam weer met haar benen over me heen op mín schoot zitten en Eric zette zich recht. Maddie keek me aan en likte Erics zaad van mín gezicht. Ik had mín mond nog vol zaad en opende mín mond een beetje zodat het er langzaam uit liep. Maddie slurpte het op. Eric stond inmiddels langs ons erg geamuseerd toe te kijken.

Het zaad was nu verdeeld over onze twee monden. We kusten elkaar, we tongzoenden elkaar voor de zoveelste keer vandaag. Het zaad was een speelbal tussen onze tongen en liep uit onze monden. Eigenlijk was het, achteraf gezien, maar een vieze toestand, maar op dat moment genoot ik daar mateloos van. We waren inmiddels vele uren later en hadden ons inmiddels beetje gewassen en terug aangekleed. Ik werd uitgenodigd te blijven eten. Na het eten dronken we nog iets en praatte we ongegeneerd nog wat na over onze gebeurtenis van die dag. Ik gaf toe dat ik het een geweldige ervaring vond. Ik genoot zelfs nog meer van mín vrijpartij met Maddie dan van die met ons drie. Al was ook dat verschrikkelijk aangenaam. Ik vond het tijd geworden om naar huis te gaan. Maar Eric vroeg me te blijven, hij wilde graag, als ik ťn Maddie dat goed vonden, vrijen met zijn vrouw terwijl een derde persoon, ik dus, er op toe keek. Zo gezegd zo gedaan. Tijden die vrijpartij keek ik gewoon toe, ik nam niet deel, maar ik kon het ook niet laten om terwijl ik keek mezelf te vingeren. Alle grenzen van eventuele schaamte of wat dan ook bleken hier die dag helemaal weg te zijn. Uiteindelijk was het zo laat geworden dat ik ook gevraagd werd te blijven slapen. Met ons drieŽn in ťťn bed, en ik mocht/moest in het midden. Ik heb zalig geslapen en werd wakker gekust door Maddie. Terwijl ik nog half sliep beantwoorde ik haar kus. Eric bleek me ondertussen aan het betasten te zijn, al had ik dat in het begin niet door.

Niet veel later werd ik pas goed wakker en merkte ik dat Eric klaar zat om zín keiharde penis bij mij naar binnen te sturen. Nu werd ik geneukt door de man waarvan ik het eigenlijk al lang droomde . Het voelde zalig. Tegelijk streelde Maddie over mín borsten, mín buik of speelde ze met mín klit. Ik was al klaarwakker en genoot weeral mateloos. Dit was allemaal zoveel beter dan een one-night-stand. Ik voelde hoe Maddie een vinger of twee samen met Erics penis in mín kutje stopte, ze speelde met mín klit, ze kuste me, ze likte me, Eric zín penis voelde warm, groot en dik aan. Ik zeg het nog eens, nog nooit in mín leven zo genoten van een vrijpartij. Erics penis floepte er opeens uit, hij draaide me op mín buik, ik ging op mín knieŽn zitten en langs achteren nam hij me opnieuw. Maddie ging op haar rug liggen met haar mond onder mín bengelende borsten. Als ze ze te pakken kreeg zoog ze hard aan mín tepels. Dan schoof te verder tot we uiteindelijk in een 69 positie lagen terwijl Eric me hevig neukte. Ik voelde Maddieís tong. Ik hield dit bijna niet meer, maar ook Eric begon luid te kreunen. Ik voelde een lading zaad in mín kut gespoten worden. Er leek weeral geen eind aan te komen. Langzaam schoof hij zijn pik uit mijn volgespoten kut en meteen daarna voelde ik de lippen van Maddie tegen mijn kutlippen. Ze zoog en slurpte het pas gespoten zaad uit mijn kutje en speelde tegelijk met mijn klit. Ik kwam erg luid kreunend klaar. Maddie likte en slikte alles proper, ik kuste en likte daarna het op haar gezicht gemorste zaad weg.

Naakt lagen we naast elkaar. Ik keek op de klok en zag tot mijn grote verbazing dat het nog maar 7u00 was. We besloten nog wat te slapen. Twee uren later ongeveer, toen we weer wakker werden, hebben we die laatste vrijpartij nog eens herhaald, maar de rollen van Maddie en mij waren nu omgekeerd. In de loop van die zondag sloten we het weekend af en Maddie bedankte me om Eric mee te helpen verwennen. Ik vertelde haar dat ik minstens evenveel verwend ben geweest. Ik vond het zalig en vroeg haar dit weekend af en toe te herhalen. Ze beloofde me dat. Dat weekend heeft een stuk van mijn leven grondig veranderd. Van one-night-stands is niet zoveel meer sprake. Het komt er iets minder van. Ik heb geprobeerd om tijdens het uitgaan eens een vrouw te versieren. 1 keer was dat gelukt, maar ze kon in de verste verte niet tippen aan Maddie. Gelukkig ben ik bij Eric en Maddie nog regelmatig welkom.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners