Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Niet alleen maar shoppen - 10839 keer gelezen
Mijn naam is Anne, een 32 jarige gehuwde vrouw en ik heb sinds kort een lesbische relatie met mijn boezemvriendin Petra. Onze mannen weten van niets, en wij vermaken ons best samen.

Wij hadden vorige week zaterdag afgesproken om samen naar het WSC te gaan winkelen. Onze mannen waren uit werken, en zonder hen kan winkelen best gezellig zijn. We gingen samen met één wagen naar het shopping center. Zoals jullie misschien nog kunnen herinneren hadden wij ons een tijdje geleden voorgenomen vanaf dan nooit meer een slipje te dragen als we samen waren. Petra kwam binnen op ons appartement met een leuk luchtig rokje aan en een groen bloesje. Ze had duidelijk geen BH aangetrokken, haar kleine stijve tepels kon je zo door de stof zien. Eenmaal de deur dicht was tilde ze haar rokje op en ik zag haar mooi kale kutje. Ik tilde dus ook mijn rokje op en toonde haar het mijne, we hadden ons dus beiden aan de afspraak gehouden. We kregen een geile smile op onze gezichten, en zeiden samen “we zijn er klaar voor”! We gaven elkaar een innige tongkus en ik streelde even haar kutje.
Petra was al een beetje nat en ik kon haar half stijve klitje al duidelijk voelen, ze was dus al een beetje geil. Tussen haar lipjes had ze een koordje weggestopt, zij had dus haar regels of geishaballetjes in. Maar omdat ze nat was kon dit alleen het laatste zijn, bovendien had ze anders niet voorgesteld om samen te gaan shoppen.

Ik liet niets merken van mijn ontdekking en we vertrokken direct daarna, anders zouden we er toch het huis niet meer uit geraken. We sloten het appartement af en kozen voor mijn wagen, ik nam speciaal het binnen baantje waar ik laatst zo een zalig gevoel had met de geishaballetjes in (op de terugweg van Petra). Ik zag ze haar ogen sluiten, ze moet nu hetzelfde zalige gevoel hebben in haar kutje maar ze zei niets. Bij het WSC aangekomen zijn er ook nog een paar verkeersdrempels aan de parking. Ik besloot deze ook niet te traag te nemen, ze kan er maar van genieten dacht ik zo bij mezelf.

Op de dakparking aangekomen parkeerde ik mijn wagen bij de ingang achteraan. Ik opende de deur van de wagen en bij het uitstappen voelde ik een licht briesje tussen mijn benen. Zo werd ik er nogmaals aan herinnerd dat ik mijn slipje had thuisgelaten. We gingen met de roltrap naar beneden en ik was toch blij dat ik niet voor een kort rokje had gekozen, wie weet wat zou men anders van beneden kunnen zien...

Eenmaal binnen moet ik toch bekennen dat het een raar gevoel gaf om zo zonder slipje rond te lopen tussen al deze onbekende mensen. We beslisten om eerst schoenen te kopen. Lekker spannend, zo schoenen passen zonder slipje vond Petra. We hadden al wat rondgekeken, maar vonden zo direct onze zin niet tot we bij Tims aankwamen. Hier vonden we wat we zochten, mooie witte open zomerschoentjes. Toen Petra het gekozen paar aan het passen was en ze het riempje sloot gunde ze me stiekem een blik op haar kale poesje. Het was redelijk druk in de winkel, en bovendien kan men van in de gang de ronde zetel zien waarop zij zat. Ze heeft toch wat exhibitionistische neigingen zou ik zo denken…

Zij is echt een geil ding, en ze gaat blijkbaar geen spannende uitdaging uit de weg. Ik wou dat ik ook zo was, ik zou dit namelijk absoluut niet durven, ik had nu al zo een raar gevoel in mijn buik door zonder slipje tussen al deze mensen te lopen. Ik paste ook een paar zomerschoentjes maar deed dan gehurkt zodat niemand mijn geheim zou kunnen ontdekken. Petra moest hier mee lachen en vond dit maar flauw.
We kochten beiden de nieuwe schoentjes en gingen op kledingjacht. Rokjes, jurkjes, blouses, topjes en andere leuke zomeritems hadden onze aandacht.
In de Esprit winkel vond ik een mooi rokje, en wou dit passen. Er was veel volk aan de pashokjes, en ik had flink wat overtuigingskracht van Petra nodig om binnen te gaan. Je weet nooit wat er kan gebeuren tijdens het passen, tenslotte sta je in zo een pashokje alleen met een lapje stof verwijderd van alle mensen en als je dan geen slipje aan hebt… Er moet maar een kind zijn dat tegen het gordijntje loopt en je staat daar in je nakie!
Eenmaal in het pashokje wou ik het wel spannend houden en besloot mijn huidige rokje uit te doen om mijn nieuw te kunnen passen, ik zou ze ook over elkaar kunnen aandoen en dan het andere verwijderen, maar dat is niet zo spannend en dat zou Petra zeker niet leuk vinden. Ik keek of de gordijnen goed gesloten waren en doe mijn rokje uit, ik stond nu in mijn blote kutje in het pashokje. Op dit moment kwam Petra even gluren en gooide mij en kusje. Ik paste het nieuwe korte rokje en ging naar buiten om even te showen. De verkoopster keek mij aandachtig aan en ging even met haar vinger tussen mijn lichaam en het rokje. Het rokje was iets te groot, hing dus nogal laag en ze stak haar vinger nog juist ertussen onder mijn navel. Er ging een genotscheut door mijn kutje en ik kleurde helemaal rood, maar probeerde dit zo goed mogelijk te verbergen. Ik denk dat ze niets gevoeld had, zo diep kwam haar vinger nu ook weer niet, maar zo een vreemde vinger aan de bovenzijde van mijn lichtbehaarde venusheuvel gaf wel een raar gevoel.

Ze stelde voor om een maatje kleiner te halen en ik ging weer in het hokje en wachtte ongeduldig op de verkoopster. Ik kon mijn rokje nog niet uitdoen, aangezien ik hier anders in mijn blote kutje zou staan. En ja, daar was de verkoopster weer met een maatje kleiner. Ze sloot het gordijntje weer en ik paste het rokje, dit was effectief veel beter en ik liet het nog even aan Petra en de verkoopster zien. Ik ging weer in het hokje en kleedde mij weer uit, wat ik niet gemerkt had was dat het gordijn aan de andere kant van het hokje op een kiertje stond en dat een niet echt knappe veertiger met een licht grijzende baard mij zat te begluren. Ik had mijn originele rokje weer aan als ik in de spiegel het kiertje pas opmerkte en ook de smile van mijn begluurder. Ik stapte naar buiten, hij knipoogde naar mij en stak zijn duim op om te zeggen dat hij het leuk vond wat hij gezien had. Ik kleurde weer volledig rood en spurtte naar de kassa om af te rekenen. Ik vertelde Petra wat er gebeurd was, maar zij had de man al zien gluren en vond dit lekker spannend. Zij had hem zelfs aan zijn broek zien tasten, waarschijnlijk had hij een erectie gekregen van mij te begluren.
Dan gingen dan samen naar de Vero Moda winkel en daar vond Petra een leuke jurk. Ze besloot dit te passen. Er was meteen een pashokje vrij en ze stapte naar binnen. Ze hing het gordijntje aan de haak zodat het hokje volledig dicht was. Ik besloot dus maar langs boven het gordijn mee te gluren dacht ik bij mezelf. Ik zag hoe zij haar rokje en bloesje uitdeed om het jurkje te passen. Aangezien ze ook geen BH aan had stond ze daar nu volledig naakt in het hokje, ik genoot met volle teugen van het mooie slanke lichaam te kunnen aanschouwen zo op een openbare plaats.

Ik ben gewoon jaloers van haar mooie lichaam, met haar kale poesje en mooie B-cup. Ze streelde zich sensueel via haar borsten zo naar haar kutje toe en wreef zelfs even met haar middenvinger tussen haar kale lipjes waardoor het koordje er nu volledig uit hing. Met haar natte vinger wees ze in mijn richting, ik opende mijn mond en likte er even aan. Wat smaakte ze weer lekker geil. Ik was supernat geworden van dit alles, zo erg zelfs dat ik een druppeltje geil tussen mijn billen naar beneden voelde lopen. Ze kleedde zich weer aan en rekende af in de winkel.
We wilden samen iets gaan drinken, maar gingen eerst even naar het toilet om ons kutje af te drogen, we zouden namelijk niet graag een natte vlek op ons rokje hebben van neer te zitten. Op het toilet moet ik vaststellen dat ik nog maar zelden zo nat ben geweest in mijn leven. Ik wrijf met het wc papiertje mijn bil droog en ook tussen mijn lipjes waar ik mijn supergevoelige klitje tegenkom. Ik wrijf er even extra over en kreun licht, maar durf niet verder te gaan. Ik ben tenslotte op een openbaar toilet van een shopping center…
Plots wordt er op de deur geklopt, het is Petra. En iemand fluisterde “in ben het”. Het wat Petra, ik opende de deur en ze kwam ook binnen. We gaven elkaar een innige tongzoen en ze fluisterde in mijn oor “neem jij mijn geishaballetjes overnemen tot thuis?” Ik twijfelde, met mijn natte kutje zou ik ze namelijk wel eens kunnen verliezen… Ik besloot om de uitdaging toch maar aan te nemen en zie hoe Petra de balletjes één voor één uit haar poesje haalde. Ze waren groter dan deze die ik thuis heb en glinsterden van het kutvocht. Ze plaatste het eerste natte balletje voor mijn opening en dat schoof zo naar binnen, zo ook met het tweede en het derde balletje. Ik voelde mij echt opgevuld en neep mijn kutspieren samen om de balletjes op hun plaats te zetten. We droogden elkaars kutjes nog even af want dit was nu zeker nodig, en verlieten het toilet. Bij het openen van de deur is er gelukkig niemand anders in het lokaal aanwezig, wat zouden ze anders wel van ons moeten denken hebben.
We wilden iets gaan drinken in de dichtstbijzijnde drankgelegenheid, maar ik stelde voor om thuis gezellig samen iets te drinken. Ik wou haar, en kon niet meer wachten. Dit leek wederzijds te zijn en we gingen direct naar de wagen. We kozen er voor om ons rokje op te tillen en met onze blote bips op de leren zetels te gaan zitten. Dit gaf een raar gevoel, ik kreeg eerst zelf een kleine pijnscheut in mijn kutje omdat de zetels redelijk warm waren van de zon, maar dit ging snel over naar een zalig gevoel. Petra stelde voor om dezelfde weg terug te nemen en zeker ook de verkeersdrempels niet te traag te nemen zoals ik bij haar gedaan had. Wij vertrokken en bij de eerste drempel voelde ik de balletjes heftig bewegen, ik weet nu wat een zalig gevoel zij daarjuist ook had gehad.

We namen dezelfde hobbelige weg terug als bij het vertrek en ik genoot met volle teugen van mijn ritje. Het werd tijd dat we thuis aankwamen want ik kon mij nog moeilijk concentreren op het verkeer. Bij het verlaten van de wagen zagen wij twee natte plekken op de zetels, de mijne was stukken groter dan die van haar, maar dat kon ook niet anders na zo een geil ritje. We namen snel een zakdoekje uit mijn tas en maakten de zetels schoon.

We konden niet snel genoeg binnen zijn, trokken elkaars kleren uit, gooiden deze in het rond in de gang richting badkamer. Ik liet het water van de douche even lopen tot het warm was en stapte er onder en Petra volgde mij. Hier stonden we samen onder het warme stromende water. We zeepten elkaars lichaam in en vergaten geen millimeter. Ik weet dat zij zeer gevoelige borsten heeft en masseerde deze dus extra terwijl zij de balletjes zachtjes schuin naar boven uit mijn kutje trok. Ik kreeg bijna een orgasme telkens één van de balletjes langs mijn klitje schuurde. We geven elkaar nog een lange wilde tongzoen terwijl we de zeep en het geil van onze lichamen spoelden. We waren zo geil en wilden meer, we droogde elkaars lichaam af met een zachte badhanddoek en vergaten zeker de gevoeligste plaatsjes niet. Eenmaal afgedroogd trok ik haar naar onze slaapkamer waar ik haar op het bed duwde en direct begon te likken terwijl ik haar zachte borstjes streelde, wat is ze toch een lekkere meid. Al hijgend vroeg ze te stoppen en stelde voor om elkaar samen te verwennen. We gingen eerst naasten liggen en streelden verder elkaars gevoelige plaatsjes. Petra haar borstjes waren supergevoelig en als ik aan haar tepels zoog en met mijn tong rondjes draaide aan haar tepelhoven kreunde ze zachtjes. We gingen dan in standje 69 op het bed liggen en we likten elkaars poesjes. Ik likte op en neer, en dan weer over haar klitje. Zij zoog en likte aan mijn klitje en och, wat was het zaaaaaaalllliiggg! Oooooooo, wat hadden wij hier een hele namiddag naar getracht! Beiden voelden we een hoogtepunt opkomen. Het wederzijds gekreun hielp ons hier bij nog extra. Ja, ja, ja, ik kommmmmmmmmmm gilden we samen!! Op een paar seconden na waren we een eerste keer samen klaargekomen, en zo gingen door tot we elkaar een zestal orgasmes hadden gelikt en gestreeld. Ik vond het super om haar volledig geschoren kutje te likken en vroeg haar of ze mijn kutje ook eens zou willen scheren zoals het hare. Dit zal echter voor een andere keer zijn, Karel kon binnen het half uurtje al thuis komen. We friste ons nog even op en stelden vast dat de tijd toch snel gaat als we samen zijn. We gaan naakt naar de living en rapen onderweg onze kleren op die her en der verspreid lagen. Petra had bij het weggooien van de kleren mijn bh zelf aan de spots in de gang gehangen. Wat hebben wij geluk gehad dat er niemand thuis is gekomen, ik durf er niet aan te denken wat Karel zou doen als hij ons slagveld in de gang zou zien. We kleedden elkaar weer aan en goten een lekker glaasje witte wijn in. We zullen in de toekomst toch voorzichtiger moeten zijn, want als we geil zijn nemen we toch grote risico’s was zo onze eerste vaststelling. Karel kwam thuis, zag ons samen in de zetel zitten, en vroeg “awel, lekker gewinkeld?”. We knikten beiden van ja en knipoogden even naar elkaar. Karel was vuil en bezweet en ging verder naar de badkamer om een douche te nemen. Petra besloot ook maar naar huis te gaan, haar man zou misschien ook al thuis zijn. We hoorden het water in de douche lopen en kusten elkaar nog even innig aan de deur. Petra voelde nog even onder mijn rokje, keek in mijn ogen en zei: “Dat slipje laten we allebei uit voor de rest van de dag hé”. Ik ging akkoord en kuste haar nog even ondeugend op de mond. En daar vertrok mijn schat huiswaarts naar haar echtgenoot…

Petra was een dikke vijf minuten weg als mijn GSM belde, ik nam op en hoorde een licht paniekerige Petra aan de lijn. Ze vroeg wat ik gedaan heb met de geishaballetjes… Ik kreeg een heel raar gevoel in mijn onderbuik, ik begon ook te panikeren want ik wist niet waar ze waren. Ze had ze uit mijn poesje getrokken in de badkamer en Karel was daar............ Wordt vervolgd…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners