Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Na het tennis tournooi - 6360 keer gelezen
Ik hoorde gejuich. De finale was gedaan en we hadden gewonnen!!! We gingen naar het net en schudden de handen van de tegenstanders. De twee andere meisjes waren natuurlijk ontgoocheld.
We kregen de trofee en we groetten het publiek. Toen gingen we naar binnen, naar onze kleedkamer. Daar gingen we even zitten en bekwamen we van de finale van ons eerste redelijk grote tennistornooi.
Ik ben Katrien, achttien jaar, bruin haar en geen slecht figuur. Ik speel tennis. Meestal speel ik alleen maar soms speel ik ook dubbelspel. Dan speel ik samen met Lies, ook achttien jaar, blond haar en ook een knap figuurtje. Haar borsten zijn wat groter dan de mijne, maar ik heb zeker niet te klagen.
Na even gezeten te hebben, stond ik op en ik begon me uit te kleden. Toen ik in mijn ondergoed stond ging ik alvast het water van de douche opzetten zodat het lekker warm was als ik er onder ging staan.
Ook Lies kleedde zich uit. Ik betrapte mezelf erop dat ik haar even stond aan te gapen wanneer ze haar rokje uitdeed en in nog slechts in haar slipje stond. Ze had een mooi gevormd kontje en haar slipje deed dat goed uitkomen. Als vanzelf ging mijn hand naar beneden en streelde even over mijn slipje. Ik voelde wat nattigheid, maar dat was waarschijnlijk zweet.
Ik heb nooit veel voor jongens gevoeld. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot meisjes. Ik heb ook een paar keer iets met een meisje gehad en gedaan, maar met Lies was ik nooit zover gegaan, alhoewel ik dat niet zou afslaan. Natuurlijk wist ik ook niet hoe Lies daar tegenover stond.
Toen het water warm genoeg was deed ik mijn BH en mijn slipje uit. Ik wreef even over mijn kale heuveltje. Ik deed mijn schaamhaar al weg vanaf dat ik het had, want ik vond het vervelend en vies. Ik schaam me zeker niet voor mijn lichaam dus ik stond daar rustig in mijn blootje.
Het was net of ik twee ogen voelde priemen in mijn rug. Voor mij stond een spiegel en daarin kon ik zien dat Lies naar mij aan het kijken was. Ik zag ook haar slipje verdwijnen en ik zag een klein streepje schaamhaar tevoorschijn komen. Hmmm, dacht ik bij mezelf, dat is niet slecht.
Ik ging onder de douche staan en begon me af te spoelen. Lies nam de douche naast mij en begon zich ook af te spoelen. We waren nog wat aan het praten, over de wedstrijd enzo.
Ik was me aan het inzepen, maar ik kon niet aan mijn rug. Daarom vroeg ik aan Lies of zij me even wilde inzepen. Ze bekeek me even raar, maar stemde toch toe. Ik draaide me met mijn rug naar haar en weer voelde ik die ogen priemen. Ik kreeg er een tinteling van in mijn onderbuik.
Ze begon me bij mijn schouders in te zepen en ging zo langzaam aan naar beneden. Ik vond haar aanrakingen wel lichtjes opwindend. Ik voelde mijn poesje al gloeien en nat worden'
Toen ze aan mijn onderrug kwam stopte ze even, maar ik bleef gewoon staan en zei niets. Toen ging ze verder en ze begon mijn kontje in te smeren. Ik zag haar de douchegel nemen en daarna voelde ik een koude straal zeep tussen mijn billen naar beneden glijden. Dit was een heerlijk zacht gevoel. Ik begon lichtjes te hopen dat er meer zou komen.
Toen ging ze op haar hurken zitten en ze begon mijn billen terug in te smeren. Ik vond dit echt opwindend en wiebelde wat met mijn kontje. Plots stond ze terug recht en ik dacht dat het gedaan was. Maar ik voelde ineens haar borsten tegen mijn rug steken. Ik bleef gewoon staan en voelde nu haar hand via mijn rug naar mijn billen gaan. Ze verdween met één vinger in mijn bilspleet en raakte mijn sterretje aan. Ik voelde meteen een opwindende tinteling in mijn onderbuik en kon nog net een kreun terug inslikken. Ze begon verder te wrijven en nu ging ze met haar hand tussen mijn benen in. Ze raakte met haar vingers mijn schaamlippen aan en ik spreidde als reflex mijn benen een beetje.
Toen voelde ik haar lippen in mijn nek en ze begon me zachtjes te kussen. Nu kreunde ik wel en ze liet rustig één vinger in mijn kutje glijden. Ik drukte mijn kutje wat meer tegen haar hand aan en ze begon rondjes te draaien met haar hand en met haar vinger. 'Oh, hier heb ik zolang op gewacht,' stamelde ze tegen mij. Ondertussen bleef haar vinger mijn kutje beroeren en voelde ik haar tepels stijf worden tegen mijn rug. Ik begon nu hardop te kreunen en liet haar volledig begaan.
Nu voelde ik ook een twee vinger mijn kutje binnendringen en ze begon nu zelf ook zachtjes te kreunen. Met haar andere hand was ze mijn borsten aan het betasten. Ze kneep zachtjes in mijn tepels en kneedde mijn borsten. Ik hoorde haar fluisteren: 'Mag ik je likken? Ik zou je zo graag willen proeven!' Ik stemde toe en ze draaide me om. Ik keek haar in de ogen en ze keek heel lief terug. Ze trok me naar haar toe en onze lippen raakten elkaar. Ik voelde het puntje van haar tong mijn lippen aanraken en ik deed mijn mond open. Ze drong binnen met haar tong en ze maakte cirkeltjes rond mijn tong. Ik sloot mijn ogen en ik genoot met volle teugen. Dit had ik nooit van haar verwacht. Maar het was heerlijk. Ondertussen bleven haar handen mijn borsten strelen en kneden. Ik voelde me helemaal wegsmelten onder haar aanrakingen.
Toen trok ze haar gezicht terug en ik voelde ze zakken. Ze nam een tepel in haar mond en begon er rustig op te bijten en zuigen. Mijn tepels werden nog harder dan ze al waren. Ik voelde mijn kutje overlopen'
Toen ging ze verder en kuste mijn buik. Ze ging nog lager en ging met haar tong over mijn gladde heuveltje. Toen ze aan mijn spleetje kwam, gaf ze een klein kusje op mijn lipjes. Ik sidderde over mijn hele lichaam van deze kleine aanraking. Toen voelde ik haar tong tegen mijn lippen. Ze duwde ze uiteen en begon mijn kutje te verkennen. Ze bewoog haar tong met kleine schokje over de gehele lengte van mijn poesje. Ze deed het zo zacht, het zou niet lang duren of ik zou klaarkomen. Ik was ondertussen zelf bezig met mijn borsten te kneden. Ik voelde haar tongetje heel mijn kutje verkennen en toen ze een likje gaf op mijn klitje zag ik sterretjes. Zo zacht had niemand mij ooit behandeld. Nu stak ze ook voorzichtig een vinger in mijn spleetje en begon deze heen en weer te bewegen. Ik voelde de vinger helemaal in mijn kutje verdwijnen. Toen ze hem nog eens diep in mijn poesje stak, kneep ik met mijn kutspieren en de vinger zat vast. Ze begon met haar vingertopje te friemelen en ik begon te komen. Ik greep haar hoofd en duwde dat steviger tegen mijn openstaande kutje. Ze bleef met haar tong tegen mijn klitje tikken en ik verloor mezelf helemaal. Ik liet me gaan en kreunde het uit. Zo'n lekker orgasme had ik nog nooit gehad. Na ongeveer een minuutje was mijn orgasme voorbij en ik zakte onderuit. Ik ging op de grond van de douche zitten. Ik was helemaal bevredigd.
Toen ik op de grond lag, ging ze kriebelend met haar tong terug naar boven. Bij mijn borsten aangekomen, zoog ze nog even op mijn tepels, waardoor ik alweer rillingen kreeg. Maar ik had net genoten en nu was het haar beurt om eens goed verwend te worden. We lagen uiteindelijk arm in arm op de grond van de douche.
Ik begon haar opnieuw te kussen en daalde af naar haar nek. Daar begon ik haar te kussen te likken. Ze begon al lichtjes te hijgen en begon wat te kronkelen. Ondertussen liet ik mijn handen haar borsten verkennen. Ik kneedde de lekkere bollen en kneep in de tepeltjes die al stijf stonden. Ik daalde met mijn mond af naar haar tepels en begon erop te zuigen als een kindje. Ze genoot duidelijk want ik hoorde ze hard kreunen en hijgen. Ik was ondertussen met één hand haar billen al beginnen masseren en kneep in haar kontje.
Nu ging ik naar voren met mijn hand en daalde ik met mijn hoofd nog wat naar beneden af. Ik kriebelde wat door haar streepje schaamhaar en ze kronkelde wat met haar heupen. Dan begon ik zachtjes kusjes te geven langs het streepje haar, naar beneden. Maar haar kutje raakte ik nog niet aan. Eerst begon ik de binnenkant van haar dijen te kussen en te likken. Ik rook de heerlijke geur van haar kutje. Ik kwam steeds dichter en blies zachtjes tegen haar lipjes. Het was alsof haar lipjes wat meer open gingen staan. Ik zag de roze binnenkant van haar kutje en drukte zachtjes één vinger naar binnen. Het voelde ontzetten zacht en nat aan. Ik trok mijn vinger terug en likte het geil van Lies van mijn vinger, het was heerlijk!!! Dan drukte ik mijn mond op haar kutje en begon haar te likken. Ik voelde haar kutje samentrekken rond mijn vinger en zag haar klitje groter worden. Ik besloot om haar klitje te verwennen en begon het klitje aan te raken met het puntje van mijn tong. Ze schokte en kreeg wild haar eerste orgasme. Ik bleef echter verder likken en stopte nu twee vingers in haar natte poesje. Ze kreunde luid en vroeg me om verder te gaan.
Dan had ik een idee. Ik nam de doucheslang en bracht deze tussen haar benen. Ik zette de kop op een dunne straal en richtte deze op haar klitje. Ze begon meteen terug te schokken en haar tweede orgasme kwam eraan. Nu nam ik de douchekop van de slang en enkel de slang stak ik in haar kutje. Het water spoot uit haar kutje en ze gilde het uit. Ik trok de slang uit haar kutje en begon haar kutje leeg te drinken. Ze genoot zo dat ze spontaan een derde orgasme kreeg.
Ik likte al haar sappen op en ging met mijn mond terug naar boven. Ik begon haar terug te kussen en haar sappen liepen uit mijn mond in haar mond. Ze kreunde dat ze het lekker vond en zoog op mijn tong.
We stonden recht en ik zei dat ik meer met haar ging dubbelspelen. Ze knikte en kneep me nog even in mijn kutje, wat me meteen weer zin gaf, maar we stapten onder de douche uit en droogden ons af. We keken nog even naar elkanders naakte lichaam. Dan zei Lies: 'Ik wil dat je mijn kutje kaal scheert!' Ik zei dat ze maar mee naar me thuis moest gaan en dat ik dat daar wel zou doen. En dat is gebeurt ook, en niet alleen dat!!!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners