Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Na de voetbaltraining - 7225 keer gelezen
Ik heet esther ben 22 jaar oud heb lang blond haar en ik heb behoorlijk dikke tieten.
mijn hobby is voetballen.
op een natte zomerse dag hadden we een voetbaltraining. ik was als eerste daar en besloot om me al vast om te kleden. ik trok een witte t-shirt aan en besloot om geen bh aan te trekken ook trok ik geen slipje aan maar een witte slidingbroek en een witte voetbalbroek. ik trok mijn witte kousen aan en mijn voetbalschoen, zo ik was er klaar voor. mieke en sandra waren ook gearriveerd maar na een half uur waren we nog maar met zijn drieen. we besloten om maar naar buiten te gaan. mieke pakte een bal en zei ik weet wat we gaan penalty schieten degene die mist moet in de goal gaan staan. mieke ging in de goal staan ze pakte de goal waar een flinke plas water stond in een hoek. sandra schoot op doel. goal. ik was aan de beurt ik schoot op de paal en moest dus in de goal gaan staan. mieke en sandra schoten steeds in de hoek waar de plas water lag. mieke en sandra begonnen een beetje te zeiken van komop esther je moet er wel iets voor doen, sandra begon te lachen, anders duik je toch naar de bal zei ze.
ik was een beetje kwaad en besloot nu om er voor te gaan. sandra schoot de bal weer in de beroemde hoek ik dook naar de bal maar ik raakte de bal niet en belande vol in de waterplas en gleed nog een beetje door ik was kletsnat en zat een beetje onder de modder. mieke lachte en zei mooie duik esther. ik stond op en zei tegen mieke kom maar op deze ga ik pakken. mieke nam een aanloop en schoot keihard laag in de hoek, ik besloot om een sliding naar de hoek te maken om de bal met mijn voet tegen te houden maar ik was te laat. het enige leuke voor mieke en sandra was dat ik nu volledig onder de modder zat. ik probeerde vanalles om de bal tegen te houden maar mieke en sandra schoten te goed ze hadden ook nog nooit een penalty gemist. na een tijdje riep mieke nog 1 penalty en dan stoppen we.
mieke schoot de bal over de grond en belande in de plas water. sandra keek mieke aan en lachte mieke en sandra renden tegelijk naar de bal toe allebei besloten ze om een sliding naar de bal te maken ze gleden allebei in de plas water. sandra en mieke wilden opstaan. hier had ik opgewacht. ik dook vol richting de bal gleed een beetje door waardoor ik tegen mieke en sandra kwam. mieke en sandra vielen in de plas water. ik pakte met mijn handen een beetje modder en smeerde de gezichten van mieke en sandra onder en zei dit hebben jullie verdient.
ik liep naar de kleedkamer en besloot om meteen naar de douche te gaan om de modder af te spoelen. mieke en sandra waren ook binnen gekomen ik hoorde ze fluisteren. het was ineens stil alleen het water hoorde je stromen. ineens werden mijn handen vastgepakt en vastgebonden. zo zei mieke we gaan spelen met jouw.
de modder was inmiddels helemaal verwijderd. doordat ik een witte t-shirt aanhad konden mieke en sandra duidelijk mijn tieten zien omdat ik geen bh aanhad.
sandra zei zo zo sletje heb je geen bh aan. sandra pakte stevig mijn tieten vast en kneep er even in. ik gaf een kreuntje. sandra en mieke pakten mijn t-shirt vast en trokken mijn t-shirt kapot. sandra en mieke pakte allebei een handdoek. ze maakten de handdoek nat en begonnen op mijn tieten te slaan. auw auw riep ik. ze sloegen hard op mijn tieten. na een tijdje begon ik het toch lekker te vinden en begon te kronkelen van geilheid. mieke zei tegen sandra kijk haar eens kronkelen ze vindt het gewoon lekker. sandra maakte me los ik werd omgedraaid en weer vastgemaakt ik stond nu met mijn rug richting mieke en sandra. sandra had de brandslang gepakt draaide de kraan open en richte de straal water precies op mijn kont. sandra zei hhmmm wat een lekkere billen heb jij. sandra had mijn billen flink nat gespoten en besloot om de kraan weer dicht te doen. sandra pakte mijn billen vast en begon me te masseren. ze wreef met haar handen over mijn billen kneep me af en toe in mijn billen en wreef dan weer mijn billen. ik kreunde geil en zei oh ja oh ja ga door lekker is dit. sandra pakte mijn voetbalbroek en trok die in een ruk naar beneden. ik stapte uit mijn voetbalbroek. ik had nu alleen nog mijn witte slidingbroek aan.
mieke kwam er nu ook bij. mieke pakte mijn slidingbroek vast en trok die een beetje omhoog zodat die een beetje in mijn kut werd getrokken. mieke wreef met haar vingers over mijn kut. na een tijdje begon ik geil te hijgen. vind je dit lekker sletje vroeg mieke een dame die over je geile kut wrijft. ja ja riep ik ga door oh wat geil en lekker. net toen ik op het punt stond om klaar te komen stopte mieke. trut zei ik.
dit had ik beter niet kunnen zeggen. mieke pakte boos een natte handdoek en begon ermee op mijn kont te slaan. mieke sloeg boos en hard op mijn kont mijn kont begon te tintelen zo hard sloeg ze. maar na een tijdje begon ik het lekker te vinden en begon geil met mijn kont te draaien. mieke werd nog boser en riep naar sandra pak ook een handdoek en sla die slet hard op haar geile billen, laat haar voelen wie hier de baas is. sandra en mieke sloegen me echt keihard op mijn billen.
ik had behoorlijk rode billen gekregen. het voelde na een tijdje toch pijnlijk aan en riep auw auw auw stop aub het doet pijn. sandra en mieke stopten.
mieke stroopte mijn slidingbroek van mij af en trok hem uit. sandra duwde me voorover. mieke zei zo zo je billen zijn echt rood. mieke pakte een tube zalf deed er wat van op haar hand en begon mijn billen ermee in te smeren. na een tijdje was de meeste pijn weggeebt. zo zei sandra nu mag je genieten. ontspan je maar esther zei sandra. mieke duwde me voorover trok mijn benen uit mekaar. sandra had een voorbinddildo aangedaan. ze duwde de dildo tegen mijn kut en liet me er kennis mee maken. ze sloeg plagend de dildo een paar keer tegen mijn kut. wil het sletje de dildo in haar kut hebben, wil het sletje geneukt worden, wil het sletje klaarkomen, vroeg sandra plagend. neuk me met die dildo god verdomme riep ik.
sandra pakte me bij mijn heupen vast en stootte ineen keer de dildo in mijn kut. ze neukte me langzaam met diepe halen in mijn kut. ik begon geil te kreunen. sneller sneller neuk me sneller riep ik dieper dieper harder riep ik. sandra neukte me nu echt hard en diep. ik kronkelde van geilheid en begon me zelf klaar te neuken op de dildo. ik wipte met mijn kont me klaar op de dildo. sandra neukte me nu zo snel en diep alsof haar leven ervan af hankte. ik gilde en kreunde vanalles bijelkaar en kwam spontaan spuitend klaar. mieke stond erbij en viel zoveel mogelijk op met haar mond. sandra trok de dildo uit mijn kut. mieke dook meteen op mijn kut en begon mijn kutsap op te likken. mieke kwam overeind en gaf me een tongzoen waardoor ik mijn eigen kutsap proefde. sandra zei nog dit moeten we vaker doen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners