Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mirte en Marit - 4731 keer gelezen
Het was een mooie zonnige dag. Even vlug naar school waar de meiden zich weer eens voor de zomer en misschien anderen mooi licht hebben aangekleed. Ik had maar drie uur les: de proefwerkweken komen eraan. We zaten bij geschiedenis en vlak voor het einde van de les vroeg Marit me of ik ook maar iets van de stof vatte. Ik zei: “Ik denk het wel. Hoezo?” En zij zei: “Ik snap het totaal niet. Jij kent het toch zo goed? Waarom kom je me het niet zo meteen uitleggen?”. “Maar we hebben hierna toch vrij?”. Marit zei toen op een speelse manier: “Dan kom je toch gewoon met me mee naar huis. Niemand is thuis behalve mijn tweelingzus Mirte.” Ik vond het goed en zoals gezegd ging ik met haar naar huis. Marit was slank en mooi. Ze had goede dijen en een strak kontje. Ze had roodbruin geverfd haar. Haar borsten waren zeker ook oke! Net as Mirte.

Na nog geen vijf minuten te hebben gefietst, waren we bij Marits huis aangekomen. We belden aan, maar niemand deed de deur open: Mirte was er blijkbaar nog niet. We zetten de tassen op de grond en zij pakte het geschiedenis boek en vervolgens gingen we naar boven. We gingen op krukken zitten achter een bureau. We namen de stof door en zij vroeg me steeds iets totdat we bij de Weimarrepubliek aankwamen. Ze vroeg vanalles en ik wist op de sommige dingen het antwoord ook niet meer, toen Marit zei: “Ik heb onder mijn bed nog een aantekeningenschrift liggen. Ik pak het wel even”. Ze draaide zich om en bukte zich en ik keek recht naar haar mooi strakke kontje. Het was best wel een strakke broek, want ik kon zo zien dat ze een string aanhad. Toen draaide ze zich om en keek me ondeugend aan en zei: “Zat je naar mijn kontje te kijken?”. Voordat ik iets kon zeggen zei ze: “Dat mag best hoor. Ziet het er een beetje strak uit?” Ik knikte. Ze had een brede glimlach op haar gezicht. We werkten verder en ik zag dat ze af en toe uit haar ooghoeken naar me keek. Ik kan niet zeggen dat ik niet deed. We waren klaar en ze moest weg. We spraken af dat ik morgen voor dat de proefwerken zouden beginnen nog even alles met haar langs liep.

De volgende dag was ik al vroeg bij Marit. Ik belde aan en zij deed open. We liepen naar boven. De ouders waren zo te zien al weg. We gingen weer naar Marits kamer en zij pakte de boeken weer, ik kon het niet aflaten om naar haar knotje weer te kijken en toen ze zich omdraaide, glimlachte ze. We waren nog geen tien minuten bezig toen plotseling de deur open ging. En daar stond Mirte. Naakt welteverstaan! Ze kwam blijkbaar regelrecht uit de douche, want ze was helemaal nat en dat kon ik wel waarderen! Ze zei: “Mijn bh’s en slipjes zijn op! Je hebt toch dezelfde maten, toch? Kun je mij niet een bh en slipje lenen?” Toen zag ze mij (ik zat ergens waar je niet goed vanaf de deuropening kon zien). Ze slaakte een kreet en deed haar ene arm voor haar mooi ronde borsten met stijve tepels en de andere arm voor haar kutje, dat een mooi strookje schaamhaar had. Ze zei: “Wat doet hij hier? Had je me dat niet even kunnen zeggen?” Marit zei vervolgens: “Rustig aan! Ik heb nog wel een bh en alleen maar stringetjes. Daar zul het mee doen.” Marit liep naar haar klerenkast en zat te zoeken. Ik keek nog steeds naar Mirte. Plotseling deed ze haar armen een beetje weg en ze glimlachte! Ik slikte. Ze stak haar tong uit. Toen kwam Marit er weer aan en gaf Mirte een bh en string. Mirte bedankte haar en liep weg.

We hoorden Mirte even later weg gaan naar school. We waren alleen thuis! Marit keek steeds vaker naar me. Ik keek ook wat vaker totdat we plotseling allebei keken en daar zaten we dan elkaar aankijkend. Ze omhelsde me begon me te zoenen. Ze stak haar tong meteen in m’n mond. We tongden en tongden tot plotseling Marit stopte en Marit liep naar het bed en deed een aantal knoopjes van haar blouse losmaken. Ze zei: “Kom op me liggen. En maak me gek”. Ik begreep het en deed mijn broek vlug uit. Mijn exotisch wijde shirt ging uit en kwam bij haar liggen. Ik deed haar blouse uit en maakte haar bh los. De borsten sprongen er bijna uit. Ik keek haar aan en begon op haar tepel te zuigen. Ze maakte sisgeluiden. Ik ging met mijn tong langzaam naar onder tot haar navel en begon daarin kringetjes met mijnt tong te maken. Vervolgens maakte ik haar broek los en trok hem weg. Haar dijen waren nu echt goed te zien en wat waren ze mooi. Niet dun en niet dik, precies goed. Ik pakte haar toch al natte string en trok hem omlaag. Daar was haar middelpunt: een mooi strookje haar net zoals Mirte en net daar onder mooie lippen. Ze zei dat ik recht moest gaan zitten. Ik deed dat en ze deed mijn boxershort uit wat mijn harde lul van wel 18 cm goed deed. Ze keek me aan en hup! Ze pakte mijn lul en begon me te pijpen. Wat een zalig genot. Ik kreunde en toe haalde Marit vlug mijn lul uit haar mond en zei: “Nu nog niet klaarkomen!” Ze ging weer liggen en ik boorde mijn tong in haar kletsnatte kutje. Even later kreunde en toen was het mijn beurt om te zeggen: “Nu nog niet schat.” Ik kwam weer op haar liggen en ze deed haar mooie dijen uit elkaar. Mijn lul vond meteen de weg naar binnen en ik stootte en stootte. We kreunden allebei zo hard dat iedereen in huis het had kunnen horen. Maar er was niemand thuis. We begonnen steeds harder te kreunen en opeens verkrampte ze haalde diep adem met lange tussenpozen. We waren beide klaargekomen. Ik ging naast haar liggen en we tongden nog wat. Ik gooide de condoom die helemaal vol zat weg. We moesten weer naar school en we gingen ons een beetje opfrissen om dan even later weer naar school te gaan.

Eenmaal op school, hadden we een makkelijk proefwerk. Mirte was wat eerder klaar dan Marit. Mirte zat steeds te knipogen en met haar tong langs haar lippen te gaan. Toen het proefwerk weer was afgelopen, gingen we weer op de fiets naar huis. Ik ging naast Marit fietsen, maar Mirte kwam aan de andere kant ook nog eens naast me fietsen. Toen we thuis aankwamen, zei Mirte dat ze even langs de drogist moest. Marit en ik zagen onze kans en doken het bed in. Ze begon me te zuigen en ze stripte voor me. Ze ging even weg om iets leuks weer aan te doen. Toen ze een paar minuten later terugkwam, had ze een rokje aan, met panty’s en een kort topje. Ik was ondertussen al uitgekleed. Ik zat naakt op het bed, toen ze aankwam. Ze kwam op me zitten en tongde me. Ik deed haar topje uit en ging rechtop zitten. Geen bh! Toen kwam plotseling Mirte en stond in de deuropening. Mirte keek naar haar tweelingzusters brosten en maakte haar lippen al nat. “Ik heb condooms en wat bodyzalf meegenomen”, zei Mirte. “Dat kunnen we wel gebruiken, hè liefje,”zei ik en ze keek me aan. Ik zei dat het geil was om het met tweelingzusters te doen. Mirte en Marit stemden mee in. Ze kleedde zich in tien seconden uit en kwam naast ons zitten. Ze tongde me en Marit raakte per ongeluk Mirtes borsten aan en zei sorry. “Dat is nergens voor nodig,”zei Mirte and kwam op haar zus liggen en ging haar tongen en Marit vond het na eventjes te hebben getwijfeld ook lekker. Marit was ondertussen al helemaal uitgekleed en beide kutjes raakten elkaar. Ik neukte Mirte nu in haar kont en ze schreeuwde het uit van pijn en later van genot. Ze schreeuwde steeds harder en kwam klaar met een geweldig orgasme. Ik haalde mijn lul eruit en stopte hem in Marits kutje! Mirte begon Marit in te cremen met zalf. Over haar borsten en haar armen en deed met haar tong. Ik begon steeds harder te stootten en Marits borsten gingen heen en weer en begon steeds harder te kreunen. Mirte ging met haar kutje boven haar zusters mond zitten en werd zo gebeft. En toen was het zo ver: alledrie kwamen we klaar. We gingen ons douchen waar ook het nodige werd gevingerd enzo.

Dat was een leuk avontuur en we hebben het elke keer met de proefwerkweken nog eens over gedaan.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners