Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn vriendin wilde seks - 14211 keer gelezen

Het was zover vakantietijd. Ik besloot om naar her reisbureau te gaan om een vakantie te boeken. Omdat het een week voor mijn vakantie was bleek het een probleem te zijn. Het enige wat nog vrij was een hotel op Sicilië en daar was ik al eens geweest. Ik besloot toch maar te boeken voor mij en een vriendin van me. Voldaan ging ik naar huis en belde mijn vriendin op. Deze was blij verrast en verheugde zich nu al op de vakantie. Drie dagen later ging ik naar mijn vriendin om haar te helpen bij het inpakken van haar koffer. Hier verheugde ik mij enigszins omdat haar nog nooit in bikini of ondergoed had gezien. Zelf val ik op meiden maar was niet zeker van haar. Omdat ik onze vriendschap niet op het spel wilde zetten zou ik wel afwachten wat er zou gebeuren.

Bij mijn vriendin aangekomen dronken we wat en toen riep ze kom we gaan naar mijn kamer. Op haar kamer aangekomen gooide mijn vriendin (Lieke) haar koffer op het bed. Zo zullen we maar beginnen zei ze dan hebben we het maar gehad. Samen zochten we allerlei leuke zomerjurkjes en schoentjes uit en deden die in de koffer. Lieke pakte nu haar bikini en zei ik weet niet of hij nog past zei ze en liep de kamer uit. Even later kwam ze de kamer weer binnen lopen en had ze haar bikini aan. Wat vind je ervan zei ze, ik zelf vind hem wat aan de kleine kant. Draai eens rond zei ik wat opgewonden. Meteen draaide Lieke zachtjes rond en had ik een prachtig uitzicht op haar lichaam. Hij staat je prima zei ik en hij is niet te klein, je billen komen zo goed tot hun recht lachte ik. Oké zei ze nog even de andere twee passen zei ze en wilde weglopen. Je kan je toch hier ook verkleden zei ik we zijn toch twee meiden onder elkaar. Lieke bloosde een beetje en zei toen oké ik zal even wisselen. Ze draaide met haar rug naar mij toe en trok har bikini uit. Even keek ze rond en zag haar andere bikini naast mij op het bed liggen. Ze hield een arm voor haar borsten en haar andere hand bedekte haar poesje. Ben jij zo schuchter zei ik en gaf haar de bikini aan. Lieke pakte blozend haar bikini aan waardoor ik haar borsten zag. Meteen zei ik nou daar hoef jij je niet voor te schamen je hebt prachtige borsten. Meteen fleurde Lieke wat op en zei vindt je dat echt. Ja zeker meen ik dat. Lieke draaide zich weer om en trok de bikini aan. Het slipje zat net als het andere maar het behaatje was eigenlijk net te klein. Toch zei ik dat deze ook perfect paste. Haar borsten paste er maar net in maar het stond heel sexy. Kom eens zei ik tegen haar. Toen ze voor mij stond deed ik het behaatje los en legde het in de koffer. Nu ging ik snel op mijn knieën zitten en trok meteen haar slipje uit. Zie zo zei ik nu heb ik alles gezien en hoef jij je niet meer te schamen. Boven dien is er niets om je voor te schamen zei ik tegen haar je hebt een mooi lichaam.

Ziezo zei Lieke nog wat ondergoed en behaatjes en dan is mijn koffer klaar. Ze trok twee lades van een commode open, deze lagen vol slipjes en behaatjes. Lieke rommelde wat in de lade met slipjes. Wat vindt je van deze zei ze en hield een heupslip omhoog. Leuk maar niet super sexy. Laat mij je meehelpen zei ik vervolgens. Oké komt maar zei ze vrolijk. Lieke had nog steeds geen kleding aan en dat wondt me erg op. Ik snuffelde even in de la en kon geen string`s ontdekken, wel leuke doorschijnende slipjes en hipsters. Heb jij hebt geen string`s vroeg ik aan Lieke. Nee antwoordde ze met een blozend gezicht, mijn moeder vindt dat niets. Heb je er wel ooit een geprobeerd zei ik lachend tegen haar. Ze schrok een beetje van mijn vraag en antwoordde toen nee. Wil je er eens een proberen zei ik tegen haar, ik draag er nu een. Lieke wist niet wat ze ermee aan moest en zei niets. Snel nam ik het initiatief en begon mijn rok uit te trekken. De rok gooide ik op het bed en trok vervolgens mijn string uit. Hier zei ik deze had ik net aangedaan voor ik hier naar toekwam. Het was een fel roze katoenen string. Lieke pakte hem aarzelend aan en bekeek hem. Het is wel een opvallende kleur lachte ze en trok hem vervolgens aan. Het zit wel lekker zei ze en de stof is lekker zacht. Draai eens een rondje zei ik en Lieke draaide vervolgens een keer rond. Het staat je super en sexy. Voorzichtig aaide ik snel even over haar billen. Je billen komen er ook goed in uit zei ik blozend.

Mag ik wat persoonlijks vragen zei Lieke zachtjes. Natuurlijk mag je dat we zijn toch vriendinnen. Oké zei ze, je string is nat in het kruisje en toen vroeg ze of dat ik opgewonden was. Ik ben lesbisch maar kreeg wel een rood hoofd, waarschijnlijk omdat mijn beste vriendin me dit vroeg. Voorzichtig zei ik haar dat ik lesbisch was en door dit alles opgewonden en geil geworden was. Blozend zei Lieke ik had al zo`n vermoeden, ze lachte hierbij en zei dat ze het wel leuk vond dat ik door haar opgewonden werd.

Lieke kwam naar met toe en begon mijn bloesje los te knopen, ik wil jou nu ook zien zei ze. Nadat ze de knoopjes los had deed ze het bloesje van mijn schouders en trok het uit. Ze stapte een stapje terug en bekeek mij even. Nou Maaike jij mag er ook wel zijn zei ze bewonderend. Zoiets zie je niet als je kleding aan hebt zei ze en begon te giechelen. Meteen stapte ze weer naar voren en deed haar armen om me heen om mijn beha los te maken. Ik werd ondertussen behoorlijk geil. Even later sprongen mijn borsten uit de geopende beha en stond ik geheel naakt voor haar. Lieke bekeek me nogmaals en zei dat ik mooie borsten had. Dank je zei ik. Die van jou mogen er ook zijn lachte ik, en meteen pakte ik haar borsten vast. Zo zei ik die zijn lekker stevig, welke cup maat heb jij vroeg ik haar. 80c antwoordde ze, dat is dezelfde maat als ik heb vertelde ik haar. Snel liet ik mijn duimen even over haar tepels glijden. Opdat moment pakte Lieke mijn borsten vast, oohh die voelen ook lekker stevig aan maar toch zacht. Zelf liet ik Lieke`s borsten los en pakte haar bij haar heupen vast. Je hebt een prachtig lichaam zei ik tegen mijn vriendin. Lieke was ondertussen wat losser geworden en vroeg mij wat voor maat slipjes ik droeg. Ik heb maat 42 of XL zei ik haar. Oké dat heb ik ook zei ze. Lieke keek me even aan en zei zullen we ons aankleden en een paar strings voor mij gaan kopen. Dat is prima zei ik, in een mum van tijd waren we aangekleed en op weg.

Eenmaal in de stad aangekomen zei ik kom dan gaan we naar de Triump winkel. Even later stapte we daar binnen. Er kwam een verkoopster naar ons toe en vroeg of ze ons kon helpen. Ja hoor zei ik meteen we zoeken wat strings voor mijn vriendin. Ze moeten sexy zijn maar ook een paar leuke katoenen. Kom maar mee zei de verkoopster en liep voor ons uit. Welke maat draag je vroeg de verkoopster aan Lieke. Weet ik niet bloosde Lieke het is voor mij de eerste keer dat ik strings ga kopen. De verkoopster pakte Lieke bij haar hand vast en zei kom maar mee naar de paskamers dan kijk ik even. Lieke was overdonderd maar volgde wel. Snel liep ik achter hen aan om te zien wat er gebeurde. Lieke stond in de paskamer en de verkoopster vroeg haar om haar rokje uit te doen. Met een rood hoofd gehoorzaamde ze en trok het rokje uit. De verkoopster bekeek haar en vroeg haar even om te draaien. Lieke draaide om, de verkoopster zei vervolgens ik denk dat je XL moet hebben. Meteen liep ze weg en kwam even later terug met een mooie roze string. Zonder blikken of blozen zei ze trek je slipje maar uit en probeer deze eens. De pashokjes zijn achter in de winkel zodat niet iedereen kan meegenieten. Lieke trok haar slipje uit onder het toeziend oog van de verkoopster. Ik zag aan het gezicht van de verkoopster dat ze genoot van de aanblik. Je hebt een mooi kontje ze de verkoopster maar je moet wel iets aan je bikinilijn doen zei ze, dat maakt het nog aantrekkelijker. Oké zei ze de maat is goed, wil je er misschien ook nog een behaatje bij vroeg de verkoopster. Ja dat is goed antwoordde Lieke een die hier bij hoort. Lieke ontklede haar bovenlichaam en stond nu alleen in het stringetje te wachten. Daar was de verkoopster weer en deze reikte Lieke het behaatje aan. Lieke trok het behaatje aan. Je ziet er prachtig en sexy uit zei de verkoopster, en ondertussen deed ze het behaatje nog even goed bij Lieke. De verkoopster had bijzonder veel interesse voor Lieke`s blote lichaam.
Lieke ik ga zelf ook even wat nieuws uitzoeken riep ik en liep de winkel in. Zelf zocht ik een hipster in roze met paars randje uit en een zelfde string en bijpassend behaatje. Alleen wij drieën waren in de winkel en een collega van de verkoopster stond achter de kassa. Ik liep naar de pashokjes en begon mezelf uit te kleden. In de spiegel zag ik de verkoopster schuin achter mij staan. Ze keek de kleren haast van mijn lijf. Op een erotische mannier trok ik mijn kleren uit, en zag dat de verkoopster een beetje bloosde. Ik wreef even over mijn venusheuvel en trok vervolgens de hipster en het behaatje aan. Op de achtergrond hoorde ik Lieke roepen ik ga nog wat rond snuffelen. Wat vind je ervan vroeg ik aan de verkoopster. Het staat je leuk zei ze, is dat alles zei ik vervolgens. Ze gaf geen antwoord en bloosde alleen maar. Ik trok de hipster uit en de string aan en aaide over mijn billen. Vindt je dit beter vroeg ik haar toen, ja zei ze dat staat je sexy. Ik stak mijn arm uit en trok haar het pashokje binnen. Toen ze in het pashokje stond gaf ik haar meteen een zoen vol op haar mond. Ze sputterde niet tegen en ik liet mijn tong in haar mond glijden, ze beantwoorde dit meteen met een heerlijke tongzoen. Ondertussen liet ik mijn handen even over haar kleding glijden en voelde een paar stevige borsten door haar kleren heen. Vervolgens liet ik mijn handen onder haar rok omhoog glijden en voelde daar een heel klein stringetje. We hoorden een paar voetstappen dichterbij komen. Snel lieten we elkaar los en deed ik het setje uit. Ik gaf de verkoopster het setje aan en kleedde mezelf vervolgens aan. Voordat ik de het pashokje uitliep pakte ik pen en papier uit mijn jas en schreef er mijn naam en telefoonnummer op. Daarna liep ik het pashokje uit naar de verkoopster. Lieke stond bij de kassa. Hier zei ik tegen de verkoopster en gaf haar het briefje. Ze keek erop en glimlachte, wij gaan morgen een week op vakantie en zijn dan terug. Samen liepen we naar de kassa waar ook ik afrekende.

Eenmaal buiten vroeg ik Lieke of we naar mij thuis zouden gaan om mijn koffer in te pakken. Oké lijkt me een goed idee. Samen fietsten we naar mij thuis en spraken onderweg nog over de spullen die we gekocht hadden. Thuis aangekomen begroeten we mijn moeder en liepen door naar mijn slaapkamer. Ik gooide mijn tas op mijn bureau en ging naar de zolder om mijn koffer te pakken. Toen ik weer op mijn kamer kwam zag ik dat Lieke haar lingerie setjes zat te bekijken. Het zijn leuke setjes zei ik tegen haar en gooide mijn koffer op het bed. Opdat moment riep mijn moeder dat ze wat te drinken had ingeschonken. We liepen naar beneden en troffen mijn moeder aan in de huiskamer met op de tafel drie glazen witte wijn. Dat zullen jullie wel lusten zei ze vrolijk, laat de vakantie maar beginnen zei ze tegen Lieke. Oké doen we riep ze kom Maaike we gaan je koffer in pakken, we stonden op en liepen naar boven.

Lieke plofte op mijn bed en zei laat maar komen die kleding dan zal ik het netjes in je koffer leggen. Vrolijk gingen we aan de gang en in een mum van tijd zaten mijn kleren erin. Nu komt het leuke gedeelte zei Lieke, badkleding en sexy ondergoedjes. Ik zocht in mijn kast mijn bikini`s op en gaf ze aan Lieke. Ze lachte en zei je moet ze wel even aantrekken om te kijken of ze nog passen. Zonder blikken of blozen trok ik sensueel mijn kleding uit. Ik stond in mijn ondergoed en vouwde mijn kleding even netjes op zodat Lieke me even goed kon bestuderen. Ik vroeg Lieke of ze even mijn behaatje kon los maken. Lieke stond op en deed mijn beha los en hielp me om hem uit te doen waarna ze weer ging zitten. Langzaam trok ik mijn slipje naar beneden en ging geheel voorovergebogen staan om hem helemaal uit te trekken. Doordat ik zo voorovergebogen stond had Lieke uitzicht op mijn kontje en een klein gedeelte van mijn poesje. Nadat ik rechtop was gaan staan draaide ik me om en vroeg Lieke om mijn Bikini. Lieke bewonderde mij en reikte ondertussen de bikini aan. Ik trok de bikini aan en draaide een rondje, wat vindt je ervan vroeg ik haar. Sexy hij staat je heel sexy zei ze en je borsten en billen komen er goed in uit. Nu de volgende zei Lieke. Ik liep om mijn tas af en pakte mijn nieuwe setje eruit, hier pas jij die eens zei ik tegen haar en reikte het setje aan. Ik trok mijn bikini uit en deed een andere in het zwart met goud aan.
Lieke stond net in haar ondergoed toen ik vroeg wat ze ervan vond. Die staat je nog beter zei ze, dat zwart en goud staat je heel sexy. Kom trek mijn lingeriesetje eens aan zei ik tegen haar en hielp haar meteen uit haar behaatje. Ik stond heel dicht bij haar en voelde haar warme lichaam wat me erg opwond. Lieke trok haar slipje uit en trok mijn setje met de string aan. Oohh zei ik dat staat jou echt super sexy, trek nu die hipster eens aan zei ik. Lieke draaide met haar kontje naar mij toe en trok de string uit en de hipster aan. Toen ze die eenmaal aan had schudde ze even met haar kontje en draaide vervolgens een rondje. En wat vindt je ervan? . Wil je dat echt weten vroeg ik haar. Ja natuurlijk wil ik het echt weten. Oké, het staat je heel sexy en daardoor maak je mij geil zei ik blozend.

Ik stapte op Lieke af en pakte haar bij haar heupen vast en bekeek haar nog eens goed. Het staat je echt goed zei ik tegen haar en aaide nu met een hand over haar kontje. Het broekje voelt ook lekker zacht aan mijn billen zei Lieke. Ik liet nu een hand naar boven glijden en voelde aan het behaatje. Voelt die ook zacht vroeg ik haar voorzichtig. Ja zei ze en die warme hand voelt ook wel lekker zei ze. Meteen daarop gaf Lieke mij een kus op mijn mond. Zou jij seks met mij willen hebben vroeg ze aan me, ik zou het ook graag eens met een meisje willen doen zei ze. Natuurlijk wil ik wel seks met jou hebben maar ik wil je daardoor niet als vriendin verliezen. Lieke lachte en zei jij verliest mij nooit.

Snel nam ik het initiatief en begon haar te zoenen. Meteen werd mijn zoen beantwoord door een heerlijke tong zoen. Met een hand begon ik een borst te masseren en bemerkte dat haar tepels stijf werden. Voorzichtig begon ik met twee handen haar borsten te masseren. Lieke deed ondertussen de sluiting van de beha los zodat ik er goed bij kon. Ik gaf de borsten van Lieke de vrijheid door het behaatje uit te doen, en masseerde nu haar ontblote borsten. Het was tijd voor een stapje verder. Met mijn tong likte ik zachtjes over haar tepels en begon daarna om beurten aan haar borsten te sabbelen. Lieke duwde me weg en pakte mijn koffer op en plaatste hem op de grond. Kom zei ze en nam plaats op de rand van het bed. Zelf ging ik voor haar staan met mijn rug naar haar toe. Kun je mijn beha ook los maken vroeg ik haar. Meteen voelde ik haar zachte handen over mijn rug naar de sluiting gaan. Ze maakte de sluiting los en deed mijn beha uit en gooide hem op mijn bureau. Ze pakte mij bij mijn heupen en trok me bij haar op schoot. Ze omarmde mij en begon mij in mijn hals te zoenen. Haar handen gleden nu naar mijn borsten en ze begon deze zachtjes te kneden. Ik begon zachtjes te kreunen van genot. Oohh kreunde ik stop even schatje en deed een stap naar voren.

Snel draaide ik mij om en vroeg Lieke op het bed te gaan liggen. Lieke liet zich achterover vallen op het bed, hierdoor lag ze nog met haar kontje op de rand en haar voeten op de grond. Prima zo riep ik je ligt perfect. Ik knielde tussen haar benen en wreef over de hipster ter hoogte van haar venusheuvel. Mijn nieuwe hipster was al ingewijd, hij was nat in het kruis. Dat was voor mij een teken dat ze geil was en dat ik gerust door kon gaan. Ik begon over haar kruis te wrijven en keek ondertussen even naar Lieke. Je kon aan haar gezicht en lichaam zien dat ze genoot. Nu begon ik echt haar schaamlippen door de stof heen te masseren. Oohh, oohh kreunde ze wat doe je dat lekker. Ik duwde nu met mijn duim precies tussen haar schaamlippen zodat het slipje wat tussen haar lippen ging. Lieke gaf een kreun van genot. Zelf was ik ondertussen ook flink nat geworden. Met mijn tong likte ik aan de binnenkant van haar dijen richting haar poesje. Met mijn neus kwam ik hierdoor tegen haar kruis en snoof haar heerlijke geile luchtje op. Met mijn handen ging ik naar de rand van het slipje en trok dit langzaam wat naar beneden. Nu zag ik haar mooie blonde schaamhaartjes, ik gaf nu wat kusjes op haar buik en net boven haar poesje. Lieke kreunde geil dat ik haar moest kussen op haar poesje. Gewillig trok ik het slipje uit en gooide het aan de kant. Wat rook dat kutje heerlijk en het zag er heel aantrekkelijk uit. Oohh ga door kreunde Lieke ik wil dat je me neemt zei ze. Met kleine kusjes ging ik richting haar poesje en gaf toen een stevige zoen op haar poesje. Daarna ging ik met mijn tong langs haar schaamlippen. Toen ik de tweede keer likte duwde ik mijn tong heel even in haar kutje. Oohh wat proeft jou kutje lekker zoet zei ik, daarna begon ik met mijn tong haar poesje te bewerken. Haar clitje gaf ik daarbij bijzondere aandacht. Lieke begon met haar onderlichaam te bewegen en ze kreunde steeds harder van genot. Met mijn tong bewerkte ik nu haar clitoris en even later kwam ze tot een geweldig orgasme, waarbij ze het uit gilde van genot.

Even was ik bang dat mijn moeder ons gehoord zou hebben, omdat Lieke zo hard gilde van genot. Lieke lag even na te genieten van haar orgasme. Zelf lag ik even te luisteren of mijn moeder niet boven zou komen. Na enkele minuten besloot ik op het bed te kruipen en ging languit liggen.

Kom geil ding zei ik tegen mijn vriendin nu moet jij mijn natte poesje likken. Ik ging wijdbeens liggen waardoor Lieke goed uitzicht had op mijn natte kutje. Lieke kroop tussen mijn benen en gaf een kus op mijn schaamlippen. Daarna begon ze over mijn poesje te likken. Met twee handen trok ze nu mijn schaamlippen uit elkaar en stak haar tongetje in mijn kutje. Oohh wat proeft dat lekker warm en zoet zei Lieke en begon vervolgens met haar tong diep in mijn kutje te steken. Ze had een fijn lang tongetje en wist er wel raad mee. Op een fantastische mannier likte ze mijn kutje. Oohh, Oohh kreunde ik kom lik mijn clitoris. Lieke nam vervolgens mijn clitoris onder handen. Oohh, Oohh ga door kreunde ik lik me maak me klaar. Met twee handen pakte ik Lieke haar hoofd vast en duwde het tegen mijn kutje aan, Lieke bleef gewoon door likken. Oohh, Oohhhh kreunde ik en ik riep dat ik ging komen en kwam ook meteen tot een geweldig orgasme. Ik voelde mijn kutsappen naar buiten vloeien. Lieke zag dat ook en begon deze op te likken, ze likte ook mijn kutje helemaal schoon. Nadat ze mijn kutje had schoon gelikt kroop Lieke naar me toe en ging lekker dicht tegen me aan liggen.

We lagen lekker bij te komen toen mijn moeder riep, meiden ik ga even bodschappen doen. Oké mam antwoordde ik terug, wij zijn hier nog wel even bezig. Ik keek Lieke aan, wat vind jij ervan als we je bikinilijn eens gaan doen. Zelf moet ik hem ook nog even doen zei ik tegen haar. Lijkt me een goed en geil idee zei ze. Snel pakte ik de benodigde spullen. Ik spreidde een handdoek op de rand van het bed. Kom lekker ding zei ik neem maar plaats op de handdoek. Lieke ging op de handdoek zitten en deed haar benen lekker wijd uit elkaar. Ik nam de ontharingscrème en begon deze op haar schaamhaar aan te brengen en in te masseren. Hoe wil je het hebben vroeg ik haar. Kun je het helemaal kaal maken vroeg ze mij. Ja, natuurlijk kan ik dat dan maak ik mijn poesje ook helemaal kaal. Voorzichtig masseerde ik de crème rond haar kutje zodat het helemaal kaal zou worden. Zo zei ik het moet nu vijf minuten intrekken en dan gaan we naar de douche. Snel ging ook ik op een handdoek zitten en deed ook crème op mijn schaamstreek en masseerde deze goed in. Even later pakte ik mijn krabbertje en de coolingscrème en zei kom we gaan naar de badkamer. Eenmaal in de badkamer vroeg ik Lieke plaats te nemen in het bad op de rand. Toen ze zat nam ik plaats in het bad en zette de kraan aan. Het kan wat branderig aan voelen zei ik haar maar daarvoor is deze crème. Voorzichtig begon ik de crème met het krabbertje te verwijderen en al haar schaamhaartjes gingen mee. Plaats je voeten ook eens op de rand zei ik tegen Lieke dan kan ik het rond je schaamlippen goed doen. Heel voorzichtig deed ik ook alle schaamhaartjes bij haar kutje weg. Zie zo zei ik dat is gebeurd, snel pakte ik de douche kop en sproeide haar schaamstreek goed schoon. Kun jij het bij mij doen zei ik tegen Lieke en ik ging meteen op de badrand zitten. Graag riep ze en pakte het krabbertje. Omdat ik normaal mijn poesje ook kaal houd of maar een klein streep je was het voor Lieke wat makkelijker. Ga maar met je voeten op de rand zitten zei mijn vriendin. Met mijn voeten op de badrand ging Lieke weer verder en deed ook bij mij alle haartjes zorgvuldig weg. Ik gaf haar de douchekop aan en mijn schaamstreek werd vakkundig crème vrij gemaakt. Lieke moest weer even een geintje uithalen en sproeide met de straal recht op mijn kutje. Oohh kreunde ik dat voelt geil op zo`n kaal kutje. Ik pakte de douchekop af en spoot ook met de straal tegen haar kutje. Ze giechelde en zei dat voelt lekker. Ze deed met een hand haar schaamlippen uit elkaar en vroeg mij nogmaals op haar kutje te spuiten. Oohh kreunde ze wat is dat heerlijk. Kom zei ik dan gaan we snel naar mijn kamer voordat mam terug is.

Eenmaal mijn kamer begonnen we elkaar af te drogen. Toen we daar mee klaar waren duwde ik Lieke achterover op mijn bed. Ik ga even je schaamstreek met de coolingscrème in masseren. Meteen sprong ik naast haar op het bed en spoot redelijk wat crème op haar schaamstreek en begon deze te verdelen en in te masseren. Met regelmaat wreef ik ook over haar schaamlippen. Oohh kreunde Lieke dat voelt heerlijk dat wil ik zo meteen ook bij jou doen. Dat verlang ik ook van jou schatje lachte ik. Even later lag ik wijdbeens en was mijn vriendin mijn schaamstreek heerlijk aan het masseren. Lieke gaf ook bijzonder veel aandacht aan mijn huid rond mijn schaamlippen waardoor ik weer geil werd. Even daarna stopte ze ziezo zei ze dat is klaar.

Ik lag nog steeds wijdbeens en was nog geil. Heb jij wel eens een dildo of vibrator gebruikt vroeg ik haar. Ze bloosde en zei nee nog nooit. Oké zei ik en draaide me om naar mijn nachtkastje en opende de onderste lade. Ik haalde er een roze met nopjes beklede vibrator uit en een dubbele dildo. Oohh riep Lieke uit wat is die dildo groot. Nou zei ik die past echt wel hoor ben maar niet bang. Lieke pakte de vibrator en zette hem aan. De vibrator begon zachtjes te trillen en de nopjes draaide rondjes. Zachtjes duwde ik Lieke achterover en pakte de vibrator van haar over. Kom maar eens schatje zei ik en duwde haar benen uit elkaar. Even zette ik de vibrator uit en duwde hem zachtjes haar schede binnen. Lieke kreunde zachtjes, ik zette de vibrator weer aan en bewoog hem in haar kutje op en neer. Meteen begon ze met haar onderlichaam te bewegen en harder te kreunen. Ik vroeg haar of ze de dildo ook wilde proberen, we hebben daar beide plezier van zei ik haar. Oohh, Oohh ja alsjeblieft duw die knots maar lekker diep in mijn spleetje. Langzaam trok ik de vibrator uit haar kutje en legde hem opzij. Hier zei ik tegen mijn vriendin voel eens hoe lekker hij aan voelt. Ik wil hem in mijn kutje voelen kreunde ze. Even sabbelde ik op de dildo en plaatste hem vervolgens tegen haar schaamlippen. Oké riep ik voel huiver en geniet. Langzaam duwde ik de dildo bij haar naar binnen. Oohh kreunde ze wat is hij lekker dik. Ik duwde langzaam door en heel even gilde Lieke van de pijn, kom ga door riep ze vervolgens. Voorzichtig bewoog ik de dildo in haar kutje op en neer. Er kwam even wat bloed uit haar spleetje waardoor ik stopte en de dildo uit haar kutje trok. Heb ik je pijn gedaan vroeg ik verschrikt, nee antwoordde ze maar ik was nog maagd zei ze blozend.

Lieke kroop omhoog en duwde mij achterover laat mij hem maar eens bij jou naar binnen schuiven zei ze lachend. Snel ging ik op mijn knieën zitten en zei doe hem zo maar in mijn kutje dan kun jij er later ook zo van genieten. Zachtjes duwde ze de dildo bij me naar binnen zover als het kon. Nu ga ik aan andere kant zitten zei ze en ging op haar knieën zitten met haar kutje tegen de dildo. Nu bewoog ze haar lichaam naar achteren zodat de dildo langzaam bij haar naar binnen gleed. Kom zei ik tegen haar laten we dat ding eens lekker samen berijden. Lieke lachte en even later schoven we beide met ons kutje op de dildo op en neer. We begonnen steeds harder te kreunen van genot en kwamen even later tegelijkertijd tot een geweldig orgasme. We lieten ons beide naar dezelfde kant op ons rug vallen en bleven uitgeteld liggen. Na enkele minuten kroop Lieke omhoog en trok de dildo uit onze kutjes. Lieke ging in standje 69 boven mij zitten en begon mijn poesje schoon te likken, ik kon niets anders doen dan haar voorbeeld te volgen. Even later waren we allebeide schoon gelikt en gingen nog even lekker dicht tegen elkaar aan liggen.

Je neemt die speeltjes toch wel mee op vakantie zei Lieke tegen mij. Als jij dat wilt en denkt dat we ze gebruiken wel lachte ik. Natuurlijk gaan we die gebruiken lachte ze. Dit gaat een lekkere en geile vakantie worden zei ze, en hij is al super begonnen. Toen ze dat gezegd had werd er op de deur geklopt, ik ben het mam klonk het aan de andere kant van de deur. Mag ik binnen komen vroeg ze. Ja hoor riep Lieke, dit verraste me zeer. Meteen stapte mijn moeder binnen, ik dacht al dat ik zoiets hoorde lachte ze. Gaan jullie maar eens snel douchen en je aankleden ik ga wat drinken inschenken.

Even daarna stonden we onder de douche en vroeg Lieke aan mij, vond je het erg dat ik je moeder liet binnen komen. Nee hoor zei ik ze weet dat ik lesbisch ben. Nou lachte Lieke en ik schaam me nu nergens meer voor. Even later gingen we aangekleed naar beneden en dronken wat. Is je koffer klaar vroeg mijn moeder aan mij. Wat denk je zelf zei ik tegen haar. Nou lachte ze ik denk het niet, ik zal je straks wel helpen. Laten we het nu snel afwerken zei Lieke het kan maar klaar zijn. Even later stonden we alle drie mijn koffer in te pakken. En ook de dildo en vibrator gingen mee op vakantie.

(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar maaike-21@live.nl)


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners