Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn geile leraar! - 5814 keer gelezen
Ik keek elke keer naar zijn geile beetje gespierde lichaam tijdens de les. Hij had een beetje krulletjes en altijd een lekkere strakke broek aan. Elke avond als ik mezelf rukten moest ik aan hem denken en kwam elke x met genot klaar. Ik weet nog dat 1 van de leerlingen ooit had gezegd dat ie op mannen viel maar dat wist niemand zeker. Maar met die gedachten vond ik het nog geiler dat hij ook mischien op manne zou vallen. Tegen het eind van het schooljaar waren de lessen dus zowat afgelopen en zouden er nog alleen maar lessen komen waar je niet persee naar toe hoefden. Ik had wel altijd redelijke punten voor alles maar wou toch die laatste lessen volgen. Tot mijn grote verbazing bleek ik de enige die naar die lessen toe zou gaan en die vonden zich pas na 1700 uur in zijn eigen lokaal plaats. Toen ik uiteindelijk de 3de keer naar de bijles ging waren de bijlessen daarvoor gewoon als een normale les. Normaal gesproken bleef hij gewoon aan zn bureau zitten en ik aan een tafeltje.

Maar nu kwam hij 1 tafeltje voor mij zitte. Hij ging op de tafel zitte precies voor mij en met zn bene op de stoel naar mij gericht. Hij had weer die strakke geile broek aan waar door je zn bult heel goed kon zien. En een Hele strakke tshirt waardoor je zn half gespierde lijf zag. Ik kreeg een rood hoofd omdat ik er heel de tijd naar zat te staren en mn lul moest bedwingen. Opeens zonder enige aanleiding zei die Bevalt het wat je ziet?. Mijn ogen stonden wagenwijd naar hem open en ik kreg een rood hoofd. Het was 2 minuten doodstil todat hij mn gezicht pakte en hij geil zn tong in mn mond stopte. Hij pakte me gelijk bij mn kontje en betaste met zn hand mijn hele lichaam. Na 20 minuten te hebben gezoend trok ik zijn broek uit en werd geil van de groote van zn lul. Hij was wel 15 cm in slappe vorm en werd al geil bij de gedachten hoe groot die stijf wel niet was.


Hij had heel zn lichaam geschoren behalven een beetje schaamhaar en dat zag er geil uit. Ik legde mijn handen op zn strakke kontje en begon hem te pijpen. Ik hoorde hem lekker kreunen en heel de tijd ga door ga door roepen. Daardoor werd ik nog geiler en vroeg hem of die mij in mn kontje wou neuken want daar had ik al zovaak over gefantaseert. Hij maakten mn kontje lekker nat met zn eigen speeksel en geilde me eerst op met allemaal lieve dingen te zeggen. Na een tijdje stop hij zn lange paal in mn kontje en begon me hevig te neuken. Gelijk begon die mn lul die niks vergeleken bij hem was lekker te rukken en hij en ik hijgde van genot. Hij beukte lekker in mn kontje zoals ik me had voorgesteld en ook hij begon lekker te kreunen. Na een tijdje kwam die klaar in mn kontje en draaie die mij om en begon me lekker te rukke. Ik aaide over zn hoofd en keek hem vaak recht in zn ogen aan wat ik lekker vond. Hij pijpte zo lekker en snel dat ik klaar kwam in zn mond en het wel uit moest schreeuwen van genot.

We bleven nog even liggenom elkaar te betaste en ik had mn vinger in zn kontje gedaan waar ik super geil van werd. Zn lul was stijf wel 22 centimeter veel groter dan dat ik me bij hem had voorgesteld. Daarna hadden we ons eigen weer aangekleed en bleven nog even lekker intiem zoenen. Toen ik nog even zei hoe geil die was en dat mn droom eindelijk was uitgekomen zei hij hetzelfde. Toen ik wegging keek ik hem heel lang aan en begon te laggen. Mzzl lekker geile bink van me Riep die me achterna En de volgende x mag je mij in mn kontje neuke en draaide zich om zodat ik zn geile strakke kontje weer zag. Ik zei vrindelijk gedag en liep de daar uit met een glimlach Einde


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners