Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn eerste lesbische relatie... - 7188 keer gelezen
Farah woonde boven de garage van haar vader . Het ging niet goed met de zaak. Daarom verhuurde de als een tiran te boek staande vent zijn ruimte voor doe-het-zelf-klussers. Zo af en toe maakte Farah de zaak schoon. Er werd door de klussers wat afgesjanst met de mooie Farah. Logisch, want autoritair als haar vader was, kon hij geen Nederlandse vrouw krijgen. Hij liet daarom een Filipijnse overkomen en trouwde met haar. (Dom als dergelijke autoritaire boeren zijn, had hij niet door dat ondergeschikte vrouwen hun macht, hun rol op een andere manier kregen. Maar goed, laat de dommen de dommen.) Zijn vrouw werd meteen die eerste nacht zwanger van Farah. Zij groeide uit tot een halfbloed meisje van een fabelachtige schoonheid. Ingetogen en bereidwillig bovendien, zoals haar moeder , ogenschijnlijk...
Nee, wie zou niet op Farah vallen. Haar schitterende goudbruine verschijning, haar prachtig onderhouden gebit, haar donkere ogen en haar dan Nederlandse dan Aziatische gelaatsuitdrukking gaven haar iets mystieks. Maar ook haar lijf, ooh haar lijfje... De schoonmaakkleren konden niet verbergen dat zij weliswaar kleine maar goed gevormde borstjes had. En haar strakke kontje boorde fantasieën aan onder iedere mannelijke en lesbische hersenpan die er niet om logen. U begrijpt wellicht al dat ik Farah persoonlijk kende. Ze woonde bij mij in de straat.
Op een dag besloot ik een stuk te gaan wandelen. Het was vroeg, dan werd ik tenminste niet lastig gevallen in het park. De winterochtend zinderde, het was mooi weer. Ik voelde mij goed. Er liep een meisje een tiental meter voor mij uit. Ik keek er naar. Zij stak haar kontje uitdagend naar achteren; ik rilde want ik kon de bilnaad zien zitten. Zij daagde mij uit, pas toen zag ik dat het Farah was. Ik bleef achter haar, onzeker en faalangstig. Welke bisexuele vrouw durft er nu wel onmiskenbaar op dergelijk gedrag van een late teenager in te gaan? Maar ook wilde ik haar niet laten schrikken. Half omgedraaid en met het merendeel van haar prachtige lange zwarte haren voor haar ogen, loerde ze naar mij. Mijn hart sloeg over. Moest ze niet naar haar opleiding? Mijn pas stokte. Ik voelde het: er ging wat gebeuren, tussen haar en mij...Bij het muziekpaviljoen boog Farah ineens van het pad. Over het gras liep ze naar de koepel waaronder 's zomers diverse muziekkorpsen hun riedeltje weggaven. Ik twijfelde of ik verder moest gaan. Maar toen keek ze of ik haar volgde: uitdagend, wederom met haar haren voor haar gezicht. En alweer dat heerlijke kontje naar mij uitgestoken... Ook ik stapte op het gras. Uitdagend bleef zij staan naast bossages die met wat bomen een perkje in het park vormden. Zij liep de struiken in, drukte met haar armen de takken weg. Uitdagend boog zij iets naar voren zodat haar billetjes strak en uitdagend naar achteren priemden. Zij lokte mij bewust uit. Ik kon niets anders dan haar te volgen, de zenuwen gierden door mijn keel. Ze bereikte de rand van het perk en bleef staan. Ze hurkte, met haar billen naar mij toe. 'Gaat ze plassen?', schoot het door mij heen. De opwinding sloeg door mijn lichaam en ik stapte eveneens de struiken in. Ze moest dat horen, de broze takken braken onder mijn schoentjes. Ze steunde met een hand op de grond; Farah wachtte op wat ging gebeuren. Ik stond nu dicht bij haar en keek om mij heen of wij zichtbaar waren voor andere mensen. Er was niemand. Langzaam bracht ik mijn hand naar haar billen. Ik hoorde haar zuchten. Zij bewoog nauwelijks toen mijn hand over haar strakke joggingbroek gleed. Ik raakte behoorlijk opgewonden. Met mijn andere hand betastte ik haar buikje en al snel schoof ik onder het elastiek. Ik voelde haar zachte slipje. 'Betast me lieve Rachel', hijgde ze, 'doe het ruw'. Ik pakte haar stevig vast, drukte haar tegen mij aan en schoof haar broek naar beneden. De spanning benam mij bijna de adem. Daar stonden wij; ergens middenin een perkje, twee jonge vrouwen die voosden alsof we een stel smerige homo 's waren.
Farah slaakte een zucht, ik raakte haar vagina aan. Meteen herkende ik de plekjes, alsof ik het bij mijzelf deed. Ze bewoog zich achterover zodat haar hoofd op mijn schouder kwam te rusten. Ik wrong een hand onder haar trui en hemdje om zo haar lijf te voelen. Wild bewoog zij tegen de voorkant van mijn lijf. Ze kreunde te hard zodat ik een hand op haar mond drukte. 'Toe' siste zij geil tussen mijn vingers door, 'doe het!' Ze kronkelde tegen mij aan. Bruut sjorde ik haar slipje omlaag en bevoelde nu zonder aarzelen haar kutje. Haar lichaamsopening was zacht en vurig nat. Twee van mijn vingers verdwenen in haar. Farah kreunde. Alles voltrok zich nu enorm snel.

Nu ik dit opschrijf voor mij werk , kan ik het mij niet eens meer voorstellen dat ik zoiets echt heb gedaan...Sneller en sneller draaiden mijn vingers in haar neukholletje. Het vrouwelijk geil sijpelde langs mijn hand naar buiten. Met mijn andere hand was ik een woeste kneedpartij begonnen rond haar borstjes. Ze waren klein, strak en parmantig. Meer en meer kwam ik in mijn rol van de vuige, aanrandende lesbienne. 'Die tietjes van je, die zal ik eens temmen', beet ik haar toe. Farah kreunde en ze kronkelde en stribbelde nog meer tegen. 'Jij verkracht mij', bracht ze er schor uit. Ik knikte. Het was koud, maar mijn hand woelde haar truitje en hemdje omhoog. Ik rilde bij het zien van haar strakke lijfje, dat heerlijke buikje van haar. Ik kon bijna niets meer, zo mooi was ze. Ik draaide Farah half naar mij toe. Mijn vingerende hand volgde. Ze was erg opgewonden. En ook ik liet mij helemaal gaan.
Farah keek mij aan. Ik meende een vleugje angst in haar ogen te lezen. Maar dat verdween al snel. Ze sloeg haar blik neer en rilde. Vrijwel direct daarop werd haar kutje wijder, natter. Ik schrok. Zo duidelijk iemand geil voelen worden had ik nog nooit! Zo snel als ik kon ritste ik mijn broek open. Mijn onderlichaam leek wel te branden in de kou van die dag. Ik drukte mijn venusheuvel tegen haar naakte lichaam, en ik schuurde. Op en neer, op en neer, terwijl ik Farah's clitoris nog even geconcentreerd als daarvoor probeerde te vingeren.
Het was echt, echt een adembenemend geil gezicht. Farah perste haar billen tegen elkaar. Ik lachte schamper. 'Niks ervan, open die spleet', zei ik grof. Weer zuchtte het kleine krengetje en ze ontspande zich. Voordat wij het allebei goed en wel in de gaten hadden, gleden drie van mijn vingers in het natte gaatje. Ik greep met mijn andere hand mijn eigen kutje, drukte mij stevig tegen haar aan en begon aan een woeste neukpartij. Ze kreunde bij iedere stoot die ik in haar lichaam maakte. Steeds sneller beukte ik tegen haar aan. Het was heerlijk op zo een grove manier tekeer te gaan in zo een kwetsbaar lijfje. Farah begon intenser te kreunen. Ik zag dat ze zich achterlangs met haar eigen vinger penetreerde. 'Ooh mijn God', kreunde ik van ontzetting, 'jij geil teefje!' Een flinke kramp trok door mijn onderbuik; ik zou gaan klaarkomen. Mijn nagels drongen in de donkere jonge meisjeshuid. Farah slaakte een gilletje van pijnlijk genot.Meteen sloeg ik mijn hand voor haar mond, haar eigen voorvocht smeerde ik zo op haar neus en bovenlip. Ik genoot. Meteen daarna duwde ik op haar onderrug. En zo kwam ik klaar, met haar onderlichaam strak tegen de mijne, en mijn vingers krampachtig tegen mijn lekkere plekjes daaronder.
Mijn lichaam sidderde na van het orgasme. Ik keek naar Farah, ze kronkelde van extase. Wild bewoog ze met haar rechterhand onder haar lichaam. Ik wist dat haar kutje samentrok, ze ging klaarkomen. Farah viel op haar knieën en met beide handen tegen haar poes gedrukt bereikte zij haar hoogtepunt. Ze schokte en sidderde, nog nooit had ik zoiets geils gezien. Farah werd rustiger. Ze draaide zich om en keek mij gelukzalig aan. 'Dank je, het was heel goed. Voor mij', zei ze schor. 'Nu wil ik dat je naar huis gaat'. Ik deed wat ze zei. Ik voelde mij een beetje schuldig. Het was alsof ik haar had aangerand. Tenslotte was zij net twintig en ik een jaar of vijf ouder. Maar bijna thuis begon er toch iets te knagen. Zij moedigde mijn hardheid aan, zij was het die mij zover had gekregen. Ik wist mij geen houding, geen raad. De gedachte aan haar en haar gedrag die zaterdagochtend haakten in mijn hersens, en ze liet mij niet meer los. Ik, Rachel de Wijnemaere - niet in de minst een puriteinse vrouw - was verliefd op een meisje dat mij ringeloorde.
De week daarop zagen wij elkaar een paar keer terloops in de straat. Hoewel het pijn deed, speelde ik de ongenaakbare. Of ook Farah 'hard to get' speelde weet ik niet. Ze liep mij in elk geval die keren straal voorbij. Mijn drang naar haar werd er alleen maar erger door. Toen lag er een envelop in de bus. 'Rachel', stond er slechts in een aantrekkelijk meisjeshandschrift. Gehaast maakte ik hem open en las de woorden op het Holly Hoby-blaadje (zo lang geleden is dit al...).

'Ik heb nooit mogen genieten van sex . Mijn vader heeft mij er altijd voor gewaarschuwd, voor aanrandingen en verkrachtingen en zo. Al vanaf hij daarover begon, heeft mij dat enorm beziggehouden. Bedankt dat je een van mijn fantasieën hebt waargemaakt. Volgende week zijn mijn moeder en vader weg. Ik heb zaterdagavond wat jongens uitgenodigd in de werkplaats. Wil je erbij zijn? Zet dan een kaars voor je raam, precies om acht uur. Ik ben heel benieuwd.
Kusjes,
Farah''Een kaars voor mijn raam', dacht ik (ja inderdaad, het was erg lang geleden), 'wat jeugdig romantisch'. Natuurlijk wilde ik erbij zijn! Diezelfde avond, bij de begintune van het NOS-journaal, plaatste ik een kaars op de vensterbank. Het was geregeld.

Op de bewuste dag stond ik voor de garage. Ik belde aan. Farah deed open, haar ogen glinsterden van opwinding. Het deed mij pijn haar zo hoerig gekleed te zien. Ze had een strak tricot jurkje aan, nylon kniekousen en van die overhippe schoenen. 'Kom erin, iedereen is er al', zei ze monter. Ze sloot de deur achter ons en leidde mij naar de eigenlijke werkplaats, meer achterin het pand. Het was toch wel opwindend. Waar wij liepen was het donker, en daar waar het allemaal zou moeten gebeuren, brandde een vaal TL-licht. Twee mannen stonden ons lachend op te wachten. We kwamen binnen. Een zacht geil muziekje kwam uit een met smeer besmeurde buizenradio. De setting wond mij op en blijkbaar Farah nu ook. Ze liep meteen naar de motor die in het midden van de ruimte stond en ging er geil op zitten.

Ze had haar ogen gesloten en prevelde: 'Ik wil niet, ik wil niet, ik wil niet...' De jongens stonden er omheen eveneens met opengevallen monden. Toen keek de kleinste de andere aan, hij lachte gemeenlijk, liep achter haar rug en begon haar in haar nek te zoenen. Moedig geworden volgde de andere jongen. Hij zakte door zijn knieën en begon Farah's heerlijke benen te kussen en te strelen. Wat een hoer , wat een verschrikkelijke hoerige uitdrukking straalde er van haar gezicht toen ze mij aankeek. Zij, het meisje dat ik nog geen week geleden beminde op de manier zoals zij dat wilde, werd nu genadeloos betast, gestreeld en gevingerd omdat zij het zelf wilde... Ik kon het niet aan. Ik moest zitten voordat mijn benen mij niet meer zouden houden. Op de tast vond ik een stoel en plofte erin. Ik kon het allemaal goed bekijken. Een ware orgie voltrok zich voor mijn ogen. Een orgie waarvan Farah's overgave aan mannelijke lusten het middelpunt was.
Een voor een trokken de heren hun kledingstukken uit. Ik zuchtte bij het zien van de aanraking van hun huid met die van Farah. Ik was jaloers enerzijds, maar anderzijds moedigde ik het meisje aan. 'Laat je niet gebruiken!', schreeuwde mijn geweten. 'Zorg dat jij hen gebruikt voor jouw genot!'
Maar al snel werd duidelijk dat ik mij daar helemaal geen zorgen over hoefde te maken. Het meisje deed alles wat zij wilde, wat haar opwond. Farah was het die de gezwollen pik van de kleinste, en blijkbaar de leider van het tweetal, beetpakte en in haar mond stopte. Farah was het die haar benen spreidde en het hoofd van de andere heer met zachte dwang ertussen duwde. Ik hield van haar. Vond ik haar tot op dat moment een vreselijk intrigerend meisje, vanaf dat moment hield ik van haar. Nog jaloerser werd ik. Niet op de jongens, maar op Farah. Op de manier zoals zij met haar vrouwelijkheid omging. Ze was duidelijk al verder dan ik.
Diep verdween de opmerkelijk grote piemel van de kleine snotaap in haar keel. Dat verbaasde mij. Welbeschouwd kon mijn kleine Farah niet zoveel ervaring hebben. Maar ze slobberde aan de penis: gretig, passievol, alomvattend. Met een hand kneedde ze zijn ballen. Haar andere hand speelde met de billen van een andere gast. Ik lette niet goed op wat ze eigenlijk daarmee deed. Maar mijn hart stond stil toen ik vanuit mijn ooghoek zag dat ze haar ringvinger tot aan haar hand in de anus van die arme jongen had gedrongen. Ik begon te vingeren. Ik schaamde mij nergens meer voor. Waarom zou ik? Tenslotte lieten die knapen zich ook koeioneren door mijn goddeloze, jonge en bloedmooie straatgenote.Farah bewoog net haar bekken naar voren om zich beter te laten likken toen ze haar ogen opendeed en naar mij keek. Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel. Zou ik dit eigenlijk wel van haar mogen? Hier alleen maar zitten? Maar meteen daarop rilde ze, nog steeds zittend op de motor en sloot haar ogen. Ze gaf zich nog gretiger aan de jonge honden dan dat ze al deed. Mijn hand zat ongegeneerd in mijn broekje. De garagegeuren waren inmiddels gemend met jonge-mensensex. De kleine opdonder had inmiddels van onderen zijn vingers in Farah's kut geschoven. Met grote ogen zag ik dat hij geroutineerd het kutje opende. Langzaam verdween zijn hele hand erin! Ooh wat was dat enorm geil! Zo, dat te zien bij dat mooie meisje! Farah zat nu niet meer, maar werd met de stotende hand omhoog getild. Maar dat was nog niet alles. Het meisje leidde de hand van de andere jongen naar de voorkant van haar kutje. 'Vinger me, vinger mijn dingetje', stamelde zij uit. Gewillig deed hij wat ze hem vroeg. Zijn pik stuiterde van geilheid tegen Farah's naakte lijf.
Dit kon ik allemaal niet verdragen en in stilte kwam ik klaar. Ik hield mijn ogen strak gericht op de jonge vrouw die zo een verschrikkelijke beurt kreeg.
Farah zag mij schokken. Ze attendeerde de jongens erop. Toch was ik de schaamte voorbij. Terwijl ik naschokte, hoorde ik Farah zeggen: 'Neem wat van haar vocht en smeer dat in en over mijn kontje'. De langere knul haalde zijn hand door mijn kutje. 'Sorry, maar vanavond moeten wij ons op Farah concentreren', zei hij zacht. 'Ik weet het', antwoordde ik, 'ik weet wat zij kan doen'. 'Vocht genoeg!', zei hij hardop de ruimte in, ik voelde mij vernederd en genoot tegelijkertijd. Farah was inmiddels op de grond gaan liggen. De kleine opdonder was nu met zijn pik in haar gedrongen en had zich verloren in een stevige pomppartij. Farah zelf keek verlangend naar de met mijn kutvocht besmeurde hand van de jongen die op haar af kwam lopen. Ze bood haar kontje aan en hij smeerde haar in. 'Nu, kom op, in mijn anus, neem mij in mijn anus', hijgde de kleine teef met een schorre stem. Ze draaide zich op haar rug, pakte de pik uit haar spleet en schoof deze in haar poepkanaaltje. Vrijwel meteen liet ze met handgebaren weten dat nummer twee haar in haar kutje moest neuken . Om en om werd Farah geneukt: de kleine die als een bezetene naar boven stootte, en zijn vriend die in een straf tempo stoot na stoot zijn pik in het gezwollen spleetje drong. Het zware neukwerk was begonnen. Ik keek mijn ogen uit.
De kleinste gaf als eerste aan dat hij moest komen. Zonder acht te slaan op de jongen die haar van voren nog steeds pompte, ontworstelde ze zich uit de sandwich en nam de enorme, bijna spuitende leuter in haar mond. De spleetjesneuker was nu ook aangewezen op masturberende activiteiten. Naast zijn vriend rukte hij zich af op het tafereel van de pijpende Farah. Ingehouden, maar intens kwam de kleinste van het drietal klaar. Zijn zaadproducerende lul werd volledig verzwolgen door mijn geile straatgenote. Ze slikte alles door, slechts een klein beetje sperma welde op vanuit de mondhoek die ik kon zien. Dit werd ook de andere jongen blijkbaar teveel. Hij begon ongecontroleerd met zijn lijf te bewegen. Farah was inmiddels verzadigd, pakte de tweede op springen staande lul en liet zich besproeien. Van twee kanten (zaad sijpelde ook uit haar mond) daalde jongensvocht op haar neer. Haar gehele borst, inclusief de stevige, prachtige tietjes, was bedekt met een filmlaag sperma.
Hijgend dropen de jongens af. Schichtig keken zij naar mij. Hun bravoure was weg, zelfs de kleine had weinig over. Ze schoten in hun kleren.Ik zat nog steeds de stoel toen ik de deur dicht hoorde slaan. Farah lag nog steeds op het kleed naast de motor. 'Nou, dat is niet zo netjes van die jongens', zei ik om maar wat te zeggen. Farah lachte en schudde haar hoofd. 'Nee, het is zo afgesproken. Ze mochten niet meer, dat wilde ik niet. Net zo min dat ze aan jou kwamen'. 'O ja?', zei ik verbaasd. Farah stond op en liep op mij af. 'Niemand mag aan jou komen. Ik ben verliefd op jou, jij bent van mij', zei ze zacht. Ik was overdonderd, ze dacht dat ze mij kon bezitten! Net zoals haar botte vader. Maar ik kon er niets aan doen, het gebeurde met me. Met mij! Ze knielde naast me, op de stoel. Ze rook naar sperma, het deed pijn. Ik gaf mij over, ze had me, precies waar ze mij hebben wilde. En ze bedreef de liefde met mij, zoals een man dat doet bij een vrouw.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners