Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn eerste keer met haar - 8923 keer gelezen
Het meisje waar ik al eeuwen heimelijk verliefd op ben zit op bed, mijn bed welteverstaan. “Je bent het mooiste meisje dat ik ooit gezien heb” zeg ik. Ze draait zich om “ik geloof er niets van” lacht ze. Ik loop naar d'r toe en duw haar langzaam achterover op het bed. Met haar mooie bruine ogen kijkt ze naar me op en voordat ik door heb wat er gebeurt lig ik op mijn rug op de grond. Ze zit bovenop me, buigt zich voorover en kust me zachtjes in mijn nek. Het zachte zoenen gaat over in speels buiten en al snel heeft ze door dat ze mijn zwakke plek gevonden heeft. Ik wurm mijn armen los en trek d'r zachtjes naar me toe. Zacht zoen ik d'r, net genoeg om haar te laten weten dat ik d'r wil.

Ze leunt iets voorover waardoor het zoenen steeds heftiger word. Haar tong glijd langs mijn lippen, die ik een stukje open om haar toe te laten. Beiden weten we niet waar we onze handen moeten laten, uiteindelijk beland haar handen rond mijn middel en mijn hand vind haar nek.

Ik kijk haar recht in haar bruine ogen die me vanaf het moment dat ik ze voor het eerst zag niet meer los kunnen laten. Ze leunt voorover en bijt me zachtjes, door mijn shirt heen, in mijn tepel. Ik kreun zachtjes. Ze bijt steeds harder en ik kras met mijn nagels langs haar rug. Haar ademhaling gaat sneller.

Ineens staat ze op en loopt weg, ze rommelt wat tussen mijn cd's en zet zachtjes muziek aan. Ik weet me met moeite van de grond omhoog te krijgen en verplaats me naar mijn bed. Ze komt teruggelopen en komt naast me zitten.

Ze pakt mijn hand en leid die onder haar shirt, ik streel haar hard geworden tepels en masseer zacht haar borsten. Haar ademhaling gaat steeds iets sneller, voor mij een teken dat ze het fijn vind.Ik verplaats mijn hand naar haar rug en duw haar zachtjes achterover. Snel maak ik haar bh los en trek haar shirt uit. Ik leun wat voorover en bijt zacht in haar tepel. Ze duwt me iets naar achteren en maakt ook mijn bh los, de knoopjes van mijn blouse kosten alleen wel wat meer moeite, maar ook mijn blouse is snel uit.

Ze duwt me op mijn rug en komt bovenop me zitten. Voorzichtig leunt ze voorover en zoent me, bijt me, streelt me. Haar handen zijn overal en van gekkigheid voel ik niet eens precies meer waar ze me nou aanraakt.

Ik voel hoe haar handen de knopen van mijn broek losmaken en die zachtjes naar beneden trekt. Haar hand glijd mijn ondergoed in en ik voel hoe ze zachtjes mijn clit masseert. Voorzichtig laat ze een vinger mijn kutje in glijden. Ik kreun zachtjes. Ik voel hoe ze een tweede vinger mijn kut in duwt en al snel volgt de derde. Mijn ademhaling gaat steeds sneller en mijn gekreun word ook harder. Ineens haalt ze haar vingers eruit en ik smeek om meer.

Ze bijt zachtjes op mijn tepels en masseert mijn borsten. Ik word helemaal gek en kan met geen mogelijkheid nog nadenken. Steeds lager zoent en likt ze me, totdat ze bij mijn boxer aankomt. Ze streelt mijn kut nog even door mijn boxer heen en trekt daarna langzaam mijn boxer uit.

Zachtjes voel ik haar tong rondjes draaien om mijn clit. Haar hoofd zakt nog iets lager en ik voel hoe ze haar tong in me steekt. Ik kom klaar, één keer en snel daarna een tweede keer. Ik duw voorzichtig haar hoofd weg. “Doe ik iets verkeerd?” vraagt ze me. “Nee, het is jou beurt.”

Snel ontdoe ik haar van haar overige kledingstukken. Ik zoen haar borsten en bijt zacht op haar tepels. Ik hoor hoe ze zachtjes kreunt. Terwijl ik bovenop haar lig en haar borsten zoen laat ik twee vingers in haar natte kut glijden. Vlak voordat ze klaarkomt stop ik. Voorzichtig ga ik steeds iets verder naar beneden. Mijn tong vind haar clit en terwijl mijn tong spelletjes ermee speelt laat ik twee vingers diep in haar glijden.

Ze kreunt steeds harder en haar ademhaling gaat steeds sneller. Elke keer dat ik mijn vingers in haar laat glijden lijkt haar kut natter te worden. Totdat ze klaarkomt.

Ze trekt me omhoog en zoent me. Ik nestel me naast haar en binnen enkele minuten liggen we naast elkaar te slapen. Ik geloof niet dat ik ooit meer van iemand heb gehouden dan dat ik op dat moment van haar deed.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners