Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn buurvrouw deel 1 - 19845 keer gelezen
Hoi, mijn naam is Bea 20 jaar jong. m'n leventje was tot 14 dagen geleden een vrij rustig leventje een baan, een vriend, een ik dacht toen nog een goed sex leven. Mijn vriend Jan vroeg me vaak eens mee te doen met vreemde sex spelletjes, maar omdat ik een degelijke preutse opvoeding had genoten ging ik daar nooit op in. Omdat mijn vriend internationaal vrachtwagenchauffeur was, moest ik de avonden door de week altijd alleen door brengen. Ik speelde 's avonds vaak een spelletje kaarten met m'n buurvrouw Marja. De inzet bleef meestal beperkt, soms verloor ik eens 2 gulden, dan won ik het weer eens een paar gulden.

Maar 14 dagen geleden zij Marja, "laten we eens een ander kaartspel proberen". Ik vroeg wat ze in gedachten had, waarop ze zei; laten we gaan pokeren. Ik zei ok, maar dan moet je het me wel leren. Ze vertelde me alle regels en ik begon de regels al aardig te begrijpen. Zo hadden we onder een drankje een halve avond gepokerd, toen onze fles wijn op was vroeg ik m'n buurvrouw of ze nog een fles wijn had, waarop ze antwoordde dat ze alleen nog een fles bessen jenever had. Ok zullen we die dan maar even leeg drinken zij ik tegen Marja met een glimlach. En we begonnen aan de bessen. Daar ik niet zo goed tegen alcohol kan begon ik al aardig te giechelen. Marja bemerkte het en zij; zullen we eens om een andere inzet spelen? Ik zij, ok maar waarom dan, waarop marja ondeugend zij; zullen we om onze kleren spelen. Onder invloed van alcohol en m'n ondeugende bui stemde ik toe. We begonnen te pokeren en al snel zat ik in mijn bh en mijn slipje. Het volgende potje verloor ik weer. Aarzelend maakte ik mijn bh los waarop mijn grote stevige borsten de vrijheid kregen, m'n tepels staken ondeugend naar voren van opwinding. Een bloosde een beetje en verlegen keek ik marja aan, waarop ze me op een geruststellende wijze zei; "Ach meid, meiden onder elkaar". Mijn schaamte verdween en het kaarten ging steeds beter daardoor verloor Marja ook haar kleren en moest zij zich ontdoen van haar bh waardoor ook haar borsten de vrijheid kregen. Op haar mooie strakke borstjes zaten een paar heerlijke grote tepels. Ik verloor het volgende potje waardoor ik m'n slipje moest uit trekken. Ik keek Marja vragend aan, waarop ze zij;"niet vals spelen h!". En ik begon te begrijpen dat ik m'n slipje uit moest trekken. Ik ging staan en begon het slipje naar beneden te schuiven blijkbaar van de opwinding zag ik dat er klein nat plekje was in m'n kruisje. Van schaamte trok ik het slipje nu snel uit zodat Marja het niet zag.

Ik ging gauw weer zitten. We speelden verder en ook Marja moest zich van haar slipje ontdoen. Ze ging staan en nu zag ik pas goed dat ze een tanga slipje aanhad. Doordat ze stond waren de afdrukken van haar grote schaamlippen duidelijk te zien wat een vreselijk geil gezicht was en me eigenlijk wel opwond. Marja bemerkte het en en zei plagend mooie slip h. Ik zei dat ik het wel een mooi gezicht vond. Aangemoedigd door m'n opmerking en mijn nieuwsgierige blik vroeg Marja of ik de tanga ook eens wilde passen. Ik zei ok, Marja pakte de slip beet en trok er even aan waardoor de slip meteen tussen haar grote schaamlippen verdween. Toen ontdeed ze zich van haar slip en gaf me het slipje.Ik zag dat Marja haar hele kutje had kaal geschoren. Ik dacht wat een verschrikkelijk mooi gezicht. Ik trok de tanga aan en keek marja aan. Ze ging achter staan en pakte de twee bandjes aan de zijkant van tanga beet. Plotseling trok ze de tanga veel te ver omhoog. Ik Voelde de smalle slip tussen m'n schaamlippen verdwijnen. en keek naar beneden, m'n schaamhaar stak brutaal buiten de tanga uit en de afdrukken van mijn schaamlippen waren nu wel heel duidelijk te zien. Marja keek tevreden naar m'n tanga en zei ; zie zo, zo draag je een tanga slip. Alleen dat schaamhaar zou je eens moeten scheren, zei ze. Ik voelde me steeds vrijer en vroeg Marja of een kaal kutje niet jeukte. Nee hoor, waarom probeer je het niet gewoon eens. Ik wil je er met alle plezier even mee helpen. Ik keek nog eens naar de tanga en gaf toe dat het schaamhaar buiten de tanga eigenlijk niet zo sexy stond, en vroeg Marja of ze die haartjes niet even kon weg scheren. Marja stond op en vroeg of ik haar even wilde volgen naar boven. Ik liep een beetje verlegen achter haar aan. We liepen de trap op en door de bewegingen van het trap lopen voelde ik de strakke tanga slip door m'n kruis schuren wat me ontzettend opwindt. we gingen naar haar slaapkamer en Marja zei, ga maar even op bed zitten.

Marja liep naar de douche, en kwam even later terug met een scheermes en scheer schuim. Ze zei ga maar even liggen. Ik ging liggen en spreidde m'n benen hierdoor verdween de nat geworden tanga geheel tussen m'n schaamlippen. Ik sloot m'n ogen en dacht o god wat voel ik me verschrikkelijk geil. Marja trok de tanga uit en ze had in de gaten dat de strakke tanga me niet geheel onberoerd had gelaten. Stiekem rook ze even aan het gedeelte dat tussen m'n lipjes had gezeten. Opgewonden ging ze verder en spoot een forse straal scheerschuim over m'n schaamhaar en begon m'n venusheuvel heftig in te smeren.Mijn god, ik kon nog net m'n onderlichaam stil houden maar begon toch steeds sneller te ademen. Marja bemerkte het wel maar deed alsof er niets aan hand was en masseerde mijn venusheuvel verder, ik begon licht te kreunen. Toen hield ze er mee op en pakte het scheermes en begon m'n schaamstreek glad te scheren. Een beetje bedwelmd door de alcohol en door het genot onderging ik de behandeling als een droom. Toen ze klaar was met het scheren pakte ze een vochtige doek en begon de schuim resten weg te vegen hierbij veegde ze enkele malen over m'n klitje. Ik slaakte een paar oeh, uhh geluidjes.Marja bemerkte het en en zag m'n klitje opzwellen en vurig worden. Marja zag dat ik ziende oog steeds meer begon te genieten van de behandeling. Opgewonden door mijn kale kutje zette ze ineens haar mond op m'n klitje,en begon m,n klitje vakkundig met haar tong te bewerken.

Ik begon heftig te kreunen, er gingen allerlei tegenstrijdige dingen door m'n hoofd. Maar het genot overwon alles en ik begon met m'n onderlichaam te bewegen. Ik drukte m'n onderlichaam tegen haar mond, dit gaf haar het sein nog feller te keer te gaan. ohhhhh ohhhhhh ohhhhhh ik pakte haar hoofd beet en drukte deze stevig tegen m'n kutje. Wat was dit een zalig gevoel Zo bewerkte ze mijn hele kutje vakkundig. Steeds heftiger begon ik te kreunen en te draaien met m'n heupen. Ze stak een vinger in m'n kut en begon deze steeds sneller op en neer te bewegen. Ohhh wat was dit zalig. Ik begon steeds dichter naar m'n hoogtepunt te komen, m'n bewegingen werden steeds heftiger. Dit gaf marja het startsein mijn klitje extra aandacht te geven. Oooh ohhhh ahhhhhhhhhhhh ik gooide nu alle remmen los en met golvende bewegingen voelde ik m'm hoogtepunt naderen. Ohhh ja Marjaa...ohhhh..ja m'n onderlichaam verkrampte en met schokkende bewegingen bereikte ik een orgasme die me even meenam naar een andere wereld. Marja bleef maar doorgaan haar vingers gingen in een hoog tempo op en neer in m'n kut, met pompende bewegingen zoog ze op m'n klitje, me lichaam ontspande zich weer iets en ik schokte nog wat naar op haar zuig bewegingen. Marja likte m'n kutsappen op en kwam naast me liggen. Ik opende m'n ogen en keek haar lief met een glimlachje aan, waarop ze me omhelsde en een innige tongzoen gaf. Ik proefde nu mijn eigen kutje via deze innige tongzoen. Marja, vroeg of ik genoten had van de befpartij, goedkeurend knikte ik jaaaa... Ze vroeg me of ik haar sexy kleding ook wilde zien, oke glimlachte ik.

Ze opende haar kleerkast en ik zag een overvloed aan body's, leggings mini rokjes en een grote doos met rubberen kleding. Ik keek wat beter in de doos en haalde er een broekje uit. Marja zei tegen me ; "pas hem gerust dan voel je hoe lekker het rubber aanvoelt tegen je kaal geschoren kutje" Ik stapte in de slip en trok hem vervolgens lekker hoog op. Ik voelde hoe het rubber zich aanpaste aan m'n lichaam en voelde het koude rubber tegen m'n kutje drukken. Ik keek in de spiegel en zag mezelf staan in een heerlijk broekje waardoor je m'n lippen en zelfs m'n klitje kon herkennen. Ik trok het broekje weer uit en pakte een volgend broekje en gleed erin. Verrast was ik toen ik zag dat m'n schaamlippen door een kier in het broekje naar buiten staken. Marja haalde ook nog een bijpassend bh'tje van rubber en gespte hem aan. Doordat er gaten in gelaten waren staken mijn tepels als 2 vingerhoedjes door de gaten. Plagend trok Marja aan mijn tepel. Waardoor de tepel snel reageerde door meteen te groeien. Marja liep naar de kast en pakte een rubber broekje met daaraan vast een rubberen kunstlul aan de binnen en buitenkant van het broekje. Behendig trok ze het broekje gehurkt aan en kwam naar me toe lopen. Het idee dat m'n vriendin met een grote kunstlul in haar kut in de slaapkamer rondliep maakte een golf van verlangen in mij los. Marja vroeg, " zullen we hem eens uitproberen"?.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners