Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Zussen - 3 - 5971 keer gelezen
Mijn oudste zus Joliek was op reis in AustraliŽ geweest. Ik was in haar ondergoed la aan het kijken en kwam een kleine boekje tegen. Het was een dagboekje. Ik sloeg het open en begon te lezen.

Eindelijk zagen we wat bomen in de verte. Na een paar uur zonder enige begroeiing, ging het landschap weer veranderen. In de spiegel zag ik alleen een grote stof wolk. Met twee andere meiden was ik aan het rond trekken, waarbij we ís nachts in een hostel sliepen. Nu zou het iets gaan veranderen, we waren op weg naar een grote vee boerderij, waar we een paar weken zouden gaan werken. Maar voor dat we daar zouden komen maakte we een omweg naar een meertje dat verborgen in de outback lag.

De bomen die eerst verspreid stonden worden een echt bos en ook het vlakke terrein wordt wat heuvelachtig. We dalen langzaam af en hier en daar zien we rotswanden. Dan reiden we het bos uit en voor ons ligt een meer dat aan bijna alle kanten tussen de hoge rotswanden ligt. Via een smal hobbelig pad reiden we de laatste meters naar het water. Jill, Isabel en ik stappen uit de auto en lopen over het smalle strandje naar het water. Als ik tot mijn knieŽn in het water sta draai ik me om en laat me achterover in het koele water vallen. Proestend kom ik weer boven en als ik weer op sta plakken mijn natte kleren aan me lichaam. Ook Jill is volledig gekleed in het water gedoken. Alleen Isabel in nog droog. Ik spring op haar rug en samen vallen we in het diepere water. Met zín drietjes zwemmen nu ergens in de middel of niks. Een paar minuten geleden zaten we nog nat van het zweet in een veel te warme auto. Nu liggen we heerlijk in een koel meer. Ik zwem naar de oever en klim op een grote platte rots en begin me natte kleren uit te trekken. De dunne katoenen broek stroop ik van me billen en benen. Daarna volgt me hemdje en als laatste me stringetje. In me nakie spring ik weer in het water en zwem weer naar de anderen. Jill en Isabel hadden niet gezien dat me had uitgekleed en kijken even verbaast maar dan besluiten zij ook dat je hier prima kan naakt zwemmen.

Een uurtje later lig ik uitgeput op het smalle strandje. Jill ligt naast me en Isabel zit voor me. Isabel zit half in het water en maakt met nat zand een toren op het been van Jill. Als de toren instort staat ze op en zegt dat ze even verder op gaat kijken. En loopt over het strand naar een paar grote rotsblokken. Ik kijk haar na en zie haar mooie kleine ronde kontje langzaam verdwijnen. Als ik weer naar Jill kijk zie ik dat zij ook naar Isabel zat te kijken. Wat een verschrikkelijk mooi lichaam heeft Isabel Ďzegt Jill plots. Ik kijk haar aan en geef haar gelijk. Maar jij bent ook erg mooi zeg ik tegen haar. Jill is een blonde meid met een zeer slank postuur. Ze is niet zo groot, nog geen 1,70 m, maar haar slanke benen zijn relatief erg lang. En net als de meeste tengere meisjes heeft ze geen grote borsten. Maar deze zijn wel stevig en een beetje puntig, dat versterkt wordt door haar kleine bijna rosť tepels. Haar half lange blonde haar zit meestal in klein staartje. En Jill is een echte blondine wand ook haar schaamhaar is blond. Jill doet vaak alsof ze ook een dom blondje is, maar is een half jaar geleden afgestudeerd als natuurkundige en gaat volgend jaar werken op universiteit. Ik mag zelf ook niet klagen, ik ben dan wel geen supermodel, maar heb nog nooit aandacht te kort gehad van de mannen. Ik ben slank met de rondingen op de goede plaats en van redelijk voormaat. Me B cup had ook iets meer mogen zijn, maar het voordeel is dat er bij mij nog niets hangt. Ik heb lang bruin krullend haar, en waar Jill met haar blonde schaamhaar zich niet of nauwelijks hoefde te scheren, heb ik mijn schaamhaar tot een smal streepje krulletjes geschoren.

Isabel is al even weg, en Jill vraagt of we niet even moeten gaan kijken waar ze is. We staan op en lopen in de richting waar Isabel is verdwenen. We komen bij de grote rots blokken en lopen er tussen door. Het is een klein doolhofje van smalle padjes met dan weer een wat grotere open stukken. Dan blijven we staan, we horen een raar geluid. Zo stil mogelijk lopen we in de richting van het geluid. Voorzichtig kijk ik om de hoek van een rotsblok. Daar ligt Isabel op een lage rots. Maar in plaats van naar haar toe te gaan deins ik terug en bots tegen Jill op. Voor dat die iets zegt leg ik mijn vinger op me lip om haar stil te krijgen. Ik wijs dat ze om de hoek moet kijken. Jill gluurt om het hoekje en blijft even kijken, voor ze zich weer omdraait en mij aan kijkt met een grijns van oor tot oor. Ik kijk weer om de hoek en zie Isabel weer die op haar rug ligt en met een hand met haar borsten speelt en met haar andere hand haar clitoris masseert. Jill leunt tegen me aan en gluurt ook om het hoekje. Isabel spreid met twee vingers haar schaamlippen en duwt een andere vinger in haar kale poesje. Haar andere hand knijpt in haar stevige grote borsten. Haar kleine maar harde donkere tepels wijzen recht omhoog. Dan laat ze haar hand van haar borsten glijden naar haar kruis. Daar heeft ze nu al twee vingers in haar poes en met haar andere hand begint ze nu flink over haar clit te wrijven. Haar ademhaling is erg versneld en ze is duidelijk naar een climax aan het toe werken. Jill heeft een hand op mijn rug en haar andere hand op me heup, half op me bil. Haar kruis heeft ze tegen me andere bil gedrukt en ik voel haar schaamhaar kriebelen. Dan voel ik dat de hand op mijn rug iets verplaatsen, en haar vingers liggen nu half over mijn borst.

Isabel komt met een diepe zucht al schokkend klaar. Ze haalt haar vingers uit haar poesje en likt het vocht van haar vingers. Haar andere hand blijft haar clitoris strelen maar in een nu veel rustiger tempo. Ze is duidelijk van plan nog een keer klaar te komen.
Jill staat nog steeds tegen me aan en haar hand ligt nu bijna geheel over me borst. Gek genoeg vindt ik het niet raar, maar het voelt eigenlijk erg prettig. Ik draai me iets om en kijk Jill aan, onder tussen leg ik mijn hand over haar hand en trek die hand nu geheel over me borst. Jill kijkt ondeugend terug en ik voel haar andere hand nu richting me lies glijden. Haar vingers strelen me warme huid en glijden verder naar beneden. Ik voel de vingers over buitenkant van mijn schaamlippen glijden. Dan beweegt ze iets verder naar binnen, en haar hand komt geheel over mijn vagina te liggen. Ik kijk Jill nog steeds aan. Ik draai mijn gezicht zo veel mogelijk naar haar toe. Ook Jill buigt zich naar mij toe, en onze lippen raken elkaar. Daar staan we dan Isabel die zich zelf aan het bevredigen is en Jill en ik die staan te zoenen terwijl ze een tiet en me poesje vast heeft. Na enkele tellen die wel een eeuwigheid duurden verbreken we de kus en Jill trekt me mee.

We gaan terug naar het strandje waar we eerder lagen. Daar gaan we weer liggen maar nu in een innige omhelzing. Een tijd lang zoenen we elkaar gepassioneerd, terwijl onze handen elkaar overal strelen. Dan verbreek ik ons lip kontact en laat mijn lippen over haar lichaam zakken. Ik kus haar borsten en sabbel op haar tepels, om vervolgens verder af te dalen. Bij haar kruis aan gekomen kus ik haar gezwollen schaamlippen. Met mijn tong lik ik de zacht plooien van haar kleine schaamlippen die glinsteren van haar vocht. Met mijn tong strijk ik van onder naar boven over de warme spleet waarbij mijn tong diep in haar dringt. Als ik boven kom hoor ik haar een zacht kreetje slaken. Even blijf ik haar zo een beetje verder opstoken. Dan ga ik serieus aan de slag met het puntje van mijn tong draai ik over haar harde clit en Jill begint onder me te kronkelen. Ik steek ondertussen een vinger in haar warme spleet. Al snel heb ik een tweede en derde vinger in haar. Jill kreunt nu bijna hard op en staat op het punt een orgasme te krijgen. Ik voel de spanning in haar opbouwen, en als ze komt trekt haar poesje zich samen. Haar poesje begint zich ritmische samen te trekken en ontspannen. Ik blijf haar likken maar nu in een zacht en rustig tempo. Haar orgasme blijft aan houden en pas als ze me hoofd weg trek stop ik. Ik ga naast Jill liggen en streel haar. Jill komt weer langzaam terug op deze wereld en geeft me een innige kus.

Isabel is onder tussen klaar en komt weer in de verte aan lopen. Even baal ik iedereen is klaar gekomen behalve ik. En dat terwijl ik zo geil als boter ben. Mijn poes is super nat en klaar om lekker verwend te worden. Als Isabel bij ons is komt ze voor ons staan, waarbij ik recht in haar kruis kijk. Haar ronde kale venusheuvel met daar onder de zachte plooien van haar poesje zou ik zo willen likken. Ik probeer deze gedachte weg te drukken. Maar het wil maar niet lukken. Dan kijkt ze Jill aan en vraagt of het lekker was. Jill trekt even wit weg om direct daarna een rooien kop te krijgen. Isabel gaat verder en zegt dat het er van een afstandje uitzag als of Jill het orgasme van haar leven had gehad. Dan draait ze zich weer naar mij en vraagt of ze mij mag proeven. Te verbaast om te antwoorden blij ik haar aan kijken terwijl ik onbewust me benen iets spreid. Isabel zakt door haar knieŽn en komt tussen mij en Jill te zitten. Ze legt een hand op mijn been en laat deze richting mijn kruis glijden. Ik voel haar hand over mijn gladde benen omhoog komen en een rilling gaat door me heen als ze met haar vingertoppen over mijn poesje streelt. Haar vingers maken een lichte cirkelbeweging over de zachte welvingen. Dan voel ik dat ze met een vinger de druk wat opvoert en tussen mijn lipjes komt. Een paar keer strijkt ze op en neer door mijn spleetje, om dan haar vinger diep in mij te steken. Een tweede rilling gaat door mijn lichaam, ik had nooit gedacht dat dit zo spannend kon zijn. Isabel die geen moment haar blik van mijn ogen heeft gehouden buigt zich naar mij toe en kust me teder op mijn mond. Dan gaat ze weer recht op zitten en haalt langzaam haar vinger uit mij. Ze stopt die vinger in haar mond en likt het vocht er van af. Een nog groter lach verschijnt op haar gezicht. Dan zie ik dat ze het onder tussen ook Jill aan het vingeren was. Ook hier stop ze om het vocht te proeven. Ik wil iets overeind komen maar Isabel duwt me terug en gaat nu zo zitten dat met haar gezicht dicht bij mijn kruis komt. Zonder omhaal begint ze mijn poesje te likken. Ondertussen voel ik dat ze ook haar vingers in het spel betrekt. Haar tong draait over mijn clit en haar vingers vullen me poesje op. Jill is ook gaan verzitten en streelt nu met beide handen mijn borsten. Ik was al verschrikkelijk geil maar dit is bijna niet te houden. Zeker als Jill op mijn tepels gaat zuigen terwijl Isabel bijna haar gehele hand in mij steekt en deze al draaiend op en neer beweegt terwijl ze me blijft likken. Me rug kromt zich en al me spieren spannen zich samen. Een geweldige zucht gevolgd door een onderdrukte kreet ontsnappen me mond. Een orgasme zoals ik zelden heb gehad schiet door me lichaam en golf na golf stroomt het genot door me heen. Ik heb geen idee hoe lang het duurde maat toen het voorbij was bleef ik uitgeput liggen. Jill en Isabel bleven me strelen maar nu meer over de rest van mijn lichaam. Mijn poesje was nog steÖ..

Plots hoor ik de voordeur dicht klappen. Snel leg ik het dagboek weg en ga zo stil mogelijk naar mijn eigen kamer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners