Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Andere Moeder - 35186 keer gelezen
Ik woonde al weer een aantal maanden op kamers en bracht de weekenden nog heel af en toe bij pap en mam door. Dit weekend was paps op de motor weg met vrienden en mams alleen thuis. Om haar te verrassen besloot ik vrijdags de trein te pakken en zonder aankondiging het weekend in m’n ouderlijk huis door te brengen.

Zo rond een uur of negen ’s avonds arriveerde ik op het station. Het was daarna nog een minuut of vijf lopen. Toen ik de inrit opliep viel het me al direct op dat er geen licht brandde op de begane grond. Een streep licht vanaf de overloop deed me vermoeden dat mams boven was in de slaapkamer van mijn ouders.

Ik liep de keuken in om een vaas te pakken voor de bloemen die mee had gebracht. Mijn oog viel op de twee wijnglazen op de bar en het voor mij onbekende handtasje. Op de kruk lag een witte blouse die mijn aandacht trok. Ik pakte het op en rook even aan de kraag, nee, dat is geen parfum van mijn moeder. De sigaretten op het aanrecht vielen me nu ook op. Zou ze dan visite hebben?Voorzichtig liep ik de trap op en ging de overloop over naar haar slaapkamer. De deur was gesloten en ik hoorde amper geluiden. Toen besloot ik voorover te buigen om door het sleutelgat te kijken. Ik kon mijn verbazing amper inhouden. Mijn moeder lag naakt op het bed te tongen met een blonde vrouw in een strakke spijkerbroek en een ontbloot bovenlichaam. Ze streelde de grote borsten van de vrouw en zoende haar onafgebroken op haar mond.

Voorzichtig pakte ik de deurkruk beet en deed ik de deur op een kiertje. Het licht op de overloop had ik uitgedaan zodat ze me niet konden zien. Nu kon ik beter zien wat er gaande was. Mijn moeder en de voor mij vreemde vrouw gingen helemaal, op in hun spel. Ze zoenden elkaar, streelden elkaars borsten en de vrouw wist mams met haar lange vingers op de intiemste plekjes aan te raken. Mams kermde het uit van geilheid en ze begon de vrouw steeds heftiger te zoenen. Opeens stopte ze en draaide ze zich van het bed.

Met een vluchtige beweging maakte ze de knoop en rits los van de spijkerbroek. Daarna greep ze beide broekspijpen en rukte het in één keer van de kont van de blonde vrouw. Ze was nu helemaal naakt, ik zag geen slip of string, ik zag alleen een klein strak geschoren toefje schaamhaar. Even verdween mams uit beeld. Toen ik haar weer zag schrok ik enorm. Ze had een grote dildo voorgebonden en stapte kordaat op de vrouw af. Ik hoorde haar zeggen “toe op je rug en benen wijd”. De vrouw bewoog zich zoals gevraagd en deed haar slanke benen soepel uiteen. Mams kwam tussen haar benen en duwde de dildo tegen de schaamlippen van de vrouw.

Met haar rechterhand kneep ze wat glijmiddel uit een tube en masseerde ze nog even aan het grote rubberen ding. Met een vloeiende beweging gleed ze bij de vrouw naar binnen. Minuten lang zag ik haar neukbewegingen maken op het onderlijf van de vrouw. Af en toe sloeg ze haar tegen haar borst of wang. De vrouw jammerde het uit maar mams trok zich er niets van aan. Aan het rode hoofd van de blonde vrouw zag ik dat ze klaar ging komen.Een heerlijke kreet vulde de kamer. Haar armen en benen omklemden mijn moeder. Daar lagen ze dan mijn moeder, 45 jaar oud, neukend en vrijend met een voor mij onbekende blonde vrouw. Ik schatte de vrouw op een jaar of dertig. Ze zag er verzorgd uit en het leek wel alsof ze elkaar al jaren kenden. Even later lagen ze in elkaars armen. Strelend en zoenend genoten ze na van de vrijpartij. Langzaam drong tot me door dat het me opgewonden had. De natte plek in mijn kruis en mijn opgezwollen schaamlippen waren tekenen van mijn geilheid.

Plotseling stond de blonde vrouw op. In twee passen was ze bij de deur. In één ruk stond ik binnen. Het voelde alsof ze mijn schouder uit de kom had gerukt. Ik tuimelde om en lag op de vloer voor het bed. Ik hoorde haar zeggen “dacht je dat ik je niet had gezien”. Ze lachte en mams lachte mee. Ik kreeg van mams een zoen op mijn mond terwijl ze de dildo los maakte. Ze zei geen woord. Ik voelde hoe de knoopjes van mijn blouse sprongen. Mijn BH en blouse lagen op de grond. Mijn rokje werd omhoog geschoven terwijl mijn string sneuvelde onder het geweld van de blonde vrouw.

Aan mijn haren werd ik op het bed gesleept. De blonde vrouw domineerde. Mams zat inmiddels in een stoel bij het raam. Ik zag hoe ze met haar vingers door haar kutje wreef. Ze keek zwoel, een blik die ik nog nooit van haar had gezien. De hand met het glijmiddel voelde ik op mijn schaamlippen en op mijn kontje. Daarna volgde het gevoel van de kunstpenis. De blonde vrouw had het ding voorgebonden en pompte het nu in en uit mijn kutje. Met één hand streelde ze mijn borsten en met de andere hand masseerde ze mijn kontje. Steeds sneller en sneller ramde ze op me in.

De druk op mijn kontje was enorm. Drie vingers stak ze in me terwijl ik nog nooit anale seks had gehad. Ik voelde een enorm orgasme opkomen. Ik herinner me nog dat ik de vrouw begon op te hitsen. Ik schreeuwde tegen haar “ja, toe alsjeblieft maak me klaar, maak me klaar…”. Daarna kon ik de spanning niet meer aan en viel ik flauw.

De volgende ochtend werd ik wakker ik mijn eigen bed. Op de stoel naast het bed lagen mijn kleren. Ik nam de blouse en bekeek het zorgvuldig. Alle knopen zaten er nog aan. Mijn string lag er ook, even rook ik er aan. Ja, die was zeker van mij. Ik herkende mijn eigen luchtje. Eenmaal in de keuken begroette mams me door te zeggen “hey lieverd, sorry dat ik was gaan slapen, als ik had geweten dat je zou komen was ik wel opgebleven”. Met verbazing keek ik haar aan. Heb ik dan alles gedroomd? Ik durfde niets te vragen, ben ik dan zo in de war?

Tijdens het koffiedrinken ruimde mams de vaatwasser uit. Ik zag de twee wijnglazen en een asbak. Mams rookt niet, dat moet echt van de blonde vrouw zijn geweest. Nog geen minuut later zit mams naast me en steekt een sigaret op. Ze kijkt me aan en zegt “ja, sorry, zo af en toe vind ik het heerlijk, je weet dat paps er niet van houdt dat er gerookt wordt”. We dronken onze koffie en zwegen in alle talen over gisteravond. Vanaf die dag heb ik twee moeders. De ene moeder die al 25 jaar voor me zorgt, de andere moeder die zweeft tussen droom en werkelijkheid.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners