Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Massage - 14328 keer gelezen
Het was hartje zomer en bloedheet, vooral in mijn slaapkamer want ik woonde op de topetage van een luxe appartement gebouw. Door hard werken had ik het financieel voor elkaar gekregen om de hele bovenverdieping te kopen en het volledig te laten verbouwen. Ik had een dakterras met tuin, een klein zwembad en een buitenkeuken met bar, en alle vrijheid van de wereld want niemand kon mij daar zien. Ik had een week vrij en lag heerlijk naakt te zonnen op het terras aan het zwembad, en lag lekker weg te mijmeren in de hete zon. Ik werd altijd een beetje geil van die hete zon op mijn lichaam en voelde een tinteling tussen mijn benen, hmmm.
Ik draaide mij om en ging op mijn rug liggen met mijn benen wijd, de zon scheen vol op mijn kutje die al aardig vochtig begon te worden. Ik ging iets met mijn billen omhoog en voelde hoe mijn lipjes al redelijk opgezwollen waren, met mijn hand gleed ik over mijn buik en aaide langzaam over mijn lipjes. Plots hoorde ik de deurbel en geschrokken draaide ik mij om en ging rechtop zitten, verbaasd over wie dat nou zou kunnen zijn. Ik had niet echt tijd om mij aan te kleden en greep het strandjurkje wat over de leuning van een terras stoel hing, snel liet ik het over mijn hoofd glijden en trok het op zijn plek. Hij was wat aan de korte kant en het verhulde nauwelijks mijn volle borsten maar goed, het moest maar even.
Ik drukte op de intercom om te vragen wie daar was en hoorde een vrouwenstem:”U had een afspraak voor een massage aan huis, ik ben Veronique van Home Massage.”
SHIT dat was ik helemaal vergeten! Ik drukte op de knop om terug te praten en zei:”Ja ok, kom maar naar boven.” Met de groene knop opende ik de entree deur.
Beduusd stond ik daar bij de deur te bedenken wat te doen, aangezien ik alleen het strandjurkje aanhad en niets eronder. Voordat ik naar de slaapkamer kon lopen om wat anders aan te doen klonk er geklop op de deur, Veronique stond voor de deur zag ik door het kijkgaatje. Ik keek nog eens en zag een aantrekkelijke jongedame staan, goed gevormd lichaam met volle strakke borsten en een mooi gezicht. Ze droeg bijna geen make up, alleen wat mascara en lipgloss. Precies goed dacht ik… en opende de deur.
“Hallo Veronique, kom binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de afspraak was vergeten en lag heerlijk te zonnen buiten. Wil je iets drinken?”
Ik ging haar voor naar de keuken en besefte mij dat ze nu goed uitzicht moest hebben op mijn billen, die half onder de zwierige onderkant van mijn jurkje uit zouden steken. Ik voelde hoe ik begon te blozen maar kon niet negeren dat ik het ook wel een beetje opwindend vond.
“Wat wil je drinken?” vroeg ik. “Doe maar een glas water alsjeblieft. Met dit weer is het belangrijk veel te drinken, maar vooral weinig te dragen.” Ze lachte en ik begon ook te lachen en draaide me om;”Ja sorry, ik lag naakt te zonnen en had geen tijd om wat fatsoenlijks aan te trekken. Je stond ineens voor mijn deur.” We lachten allebei nog een keer, ondertussen nam ik haar op en zag dat ze een mooi rokje aan had met eenzelfde kleur haltertop. Haar borsten kwamen er mooi in uit, en vlak voordat ik mij omdraaide kon ik nog net zien hoe haar tepels iets stijf werden.
Ik deed de koelkastdeur open om een kan water met citroen uit de deur te halen, vervolgens liep ik naar de kast om 2 glazen te pakken. De glazen stonden wat hoog dus ik moest op mijn tenen gaan staan, mijn jurkje gleed iets omhoog waardoor mijn billen goed zichtbaar werden en ik hoorde Veronique zeggen:”Geen straf om jou te masseren als ik dat zo zie.” Ze keek me ondeugend aan en ik voelde weer het gekriebel in mijn kruis.
We liepen samen naar buiten en gingen aan de tafel zitten, ze keek me aan en vroeg:”Zal ik je hierbuiten masseren? Is wel zo lekker in die warme zon, toch? Niemand die ons hier kan zien dus wat let ons.” Verbeelde ik het mij of zag ik een twinkeling in haar ogen?
Ze keek rond en zag het grote brede strandbed met kussens, ze knikte ernaar en zei:”Dat lijkt me een uitstekende plek om je te masseren.” Ze rechte haar rug waardoor ze haar borsten naar voren duwde, haar tepels staken naar voren en waren iets harder dan net. Ze draaide op haar billen op de stoel en zei:”Hm je wordt wel een beetje hitsig van dit weer vind je niet?”
Ik stond op en antwoordde:”Nou hou op zeg, ik moet je eerlijk bekennen dat voordat jij kwam ik hier lekker in de zon lag op te geilen. Als je niet was gekomen dan had ik waarschijnlijk heel wat anders gedaan dan alleen maar zonnebaden!” We lachten weer allebei en we liepen samen langs het zwembad naar het standbed, ze keek verlangend naar het water en ik vroeg of ze soms even wilde zwemmen. “Nou dat zou niet gek zijn, ik heb alleen geen badpak bij me.”
Als in een impuls begon ik te lachen en riep:”Dan ga je toch zo!” en duwde haar in het water. Ze dook onder en kwam schaterlachend boven water. “Het is maar goed dat jij mijn laatste afspraak bent. Kom je erbij?” Ik sprong er ook in en zwom onder water naar haar toe, in mijn witte dunne zomerjurk was nu alles te zien. Onder water zag ik haar rokje en topje tegen haar lijf plakken, en haar tepels waren goed zichtbaar. Ik zwom ernaar toe en kwam vlakbij haar boven water, snel met mijn mond langs haar tepel vegend. Onze gezichten waren vlakbij elkaar, ze keek me aan en zei:”Wel gewaagd hoor, zo’n nat wit jurkje.” Ze trok me mee naar de trap van het zwembad en ging op een tree zitten, waardoor haar onderlichaam nog net in het water bleef. Ze had nu echt harde tepels die goed zichtbaar waren, ik keek ernaar en boog voorover. Met mijn hand trok ik het topje iets opzij waardoor een borst vrij kwam, en likte langzaam aan haar tepel. Ze kreunde en ik begon met mijn tong rond haar tepel cirkeltjes te maken en zoog geil op haar tepel.
Achterover leunend kroop ze nog iets omhoog, ik trok haar rok omhoog en zag haar natte string. Haar lippen waren goed zichtbaar en haar klit was opgezwollen. Ik voelde hoe haar hand langs mijn been omhoog ging en ze draaide tergend langzaam met haar vinger over mijn lipjes en op het laatst vluchtig over mijn klit. Wat geil, ik werd hier echt geil van.
Ik liep het terras op en leunde voorover op de tafel, het natte jurkje plakte over mijn natte billen. Mijn benen deed ik iets uit elkaar waardoor ze mijn kaal geschoren kutje goed kon zien, ze kwam achter mij staan en aaide over mijn lippen. Ze trok een stoel dichterbij en ging daar met 1 been op staan, zodat ze met haar kutje tegen mijn been kon schuren. Ik keek op en zag hoe ze neukbewegingen maakte tegen mijn been, haar hand kneep zachtjes in mijn lippen en klit.
Ze draaide mij om en trok me naar het bed, deed mijn jurk uit en duwde mij op het bed. Ze trok ook haar kleren uit en ik kon zien dat zij ook een kaal kutje had. Ze ging wijdbeens op mij zitten, en begon met haar natte kutje tegen die van mij aan te schuren, haar billen geil heen en weer bewegend. Ik had het niet meer, ze maakte me helemaal gek.
Ze ging nu tussen mijn benen zitten en deed 1 been over mij heen, het andere eronder waardoor onze kutjes nu echt tegen elkaar aan kwamen. Ze bewoog alsof ze mij neukte en duwde haar klit tegen de mijne. Ze gooide haar hoofd achterover en haar borsten staken omhoog, twee keiharde tepels staken als kraters omhoog. Ze draaide weer en begon nu met haar natte kut heen en weer over mijn been te schuren. ik zag haar kontje omhoog gaan en haar opgezwollen klit over mijn been gaan. Ik gleed met mijn hand tussen haar benen en begon haar klit te stimuleren, al draaiende drukte ik op haar klit en ze kreunde:”Oh ja, wat doe je dat lekker geil. Ga door zo, ik kom zo ongelofelijk geil op dat lichaam van jou.”
Haar lichaam begon te schokken en ze kwam hevig klaar, al rijdend op mijn been.
Ze draaide zich om en keek me geil aan:”Nu ben jij aan de beurt.” Ze stond op en draaide mij op mijn buik, en begon mijn rug te masseren. Ze trok mijn kontje iets omhoog en kneedde mijn billen, steeds meer naar mijn kutje toe.
Ik voelde haar vingers over mijn lippen glijden en ze kneep in mijn klit, deze was hard en opgezwollen en klopte van de geilheid. Ze ging op haar rug liggen met haar gezicht onder mijn kutje, ik voelde hoe ze met haar tong mijn lippen likte. Steeds dichter naar mijn klit toe.
Haar lippen namen mijn klit in haar mond en zachtjes zoog ze eraan, terwijl haar tong geil rondjes draaide. Ik voelde 1 vinger mijn kutje inglijden, en ze vond mijn gspot. Langzaam begon ze die te stimuleren en mijn klit te likken en zuigen.
Het duurde niet lang of ik had het meest geile orgasme van de laatste tijd, ze stopte pas met likken toen ik niet meer schokte. Met een laatste lik op mijn klit kroop ze onder mij vandaan en ging naast me liggen:”Hmmmm dat was lekker, nog eens wat anders dan een massage, niet?”
Ik draaide mij ook om en voelde de zon op mijn geile lichaam:”Laat die massage maar even wachten, we hebben de hele dag de tijd.” Ze glimlachten en gleed met een hand omlaag tussen haar benen, ze begon haar klit te masseren en met haar andere hand in haar tepel te knijpen.
Dit wordt een heerlijk warme en lange, maar vooral geile zomerdag…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners