Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marcella mijn beste vriendin - 17298 keer gelezen
Ik ben Laura en ik ben nu 16 jaar, mijn hartsvriendin is Marcella. We kennen elkaar al ons hele leven en zijn altijd samen. We gaan naar dezelfde school, hebben dezelfde vriendinnen en we volleyballen in hetzelfde team. Toen we 12 waren heb ik Marcella beter leren kennen dan ik ooit had verwacht. Op school hadden we seksuele voorlichting gehad en Marcella besloot dat we thuis verder gingen kijken naar ons lichaam.

Zoals vaker ging ik weer mee naar Marcella. Het was heerlijk zomerweer en waren vroeg vrij, een betere dag konden we ons niet wensen. We hadden allebei een rokje met een shirtje erboven aan, ook ons uiterlijk is erg gelijk. Even lang lichaam, lang bruin haar, grijze ogen en slank postuur, onze borstjes waren nog pril. Ik liep voor Marcella uit naar haar slaapkamer en zij deed de deur achter ons op slot. Daar keek ik wat raar van op want dat deed ze anders nooit.

Ik draaide me om want ik wou vragen wat ze deed, daar kreeg ik niet de kans voor. Marcella pakte me vast en begon me te zoenen, wat was ze in vredesnaam aan het doen?! Ik probeerde me los te maken maar ze trok me alleen maar strakker tegen zich aan. Voor het eerst in mijn leven zoende ik en dat nog eens met mijn beste vriendin. Eigenlijk voelde het nog best fijn en ik begon terug te zoenen, zelfs met tong.

Marcella liet haar handen over mijn rug glijden naar mijn kont toe. Zachtjes kneep ze door mijn rokje in mijn kont en gleed vervolgens onder mijn rokje over mijn slip. Ik besloot hetzelfde en gleed met mijn handen onder haar rokje. Marcella droeg een string, daar was ik zo jaloers op! Al maanden liep ik bij mijn moeder te zeuren dat ik strings wou, maar die kreeg ik niet omdat ik te jong zou zijn… Ik gleed iets te dicht naar haar vagina want ik voelde dat haar string nat was.

Blijkbaar vond Marcella het wel leuk want ze begon te kreunen. Haar hand gleed van mijn kont naar mijn vagina. Ik voelde haar vinger omringd met de stof van mijn slipje tussen mijn schaamlippen glijden naar mijn clitoris. We begonnen allebei te kreunen en elkaars vagina te strelen terwijl we heftig tongden. Ik had nooit verwacht dat ik dit met een meisje zou doen, laat staan met mijn beste vriendin.Ik voelde dat Marcella mijn slipje ingleed en tussen mijn lipjes gleed. Even stopte ze met zoenen, ‘wat gaaf jij bent ook kaal beneden! Scheer jij het ook al?’ Dat was niet het geval er groeide gewoon nog niets, bij Marcella wel. Ik liet mijn hand ook naar haar poesje glijden en voelde dat ze het scheerde, wat was ik jaloers op haar. Dolgraag wou ik ook schaamhaar hebben, dat had ik ook bij mijn moeder gezien. Mijn vingers gleden tussen haar schaamlippen zo haar vagina in en Marcella begon harder te kreunen.

Marcella en ik begonnen harder te kreunen terwijl onze vingers in elkaars poesjes gleden. Ik merkte dat mijn lichaam steeds sneller en ongecontroleerder begon te bewegen en al heel snel kwam ik voor het eerst in mijn leven klaar. Bijna viel ik flauw, wat voelde dit gaaf! Toen ik bij was gekomen ging ik verder met Marcella vingeren. Mijn middelvinger en wijsvinger helemaal haar poesje inglijden, Marcella gilde bijna van genot. Steeds sneller gingen mijn vingers naar binnen totdat zij ook bijna flauw viel.

We liepen naar haar bed en trokken in de tussentijd al onze kleren uit. We leken echt heel veel op elkaar, onze borsten waren ook even groot en we waren allebei kaal. Ik had nog helemaal niets gedaan met seks ook niet masturberen, Marcella had alleen gemasturbeerd maar dolgraag meer proberen vertelde ze. Ze kwam boven op mij liggen en ik voelde haar tepels in mijn borsten prikken. Langzaam bracht ze haar mond naar mijn tepels en begon ze te likken en eraan te zuigen. Ik voelde mijn tepels stijf worden en werd er geil van.

Al snel gleed ze verder naar beneden en eindigde met haar tong bij mijn poesje. Haar tong raakte mijn clitoris en mijn lichaam reageerde direct, ik begon te kreunen. Steeds sneller gleed haar tong tussen mijn lipjes heen terwijl ik steeds harder begon te kreunen en haar hoofd vast pakte. Ik voelde mijn geil en haar speeksel tussen mijn kontje glijden. Dit beffen voelde nog fijner dan vingeren, iedere lik maakte me harder aan het kreunen. Mijn lichaam begon te trillen en met een laatste kreun perste ik al mijn geil uit mijn kutje.

Opnieuw kwam ze boven op mij liggen en begon me te tongen. Ik proefde duidelijk mijn eigen lichaamssappen die eigenlijk best wel lekker smaakte. Marcella vond het heerlijk , maar vond dat ik niet snel genoeg ging. Haar benen gleden van mij af en ze schoof wat naar boven. Terwijl ze haar borsten in mijn gezicht duwde voelde ik haar natte schaamlippen op mijn buik. Ze gleed verder omhoog en ging richtop mijn mond zitten. Haar geil proefde ik al op mijn lippen, ik liet mijn tong tussen haar schaamlippen glijden en proefde haar heerlijke geil in mijn mond.

Steeds sneller begon Marcella op mijn gezicht te rijden. Mijn tong gleed meerdere keren haar poesje in en er kwam steeds meer geil uit haar vagina. Marcella begon harder te kreunen en opnieuw steeds ongecontroleerder te bewegen. Haar geil spoot over en in mijn mond, ik wist helemaal niet dat meiden konden spuiten. Met een gilletje kwam Marcella klaar en kwam ze naast me liggen, onze handen gleden nog eventjes over elkaars lichaam.

We schrokken ons kapot toen er op de deur werd geklopt en direct daarna met een zwiep de deur openging. ‘Wat zijn jullie aan het doen!?’ riep haar moeder verbaasd, ze deed de deur achter zich dicht en kwam op de bedrand zitten. Ze vroeg of dit onze eerste seks was, of we het wel veilig deden enzo. Heel lief van haar want ze gaf ons zelfs tips wat ook heel erg lekker zou zijn en dat Marcella en ik dit zeker vaker moesten doen. Gelukkig is dat ook gebeurd en hebben we nog steeds wel avontuurtjes samen, we zijn nog altijd beste vriendinnen!

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners