Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

M'n beste vriendin - 3196 keer gelezen
Het is alweer 4 jaar gelden dat ik voor het eerst sex had met mijn nu vast partner, ik weet nog goed hoe het gebeurde...

Ik ben Jeanette, Jean voor vrienden, een 21 jarige brunette van 1m75 en m'n vriendin heet Sanne, ook een brunette maar net ietsje langer met 1m80. De rest laat ik aan jullie fantasien over.

We waren zoals bijna elke zaterdag na het tennissen bij een van beide gaan logeren, in dit geval bij mij thuis. Omdat mijn ouders er niet waren waren we maar in hun twee persoons bed ingetrokken. Na wat tv kijken waren we in slaap gedommeld.
Plots schrok ik wakker omdat ik een hand langs mijn lichaam voelde, ik knipte snel het licht aan en zat hoe San al snurkende mijn borsten aan het verkennen was. Ik gaf haar een dauw en ze was meteen klaasrwakker. "Wat denk je dat je aan het doen ben?" snauwde ik naar haar, ze keek me verdwaast aan "Je zit me hier een beetje te bevoelen, wat is er mis met je?" vervolgde ik. Ze draaide van me weg en begon te snikken. "Wat is er nou weer?" vroeg ik nog steeds geirriteerd. "Ben je de enige die niet ziet wat ik voor je voel? Ik ben al jaren verliefd op je, sorry hoor dat ik me in m'n droom niet onder controle heb" zei ze snikkend tegen me.

Ik had nu wel erg veel medelijde met haar en ging achter haar zitten, ik aaide haar over haar wang en zei dat het wel goed was. Ik merkte dat ik het wel prettig vond om haar zachte huid te aaien, en dat ik toch best opgewonden was van haar ontdekkingsreis van mijn lichaam. Ik ging steeds dichter bij haar zitten tot ik tegen haar rug aan gedrukt zat, ik aaide haar door haar haardos en over haar wangetjes. Langzaam begon ik nu ook af te dalen, naar haar borsten en buik. Ze draaide haar hoofd en keek me recht in mijn ogen aan maar zei niks. Ik kuste haar zachtes op haar schouder, terwijl ik met mijn handen haat borsten aan het masseren was. Ze huiverde. Een van mijn handen zakte af, over haar buik langzaam in haar broekje, ik voelde dat haar slipje nat begon te worden en besloot om mijn handen in haar slipje te brengen, ze begon langzaam be hijgen toen ik een vinger bij haar naar binnen bracht. Ik duwde een tweede vinger naar binnen en zocht haar clitje op. Ik begon deze heerlijk te bewerken en ze ging steeds wilder hijgen en schudden. Ik ging steeds dieper en harden in haar en ze kwam na een tijdje met een luide gil klaar.
We keken elkaar diep in de ogen en ik denk dat ze mijn geilheid kon lezen. ze kuste me op mijn mond en trok me toen plotseling vlak op mijn rug op het bed. Ze schoof mijn nachtpon over mijn schouders en keek naar mijn drijfnatte slipje, die ze met een ruk van mijn lichaam scheurde. Ik voelde een trilling door mijn hele lichaam, ze begon mijn benen te kussen, steeds sneller en hoger tot te bij mijn poesje was aangekomen, wat was dit heerlijk, ze likte langzaam over mijn lipjes terwijl een hand langzaam naar mijn borsten opkroop. Ik had nog nooit zo iets lekkers gevoeld, toen zocht haar tong mijn clitje op, ooooh wat een genot! Om het nog intenser te maken schoof ze een vinger in mijn maagdelijke billetjes. Ik begon ongecontroleerd te schudden en beven. Ik kwam hevig klaar en ze likkte al mijn geil gulzig op. Ze kroop langzaam langs mijn uitgeputte lichaam omhoog en kuste me met een smaak van mijn geil.

De rest van de avond lagen we tegen elkaar tot we eindelijk in slaap vielen, eindelijk zag ik in hoeveel ik van mijn vriendin hied en andersom... We wonen nu al anderhalf jaar samen en de sex is alleen maar beter geworden! Misschien vertel ik dat later...

xxx
JeanetteCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners