Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lyn - 4295 keer gelezen
Ik heb een probleem met mijn borsten, die zijn erg klein. Ik ben al bijna 17 en ik heb nog steeds maar een kleine A. Ik wrijf er vaak overheen, want dat voelt fijn en ik hoop dat ze daarvan ook nog wat groter worden. Ik was ook erg benieuwd hoe grote borsten voelen. Maar er gebeurde vorige week iets waardoor ik nu wel wat meer blij ben met wat ik heb.
Ik had met gym straf gehad omdat ik liep te kletsen met Lyn en we moesten beide aan het einde van de les alle toestellen en zo opruimen, toen we daarmee klaar waren moesten we nog een toespraak van de leraar aanhoren en daarna mochten we pas weg. Toen we in de kleedkamer aankwamen was bijna iedereen al weg, wij trokken onze gymkleding uit en gingen douchen.
Lyn ging in het douchehokje tegenover mij staan en ik keek naar haar borsten toen ze de kraan open draaide. Ze heeft grote borsten, maar ze is ook bijna twee jaar ouder dan ik. Ze is heel brutaal en krijgt vaak straf op school. Ik vond het wel stoer dat ik nu met haar straf had gekregen. Dat zal de rest van de klas ook wel vinden, dacht ik. Toen keek Lyn ineens naar mij, ik schrok en keek vlug naar beneden. ‘He, keek je naar mijn tieten’, zei ze. Ik kreeg een knalrode kop volgens mij en zag toen dat ze lachte. ‘ze waren drie jaar geleden nog net zo groot als de jouwe’, zei ze. Ik vond dat heel aardig, want ik schaamde me eerst dubbel dat ik stond te kijken. Omdat ze me betrapte en omdat ik van die kleintjes heb. Ik had dat niet van haar verwacht en kreeg een warm gevoel in me.
Lyn keek nu lang naar mij, en ik vroeg me af wat ze zag. ‘Je hebt een mooi poesje’, zei ze opeens. Ik vind ook dat ik mooi schaamhaar heb, ik hoef er niets aan te doen en het ziet er altijd kort en verzorgt uit. Ik vond het wel een aparte opmerking en keek naar haar poesje om te vergelijken. Ze had het duidelijk geknipt, maar ik vond haar borsten toch wel interessanter. Lyn had mijn ogen gevolgd en vroeg of ik haar borsten wilde voelen. Nou wilde ik dat wel, maar durfde niet zo goed. Lyn stapte naar mij toe en pakte mijn handen en voordat ik het goed door had, lagen mijn handen op haar borsten. Het was zacht en verend. Gelijk voelde ik haar handen op mijn tietjes en hoe raar dit ook was, haar handen op mijn borstjes gaven me weer dat warme gevoel. Toen stond daar opeens de leraar naast ons, ik schrok me echt kapot en deed snel mijn handen op mijn rug, maar Lyn hield mijn borstjes nog gewoon vast. Ik wist niet waar ik kijken moest, maar Lyn zei gewoon: ‘kun je het zien’? De leraar wist volgens mij nu ook niet meer wat hij moest zeggen en wilde weglopen. Maar Lyn riep nog: ‘of wil je meedoen’? We hoorden de deur dichtslaan, dus dat ging (gelukkig) niet door, maar ik was er niet gerust op dat dit nog goed ging komen. We zouden vast geschorst worden of hij zou het mijn ouders vertellen. Ik werd een beetje bang en keek naar Lyn, ze masseerde nog steeds mijn borstjes en leek zich er niets van aan te trekken. Ik voelde me rot en geil tegelijk, mijn handen gingen weer naar haar borsten en kneedde ze zachtjes. Lyn’s handen gingen nu alle kanten op en ze drukte haar mond op de mijne, gelijk voelde ik haar tong en ik opende meteen mijn mond. Een hand achter mijn hoofd drukte zacht terwijl ik haar andere hand over mijn poesje voelde aaien, ik voelde me al veel minder rot en steeds geiler worden.
We tongden heftig en glijden met onze tepels over elkaar heen, ik kan mijn gedachten er niet goed bijhouden en mijn handen staan dan ook helemaal stil als ik een vinger door mijn spleetje voel glijden. Als vanzelf druk ik me erop en begin heen en weer te bewegen. Het is totaal iets anders dan als ik mezelf vinger, ik kom snel klaar en Lyn stopt gelijk met vingeren en buigt zich voorover en op het moment dat haar tong in mijn spleetje voel doe ik mijn ogen weer open en staat de leraar daar weer, helemaal bloot. Ik kijk met grote ogen naar zijn stijve en zie hem achter Lyn gaan staan en langzaam dichterbij komen. Lyn stopt even met likken als hij haar raakt denk ik, maar verder doet ze niets. Ze pakt zich steviger aan mijn heupen vast als hij erin zit en heen en weer gaat bewegen. Lyn kreunt en de leraar heeft zijn ogen dicht. Ik weet niet wat ik zal doen, Lyn wordt steeds harder geneukt en ik ben bang dat ik daarna aan de beurt ben, dus misschien dat ik nu weg moet gaan. Maar Lyn heeft me stevig vast en ik wil haar ook niet alleen laten. Hij stopt en haalt zijn pik eruit, Lyn komt overeind en kijkt me met een vage blik aan, nu jij zegt ze. Ik voel het bloed uit mijn hoofd wegtrekken als Lyn me weer zoent en ons omdraait. Gelijk is daar zijn pik tussen mijn billen en ik was nog bang door hem ontmaagd te worden als hij steeds harder gaat duwen op mijn kontgaatje. Lyn duwt mijn hoofd naar beneden en dan voel ik dat ik naar het toilet moet. Wat een rot gevoel, ik wil hem eruit drukken maar hij duwt harder. Ineens een felle pijn en ik gil hard, hij duwt gewoon door, ik moet huilen van de pijn. Hij gaat weer in en uit bewegen en Lyn houd me vast, het voelt alsof er met een brandende staaf in mijn kontje geramd wordt. De pijn wordt gelukkig snel minder en dan hoor ik hem harder kreunen en hij gaat sneller bewegen. Hij stopt en schokt wat, na een paar tellen haalt hij zijn pik uit mijn pijnlijke kontje en stapt onder de andere douche. Ik laat me op de tegelvloer zakken, ik zie bloed onder me uit lopen. De leraar staat zich uitgebreid te wassen, alsof er niets gebeurt is.

Lyn komt bij me zitten en slaat een arm om me heen, ik weet niet wat ik moet doen. Ik voel me beroerd van de pijn aan de ene kant en geil van het vrijen met Lyn aan de andere kant. De leraar is klaar met douchen en vraagt of we nu voldoende straf hebben gehad om de volgende keer niet meer zo brutaal te zijn, ik knik zonder hem aan te kijken. Lyn zegt ja, terwijl ze me een zoen op mijn wang geeft. De leraar blijft nog even staan en ik ben bang dat hij nog meer wil, maar hij gaat dan toch weg. Lyn zoent me verder en begint me weer te vingeren, ik voel me weer geiler worden. Langzaam gaat ze met haar mond over mijn lijf naar beneden en ik kan niet wachten tot ze me weer gaat beffen. Plagend likt ze rond mijn kutje, ik beweeg me een beetje richting haar tong, maar ze ontwijkt mijn spleetje elke keer weer. Ik merk dat de pijn wegtrekt en ook overstemt wordt door mijn geilheid. Ik wil haar kutje ook proeven en glij met mijn vingers over haar dijbeen naar haar kutje, Lyn begrijpt volgens mij wel wat ik wil en draait met haar been over me heen, haar lipjes zijn helemaal open en ik til mijn hoofd wat op om er met mijn tong bij te kunnen. Zodra ik haar aanraak voel ik ook haar tong bij mij, ik ril helemaal. Ze zuigt op mijn knopje en likt langs mijn lipjes, ik probeer haar zo goed mogelijk na te doen.
Dan kan ik niet meer, met een gil kom ik voor de tweede keer klaar. Lyn likt nog even door en doe ook mijn best om haar ook nog te laten komen. Mijn duim duw ik naar binnen en tegelijk duw ik met mijn vinger op haar kontgaatje, Lyn stopt nu met likken en kreunt harder. Dus dit vindt ze lekker, denk ik nog. Ik duw mijn vinger verder naar binnen en Lyn begint mee te bewegen, ik krijg een beetje kramp in mijn tong van het likken, maar Lyn gaat steeds wilder bewegen. Hard schokkend tegen mijn mond, komt ze klaar. Mijn kaken doen er nu nog pijn van, maar het was heerlijk en we hebben vandaag weer afgesproken om elkaar te zien. Sinds die pik van die leraar in mijn kont heb ik geen zin in een jongen, ik heb meer dan genoeg aan Lyn.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners