Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lisa s leven - 9207 keer gelezen
Voor het begin lees: verlossend antwoord deel 1 en 2

Terwijl Lisa onder de douche stond zag ze zichzelf in de spiegel van de badkamer. Plotseling werdt ze erg nerveus, hoe zou haar moeder reageren als ze haar vertelde dat ze lesbisch was. Het eten stond klaar bedacht ze zich, ze moest opschieten. Snel kleedde ze zichzelf aan en liep naar beneden. Haar moeder was net aan het afronden en ze ging alvast aan tafel zitten.
‘Mam, ik moet je wat vertellen’ zei Lisa. ‘Ik val op vrouwen!’. Viel Lisa maar meteen met de deur in huis. Ze bleef verwachtingsvol haar moeder aankijken in afwachting op haar antwoord.
‘Das prima liefje’ antwoorde ze heel koeltjes. Lisa was teleurgesteld van deze reactie, maar ook wel weer gelukkig. Ze werd in ieder geval niet boos. Rustig at ze door en vermeed de blik van haar moeder. Na het toetje was het haar moeder die het eerst wat zei.
‘En hoe word ik ooit oma als jij het met meisjes doet’.
Lisa keek haar moeder in haar ogen en wist niet goed wat ze zag, was ze boos of verdrietig. Haar moeder stond op en liep naar boven toe. Lisa ruimde de tafel maar af.
Na een kwartiertje kwam haar moeder weer beneden. Ze ging naar een vriendin, Nel, de moeder van Laura! Ze zou pas laat weer thuis zijn. En weg was ze.
Lisa zat zacht snikkend op de bank. Dit ging dus niet zoals ze had verwacht. Ze begon een beetje te zappen op tv en kwam toevallig... nou ja toevallig, eigenlijk was ze heel bewust naar toe aan het zappen, langs Private Spice. Ze keek naar een hete scene waar een mooie slanke vrouw met lange blonde haren en, jammer genoeg, met veelste grote silliconen tieten op haar rug op een bed lag terwijl ze werd geneukt door een 40-er die waarschijnlijk bewust alleen met zijn lul in beeld mocht. Jammer eigenlijk, dat zon mooie jonge meid, met toch wel een lekker sabbel kutje geneukt werd door zon oude vent in plaats van door haar... ze voelde dat het tussen haar benen warmer werd en begon zachtjes door de stof een haar kutje te masseren. Ze sloot haar ogen en beelde zich in dat zei deze blonde schone neukte met een voorbind dildo. Ze stak haar hand in haar broekje en streelde voorzichtig over haar kale lipjes. Toen ze weer naar het scherm keek zag ze dat het pornosletje inmiddels op haar knieen zat en de lul in haar mond nam... jammer vond Lisa, zo zag je veel minder van haar lekkere lichaam. Hevig schreeuwend kwam de man klaar en dumpte zijn lading in haar gezicht, best wel een geil gezicht zo vond Lisa en na wat geile woordjes was het filmpje afgelopen. Voorzichtig begon Lisa in haar linker tepel te knijpen en werd toen opeens heel erg geil. Daar in het beeld was de aankondiging van het volgende programma. Girl-on-girl-on-girl. 3 prachtige vrouwen die met elkaar speelde en Lisa voelde zich alleen maar heter worden. Na een kwartiertje kijken was ze inmiddels bij haar 2de orgasme aangekomen en hoorde toen opeens de deurbel.... Shit! Hun huis was dan misschien wel goed afgesloten van de weg maar als je voor de deur stond kon je op dit moment recht in haar met 3 vingers gevulde kutje kijken. Gauw sprong ze op en rende naar de keuken. Ze besefte zelf uiteraard ook wel dat ze allang gezien was door wie er ook maar voor de deur stond. Maar ze wilde niet de deur openen, dat zou te beschamend zijn. Plotseling was er achterhaar geklop op het keukenraam. Geschroken keek ze om en hoorde toen ze stem van Laura.
‘jij klein geil sletje, zomaar een beetje vingeren zonder mij.’ Lisa schaamde zich nog steeds een beetje maar vond het eigenlijk wel geil, zich zo te hebben laten zien terwijl haar vriendinnetje meekeek.
Snel opende ze de deur en Laura vloog haar om haar hals en gaf haar een uitgebreide lange tongzoen, terwijl haar vingers afdaalde naar het kutje van Lisa. Plots liet ze los en rende de kamer in. ‘Zo laat ik eerst eens even kijken wat mijn liefje zo geil maakte.... o dat is inderdaad wel lekker’ Zei Laura bij het zien van de 3 vrouwen op het scherm. Ze trok direct haar kleren uit en lag in no-time naakt op de bank voor Lisa met haar benen geschreid in de lucht. ‘Nou, ga jij mij nog lekker likken, of moet ik het werk alleen doen?’ vroeg Laura haar. Lisa bedacht zich eerst dat ze gauw de gordijnen dicht moest doen en storte zich toen meteen op het hete, natte, smachtende doosje van haar vriendin. Zachtjes likte ze de uitstekende roze lipjes van Laura en kietelde met haar nagel Laura’s openingetje. ‘oh lik me clitje nou, toe neem hem tussen je lipjes’. Smeekte Laura. ‘ja dat zou je wel willen he, dat ik je geile clit lik’, antwoorde lisa waarna ze zachtjes over haar clitje begon te blazen. Laura dacht dat ze gek werd. Verdomme wat was dit lekker, en ze was al zo geil. Plots nam Lisa het geile genotsknopje tussen haar lippen en zoog er hard op terwijl ze een vinger bij Laura naar binnen bracht. Het was alsof er bij Laura een bom afging. Wat een ongelovelijk orgasme denderde er nu door haar lichaam. Na 5 minuutjes was ze een beetje bijgekomen en merkte ze dan Lisa lang haar op was gaan liggen. Het meisje reed met haar natte kutje tegen haar bovenbeen op.
‘sorry, Laura,maar jij was even van de wereld en ik ben zo geil...’ Verontschuldigde Lisa zich. Laura draaide haar op haar rug en begon haar lang, intens en geil te tongzoenen terwijl haar vinger overuren draaide in het natte kutje van Lisa, die steeds meer en heviger begon te schokken. Toen Laura Lisa’s tong in haar mond nam en daar zachtjes op zoog werd het voor Lisa teveel. En liet ze haar sappen over de hand van Laura lopen.
‘je hebt alles natgemaakt jij’, zei Laura, en liep naar de keuken om een handdoek te pakken. Lisa keek naar haar moeders bank en bedacht zich dat het maar goed was dat ze een leren bank hadden. Anders was dit een hele grote vlek geworden.
Ze lopen samen naar boven en ploffen neer op Lisa haar bed. Opeens begint Lisa te huilen en verteld over haar moeder en hoe ze reageerde op haar lesbisch zijn. Laura opende haar armen en Lisa kroop tegen haar aan. Heerlijk vond ze dit eigenlijk. Naakt tegen het naakte lijf van Laura opliggen. Terwijl ze zachtjes zuigt en likt aan 1 van Laura tepeltjes verteld Laura haar dat ze Lisa’s moeder was tegengekomen bij haar thuis. Daarom was ze nu hier, voor Lisa.
‘Ze heeft het verteld tegen mijn moeder, dat jij lesbisch was en dat ze helemaal niet weet wat ze daarmee aanmoed. En toen vertelde mijn moeder het van mij. Apart hoor, ik wist helemaal niet dat ze het van mij wist.’Zei Laura.
‘Sirieus, heb jij het je moeder nooit verteld?’ Vroeg Lisa.
‘Nee, waarom, ik was totdat ik jou tegenkwam, nog nooit verliefd geweest op een meisje, dus waarom zou ik dat soort dingen gaan vertellen’. Zei Laura. ‘Jij moeder werd eerst bijna kwaad op die van mij, dat het mijn schuld zou zijn geweest dat jij nu lesbisch was, maar toen zij mijn moeder opeens iets, wat jou nog wel eens zou kunnen verwonderen. En stop alsjeblieft met zuigen aan mijn tepel ik word bloedgeil van je’.
Lisa lachte een beetje en zei: ‘maar ze zijn ook zo lekker. Maar wat hoorde je dan’
‘Dat jou moeder en mijn moeder vroeger ook meer deelde dan alleen goede vriendschap..... Dus ik denk dat ze wel zal bijtrekken, al geloven ze allebei dat het gewoon geiligheid is van ons beide en het wel weer overgaat’. Zei Laura.
‘Ik hoor het wel als ze er is, en als ze boos blijft dan praat ik er gewoon niet meer over, maar ik val op vrouwen en dat zal ik ook blijven doen.’ Zei Lisa. ‘en nu moet jij iets voor mij doen, want ik wil na die film van voordat jij er was, ook ongelovelijk graag een lekker wijf neuken, dus, liggen, benen wijdt en kut gespreid’ Zei Lisa op een zogenaam hele stoere manier en beide begonnen ze te lachen. Lisa liep naar haar kledingkast en pakte van achteruit de voorbind dildo en bond hem gauw om. Ze liep naar Laura toe en pakte haar bij haar dijen, en alsof ze het al jaren deed spiesde ze Laura in 1 keer op haar kunstlul. Stevig begon ze laura te neuken terwijl die geil op haar lip beet en hevig begon te kreunen. Lisa pakte haar bij haar borsten en kneede deze flink. Laura kroop na een minuut of 5 onder haar vandaan en ging op haar knieen zitten terwijl ze haar kontje aan Lisa aanbood.
‘Zo, geil slettebakje, wil jij hem in je kutje of in je kontje’. Vroeg Lisa geil.
Laura keek verwilder achterom terwijl ze zelf 2 vingers in haar kut stopte en zei: ‘ontmaagd mijn kontje maar, neuk me helemaal plat’. Voorzichtig zette Lisa de kunstpik tegen haar maagdelijke sterretje en begon zachtje door te drukken. De tranen sprongen in Laura’s ogen maar ze beveelde Lisa om door te gaan. Na een paar keer stoten van de pijn weg en voelde het goddelijk haar. Ze kwam voorzichtig overeind en drukte haar rug tegen de stijve tepeltjes van Lisa aan die direct haar tieten beetpakte en bleef doorstoten in het kontgaatje van Laura. Haar andere hand zachte af en liet haar vingers verstrengelen met die van Laura en samen vingerde ze Laura naar een nieuw hoogtepunt. Vermoeid ploft ze neer op bed en Lisa gaat naar haar liggen. ‘Nou niet weer meteen in coma vallen want ik ben geil en wil dat jij mij klaarmaakt’. Zei Lisa.
‘Oh dat is prima hoor’. Antwoorde Laura. En met moeite kwam ze overeind en liep naar beneden. Even later kwam ze terug en riep dat Lisa op haar rug moest gaan liggen en de voorbinder af moest doen. Laura kwam op bed gekropen en spreidde de benen van Lisa, met volle natte lippen nam ze het kutje van Lisa onder handen en zoog op haar klitje, op dat moment bracht ze de dildo tussen de lipjes van Lisa. Ze bewoog en omhoog en omlaag door de lipjes heen en zette hem toen AAN. Lisa begon te kirren van plezier en schreeuwde vol blijdschap ‘VIBRATOR’ uit. Laura stak hem diep in het kutje van Lisa en begon haar clitje te likken. Vlak voordat Lisa haar orgasme had stopte ze, tot onvrede van Lisa uiteraard. En begon toen met het trillende staafje over Lisa’s kontje te wrijven.
‘nee nee nee nee, Laura niet doen’. Smeekte Lisa.
‘Wat denk je nou zelf liefje, jij wel mijn kontje met die dikke neplul maar ik niet met die kleine trillende staafje’. Antwoorde Laura terwijl ze hem Lisa’s kont in drukte en direct aanviel op haar kleine geile clitje. Binnen 3 seconden beleefde Lisa een spetterend orgasme en bedankte Laura hier vele malen voor. Terwijl ze haar eigen kutsappen van haar vriendins gezicht likte. Ze gingen dicht tegenelkaar aan liggen en vielen al zoenend in slaap.

De volgende morgen werd Lisa zeer gelukkig wakker. Ze voelde de armen van Laura om haar lichaam, haar vingers met haar kutje spelend en haar tepeltjes in haar rug. Ze spreidde lichtjes haar benen en liet Laura verder toe tot haar liefdesgrotje.
‘goedemorgen liefje’ zei Laura,
‘goedemorgen schoonheid’. Antwoorde Lisa terug.’super dat je de deur hebt dicht gedaan en die deken over ons heen hebt geslagen, anders hadden we het nu verrekte koud gehad.’
Laura’s vingers stopte opeens met spelen en ze zei: ‘Maar lies, ik heb dat niet gedaan........’

Lisa sprong op uit bed en liep naar de deur want er hing een briefje aan:

Goedemorgen meisjes
Beneden staan verse broodjes voor jullie klaar,
En er ligt een cadeautjes, misschien leuk voor jullie om te gaan doen vandaag,
ik ga er toch niet naar zo’n pretpark toe.
Groetjes, mama

Laura kwam achter Lisa staan en pakte haar beet.
’Gefeliciteerd, ze is in ieder geval niet boos’
‘Nee, volgens mij niet’. Zei Lisa gelukkig terwijl ze zich omdraaide en Laura een zoen gaf.
‘We gaan er gewoon een leuke dag van maken, en dat trillende staafje gaat mee....’. Zei Lisa met een ondeugende blik in haar ogen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners