Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lingerie kopen - deel 1 - 9777 keer gelezen
Hoi hoi ik ben Andrea. Ik ben 26 jaar uit en heb een slak postuur, ik heb grote D borsten
Dit verhaal speelt 5 jaar terug.

Het was een warme dag in juni. Zoals gewoonlijk was ik weer is boter geil en zocht naar een goed plekje om mij een lekker zelf te bevredigen. Toen ik me aan het uikleden was vond ik dat mijn ondergoed wel aan vervanging toe was. Dus besloot ik naar de winkel te gaan maar om dat ik zo geel was liet ik mijn stringetje en bhtje uit en deed een kort rokje aan en een bloesje. Toen ik een rustige lingerie winkel vondt besloot ik een paar leuke uitdagende setjes te proberen. Ik liep naar de ruime kleedhokjes ik deed mijn bloesje ui en rokje omhoog toen ik een rood zetje aan had zag ik hoe geil hij er uitzag ik besloot deze nemen en deed hem uit. Toen ik hem uit had en helemaal naakt stond kwam een caissičre kijken hoe het ging. In het begin schrok ik even omdat er iemand binnen kwam maar toen ik zag dat het de knappe, volborstige en slanke caissičre was ontspande ik me.
Ik trok haar naar binnen en deed het gordijn dicht en begon haar te zoenen. Eerst stribbelde ze tegen maar op een gegeven moment werd ze toch wild en greep zo naar mijn ondertussen natte muts. Ik trok haar shirt & bh uit deed haar broek los. Ik pakte haar string en trok hem naar boven een zachte genots kreun kwam uit haar mond toen scheurde ik haar string kapot en begon in haar heerlijke strakke kont te knijpen. Ze ging op het krukje zitten en begon mij te beffen. Het duurde niet lang voor ik klaar kwam en al mijn geil in haar mondje liet lopen. We draaiden om en ik ging haar beffen. We besloten om na sluitingstijd bij elkaar te eten(smoesje om te neuken) ik ging om half 7 naar haar huis en belde aan. Er werd opengedaan en daar stond ze in de lingerie die ik was vergete. Ik merkte dat ze was gaan plassen en er wel door heen want hij glinsterde helemaal.
Ze trok mij naar binnen. We liepen naar boven zij liep voor mij zodat ik een prachtig uitzicht had op haar mooie kont. Ze deed een deur open en daar stond een bed met een grote spiegel er boven.

Ze klede mij al zoenend uit en we gingen op bed liggen. Ze ging op mijn gezicht zitten en ging mij beffen zo lagen we 10 minuten in standje 69. Ineens kwam er een meisje door de deur lopen. Ze was heel mooi ik denk dat ze een jaar of 18 was, ze had cup c ongeveer een strak buikje en kontje. Toen ze zei ’’mama wat doet u’’
Begreep ik dat het de dochter was. Ze kwam naar ons toe lopen en gaf haar moeder een tong zoen. Ze kleede zich uit en begon me te likken. Door haar spitse tong kwam ik in extase en voor ik het wist liep almijn geil uit mijn kutje. De vrouw liep naar het kastje en pakte een voorbind dildo en deed hem om ze liet haar dochter op handen en knieën staan en begon haar in haar mooie kontje te neuken. Ik moest met een andere voorbind dildo de dochter in haar kutje neuken. Het duurde niet lang voor ze tot het hoogte punt kwam. Nu alleen ik nog zei de vrouw en ik moest haar in haar kutje neuken en haar dochter in haar kontje. Na 10 minuten kwam ze heerlijk klaar. Ik moet plassen riep susie(de dochter) kommaar zei de vrouw en liet susie boven mijn montje hangen en zei dat ze kon plassen. Dat ga ik toch niet in haar gezicht doen. Jij doet wat ik zeg. Oke moeder. De vrouw ing mijn kontje likken. En toen de eerste straal uit haar kutje kwam moest ik ook plassen toen ik dat zei riep de vrouw ga je gang maar en zette haar mondje op mijn natte doos. Ze dronk alles op en de dochter likte mijn borsten en buik helemaal schoon.
Mijn kutje weer afgedaan met die rode string en ik kreeg hem aan. In de bh zaten 2 gaten ter hoogte van mijn tepels die er ook doorheen kwamen. Ik mocht mijn kleren meer aandoen kreeg een lekkere tongzoen van susie en van de vrouw en ging naar huis

Wordt vervolgdCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners