Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lieve Wendy - 7550 keer gelezen
Op het strand lag ik helemaal naakt op het witte zand, hoe ik hier was gekomen weet ik niet meer. Mijn slanke lichaam met stevige borsten en slanke benen werd door de zon egaal gebruind. Mijn ronde stevige kont werd door elke beweging die ik maakte gestreeld door het warme zand en mijn lange donkere haren lagen langs mijn gezicht gespreid. In de de wijde omtrek was niemand te bekennen alleen in de verte kon je een zeilboot zien aan de horizon. Er stond bijna geen wind en achter mij stonden palmbomen en bloemen met de mooiste kleuren. Het hele tafereel maakte iets in mij los en zachtjes begon ik mijn lichaam te strelen. Eerst liet ik mijn handen over mijn strakke buik glijden en het duurde niet lang of mijn vingers gleden langs mijn borsten. Het was een heerlijk gevoel die in mij los kwam en mijn hele lichaam schreeuwde om gestreeld te worden.

Algauw gleed mijn hand tussen mijn benen en mijn andere hand ging richting mijn mond om vervolgens twee vingers tussen mijn volle lippen te laten glijden. De hand tussen mijn benen gleed over mijn intieme plekje en een vinger gleed af en toe tussen de gezwollen lipjes. Mijn klitje reageerde gelijk en ook begon het vochtig te worden waardoor mijn vinger glinsterde door het zonlicht. Ik haalde de vingers uit mijn mond en doordat deze lekker nat waren was het een prettig gevoel toen ik ze in mijn natte kutje liet glijden. Langzaam begon ik mezelf te vingeren en steeds dieper gingen de vingers in mij, een derde vinger gleed na een tijdje ook makkelijk naar binnen en ik probeerde ook nog een vierde erbij te steken.
Het ging even moeilijk maar omdat ik steeds natter begon te worden gleden de vier vingers makkelijk in en uit. Mijn vrije hand liet ik stevig over mijn gezwollen klit glijden en het hoogtepunt naderde. Ik wilde meer en probeerde mijn duim ook nog in mijn klets natte kutje te steken, ik wilde mijn hele hand in me voelen en rekte mijn kut steeds meer op.

Plots hoorde ik een geluid die mij vaag bekend was, ik kon het geluid niet direkt thuis brengen en ik begon me er ook enorm aan te storen. Plots schoot ik wakker en alles bleek een droom te zijn geweest, het geluid bleek mijn irritante wekker te zijn en ik gaf er een harde klap op om deze uit te zetten. Terug denkende aan de droom werd ik opgewonden en al snel was ik mezelf aan het bevredigen zoals in mijn droom. Alleen de plaats waar het zich afspeelde was anders, i.p.v. van het mooie witte strand lag ik nu in mijn bedje onder de witte lakens. Vier vingers in mij maakte me klaar, het enige wat niet lukte was de duim die ik in mijn droom wel had gebruikt. Na een heerlijk orgasme besloot ik om te gaan douchen want met een uur moest ik weer op mijn werk zijn.

Na het douchen en het ontbijt stapte ik in mijn auto en reed ik naar mijn werk, weer een hele dag achter de kassa dacht ik nog. De werkdag duurde erg lang en tegen het eind van de dag zag ik een bekend gezicht aan mijn kassa verschijnen. Het was een jonge vrouw van rond de 25 die elke dag rond de zelfde tijd bij mij aan de kassa kwam, ook weer vandaag was ze heel erg vriendelijk tegen mij. Omdat het niet druk was begon ze het gesprek met me aan over het weer, het was die dag erg warm buiten, en al snel zaten we in een gesprek over van alles en nog wat tot ik werd gebeld door de hoofd cassiťre dat ik gewoon mijn werk moest doen en niet zoveel mocht kletsen. Ik verontschuldigde me bij de jonge vrouw en ze glimlachte naar me.
Elke dag weer kwam ze bij mij aan de kassa en na en tijdje merkte ik aan mezelf dat ik uit keek naar het moment dat ze aan mijn kassa verscheen. Elke dag was ze leuk gekleed en ik begon hier dus ook op te letten en het leek wel of ze zich steeds uitdagender begon te kleden. Zo ging het nu al een paar weken en toen ze weer aan mijn kassa stond met een wit blousje, kort rokje met daaronder strakke zwarte laarzen zei ze dat we ons nog nooit aan elkaar hadden voorgesteld. Ze vertelde me dat ze Wendy heette en ik vertelde haar dat ik Anouk heet. Na de boodschappen afgerekend te hebben zei ze "Nou Anouk tot morgen dan maar weer" en ze liep langzaam langs de kassa en liet haar vingers langs mijn hand glijden.
Vergiste ik me nou of was ze echt bezig om mij te verleiden? en plots hoorde ik mezelf zeggen "zullen we een keer wat gaan drinken" Wendy keek om en zei dat ze er over na zal denken.
Die avond gingen steeds dezelfde vragen door mijn hoofd, waarom had ik haar gevraagd om wat te gaan drinken en begon ik me soms aan getrokken tot haar te voelen. Ook de nacht duurde lang, ik kon niet slapen en moest steeds aan die middag denken.

Eindelijk was het vrijdag en ook die middag kwam Wendy aan mijn kassa, uiteraard weer opwindend gekleed. Omdat het vandaag erg druk was konden we geen praatje maken en na het afrekenen van de boodschappen stopte ze een briefje in mijn hand. Na werktijd besloot ik om het briefje te lezen en na het openen zag ik een adres staan met een tijd erop. Thuis gekomen at ik snel wat en sprong ik onder de douche. Ik keek naar de haartjes op mijn heuveltje en besloot deze te verwijderen, ook mijn benen kregen de nodige scheerbeurt en als laatste nog even de stoppeltjes onder mijn oksels. Toen ik klaar was in de douche smeerde ik mijn hele lichaam in met een lotion en liep ik naar de grote kleding kast om te kijken wat ik aan zal doen. Mijn keuze viel op een mooie zwarte string met een bijpassende BH met hierop boven een zijde blouse. Weer dook ik de kast in en haalde er een kort zwart rokje tot net boven mijn knieŽn uit en trok deze aan. Om het geheel compleet te maken trok ik een zwart colbertje aan en paar zwarte knie laarzen als finishing touch. Een panty hoefde niet omdat mijn benen mooi genoeg waren en de lotion de huid er mooi uit liet zien. Nog even mijn haren doen en een lekker luchtje op en ik was klaar om naar Wendy te gaan.

Na even gezocht te hebben belande ik bij haar huis en belde aan, de deur ging open en tot mijn verbazing had Wendy gewoon een jogging broek en een lang T-shirt aan. Ze liet me binnen en ik voelde me een beetje ongemakkelijk door mijn kleding keuze. Wendy merkte dit en vertelde me dat ze eigenlijk nog maar net klaar was met het huis schoonmaken en dit nooit deed met haar mooie kleren aan. "Logisch natuurlijk" dacht ik nog en ik hoorde Wendy zeggen dat ik plaats mocht nemen op de bank in de woonkamer zodat ze zich even snel kon omkleden. Ik liep de woonkamer in en zag dat ze het heel vrouwelijk had ingericht, aan de wand hingen lijsten met kunst waar je , als je goed keek, vrouwelijke vormen uit kon halen. Ik nam plaats op een leer bankstel en zag op de tafel vrouwenbladen liggen. Ik was nieuwsgierig wat Wendy zoal las maar durfde niet te kijken en met mijn handen tussen mijn knieŽn staarde ik voor me uit. Een opgewonden stem klonk achter me en vroeg me of ik even kon helpen met een rits. Ik draaide me om en zag weer een totaal andere vrouw dan de vrouw die de deur had open gedaan. Wendy had haarzelf weer overtroffen door haar kleding keuze, ze droeg net als ik een wit blousje, rokje tot net boven haar knieŽn. Het enige verschil was dat zij wel een paar mooie kousen aan had gedaan en ook een paar zwarte pumps. Wendy keek me vragend aan en wachte op mijn antwoord. Ik stotterde toen ik vroeg wat er was en kreeg als antwoord "de rits" en zag hoe Wendy zich omdraaide. Het bleek de rits van haar rokje te zijn die zich aan de achterkant van haar rokje bevond "ow ja" antwoorde ik en liep op Wendy af. Ik rook de parfum weer die ik elke dag aan mijn kassa rook en snoof de lucht in me op.
Ik liet mijn trillende vingers over tussen haar rokje glijden om de rits dicht te kunnen doen, bij het aanraken van haar lichaam stond ik te trillen op mijn benen. Ik nam er de tijd voor om de rits omhoog te trekken om zodoende zo lang mogelijk haar stukje blote huid te kunnen voelen. Wendy merkte dit en keek over haar schouder naar mij, met uitdagende ogen keek ze me aan en dat was dan ook het moment dat ik het niet meer uit kon houden.

Ik bracht mijn gezicht naar de hare toe en kuste haar zacht op haar mond, haar lippen opende zich en onze tongen raakte elkaar aan. Ik drukt mijn borsten tegen haar rug en liet mijn handen over haar strakke buik glijden en omarmde haar. We waren in een lange tongkus beland en na een minuutje draaide Wendy zich om en omarmde mij en drukte haar lichaam tegen de mijne. Ik liet mijn handen nu over haar rug glijden en zakte iets af naar strakke kont. De rits die ik eerst dicht had gedaan, deed ik nu weer open en het rokje gleed langs haar kousen op de grond. Ik kon zien dat Wendy een mooi setje aanhad, een rood jarretel gordeltje met hieronder een rood doorzichtig stringetje. Ik begon al nat te worden en weer waren we in een lange kus beland. Ondertussen begon ik haar blouse los te knopen en algauw kwam er ook een rode BH in zicht met hierin een paar mooie stevige borsten met een volle cup B. Wendy liet me los en stapte achteruit zodat ik haar goed kon bekijken en wat ik zag was zo mooi dat ik een traantje langs mijn wang voelde glijden. Ze zag dit en lachte lief naar me en liet haar handen achter haar rug glijden om zo haar BH los te kunnen maken. Langzaam trok ze het stukje stof van haar borsten af glijden en een paar harde tepels stonden fier vooruit. Haar rode string deed ze ook uit en omdat ze deze over de jarretel bandjes had aangetrokken gleed ook deze langs de kousen op de grond naast het zwarte rokje.

Wendy stond nu voor me met alleen haar jarretel, kousen en pumps aan. Ik bekeek haar hele lichaam en zag dat ze op haar heuveltje een dun lijntje had staan die netjes ze netjes kort geknipt had. Wendy stapte weer naar op me af, omhelsde me weer en kuste me nu in mijn nek. Inmiddels begon ze mij ook van mijn kleren te ontdoen, en al snel lag elk kleding stuk van mij op de grond. Met alleen nog mijn laarzen aan stond ik voor me en Wendy stapte weer achteruit om nu mij te kunnen bekijken. Met goedkeurende blikken bekeek ze me en vertelde mij dat ik een mooie vrouw ben.
Samen lieten we ons op het leren bankstel vallen en al snel streelde we elkaars lichaam, ook begonnen we elkaars lichaam te kussen en al snel had ik een tepel van Wendy in mijn mond. Wendy ging liggen en kreunde zachtjes toen ik zachtjes op haar harde tepels beet. Nadat ik beide borsten de zelfde behandeling had gegeven zakte ik met mijn af naar haar buik. Ik likte haar navel en kuste haar op haar heuveltje. Met haar armen boven haar hoofd lag Wendy te genieten van mijn tong en lippen die over haar lichaam gleden. Steeds verder zakte ik naar beneden met mijn hoofd en expres sloeg ik het intieme plekje van haar over. Mijn lippen gleden over haar benen naar beneden en ik nam een stiletto hak van haar pump in mijn mond en zoog erop. Ik trok haar pump uit en likte haar tenen waardoor de kousen werden, de andere voet kreeg dezelfde behandeling.
Langzaam liet ik mijn hoofd weer naar boven glijden terwijl ik gelijk met mijn borsten over de kousen heen gleed. Dit gaf een heerlijk gevoel bij mij en wond me steeds meer op.
Al die tijd hadden we nog niks tegen elkaar gezegd en genoten we alleen maar van elkaar.
Toen mijn mond vlakbij het haar intieme plekje naderde opende Wendy haar benen en kon ik haar natte kutje zien. De lipjes stonden al iets open en nodigde mijn tong uit om deze te likken. De aanblik hiervan kon ik niet weerstaan en ik liet mijn tong over haar gevoelige klitje glijden, steeds harder en steeds sneller. Wendy begon zwaar te hijgen en toen ik een vinger in haar natte kutje stak kwam ze gillend klaar. Ik besloot om door te gaan en stopte er nog twee vingers bij, dit ging heel makkelijk omdat ze kletsnat was. Door de vingers snel in en uit te laten glijden kwam Wendy snel voor een tweede keer klaar en kort daarop zelfs voor een vierde keer.

Wendy trok me omhoog en begon me te kussen en mijn lippen en kin te likken, ze proefde haar eigen kut sappen en ik stak mijn drie vingers in mijn mond om haar weer te kunnen proeven. Wendy trok mijn vingers uit mijn mond en likte deze af, terwijl ze dit deed keek ze me met een geile blik diep in mijn ogen aan. Ze kroop onder me vandaan en ging op haar knieŽn op de grond tussen mijn benen zitten. Ze kon op deze manier recht tegen mijn kale kut aan kijken en gaf er een kusje op. Mijn klitje reageerde direct en voelde gevoelig aan. Wendy liet haar tong erover heen glijden en een trilling ging door mijn hele lichaam. Haar tong gleed naar binnen en maakte stotende bewegingen alsof ze me lag te neuken met haar tong. Ik kreunde zachtjes en voelde hoe ze een vinger bij me naar binnen liet glijden en deze zachtjes in en uit stootte. Ik voelde kletsnat aan tussen mijn benen en een tweede vinger gleed naar binnen, met twee vingers werd ik nu bevredigt. Haar tong liet ze steeds weer over mijn gevoelige klitje heen glijden en het duurde dan ook niet lang dat ik geweldig klaar kwam.

Ik smeekte Wendy om door te gaan en vroeg of ze er een derde vinger bij wilde stoppen en iets later vroeg ik om een vierde vinger. Wendy liet de vier vingers steeds snel in en uit glijden en algauw bleek dat er ruimte was voor de duim net als in mijn droom. Wendy vroeg me of ik deze ook in me wilde voelen en ik keek haar geil aan en smeekte haar om deze er ook bij te stoppen. "Je wil gewoon mijn hele hand in je" vroeg ze me terwijl ze met grote ogen aankeek. "ja" antwoordde ik "steek je hele geile hand in me" en na enig druk gleed de hele hand bij me binnen. Het gevoel dat hierdoor ontstond was geweldig en een heerlijk orgasme volgde. Wendy begon nu haar hand zachtjes heen en weer te bewegen en gaf me te kennen dat ze deze situatie enorm geil vond. Steeds sneller gingen haar vuist in mijn kutje op en neer en door haar pols steeds te draaien neukte ze me heerlijk. Ik kneep in mijn tepels en likte mijn vingers, stak deze weer bij Wendy in haar mond en likte ze dan zelf weer. Zo geil als ik nu was, was ik in mijn hele leven nog nooit geweest en ik gilde van genot. Wendy bleef me lekker met haar vuist neuken en op het moment dat ik met mijn kont omhoog kwam stak ze er vinger een vinger in.

Doordat de kutsappen ,die inmiddels rijkelijk vloeide, tussen mijn kont op de bank dropen gleed de vinger vrij gemakkelijk naar binnen. Daar lag ik dan met een vuist in mijn kletsnatte kut en inmiddels twee vingers in mijn sterretje. Het ultieme hoogte punt naderde en het begon zwart te zien voor mijn ogen. Toen gebeurde er iets wat het geheel compleet maakte, ik begon spuitend klaar te komen en Wendy trok haar hand voorzichtig uit mijn zeiknatte kut om zo de sappen op te kunnen vangen met haar mond. Het orgasme leek uren te duren en na een tijdje liet ik me van de bank op de grond glijden en was ik helemaal op. Wendy kwam naast me liggen, kuste me lief en vertelde me dat ze dit een geweldige ervaring had gevonden. Zo bleven we op de grond liggen en niet veel later vielen we in slaap.

De volgende morgen werd ik wakker gemaakt en kreeg ik een heerlijk ontbijt van Wendy met een vaasje met een mooie rode roos.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners