Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lia der 40ste verjaardag deel2 - 4246 keer gelezen
"Kom je er even bij liggen?"
Lia keek in het lachende gelaat van Alice terwijl ze zich over de rand van het zwembad hees en uit het water kroop. Een eindje verderop lag Alice op een grote badhanddoek te genieten van de zon die op haar bruingebrande lichaam scheen. Lia stapte op haar zwartharige vriendin af, knielde bij haar neer en gaf haar snel een zoen en ging toen naast haar liggen, haar armen onder haar hoofd. Op de transistorradio klonk zacht een zonnig reggaedeuntje en Lia sloot haar ogen om even te genieten.
PLOP, klonk het opeens en Lia werd ruw uit haar gedoezel gehaald. Ze hoorde een kurk tegen het plafond knallen en daarna het geklater van champagne dat in glazen werden gegoten en besefte toen dat ze niet aan het zwembad lag met Alice maar gewoon thuis in haar bed. Alleen het reggaemuziekje was realiteit en terwijl ze rechtop kwam zitten, zag ze hoe Wendy en Suzan naast het bed stonden, Wendy gekleed in haar lichtroze neglige terwijl Suzan gekleed ging in een rood jurkje met een redelijk diepe decollete waardoor Lia een mooie blik gegund werd op de mooie jonge borsten en daar het jurkje tot halverwege haar bovenbenen reikte, kon ze ook de lange benen van Suzan bewonderen.
Wendy kroop als eerste op het bed en zei:
"Lieve Lia, van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag", waarna ze haar feliciteerde met 3 zoenen.
Daarna was het de beurt aan Suzan om haar te feliciteren.
Lia glimlachte vergenoegd terwijl ze door Wendy een glaasje champagne kreeg aangereikt om haar verjaardag feestelijk in te zetten.
"Wat ontzettend lief en attent van jullie!", sprak ze opgetogen en hief haar glas en toostte met de 2 andere vrouwen.
"Op je gezondheid", zei Wendy
"En op de volgende 40 jaar", vervolgde Suzan, "En dat we je nog lang mogen kennen"
"En beminnen", voegde Wendy er schalks aan toe en drukte een kusje op Lia's lippen die ze hongerig opende, verlangend naar haar eerste tongzoen als veertigjarige maar Wendy trok zich snel terug .
"Vandaag sta jij in het middellpunt van de belangstelling lieverd en we zullen jou eens fijn verwennen vandaag. Mijn cadeautje komt zo maar we hebben al wel iets anders dat uitgepakt mag worden"
"Oh ja?", vroeg Lia en het duurde even voordat ze besefte dat het levende materie was die uitgepakt ging worden.
Suzan ging namelijk recht voor het bed staan en begon heen en weer te draaien met haar heupen op de lome beat en gooide haar haar wat heen en weer. Ze vervolgde de act door eerst haar rechterbandje van haar jurkje af te duwen, en daarna het linkerbandje, zodat het jurkje in 1 keer naar beneden schoot, en nu om haar voeten op de grond lag, terwijl zij enkel nog gekleed was in een beha en string. Lia keek aandachtig naar de doorschijnende beha. Langzaam bewoog Suzan als een echte professionele stripper, met haar rechterhand langs haar lip, en likte haar vingers, en bewoog die hand naar beneden precies tussen haar borsten in, en gleed zelfs door naar haar slipje. Suzan gleed de string iets naar beneden, en op dat moment wou Lia haar aanraken, waarop Wendy resoluut haar handen wegduwde en vertelde dat deze show een kijkshow is, en dat er niet aangeraakt mocht worden. Daarop draaide Suzan zich om en stak haar billen uitdagend richting Lia, en pakte nu met haar hand van onder haar poesje eens flink vast. Suzan keek naar Lia en zag haar ogen glunderen van geilheid, en was erg benieuwd hoe haar kutje en tepels nu waren. Met haar rug nog steeds naar Lia toe ontdeed Suzan de sluiting van haar beha, maar hield deze vast, en nam haar borsten met de beha er nog omheen aan de voorkant stevig vast, en draaide zich langzaam om, terwijl ze nog aan het schudden was met haar heupen, ondanks dat het nummer allang was afgelopen.Ze liet heel langzaam haar handen, met daarin dus de beha, naar beneden glijden, en gooide uiteindelijk de beha de slaapkamer door en stond nu topless tegenover Lia met twee tepels die flink gegroeid waren. Suzan stapte nu op de jarige af en die stopte meteen de rechter tepel in haar mond, die ze tussen haar tanden nam, en snel ook de linker tepel, en ging vervolgens verder. Suzan was van plan Lia ongelofelijk geil te maken en stopte haar rechterhand in haar slipje en streek daar een beetje door het vocht, terwijl haar linkerhand langs haar borsten gleden, en haar tepels masseerden. Suzan kon de geilheid in Lia's ogen zien, en toen Lia Suzan dicht tegen zich wilde aantrekken, nam Wendy haar armen en trok ze terug terwijl ze in haar oor fluisterde dat ze haar nog niet mocht aanraken. Suzans linkerhand gleed nu ook haar slipje in, en ze liet haar duimen over het randje van de string komen, terwijl de rest van de vingers haar vocht voelde. Ze trok nu snel de string naar beneden en ging naast Lia op bed zitten die haar beloonde met een lekkere tongzoen. Wendy ontfermde zich ondertussen over Lia's heerlijke geile tieten met die hele harde tepels.
Lia beeindigde de zoen met Suzan en wisselde af met Wendy en gleed met haar hand weg over haar bovenbenen. Even later zei Wendy dat ze ook een cadeautje had gekocht, stapte van bed en nam uit haar tas een pakje en gaf het aan Lia. Die kon niet wachten en trok het open keek met glunderende ogen naar een paarse dildo.
"Zullen we hem meteen even uitproberen?", vroeg Wendy.
Lia glimlachte als bevestiging en kreeg een flinke tongzoen van Wendy en nam Lia's rechterhand waarin ze de dildo hield, en zette de knop aan, en begeleidde het ding naar Lia's kutje. Langzaam duwde ze hem erin. Hij gleed er erg soepel in want haar spleetje was door het kijken naar Suzans striptease-act al flink vochtig geworden. Suzan gleed dicht tegen Lia aan en begon met haar tieten te spelen en haar hoofd te strelen en af en toe gaf ze Lia weer een lekkere natte zoen. Wendy duwde de dildo zachtjes in en uit Lia's hunkerende kutje en speelde met haar andere hand met Suzans poesje. De drie vrouwen werden al snel flink geil. en door het spel dat Suzan met Lia's borsten uithaalde groeiden de tepels terwijl ze zelf door het gevinger van Wendy haar kutje weer wat voelde soppen. Wendy had haar rechter wijs-en middelvinger in Suzans kutje en vingerde haar langzaam maar gestaag terwijl ze ondertussen de vibrator tussen Lia's lipjes had liggen. Lia voelde sterk de tintelingen bij haar poesje terwijl Suzan met haar rechterhand de stijve tepels aan het masseren was. Lia genoot van de sensatie die de draaiende dildo bij haar lusthof teweegbracht en bewoog met haar bekken en voor Wendy was dat het signaal om de vibrator er dieper in te stoppen en even later kwam ze naar adem happend gillend klaar.
"Zo, hoe vond je ons cadeautje?", vroeg Wendy toen het orgasme bij Lia was wegge-ebd.
"Jullie zijn geweldig! Erg lief van jullie"
Ze beloonde beide vrouwen met een tedere zoen en nadat ze nog even hadden liggen zoenen, strelen en knuffelen, besloten ze om maar te gaan slapen. Het beloofde immers een lange drukke dag te worden.

Omstreeks half 10 werd Lia zachtjes gewekt door Wendy.
"Lieverd, opstaan. Het ontbijt staat voor je klaar"
De jarige opende haar ogen en zag haar vriendin vlak naast haar zitten.
"Suzan is al koffie aan het zetten. Ik ga effe douchen. Kom je ook zo?"
Lia stapte uit bed en liep achter Suzan aan de badkamer in. Suzan draaide de doucheknop aan, stapte onder de warme straal en begon zichzelf in te zepen en ondertussen was Lia op het toilet gaan zitten en liet haar plas lopen terwijl ze gadegeslagen werd door haar douchende vriendin. Het warme water had duidelijk een stimulerende werking op haar want de ronde borsten kwamen nu duidelijk naar voren. Wendy lacht Lia toe en die voelde hoe de douchende vrouw haar al opwond in de vorm van verharde tepels. Het gevoel was heerlijk. Lia fixeerde haar blik op de borsten van haar vriendin en zag dat haar wat grotere tepels vrij hard naar voren priemden. Nadat ze uitgeplast was liep ze eveneens naar de douche en ging naast Wendy staan en greep meteen met haar handen naar diens duidelijk twee stijve harde tepels. Ze drukte een zoen in de nek van haar vriendin en fluisterde dat ze een mooi lichaam had.
"Jij bent ook mooi lieverd", antwoordde Wendy en liet haar handen tussen de benen van Lia glijden. Diens kutje begon meteen vocht te produceren. Ook Wendy’s lipjes stonden nu naar voor, en het was duidelijk dat ze ook geil was geworden. Ze gaf Lia een simpele kus op de mond, waarop ze allebei explodeerden van geilheid en elkaar, nu met tong, vol zoenden terwijl hun handen door elkaars haar gleden. Wendy bewoog haar linkerhand naar Lia's rechterborst, en haar vinger gleed heen en weer rond de tepel. Af en toe kneep ze zachtjes in de tepel, en haar buik reageerde alsof ze van binnen explodeerde. Lia gleed met haar handen nog steeds door Wendys haar en genoot intens. Langzaam gleed Wendy’s rechterhand van Lia's haren naar de linkerborst, maar gleed nu ook door naar het poesje, en kon ze de gladgeschoren lipjes voelen. Ze gleed wat heen en weer, en ging vervolgens hard naar binnen met haar wijs-en middelvinger, en begon daar Lia's clit te masseren. Lia schreeuwde haar genot uit terwijl Wendy lekker met haar bezig was. Dat gewroet bij haar doosje was ook voor Lia het startsein geweest om ook eens actief te worden op Wendys lichaam. Met haar linkerhand begon ze Wendys linker tiet te masseren en te kneden, terwijl haar kutje een waterval was geworden. Wendy bewoog haar hand nog sneller in Lia's kutje dat zodoende nog meer vocht produceerde.Lia kwam uiteindelijk gillend klaar, en Wendy stond glimlachend naar haar te kijken. Lia lebberde Wendy nog maar eens flink af. Terwijl Wendy haar vinger uit Lia's poesje haalde, begon Lia het lichaam van Wendy van boven naar beneden te likken met speciale aandachtspunten voor haar heerlijke stijve tepels die ze af en toe eens geil in haar mond nam, wat werd beantwoord met geile kreuntjes van Wendy en als eindpunt haar kutje, dat duidelijk ook al veel vocht had geproduceerd. Met haar tong ging ze nu snel heen en weer door haar kut. Haar tong ging steeds dieper haar doosje in. Wendy stuurde haar hoofd, en dus tong, door haar handen tot op een plek dat ze haar kokend geile plekje had gevonden. Likkend hoorde ze Wendy steeds harder kreunen, uiteindelijk kwam ook zij gillend klaar, en trok Lia weer omhoog, en gaf haar nog een heerlijke kus, terwijl ze haar zachte billen nog maar even masseerde. Wat was dit ongelofelijk lekker riep Lia, hopend dat ze het net zo lekker had gevonden als zijzelf terwijl ze nu ‘echt’ gingen douchen door middel van elkaar in te soppen, en schoon te vegen.
Na een poosje stapten ze onder de douche vandaan en kleedden zich aan. Toen Lia beneden verscheen werd zij aangenaam verrast. In de keuken werd ze met een zoen begroet door Suzan die blijkbaar al een poosje aan de gang was. De geur van verse koffie kwam haar aangenaam tegemoet. De tafel was gedekt en Suzan had verse jus geperst, een aantal eitjes gebakken en bovendien waren zowel in de keuken als in de kamer slingers opgehangen. Toen Wendy even later ook beneden verscheen, gekleed in een rood jurkje dat tot halverwege haar knieen reikte, begonnen de dames te ontbijten en een plan de campagne te bespreken. Wendy & Suzan spraken af dat zij als gastvrouwen zouden optreden zodat Lia alle ruimte en gelegenheid kreeg om aandacht te besteden aan haar verjaardagsgasten.
"Mijn vader wil vast weer wel weten of ik al een nieuwe vriendin heb", zei Lia.
"En wat ga je hem vertellen?", vroeg Wendy.
"Mmm, ik wilde jou eigenlijk voorstellen als mijn nieuwe vriendin... tenminste als je dat goed vindt"
Wendy glimlachte: "Tuuk!"
"En ik dan?", meesmuilde Suzan.
Lia keek haar lachend en vertederd aan: "Stil maar Suus. Je begrijpt toch wel dat ik een 18-jarig meisje niet aan mijn ouders kan voorstellen als mijn nieuwe vriendin! Jij bent een nieuwe collega van me; een leerling-verpleegster. En als ze je te moeilijke vragen gaan stellen dan moet je maar zeggen dat je net met de opleiding bent begonnen of je doet net of Wendy je hulp nodig heeft"
Na het eten en de afwas, reden Wendy en Suzan nog even naar de bakker om wat taarten en wat verse broodjes te halen.

Tegen 13 uur arriveerden Lia's ouders tesamen met Lia's broer Piet en zijn vrouw Toos en hun 2 kinderen Joris van 10 en Melanie van 8. Lia werd door iedereen gefeliciteerd en kreeg niet alleen een prachtig boeket bloemen maar ook flink wat pakjes. Nog voordat Wendy & Suzan iedereen van koffie en taart had voorzien, rinkelde de bel opnieuw. Het waren de buren Jan en Ria met hun dochtertje Anja van 9. Door de kinderen was er al snel een levendige drukte in huis en Suzan ontfermde zich over hen en schonk voor hen wat fris in. Lia stelde Wendy aan haar ouders voor als 'haar nieuwe vriendin' en al snel was haar vader in een geanimeerd gesprek met Wendy verwikkeld dat ze echter even moest onderbreken omdat er zich steeds meer gasten aandienden: buren, collega's, vrienden, vriendinnen en goede kennissen druppelden binnen om Lia te feliciteren met haar 40ste verjaardag. Op een gegeven moment zaten er wel zo'n dertig mensen opeengepakt in de kamer, de keuken en de serre. Wendy en Suzan vervulden hun rollen als gastvrouwen meer dan voortreffelijk zodat Lia aan elk van haar gasten de nodige aandacht kon besteden.
Suzan had ondertussen ook aandacht besteed aan Hanneke, een kennis van Lia van de bridgeclub. Het was een gescheiden vrouw van 38 met lange zwarte haren, bruine ogen en een redelijk gevulde cup. Ze was simpel gekleed in een spijkerbroek en een lichtgroen bloesje waarin haar borsten zich goed accentueerden en dat was Suzan niet ontgaan. Als gastvrouw was het voor Suzan niet moeilijk om met iedereen een gesprekje aan te knopen en aan Hanneke had ze wat meer aandacht besteed dan aan sommige anderen en zo was ze al snel redelijk veel te weten gekomen over haar. Hanneke had haar natuurlijk ook de nodige vragen gesteld: hoe ze Lia kende, hoe het was op de verpleegstersopleiding en natuurlijk ook of ze een vriendje had.
"Nee, ik val op vrouwen", had Suzan gezegd.
"Oh, dat kan ook", had Hanneke geantwoord en vervolgens was ze wel dieper op het thema ingegaan. Ze had Suzan bij wijze van spreken de naad van het hemd gevraagd. 'Bingo', dacht Suzan, 'die is benieuwd hoe het is om met een vrouw te vrijen!"
En Suzan wilde wel de eerste zijn die dit prachtige vrouwtjesdier de genoegens van de vrouwenliefde wilde bijbrengen en had een plannetje bedacht
"Blijf je ook eten straks?", had ze gevraagd
"Oh, ik weet niet of dat de bedoeling is" had Hanneke geantwoord.
"Of heb je andere plannen voor vanavond?"
"Nou, dat niet maar..."
Nog voor ze haar zin had kunnen afmaken had Suzan gezegd: "Nou, dan blijf je toch gezellig hier. Straks zijn er wat minder mensen en het lijkt me leuk om dan nog even verder met je te kletsen"
"Dat lijkt me ook leuk", zei Hanneke.
"Nou, deal dan?", vroeg Suzan.
"O.K.", zei Hanneke waarna Suzan weer verder was gegaan met het bedienen van de gasten.
Tegen een uur of vijf had Lia aan Wendy en Suzan gevraagd of ze voor het avondeten wilden zorgen. Haar familie en een groot deel van de vrienden en kennissen zouden voor 7 uur vertrekken en dus moest eerst de inwendige mens versterkt worden.
Suzan en Wendy trokken daarop naar de keuken en begonnen de grote champignonsoep op te warmen. De salades werden uit de koelkast gehaald en Suzan sneed alvast het stokbrood en plaatste kartonnen bordjes en plastic bestek op tafel. Toen de soep warm was, werd iedereen van een kopje voorzien waarna Wendy het gezelschap had verteld dat na de soep het zelfbediening was in de keuken.
Suzan had zich met haar kopje soep naast Hanneke op de bank gezet en die had wat vragen gesteld over welke relatie er precies bestond tussen Lia en Suzan. Suzan had heel eerlijk geantwoord dat ze af en toe met elkaar hadden gevreeen.
"Echt??", zo keek Hanneke Suzan in haar ogen terwijl haar pupillen zich vergrootten van verbazing, "maar ze is veel ouder dan jij! Vind je dat dan niet vervelend?"
"Nee, integendeel. Meisjes van mijn eigen leeftijd zeggen me niet zoveel. Ik val nu eenmaal op wat oudere vrouwen"
"Goh", had Hanneke verbaasd gereageerd, "en Lia is zo'n beetje het type waarop je valt?"
Suzan trok nu haar stoute schoenen aan en zei:
"Lieverd, in principe zijn ze allemaal mijn type!"
Ze wreef daarbij even met haar hand over het bovenbeen van Hanneke en Suzan was verheugd te constateren dat Hanneke haar hand niet wegduwde en haar glimlachend in haar ogen keek. Meer tijd kon Suzan de volgende uren niet aan Hanneke besteden want terwijl het merendeel van de gasten stilaan opstapte, hielp ze Wendy met het opruimen van de rotzooi, het zetten van koffie en thee en het afwassen van de spulletjes die niet in de afwasmachine pasten.
Even na zevenen riep Lia Wendy en Suzan uit de keuken:
"Jongens, komen jullie er even bijzitten. Dan kunnen we even het cadeautje van mijn vader bekijken"
Haar vader had ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag een cd-rom gemaakt met een compilatie van foto's, beelden en geluidsfragmenten van Lia's leven tot dan toe. Haar vader was vroeger een verwoed 8mm-filmer geweest en had zo flink wat materiaal verzameld dat hij nu gedigitaliseerd had. Suzan en Wendy schonken voor de aanwezigen, inclusief zichzelf een drankje in terwijl Lia de cd-rom in de drive van haar pc stopte. Het gezelschap bestond nu nog uit 8 vrouwen. Naast Lia, Wendy, Suzan en Hanneke waren dat Marijke, Joyce, Cindy en Anja, varierend in leeftijd tussen de 25 en de 47.

Marijke was met haar 47 de oudste van het stel. Ze kende Lia al jaren en woonde een paar straten verder in dezelfde buurt.
Haar man werkte als financieel-analist bij een bank en ze hadden 2 kinderen maar die woonden niet meer thuis.
Joyce was een fors geschapen Surinaamse vrouw die Lia het jaar daarvoor had leren kennen in het reisgezelschap toen ze op vakantie was gegaan naar Zuid-Afrika. Joyce was 42 en was net zoals Hanneke gescheiden. Ze was al op jonge leeftijd moeder geworden en had nu 2 volwassen dochters van 26 en 24 jaar. Joyce en Lia hadden tijdens hun reis veel met elkaar opgetrokken en sindsdien hadden ze contact gehouden.
Anja was met haar 25 de jongste. Het was een alleenstaande vrouw, werkzaam als IT-er die zo'n 10 maanden daarvoor bij Lia in de straat was komen wonen en aan de manier waarop ze liep had Lia kunnen afleiden dat ze ook les was, al hadden ze het daar samen nog nooit over gehad. Ze kwamen elkaar soms tegen bij het boodschappen doen of bij het sporten en maakten dan bijna altijd een praatje en zo had Lia haar ook uitgenodigd voor haar verjaardag.
"Dat is goed voor je", had ze tegen Anja gezegd, "dan leer je ook weer eens wat andere mensen kennen!"
Cindy was 36, netjes gehuwd en had eveneens 2 kinderen welke nu bij manlief thuis waren. Cindy was parttime werkzaam bij de salarisadministratie bij de gemeente en een van haar hobby's was fotograferen en filmen. Uiteraard had ze die dag ook haar digitale camera bij en die middag had ze af en toe al wat sfeerbeelden gemaakt en nu haalde ze opnieuw haar camera tevoorschijn en legde vast hoe het gezelschap naar de CD-rom over Lia's leven zaten te kijken. Het begon met een aantal foto's van Lia als baby waarna de eerste korte filmpjes te zien waren van Lia als kleuter, vervolgens allerhande vakantiefilmpjes waarin ze Lia steeds ouder zagen worden.
Wendy zat naast Lia op de bank en gaf het meeste commentaar op de beelden die ze zag en plaagde haar vriendin een beetje.
Suzan had zich naast Hanneke op de bank gezet en had na een poosje haar linkerarm om haar schouders gelegd en toen Hanneke niet geprotesteerd had, had ze zich wat dichter tegen haar aangevlijd en kroelde na een poosje met haar handen door Lia's haar en hals. Ze voelde de warme gloed van Hanneke's lichaam tegen zich aan en dat wondt haar lichtelijk op.
Op het scherm verschenen nu filmpjes uit de puberteit van Lia: hoe ze volleybalde, hoe ze paard reed, hoe ze hockeyde en ook een aantal fragmenten uit wat amateurtoneelvoorstellingen waaraan ze had meegedaan. Van haar volwassen leven had haar vader alleen wat beelmateriaal van een aantal verjaardagen en dus verschenen er weer wat meer foto's en een aantal op het antwoordapparaat ingesproken teksten. Het laatste fragment was er een van haar 35ste verjaardag en daarin was in het laatste fragment te zien hoe Lia en haar vriendin destijds, Alice, elkaar voluit op de lippen zoenden over welk beeld de tekst 'The End'
verscheen.
Bij het zien en weer beleven van dit beeld kreeg Lia een brok in haar keel en ze voelde een traan in haar oogleden opwellen.
Haar vader had het vast goed bedoeld maar Lia was er wat emotioneel onder geworden. Het einde van haar relatie met Alice en diens vertrek naar Amerika bleef immers nog steeds een diepe wonde al speelde het haar nu niet meer dagelijks parten en had ze dankzij Wendy en Suzan weer geleerd om van het leven te genieten. En dan dat 'The End' net bij die scene waarin ze elkaar zoenen. Net alsof dat het eind van haar leven was! Alsof met het vertrek van Alice alles afgelopen was. Nou, dat was mooi niet zo! Er had beter 'to be continued' kunnen staan bedacht ze en voelde een paar tranen over haar wangen stromen.
Wendy had de gemoedsverandering bij Lia bemerkt, had haar over haar rug gestreken en haar even mee naar de keuken genomen waar ze haar wat moed had ingesproken: dat het toch een mooie CD-rom was; dat ze zo toch ook een mooie herinnering had aan haar relatie met Alice, dat het vandaag toch al heel gezellig was geweest en dat ze toch een stel fijne vriendinnen en een leuke kennissenkring had en dat het vast nog een leuke avond ging worden.
"Verwacht je vanavond nog veel volk?", vroeg ze
"Nou, de meesten zijn al geweest. Ik denk het dus niet. Hooguit een man of vijf, of liever: een vrouw of vijf"
"Oh lekker!", antwoordde Wendy, "Allemaal zo leuk als degenen die er nu al zijn?"
"Jij ondeugende meid!, wat ben je allemaal van plan?", vroeg Lia
"Niets wat jij niet zou goedkeuren! Je weet, vandaag ben ik er geheel en al voor jou!"
"Je bent lief", zei Lia en drukte een tedere kus op haar lippen.
Wendy had haar weer geheel opgebeurd en ze zette zich terug in de kamer terwijl Suzan en Wendy verder gingen met het opruimen van de etensresten die nog her en der verspreid lagen.
"Wij ruimen even op, en wassen af en dan kunnen we het eindelijk ook wat rustiger aan doen"
"Zal ik even helpen?", vroeg Cindy maar Wendy zei dat dat niet hoefde.

Zo waren de 2 gastvrouwen bezig met de grootste troep op te ruimen. Vuilniszakken werden gevuld en buiten gezet, glazen, kopjes en bestek in de afwasmachine gezet en de rest werd handmatig afgewassen. Toen die klus geklaard was, draaide Wendy zich naar Suzan en zei:
"Zo dat zit erop. Tijd voor wat ontspanning nu"
Nog voordat Suzan goed en wel doorhad wat ze bedoelde, had Wendy haar armen om Suzans hals geslagen en drukte haar een zoen vol op de lippen. Suzan opende haar mond en liet Wendy's tongpuntje de volle omvang van haar lippen verkennen. Wendy leunde met haar stevige billen tegen de rand van het aanrecht. Suzan perste zich nu dicht tegen haar aan. Met haar vingers streelde zij door de korte piekharen van Wendy, terwijl ze haar vurig zoende.
"Mmmm, heerlijk.. lieverd" kreunde Suzan zacht.
Haar verzuchting had te maken met het feit dat Wendy met beide handen haar warme billen streelde. Zij had Suzans jurk van achteren omhoog geschoven, zodat haar rode slipje was vrij gekomen. Toen had ze haar handen van bovenaf langs de elastiek geschoven, overSuzans blote billen, om het jonge meisje van achteren intiem te strelen. Inderdaad was het een weldadig gevoel.
"Je bent zo lief...en zo onstuimig.. " glimlachte Wendy, die duidelijk de harde tepels van het meisje tegen haar borst aanvoelde. Suzans buik wreef hunkerend langs haar schoot. Wendy voelde zich meer en meer opgehitst worden. Wat kuste Suzan haar indringend en smachtend. Vuriger kneedde zij de verukkelijke blote billen van Suzan. Haar vingertoppen gleden naar de diepe, donkere kloof. Suzan kermde zachtjes, toen Wendy met haar vingers door haar bilnaad gleed. De reele mogelijkheid dat iemand de keuken kon binnenkomen en hen betrappen maakte beide dames bloedgeil.
"Lekker geil mormeltje.." knordeWendy tussen twee zoenen door. "Wat maak je me dol!"
Suzan keek haar geil uitdagend aan terwijl ze voelde hoe de vingers van haar nieuwe vriendin kriebelden tussen haar billen waardoor er een koude rilling van genot door haar ruggegraat trok.
"Oh Jeeees.... Lekker. Mmmmmmm!" lispelde Suzan. " Voel eens hoe heet ik van binnen ben!"
Zij draaide wulps met haar kont, om Wendy aan te moedigen. Die had niet veel aanmoediging meer nodig en stroopte het slipje van Suzans heupen af. Nauwelijks lag het op de grond of met haar rechterhand graaide ze tussen Suzans benen en begon met haar middelvinger door haar gleuf te glijden terwijl haar duim het clitje zocht. Suzan drukte zich nog dichter tegen haar vriendin aan terwijl diens linkerwijsvinger speurde door het dal van haar heerlijke billen. Voorzichtig duwde zij de punt van die vinger zachtjes haar kontje in. Suzan kreunde opgewonden.
"Jaaa!" klonk het hees uit haar mond. Wendy duwde haar vinger langzaam verder haar achterste binnen en voelde vooraan het spleetje kloppen van opwinding. Het klopte wat Suzan had gezegd: Zij was gloeiend heet van binnen. Wendy huiverde verrukt. Zij schoof haar lange vinger tot aan het eind in Suzans ontspannen aars. Vervolgens begon ze voorzichtig, ronddraaiende bewegingen met haar vinger te maken. Vooraan had ze nu twee vingers tussen de natte lipjes gewurmd en gleed makkelijk naar binnen terwijl haar duim het clitje stimuleerde. Suzan kermde van opwinding.
"Wat ben je toch een heerlijk ding! Mmmmmm ....Is het zo lekker?" fluisterde Wendy en draaide met haar tong in Suzans oorschelp. Een nieuwe siddering ging doorheen haar hele hunkerende lichaam en Suzan sloeg haar armen om Wendy's hals, trok haar nog dichter tegen zich aan en zoende haar onstuimig, met haar tong flitsend achter haar tanden.
"Jaaa God liefje, je maakt me zo geil."
Wendy trok haar vinger terug uit Suzans strakke warme kont en begon die stevig te masseren. Zij duwde Suzan op deze manier nog dicher tegen zich aan. Hun venusheuvels wreven krachtig langs elkaar met Wendy's vinger gevangen tussen de plooien van Suzans tube. Als het aan Suzan had gelegen, had ze wel in Wendy willen kruipen; zo hevig verlangde ze naar eenwording. Wendy's vingers zaten nog steeds poerend tussen Suzans lipjes. Het ene moment draaide Wendy ze in het rond, het volgende moment schoof ze hen in en uit de vochtige spleet van het kreunende meisje. Suzan raakte er zo door opgewonden, dat ze de spanning in haar onderlijf voelde aanzwellen. Ze begon onbeheerst te hijgen en gooide haar hoofd achterover.
"O jezus.het komt! Ik voel het! Ja..... Jaaaaa" kreunde ze hees. Ze schokte heftig met haar lichaam. Het orgasme flitste door haar heen. Trillend op haar lange benen kneep zij haar kutje krampachtig om Wendy's vinger samen. De scheuten van de climax vertaalden zich in trekkende bewegingen van haar onderlichaam.
"O mijn god, wat zalig!" kermde Suzan "ooh, wat fantasties!"
Langzaam trok Wendy haar vingers uit Suzans natte doosje terug
"We moeten terug naar de gasten. Ze zullen zich wel afvragen waar we blijven, " glimlachte ze.
"Ben je mal! Wat zullen die zich druk maken om ons? Trouwens je hebt me zo fijn verwend, dat ik eerst iets terug wil doen."
Suzan gaf haar mede-gastvrouw een knipoog.
"Toe, ga even op de rand van het aanrecht zitten."
Wendy ging zitten en schoof haar jurk omhoog, terwijl Suzan ervoor zorgde dat het slipje uitging. Gewillig deed de mooie vrouw haar benen uit elkaar. Ze ging iets achterover hangen en trok haar benen op. Ze zat er schaamteloos bij: haar kut wijd opengesperd.
"O Wendy lieverd, wat een lekker pruimpje heb jij!" knorde Suzan. "Die ga ik eens lekker uitzuigen!" Ze boog zich voorover en duwde haar hoofd tussen Wendy's gloeiende dijen. Die drukte met haar handen het hoofd van het jonge meisje tegen haar opgewonden spleetje De gezwollen lippen waren nat en glibberig van spanning. Suzan begon er verwoed aan te likken. Ook beroerde zij keer op keer het gespannen clitje van haar nieuwe liefje. Wendy begon onrustig en wellustig te wippen met haar blote kont. O god, wat was dit lekker. Suzans tong drong steeds dieper tussen de schaamlippen en ze proefde het pittige geil dat uit de liefdesspleet van haar vriendin kwam stromen. Haar tongpunt streek langs de zachte genotsplooien en Wendy begon zachtjes te kermen:
"Zuig mijn clitje jaaaa. Ja, maak me geil en heet. Maak me klaaaar!"
Dat deed Suzan vol overgave. Zij zoog de stijve klit van Wendy naar binnen en kerfde erlangs met haar tanden. Wendy schokte met haar gewillige lichaam.Suzan beet zachtjes in de gezwollen kutlippen en proefde ze. Met de punt van haar tong flitste ze over het kleine pisgaatje. Toen hield Wendy het niet meer uit. Ze perste haar pruimpje wild tegen Suzans mond aan. Het volgende moment golfde er een scheut kutsap uit het diepste van haar flamoes. Suzan voelde het op haar tong stromen. Zij likte het kleverige zilte vocht op. Nog steeds trok Wendy's schede spasmend samen. Zolang haar klimaks duurde, bleef Suzan haar beffen. Zo zorgde zij ervoor dat Wendy's orgasme extra lang aanhield.
"Ooooh, meid fantastisch, " kreunde Wendy, terwijl ze hijgend achterover hing, om bij te komen van de doorstane emoties.Suzan streelde teder over haar natrillende dijen. Zij keek vol genot naar de druipende geslachtsopening van haar vriendin. Af en toe trilden de lippen van Wendy's kut nog. De natte gleuf sloot zich langzaam. En Suzan drukte er een laatste zoen op.
"Zo nu kunnen we terug naar de kamer, " giechelde ze. "Eens kijken hoe de anderen eraan toe zijn." Zij nam het blad waarop een aantal schaaltjes met borrelhapjes stonden in haar handen en stapte terug de kamer in.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners