Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lia der 40ste verjaardag (deel 3) - 3924 keer gelezen
Marijke, Joyce, Anja en Cindy, Hanneke en Lia hadden het zo te zien erg gezellig. Hanneke nipte van haar wijntje en vertelde net een grappig verhaal over een collega van haar. Lia keek hoe Suzan met het dienblad de kamer instapte. Ze zag de blosjes op haar wangen en besefte dat de 2 vrouwen niet alleen maar afgewassen hadden.
"Zo, klaar?", vroeg Lia terwijl Wendy zich terug naast haar zette en ze de prikkelende geur van haar net bevredigde schacht in haar neus voelde dringen.
"Dat kun je wel zeggen", antwoordde Wendy dubbelzinnig en zoende Lia even vluchtig. Suzan had moeite om niet in lachen uit te barsten door Wendys antwoord en glimlachte breed, hetgeen werd opgemerkt door Hanneke die nu Anja naast zich had zitten.
"Kan ik voor iemand nog wat inschenken?", vroeg Suzan.
De dames hadden allemaal al een of meerdere wijntjes of borrels op en de sfeer was dan ook gemoedelijk en losjes te noemen.
Het was Lia ook opgevallen dat een groot deel van hen door de drank ook harder waren gaan praten want hoewel ze maar met zijn achten waren, leek het wel het kabaal van een op hol geslagen klas.
"Goh, we lijken net een stel kakelende kippen", zei Lia.
"Ja, alleen de haan ontbreekt", zei Cindy.
"Nou meid, die zul je hier ook wel nooit tegenkomen", zei Lia, "ik hou meer van kippetjes. Het is toch niet voor niets dat ze bijna alle haantjes vlak na de geboorte afslachten! Wat heb je nou aan een haan?"
De dames giechelden wat en Marijke zei:
"Nou, ik weet een goede haan anders wel te waarderen!"
"Ach meid, je hebt er vaker last dan plezier van", zei Hanneke, denkend aan haar mislukte huwelijk.
"Precies", zei Anja, "En wat die haantjes kunnen, dat kunnen wij ook. Daar hebben ze namelijk van alles voor uitgevonden!"
"Oh ja?", zo plaagde Joyce haar een beetje, "Vertel eens, wat dan bijvoorbeeld?"
Voordat Anja kon antwoorden rinkelde de bel en Lia stond op en ging de voordeur opendoen. Daar stonden Mia en Judy, een lesbisch stel waarmee ze al een een aantal jaren bevriend was.
"Hoi, wat leuk dat jullie gekomen zijn!", riep Lia verheugd terwijl de 2 vrouwen binnenstapten en ze Lia feliciteerden met haar verjaardag. Mia en Judy trokken hun jas uit, hingen die aan een haakje en volgden Lia naar de huiskamer waar ze werden voorgesteld aan de rest van het gezelschap.
"Wat willen jullie drinken?", vroeg Lia maar Wendy kwam tussenbeide:
"Lieverd, dat is onze taak! Ga jij maar weer zitten om je cadeautje uit te pakken"
Lia opende het pakje en reageerde ietwat gegeneerd toen er een dubbele dildo uit tevoorschijn kwam.
"Kijk Joyce, dat is zo'n uitvinding waarover ik het net had", giechelde Anja
"Jeetje Mia, Judy, denken jullie dat ik iets tekort kom of zo? Wat moeten de dames wel niet denken?", sprak Lia verbouwereerd.
"Nee eerder het tegendeel", zei Judy, "we hoorden dat je terug op het vrijerspad bent"
"Dus we dachten, we geven haar iets waar haar vriendin ook nog wat aan heeft", lachte Mia
"En dit gezelschap zal wel niet geschokt zijn neem ik aan", ging Judy verder, "We zijn toch lesbo's onder elkaar"
"Nou, niet allemaal hoor", protesteerde Marijke
"Ach meid, wat niet is, kan nog komen", antwoordde Judy en het gezelschap proestte het uit van het lachen.
"Mag ik eens zien?", vroeg Joyce die benieuwd was hoe zo'n ding er van dichtbij uitzag en meer nog hoe het voelde en Lia overhandigde haar de dildo.
"Laat eens zien wat je allemaal voor cadeautjes hebt gehad", zei Mia en Lia begon daarop al haar cadeautjes te showen terwijl de dildo nieuwsgierig werd bekeken door de 3 heterodames uit het gezelschap: Marijke, Joyce en Cindy die ook het moment op film had vastgelegd toen Lia de dildo had uitgepakt. Lia liet de dames haar cadeautjes zien: de badparels, body-lotion, massage-olie, een tweetal strings, de cd-rom van haar vader, pralines, een felgekleurd topje, een aantal boeken, dvd's en en cd's.
"Zo jij bent wel flink verwend vandaag" meende Judy, "niet dat we het je niet gunnen hoor!"
"Maar lieverd, je hebt onze cadeaus nog niet laten zien", sprak Wendy quasi-vermanend.
Lia glimlachte flauwtjes en sprak:
"Moet dat nou perse?"
"Oh nou maak je ons helemaal nieuwsgierig!", riep Anja waarop Lia een aantal anderen hoorde roepen: "Ja dat moet"
"Maar wel aantrekken hoor; niet zo maar gewoon laten zien!", zei Wendy.
"Nou vooruit dan maar", zuchtte Lia en vertrok daarop naar boven.

Toen ze een vijftal minuten later terug de huiskamer instapte, gekleed in het doorzichtige jurkje met luipaardprint en met in haar handen de paarse dildo, werd het meteen muisstil in de huiskamer, afgezien van het geluid van een CD die Wendy had opgezet met late-night cocktailjazzmuziek. Negen paar ogen waren gericht op de jarige die zich wel wat onwennig voelde doordat iedereen haar aanstaarde.
"Nou, meid wat heb jij allemaal voor stoute plannetjes?", grapte Judy maar dat grapje viel in slechte aarde want Lia reageerde fel:
"Nou zeg, ik moest al mijn cadeautjes showen en.."
Mia stond op en liep op haar af en suste de situatie:
"Rustig maar meis... Judy maakte maar een grapje. Het zag er echter ook een beetje bizar uit hoe je hier binnenstapte met dat doorschijnende jurkje aan en met een vibo in je hand. Dacht je dat ons dat onberoerd liet? Mij niet in elk geval"
Mia sloeg haar armen om Lia heen en drukte een kus op haar lippen. Lia was even verbouwereerd maar na een poosje opende ze haar mond en liet toen toe hoe Mia's tongpuntje zich om haar tong kronkelde.
"Je hoeft niet de enige te zijn die hier sexy staat te wezen" zei Mia en trok haar bloesje uit waaronder een prachtige kanten bh in zwart rood tevoorschijn kwam. Cindy had ondertussen haar digitale camera weer gepakt en had alles vanaf de entree van Lia al vastgelegd. Judy had haar jurkje ondertussen ook uitgetrokken. Zij droeg een transparante zwarte stringbody met rode hartjes erop geborduurd. Zo stonden al 3 vrouwen in sexy kleding in de kamer en Suzan, die weer naast Hanneke zat, bracht haar hoofd bij haar oor en fluisterde:
"bevalt het je, wat je te zien krijgt?"
Hanneke draaide haar hoofd naar haar toe en antwoordde "Jazeker wel", waarop Suzan haar mond op de hare plaatste en haar tong diep in haar mond liet doordringen terwijl ze haar dicht tegen zich aantrok.
Mia had ondertussen ook haar broek uitgetrokken zodat te zien was dat de bh die ze droeg onderdeel was van een setje dat met een aantal jarretels vastzat aan haar panties. Mia en Suzan waren elkaar al snel aan het tongen en gaven zulk een opwindende show weg zodat Wendy Lia bij zich op de bank had getrokken en haar nu ook aan het strelen en zoenen was.
De drie heterovrouwtjes waren allereerst een beetje overdonderd door deze spontane uitbarsting van lesbische activiteiten maar keken met meer dan belangstelling toe
Anja, de enige pot van het gezelschap die nog niet aan het vrijen was, zat naast Joyce die nu de paarse dildo in haar handen had en hem aandachtig bekeek. Ze was door het zicht van 3 vrijende lesbische stellen opgewonden geraakt en besloot het ijzer te smeden terwijl het heet was.
"Ben je benieuwd hoe het is om een dildo in een poesje te stoppen?" vroeg ze fluisterend aan Joyce. Die zei niets maar knikte alleen bevestigend waarop Anja zich ook was beginnen uit te kleden en vervolgens geholpen had Joyce van haar kleren te bevrijden . Anja was een klein vrouwtje met puntige tietjes en contrasteerde flink met de flink gebouwde Joyce. Anja bukte zich voorover bij de salontafel, legde haar handen erop en spreidde haar benen iets. Haar kontje stak uitnodigend achteruit.
"Toe stop hem er maar in.. " lispelde ze tegen Joyce, die achter haar stond. Joyce was een fors gebouwde negerin, met grote ronde borsten en een weelderig figuur. Joyce hield de gladde staaf in haar hand geklemd en duwde het apparaat tussen de zachte lipjes van anja. Langzaam schoof zij de dildo op en neer in haar verlangende doosje. Anja huiverde van opwinding, omdat Joyce ook met de punt van de staaf langs haar aars gleed. Daarna drukte Joyce de paarse vib verder omlaag, zodat hij tussen de gespreide dijen van het vrouwtje terechtkwam. De punt kwam tussen anja's reeds natte schaamlippen terecht. Meteen draaide ze haar bekken en het volgende moment gleed de dildo in haar zuigende gleuf. Anja zuchtte verheerlijkt:
"Mmmm, lekker, jaaaa!" De grote negerin ramde de dildo diep in haar, voor en achteruit, in en uit anja's natte kutje. Ze drukte haar zwarte lijf daarbij hunkerend tegen anja's rug aan. Haar dikke tieten werden platgedrukt terwijl ze zich over de rug van Anja boog. Joyce sloeg haar armen om Anja en greep de peervormige tietjes van het vrouwtje stevig vast. Met knijpende bewegingen melkte ze de harde tieten. Anja kermde van opwinding. Ze duwde haar kontje achteruit, om de kunstpik zo diep mogelijk in haar nauwe spleet te krijgen. Terwijl Joyce de dildo diep liet doordringen in de natte gracht van Anja perste zij zich ook dicht tegen de rug en het kontje van Anja aan. De billen van de Surinaamse trilden gespannen bij elke stoot die zij voorwaarts gaf met haar forse lijf.
"O mijn god, wat lekker naai je me." kreunde Anja.
"Jaaa, duw je billetjes maar lekker achteruit, voelt zo fijn !" hijgde Joyce.
In een ander gedeelte van de kamer waren ondertussen Suzan en Hanneke maar ook Cindy druk met elkaar bezig. Mia had ondertussen de camera van Cindy overgenomen en filmde nu het trio. Suzans zware borsten werden vakkundig gekneed en gekust door de 2 anderen en bungelden weelderig heen en weer bij elke beweging van haar stotende bekken. Hanneke had redelijk grote mooie ronde appeltietjes met wel flinke tepels erop. Haar lijf golfde lenig tegen de 2 anderen aan. Cindy maakte het trio kompleet. Zij had uiteenstaande borsten, waarop zich een stel zwarte tepels bevonden van wel twee centimeter lang. Haar bruine lichaan rilde van verrukking. Zij had haar schaamstreek zorgvuldig kaal geschoren en haar naakte kutlippen glinsterden van het vocht dat uit haar kutje droop. Suzan stond wijdbeens voor de bank. Hanneke en Cindy zogen beiden op haar dikke tieten. Smakkend trokken zij de lichtbruine spenen van Suzan ver naar voren. Suzan had haar vingers tussen de benen van Hanneke geschoven en die vingerde op haar beurt Cindy weer. Hanneke schoof 2 vingers in de de vagina van Cindy en gleed daarbij heerlijk langs de dikke kutlippen. Cindy deed ongeveer hetzelfde bij het jonge meisje.
"Mmmmmmmm!" kreunde Suzan "Lik mijn tieten."
Zelf liet zij zich evenmin onbetuigd. Want terwijl haar wulpse lijf, haar billen en buik trilden van genot, vingerde zij met beide handen Hanneke en Cindy. Voortdurend draaide Suzan met haar bekken rond om uiting te geven aan de hete wellust die zij ervaarde. Hanneke en Cindy bleven alsmaar zuigen ze aan de opgezwollen nippels van haar grote uiers. Zelf zaten of stonden de twee vrouwtjes ook opgehitst op hun benen te trillen, omdat Suzan hen zo goed vingerde aan hun harde opgezwollen klitjes.
Ondertussen had Marijke de digitale camera van Mia overgenomen die zich weer bij haar vriendinnetje Judy had genesteld in de grote fauteuil vlak bij het raam. Zij waren nu druk met elkaar bezig, en hadden geen oog meer voor de anderen in de kamer. Judy had het ene uiteinde van een buigzame dildo in haar spleetje, dat nat en smeuig was van opwinding. Zij zat wijdbeens in de fauteuil. Mia zat bij haar op schoot, met haar rug tegen de warme borsten van Judy aan gedrukt. De vleeskleurige, elastische staaf, die in Judy's vulva verscholen zat, stak gebogen omhoog tussen Mia's dijen door, om met het andere einde in haar schede te verdwijnen. Zo hadden zij elk een deel van de dikke staaf in hun buik. Doordat ze vurig op en neer wipten, glibberde bij allebei de kunstpik tussen hun natte schaamlipjes door. Het tweetal kermde opgewonden van verrukking. Keer op keer werden hun holletjes diep opgevuld, en kartelde de stam diep hun putjes binnen.
Wendy en Lia zaten in het midden van de kamer op de grond en bekeken al die taferelen met grote belangstelling. Ze besloten nog maar wat te drinken in te schenken. Hun vriendinnen zouden straks ongetwijfeld ook wel behoefte hebben aan een slokje.

"Kijk toch eens hoe wild ze tekeer gaan!" zei Wendy "Wie denk jij, dat het eerste komt?"
Voordat Lia haar vermoeden kon uitspreken, hoorde zij het opgewonden gegil van Anja, die over de tafel heen gebogen stond. De paarse dildo zat helemaal in haar gleufje weggedrukt, en de zwarte buik van Joyce was pal tegen haar kontje aangedrukt. Anja kwam luid gillend tot een heftig orgasme terwijl Joyce achter haar schokkende bewegingen bleef maken en alsmaar in de harde tietjes van het kleine vrouwtje kneep. Tenslotte was Anja's climax voorbij en trok Joyce de dildo uit haar druipende kutje. Het ding was overdekt met het glinsterende geil van haar ontlading. Snel draaide Anja zich om, knielde voor Joyce neer en stak het ding in haar mond. Gulzig likte zij het sap eraf en wendde zich toen tot Lia en vroeg zonder enig spoor van gene:
"Lia, heb je soms ook een voorbinddildo in huis?"
"Die heb ik", antwoordde ze
"Zou ik hem dan even mogen lenen? Ik geloof namelijk dat er iemand heel benieuwd naar is"
Lia liep daarop weer even naar haar slaapkamer en keerde een minuutje later terug met de blauwe voorbinddildo die ze aan Anja overhandigde. Die deed hem snel om. De dildo stond strak op haar onderbuik naar voren gericht.
"Maak hem nat, Joyce, " beval zij. De Surinaamse vrouw knielde en gehoorzaamde braaf en begon de staaf te likken. Even later was hij helemaal overdekt met haar speeksel.
"Wil je nu eens voelen hoe wij meiden ook kunnen penetreren?" sprak ze zwoel tegen Joyce die al lichtjes hijgde van opwinding en zachtjes 'jaa" fluisterde.
"Ga dan maar over de tafel hangen schatje"
Joyce voldeed snel aan dit verzoek en het tengere vrouwtje nam positie achter haar en plaatste haar handen op de weelderige brede billen. Ze wreef eerst over haar dikke kont en liet toen haar vingers tussen de grote uitstulpende schaamlippen glijden en bracht daarna haar vingers de reeds flink vochtige kut in. Joyce bleek weldadig geschapen te zijn en kon makkelijk 3 vingers van Anja aan. Anja schoof nu dichter tegen haar aan en plaatste de harde dildo tussen de bilnaad van de negerin. De donkere vrouw kreunde hees, toen Anja met de punt van de staaf haar gerimpelde anus vond. Het volgende moment klonk er een gesmoorde kreet. Anja stuwde de dildo haar achterwerk binnen, en begon de negerin stevig in haar anus te neuken. Het weelderige lijf van Joyce kronkelde en schokte tegen de tafelrand aan terwijl Anja van achteren op haar beukte. Zij was lenig en butste met haar blanke lichaam tegen de kermende vrouw op Zij had haar handen om Joyce's heupen geschoven en speelde een verwoed spel met haar vagina. Even later maakte Joyce kronkelende bewegingen, omdat haar zwarte pruim nu danig op de proef werd gesteld. Anja trok de dikke schaamlippen ver open, en bewerkte de roze vrucht van de vrouw nu met vier vingers diep in haar tot die het uitkraaide van geilheid. De dildo schoof ondertussen driftig in haar kont heen en weer. Scheuten van geil genot spoelden door haar gespannen buik. Het duurde slechts nog even voordat de negerin onbeheerst tot een orgasme kwam. Anja bleef evenwel doorstoten met de staaf in het achterlijf van Joyce. Het kleine vrouwtje had inmiddels de grote donkere tieten van Joyce in haar handen en kneedde die naar hartelust. De zware borsten dansten op en neer. Al die tijd bleef de klimaks van Joyce aanhouden. Tot ze Anja haast smeekte om er mee te stoppen.
Wendy en Lia waren inmiddels op de bank gekropen en keken nu naar Judy en Mia in de fauteuil. Het paartje wipte nog steeds vurig tegen elkaar op. Nu eens had Judy de geribbelde stam diep in haar pruim en dan weer was het Mia die haar kut er kermend mee vulde.
"Oh lieverd, wat vul je me lekker op!" riep Mia. Haar vriendin sloot haar verkennende vingers om de schokkende tieten. De spenen waren stijf en Judy vond het een fijn gevoel om de punten in haar handpalmen te voelen priemen. Mia drukte haar onderlijf ver naar beneden, zodat haar strakke billen pal op Judys dijen steunden. Door deze beweging werd de dubbele dildo bij hen allebei tot het uiterste naar binnen geperst. Hun dansende bewegingen vielen even stil en met wijd open mond gaven zij uiting aan het genot dat als een branding door hen heen spoelde. Hun buikjes krampten gespannen. Hun schaamlippen klemden zich vast rondom de ribbels van de kunstaaf. Zij krijsten beiden van opperste genot. Judy kneep fel in de tieten van haar liefje. "O, wat hemels, Ik ga komen!" hijgde Mia. Nog een keer perste zij haar kontje omlaag. Judy schreeuwde het uit.
"Nee, niet doen Ohhhh ....Ik kan het niet langer volhouden!" Uitgeput lieten de twee vrouwen zich achterover vallen en innig omarmd lieten ze de spanning wegvloeien.
Voor Wendy en Lia viel er echter nog meer te zien. Tenminste voor Lia want Wendy zag niets meer dan het naakte lichaam van Lia want ze was voor haar neergeknield en was nu bezig met haar tong het natte gleufje van Lia te verwennen. En ook Marijke wist niet waar ze moest filmen. Door de lesbische handelingen die ze door het oog van de camera waarnam, was ze zelf ook zo geil als boter geworden. Ze had haar broek uitgetrokken, was op de bank gaan zitten en was begonnen met zichzelf te vingeren terwijl ze met haar andere hand zo goed en zo kwaad als maar mogelijk was het spektakel op film vast te leggen.
Het triootje dat bestond uit Hanneke, Cindy en Suzan, was nog volop in de slag. Hanneke werd door de twee andere vrouwen stevig onder handen genomen. Suzan had de paarse vibrator bemachtigd en in Hannekes zuigende kut gestoken, terwijl Cindy haar kontje kneedde en kneep. Suzan en Cindy bewogen hun handen snel op en neer. In hoog tempo boorde Suzan devibrerende staaf in het onderlijf van de kermende vrouw. Hanneke stond te wankelen op haar benen, vanwege de heftige sensaties die haar hele lijf deed trillen.
"Jaaa! Ik ga komen!" kreunde ze even later. Ze moest zich stevig aan Suzan en Cindy vasthouden om niet het evenwicht te verliezen. Haar hele lijf kronkelde onbeheerst. Het orgasme brak in haar los. Uit haar kut vloeide het glinsterende vocht van de overvloedige klimaks. Het kleverige sap droop langs haar dijen omlaag. Haar dikke billen krampten hevig. Hanneke kon de sensatie niet langer verdragen. Ondanks de heftigheid van haar orgasme, vergat Hanneke niet om ook de twee andere vrouwen te vingeren. Met haar ene hand masseerde zij de kale pruim van Cindy. Ze kneep zachtjes in de lipjes en in de ver uitstekende klitoris. Cindy stond te springen van verrukking. Haar mooie borsten wipten op en neer. Zij krijste van opwinding toen Hanneke haar lange vingers met drie tegelijk in haar glibberige gleuf boorde. Zij draaide nog heftiger met haar heupen en het volgende moment vloeide het sap uit haar schede over Hannekes vingers. Huiverend van genot sloeg ze haar armen om Hanneke heen. De stevige tieten van Cindy lagen tegen de zachte bollen van Suzan aangeperst. Hanneke sidderde over haar hele lijf omdat Suzan nog altijd de dildo in haar lustgrotje liet vibreren. Haar eigen vingers weekten het hoogtepunt inCindy's buik los. Huilend van verrukking liet het meisje haar liefdessap lopen.
"Wat zijn jullie toch een stel lekkere meiden" zei Wendy tegen haar nieuw gevonden vriendinnen en drukte nog wat kusjes op de poesjes van Hanneke en Cindy. Op dat moment merkten ze ook het gekerm van Lia die lag klaar te komen onder de flitsende tong van Wendy wat door Marijke werd gefilmd. Lia stuwde haar bekken omhoog en kwam gillend klaar.
Gelukzalig keek ze in het rond en zag daar haar naakte of vrijwel naakte vriendinnen met elkaar spelen en knuffelen of even op adem komen of aan een drankje nippen. Judy en Mia zaten even na te genieten met een sigaretje. Lia zag nog net hoe Marijke de camera naast zich neerlegde.
"Heb je alles goed kunnen vastleggen?", vroeg ze
"Euh, ik geloof het wel", antwoordde Marijke die zich nu opeens ook pijnlijk bewust werd van het feit dat ze hier gewoon in haar blote kont zat en dat ze de enige van het gezelschap was die niet door een ander verwend was.
"Nou lieverd, ik geloof niet dat we deze opnames maar aan je vader moeten geven voor een volgende compilatie", zei Wendy waarop het gezelschap het op een proesten zette
"Lia, ik wil even van je douche gebruik maken. Ik denk dat dat maar beter is voordat manlief me thuis ziet komen", zei Cindy.
"Ja, dat wil ik ook wel", zei Marijke die ook terug naar haar echtgenoot moest, "dan ben ik de volgende"
"We kunnen ook samen hoor", zei Cindy die wel doorhad dat Marijke alleen met zichzelf had gespeeld terwijl ze hen allemaal gefilmd had en wilde haar daarvoor nog even belonen.
"Ach waarom ook niet?", zuchtte Marijke, "eens moet het er toch van komen"
Ze liet toe hoe Cindy haar hand nam en samen verdwenen ze naar boven.
Nauwelijks hadden ze de kamer verlaten of daar werd aan de deur gebeld. enigszins geschrokken keek Lia op de klok. Het was 23 uur! Wie kon er zo laat nog langskomen? Ze had helemaal niemand meer verwacht!
"Jeetje, wat moet ik doen?" zei ze, "Ik kan toch niet in mijn blootje de deur gaan openen?"
Wendy stopte haar het doorzichtige luipaardjurkje toe. Er zat niets anders op dan dat aan te trekken. Haar andere kleren lagen immers boven in de slaapkamer. Vlug trok Lia het jurkje aan en terwijl er voor de tweede keer aangebeld werd, haastte zij zich naar de voordeur.
Toen ze het het lichtknopje van de lamp boven de voordeur aandeed, stokte de adem in haar keel. Daar buiten stond Alice!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners