Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lesbische nymphos - 6238 keer gelezen
Ik ben Margriet en heb een lesbische relatie met Erica. Eigenlijk ben ik verslaafd aan sex en het gevoel om geil te zijn. Ik draag altijd zo weinig mogelijk kleren en als ik kleren draag dan het liefst zo uitdagend mogelijk. Maar ik heb dan ook makkelijk praten, ik heb een errug lekker lichaam, al zeg ik het zelf. Heerlijke strakke ronde billen, volle borsten en ben natuurlijk lekker glad geschoren. Gelukkig is Erica net zo, dus lopen we elkaar vaak op te geilen.

Het was een warme nacht, dus zijn erica en ik zonder dekens gaan slapen. We slapen altijd naakt en toen ik vanmorgen wakker werd zag ik als eerste haar ronde kontje, en de tanline die haar stringbikini heeft achter gelaten. Ik werd direct bloedgeil en begon zowel mezelf als Erica te vingeren. Ze werd langzaam wakker en kreeg langzaam door wat er met haar gebeurde. Ze kreunde van genot en het feit dat ze nog niet goed wakker was. Dat maakte mij zo geil dat ik kort daarop een geweldige orgasme kreeg. Wat een heerlijk begin van de dag !! Erica lag zichzelf nog te vingeren, maar stopte en vroeg of ik met haar naar het strand wou gaan want ze had wel een leuk idee. Wat dat idee was wilde ze nog niet zeggen, maar ze beloofde mij dat het een heerlijk geil dagje zou worden. Dat idee stond mij wel aan, dus zei ik natuurlijk JA !!

Ik ging me als eerste douchen en kwam daarna in m'n string terug in de slaapkamer om m'n kleren aan te doen. Toen Erica naar de douche toe liep zei ze tegen mij nog even te wachten met aankleden tot zij terug was. Na een minuut of tien kwam ze terug in de slaapkamer, nog steeds naakt !! Ze zei tegen me dat ik m'n string uit moest doen omdat we vandaag zonder ondergoed op pad zouden gaan. Ze had voor mij een strakke witte hotpants en een witte haltertop uitgezocht. Voor haar zelf had ze een witte legging en een triangel bikini topje uitgezocht. Allemachtig, wat zagen we er geil uit !! Haar topje zat heerlijk strak en je kon haar tepelpiercing precies zien zitten. Mijn hotpants zaten ook precies goed, m'n billen staken er lekker onderuit en als je goed keek zag je dat m'n clit opgezwollen was. Gelukkig waren we beide niet ongesteld, want dat zou direct te zien zijn geweest.

We gingen op tijd naar het strand. Ik dacht dat we naar het naakstrand zouden gaan, want daar gingen we meestal heen. Maar nu gingen we naar een gewoon strand. Ik had zelf geen string meegenomen maar ik dacht dat Erica die dan wel meegenomen zou hebben. Op weg naar de kust was het al erg druk en dus stonden we al snel in de file. Ik zag dat Erica al een natte plek in haar broekje kreeg, en het bleek al snel waarom.. Ze was bloedgeil ! Ze begon zichzelf te vingeren en stopte op het moment dat ze bijna klaar kwam. Gewoon op een weg waar links en rechts mensen ons voorbij liepen en fietsten !! Na een kwartiertje konden we eindelijk de parkeerplaats van het strand op en de auto uit. Aan de ogen van Erica kon ik zien dat ze iets errugs geil van plan was.

Op het strand aangekomen zocht ze een plekje uit waar het al wat drukker was. Ze legde 2 strandlakens neer en zei dat we hier maar moesten gaan liggen. Ze deed zelf haar bikinitopje alvast uit en zei dat ik verder niets hoefde te doen, zij zou alles wel verder regelen. Ik verwachtte dat zij zich nu eerst zou omkleden en dat ik daarna m'n string aan zou kunnen doen, maar ze pakte ze zonnebrand en begon mij in te smeren. Eerst om m'n kleren heen, maar toen trok ze m'n topje uit. Toen begon ze met haar borsten me in te smeren en niet veel later met haar legging nog aan over me heen te glijden. Wat een heerlijk gevoel was dat !! Ze draaide mij om en toen zag ik dat haar legging helemaal doorzichtig was geworden. Je kon zo haar kutje en billen zien. Erica glimlachte bij dat gezicht maar dat werd al snel een geile blik toen ze dat broekje uitdeed. Ik keek zo tegen haar geschoren kutje aan !! Ik hoorde verschillende jongens roepen en fluiten bij dat gezicht. Toen pas begreep ik dat ze geen verdere kleren had meegenomen en dat we helemaal naakt zouden gaan zonnnen. Op slag werd ik bloedgeil. Nog voordat Erica m'n broekje uit kreeg, had ik hem zelf al uit gedaan. Daar lagen we beide.....helemaal naakt op een normaal strand tussen allemaal gezinnen en jongens en meiden. Erica haalde een dildo uit haar tas en stak die in een keer bij mij naar binnen. Dat ging erg makkelijk want ook ik was al erg nat geworden. Zelf had ze een vib naar binnen gedrukt en begon zowel bij zichzelf als bij mij een gigantische orgasme op te wekken. En dat lukte !!, gillend kwam ik klaar....voor de tweede keer vandaag.....zij kwam enige tijd later, maar opvallend rustig. Normaal is Erica degene die het uitschreuwd. We bleven nog een tijdje op elkaar liggen, en toen pas zag ik dat er een paar jongens om ons heen stonden, en dat er verschillende gezinnetjes wegliepen. Ook kwamen er een paar strandwachten aan die direct een deken over ons heen gooiden en ons dringend verzochten weg te gaan. Die oproep volgde Erica direct op, pakte alle spullen bij elkaar, riep mij en liep vervolgens naar de parkeerplaats. En ik er achteraan, we liepen dus beide helemaal naakt !! Wat een heerlijk geil gevoel was dat. En dat werd alleen maar verstrekt door al het gefluit om ons heen. Op de parkeerplaats gooide Erica nog extra olie op het vuur door mij openbaar te zoenen en te vingeren. Daarna deed zij erg langzaam haar doorweekte legging aan en ging topless in de auto zitten. Ook ik deed buiten de auto mn kleren aan. En dan op zon manier dat de strandwachten het goed konden zien. Wat een heerlijk kunnen wij toch zijn. De weg terug werd ik opnieuw geil bij de aanblik van Erica zo topless achter het stuur.

Terug bij huis zijn we in de tuin verder gaan zonnen. Normaal liggen we dan topless, maar nu waren we zo geil dat we ook hier naakt zijn gaan liggen. Na enige tijd lagen we al weer op elkaar en genoten we van heerlijke sex. Naast ons woont een jong stelletje die wij al vaak genoeg bij hun zelf in de tuin hebben zien zonnen. Zij zont altijd met de bikini aan, maar zo gauw als hij weg is gaat ze topless. En sinds kort heeft ze ook een string bikini hadden we al gezien. We waren al een tijdje met de dildo bezig toen we geluid uit de heg naast ons zagen komen. We zagen voeten onder de heg uit komen, het was de buurvrouw zo te zien. Naast haar lag een slipje, ze stond daar dus naakt ! Ze zat zichzelf dus te vingeren terwijl ze ons zat te begluren. Toen ze merkte dat wij ons richting haar draaiden liep ze snel weg, maar bleef in de tuin. Erica is toen op een tuinstoel gaan staan en keek over de heg. De buurvrouw lag zichzelf te vingeren in het gras. Erica wenkte mij ook om te kijken, wat een heerlijk gezicht !! Ze zag er best goed uit, ze had haar schaamhaar in de vorm van een hartje en best grote borsten. Zal ik naar haar toe gaan ? zei Erica.....En ze ging direct via de brandgang naar hun schuttingdeur, en die bleek open te zijn.....Langzaam liep ze naar haar toe en zei iets van: wat ben jij een lekker ding.... Daar schrok ze wel van en wilde wegrennen. Maar ze stopte toen ze Erica zo naakt zag staan. Je kon zien dat ze opeens geil werd en ze liep langzaam naar Erica toe. Sorry zei ze, maar ik werd erg opgewonden toen ik jullie zo zag liggen. Geeft niks zei Erica, zo'n mooie meid als jij mag altijd kijken. Maar je mag er wel bij komen als je wilt hoor, bij ons is het een stuk gezelliger. Eerst twijfeld ze nog, maar ze zei toch ja. Toen ze haar bikini aan wilde doen zei Erica: Hoeft niet hoor!, zo zien we je veel liever. En ze naakt lopen is toch ook veel lekkerder ?! Nou, dat vond ze ook wel en ging met Erica mee.

Bij ons in de tuin voelde ze zich eerst nog ongemakkelijk. Steeds haar kutje en borsten verbergen, maar ze werd steeds vrijer. Na een tijdje zat ze wijdbeens in de stoel en keken Erica en ik recht haar open clit. Haar clit was al aardig opgezwollen en glinsterde in het zonlicht. Toen stelde ik voor om verder te gaan zonnen en zijn we drieen in het gras gaan liggen. Na een tijdje begon Erica zichzelf in te smeren en vroeg de buurvrouw of zij ook ingesmeerd wilde worden. Nou, dat wilde ze wel. Erica ging op haar billen zitten en begon haar in te smeren. Dat had ze dus niet verwacht !! Ik kon zien dat ze haar benen direct uit elkaar deed en met haar kontje heen en weer begon te draaien. Erica kwam steeds dichter bij haar billen en ging tenslotte met een vinger tussen haar benen. Een geil kreuntje was het gevolg. Haar billen gingen omhoog en Erica kon zo een vinger in haar kutje steken. Erica bedacht zich geen moment, draaide haar om en begon haar te likken. Ik werd daar zo geil van dat ik mezelf begon te vingeren. De buurvrouw keek mij aan met een blik van: kom bij me. Ik ging naar haar toe, ging onder haar liggen en begon Erica te beffen. Zij drukte daarop haar tong in m'n clit en begon mij likken en beffen. We kwamen vlak achter elkaar klaar, en dat moet de hele buurt wel gehoord hebben. Na een paar uur zoenen en likken is de buurvrouw weer terug naar haar eigen huis gegaan omdat haar vriend zo thuis zou komen. Erica en ik zijn daarna nog even in de tuin verder gegaan, en dat moet de buurman wel gezien hebben.

Ik denk dat we de buurvrouw wel vaker zullen zien. Met een beetje geluk is de buurman er dan ook bij!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners