Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Leonie En Femke - 25466 keer gelezen
Hallo, ik ben Leonie, een vlotte meid van 25 jaar. Ik heb een normaal postuur, grijzige ogen, bruin haar en met mijn 1,70 m ben ik gewoon een lekkere meid. Als ik uitga of buiten loop zie ik ze best naar me kijken, die mannen die altijd met een geile blik in hun ogen naar me kijken. Maar ik ben niet geÔnteresseerd. Ik val op vrouwen. Vrouwen in het algemeen, maar in het bijzonder op Femke.

Het is zaterdagmiddag en vanavond hebben we afgesproken om uit te gaan. Ik weet best dat het geen date is, want Femke weet helemaal niet dat ik verliefd ben op haar, maar ik stel me graag voor dat het wel een date is. Dat we lekker uitgaan, samen wat drinken en dansen. We wisselen verliefde blikken uit. Op de dansvloer gaan we helemaal los en ik ga met mijn rug voor haar staan en steek opzettelijk mijn kont achteruit. Ik voel haar handen over mijn schouders en langs mijn flanken naar beneden glijden. Op mijn heupen blijven ze even hangen en dan zakken ze verder en pakken mijn billen vast. Ik voel een tinteling in mijn hele lichaam al ik voel hoe ze ťťn hand tussen mijn benen laat glijden en langs mijn kutje strijkt. Ze heeft zich inmiddels naar me toe getrokken en met haar andere hand betast ze mijn borsten. De tepels zijn al keihard geworden toen ze mijn billen pakte. Ik wil naar huis met Femke en dan vreselijk lekker vrijen...

Doordat ik met mijn gedachten helemaal ben afgedwaald ben ik inmiddels zo geil als boter. Ik heb mijn broek inmiddels uit gedaan en wrijf met mijn handen over mijn blote borsten. Ze zijn niet zo groot als die van Femke, maar ik hen een paar heerlijke borsten. Ze zijn mooi van vorm en de tepeltjes staan hard en recht vooruit. Terwijl ik mijn tepeltjes tussen duimen en wijsvinger draai en er lichtjes aan trek, fantaseer ik hoe de tong van Femke over mijn tepel glijd. Ze likt aan de tepel en zuigt hem vervolgens naar binnen. "Mmmmmmmm lekker" kreun ik. "Bijt er maar in" en ik knijp mezelf wat harder. Hoewel het wat pijn doet is het ook vreselijk opwindend. Mijn rechterhand glijdt naar beneden. Ik voel mijn vinger tussen mijn schaamlippen gaan en bedenk me hoe het Femke's hand is die met daar zo heerlijk vingert. Ik stop mijn middelvinger en ringvinger in mijn vagina die inmiddels drijfnat is. Met mijn duim stimuleer ik mijn clitoris die opgezwollen en vochtig is. Ik begin steeds harder te vingeren terwijl mijn duim druk geeft op mijn klitje. Ik voel alle spieren in mijn onderlichaam samentrekken als ik kreunende klaarkom op mijn vingers. "Jaaaaaaa, ooooooh Femke, jaaaaa neuk me klaar met hŤ vingers, oooooh ik kooooom" roep ik uit terwijl ik een spetterend orgasme door mijn lichaam voel trekken. Ik lig nog heerlijk te genieten van mijn orgasme en mijn geile gedachten aan Femke als plots mijn mobiele telefoon gaat. Op mijn nachtkastje vlak bij mijn oor. Ik schrik me kapot. En grijp verschrikt naar mijn telefoon terwijl ik mijn nachtlampje van het kastje stoot. "Godver" roep ik nog verstaanbaar terwijl ik het gesprek aanneem.

"Wat is er?" hoor ik de stem van Femke vragen. Ik voel me betrapt hoewel ik ook wel weet dat Femke geen idee heeft wat ik lag te doen. "Ik stootte mijn nachtlampje van het nachtkastje" zeg ik zacht. "Lag je op je nest dan" hoor ik Femke zeggen. "Niet om te slapen, want het is midden op de dag, dus gaat het om seks". "Met wie lig je daar, slet" zegt Femke lachend. Ik heb een rode kop, maar dat kan ze gelukkig niet zien. "Met niemand" antwoord ik snel. "Dan lag je zeker met jezelf te spelen, aan wie dacht je" blijft ze me plagen. "Aan jou" antwoord ik even eerlijk als ad rem. "OK dus je wilt het me niet zeggen" vervolgt Femke.,"Alsof een meid zoals jij ooit zou denken aan mij als ze zichzelf bevredigt" lacht ze.

Ik zwijg even. Wat langer dan nodig. "Ben je er nog" zegt Femke, die het wel erg stil vindt worden. "Ja ik ben er nog" antwoord ik. "Je werd ineens zo stil, heb ik iets verkeerds gezegd"? "Ik zat je maar te plagen hoor". Ik ben opnieuw stil.Ik heb Femke leren kennen toen ze stage liep bij mij op het werk. We hadden veel contact en we raakten bevriend. Hoe langer hoe meer kreeg ik warme gevoelens voor haar. Femke is een meid van dezelfde leeftijd als ik en ze is ongeveer dezelfde lengte als ik. Met haar blonde haren en blauwe ogen is ze echt een lust voor het oog. Door haar wat forsere lichaamsbouw heeft ze wat grotere borsten dan ik. Jezus wat ben ik verliefd op die meid. Maar we zijn vriendinnen en we dien zoveel leuke dingen samen. Als ik vertel dat ik verliefd op haar ben en zij moet niets van mij weten, hoe moet het dan verder. Dan is straks de vriendschap voorbij en zie ik haar nooit meer. Ik zit in tweestrijd. Al heel lang.

"Wat is er nou Leonie?" brengt ze me terug naar de werkelijkheid. Ik raap al mijn moed samen en hoor mezelf zeggen "waarom zou iemand niet aan jou kunnen denken als ze zichzelf bevredigt?" vraag ik met de rode vlekken in mijn nek en schaamrood op mijn kaken. Nu is Femke even stil. "Ja dat weet ik ook niet, maar ze zullen sneller aan jou denken dan aan mij" zegt Femke. Even doorbijten nu, denk ik. "En ik denk wel aan jou als ik met mezelf speel" zeg ik. Weer een stilte. "Je houdt me voor de gek" hoor ik Femke aarzelend zeggen. "Nee echt Fem, al vanaf de eerste dag dat je bij ons binnenstapte voor je stage". "Echt waar?" vraagt ze ongelovig. "Ja Fem, eigenlijk ben ik steeds meer verliefd op je geworden, maar ik durfde nooit wat te zeggen, omdat ik bang ben onze vriendschap te verliezen". "Maar nu dacht ik: wat is erger? Onze vriendschap misschien verliezen omdat ik eerlijk tegen jou en mezelf ben of mijn gevoelens blijven verbergen en onze vriendschap baseren op niet volledig eerlijk tegen elkaar zijn"

"Jezus, dus jij valt op mij???". Ik slik ik weet dat het dit moment is dat ik altijd gevreesd heb. Zijn de gevoelens wederzijds en als ze het niet zijn, wat gebeurt er dan met onze vriendschap? "Ja, ik ben verliefd op je Femke". "Ja als ik me vinger dan denk ik aan jou heerlijke lichaam". "Aan hoe je met mijn borsten speelt en in mijn tepels bijt". "Aan hoe je met je vingers in mijn vagina gaat". Ik besluit het maar zo expliciet mogelijk te maken. "Jezus, Leonie dat had ik nooit verwacht". "Ik heb dezelfde gevoelens voor jou, maar achtte je onbereikbaar". "Met jouw prachtige lichaam kan je elke vrouw krijgen die je wilt. En elke vent ook trouwens". "Dus ik dacht dat je mij nooit zou willen". "Ik wil je zien, kom naar me toe" vervolgde Femke.

Ik douche me en was mijn haren. Mijn kutje scheer ik helemaal glad alleen boven de schaamlippen lat ik nog een klein driehoeken schaamhaar staan. Ik trek een zwarte string met bijbehorende BH aan en trek daarover een kort sexy rokje en een spaart topje aan. Ik tril haast van opwinding. Vanavond ga ik met Femke vrijen. Ik voel me alweer geil worden. Ik stap snel in mijn auto en rij naar Femke.

Femke doet open als ik aanbel. Ze draagt een zwarte leren broek en een zwarte leren jas die strak om haar lichaam zit. Haar strakke lakleren laarzen reiken tot boven de knie. Zo heb ik haar nog nooit gezien. Ze pakt me vast en trekt me naar zich toe. "Ha schat wat fijn dat je er bent" en ze kust mij vol op de mond. Ik voel haar tong in mijn mond glijden en beantwoord haar kus hartstochtelijk. Haar rechterhand grijpt mijn linkerborst en knijpt erin. Eerst zacht maar daarna steeds harder. Ik kreun. Ze trekt me naar binnen en schopt met haar voet de deur dicht. Ze blijft daarbij in mijn borst knijpen. Ik kreun nog harder en voel de pijn vermengd met gevoelens van seksuele lust. Voor de pijn echt ondraaglijk wordt, stopt ze met knijpen en glijdt haar hand onder mijn topje naar de sluiting van mijn BH op mijn rug. Handig maakt ze de BH los waarbij ze me al die tijd blijft kussen.

Daar schuift haar hand weer onder mijn topje en vindt mijn blote borst. De tepel is keihard en ze wrijft er uw overheen. "Ooooooh" kreun ik zacht. Ze knijpt in de tepel terwijl ze eraan draait. De pijn is even heftig als heerlijk. Ik kreun harder als ze met haar mond naar mijn borst beweegt en de tepel door de stof van mijn topje heen in haar mond neemt. Eerst tussen haar lippen. Met haar hand knijpt ze in mijn borst en haar tanden zitten inmiddels om de tepel. Ze bijt er zacht in. Ze lijkt precies aan te voelen hoeveel pijn ik lekker vind. Ik voel mijn kutje steeds natter worden.

Terwijl ze mijn andere borst nu in haar linkerhand heeft genomen en met haar tanden in mijn linkertepel bijt glijdt haar hand naar beneden. Onder mijn rokje. Ik ril van opwinding als haar hand omhoog glijdt en mijn string vindt. De string is doorweekt van mijn kutvocht. "Mmmm Leonie, hoe kom jij daar zo nat? Toch niet geplast zeker?". "Nee" antwoord ik. "Nee? Nee wat? Heb jij niet geleerd met twee woorden te spreken?". "Je antwoordt met Nee mevrouw, of Nee Meesteres. Begrepen?". "Ja mevrouw" antwoord ik, onder de indruk van de dominantie van Femke. Hoe heeft ze geweten dat ik graag onderdanig ben vraag ik me af. Maar ik realiseer me dat ze me al lang kent.

Ze neemt me mee naar binnen en zegt dat ik moet gaan zitten. Uit de kast haalt ze een rode halsband met een riem. Ze doet met de halsband, die aan de binnenkant is bekleedt met kunstbont om mijn nek. Ze houdt de riem vast en zegt "zo dus jij bent een klein geil teefje"? "Ja mevrouw" antwoord ik. Ze gebiedt me op handen en knieŽn te gaan zitten. En leidt me door de kamer alsof ik haar huisdier ben. Ik voel me zo geil. Dan gaat ze zitten en zegt "Doe mijn laarzen uit". "Ja mevrouw" zeg ik als ik begin haar laarzen uit te trekken. Ik trek de ritssluiting naar beneden en trek langzaam eerst haar linker laars uit, waarna de rechter volgt. Als ze uit zijn staat ze op en commandeert "Nu mijn broek". "Ja mevrouw". Ik open haar broek maar het kost me veel moeite om de strakke broek uit te krijgen.Na enige tijd lukt het me om broek over haar billen te krijgen en kijk recht tegen haar kutje aan. Mijn adem stokt in mijn keel. Voor het eerst zie ik haar kutje. Het is niet kaal zoals de mijne, maar er staat nog een streepje haar op. Ik zie ook bij Femke de glinstering van haar geil aan haar schaamlippen. Ze is dus ook geil, net als ik. Ik trek verder aan haar broek als Femke weer in de stoel zakt. Als haar broek helemaal uit is zegt ze "nou volgens mij likken teefjes graag aan kutjes, of niet". "Ja mevrouw" en met kloppend hard ga ik met mijn hoofd tussen haar dijen. Ik spreid met mijn vingers haar heerlijke schaamlippen en lik van onder naar boven tussen haar schaamlippen door. Tergend langzaam schuif ik omhoog en steek mijn tong zover het kan in haar vagina waarna ik verder naar boven ga en haar klit lik. Ik herhaal dit diverse malen en voel steeds meer geil uit haar kutje komen.

Femke begint haar jasje uit te doen en omhoog kijkend zie ik haar borsten te voorschijn komen. Ze heeft, in vergelijking met die van mij, heerlijke grote borsten. Ze hangen wat meer dan die van mij, maar ik vindt ze vreselijk mooi en wordt nog geiler van de aanblik van deze pracht exemplaren van tieten. Ze speelt met haar eigen borsten en kreunt zacht. Ik heb inmiddels twee vingers in Femke's vagina gestoken en neuk haar nu met mijn vingers. Onophoudelijk blijf ik aan haar clitoris likken. "Bef me klaar Leonie, oooooh ga door" kreunt Femke waarbij haar ademhaling steeds oppervlakkiger en sneller gaat. Ik voel dat ze elk moment klaar kan komen. Ik blijf met mijn vingers in haar vagina heen en weer stoten en zuig de clitoris tussen mijn lippen terwijl ik er met mijn tong razendsnel langs lik. Dan komt de ontlading. "OOOOOOOOH LEONIEEEEEE, IK KOM KLAAAAAAAAR" schokkend komt ze klaar. Mijn vingers floepen uit haar vagina en met haar rechterhand wrijft ze zelf over haar klit nu. Haar heupen schieten omhoog en voor het eerst zie ik een vrouw spuitend klaar komen. Ik had dat al wel eens op TV gezien, maar nog nooit echt. Haar kutvocht spuit in mijn gezicht. Vier stralen achter elkaar landen in mijn haar en gezicht. Het vocht druipt naar beneden en maakt mijn topje nat. De tepeltjes tekenen nu strak af in mijn natte shirt. Ik vinger mezelf nu zittende op mijn knieŽn.

Als Femke is bijgekomen, ziet ze hoe ik mezelf zit te bevredigen en geeft een ruk aan de riem waardoor ik uit evenwicht raak en omval. "Had ik toestemming gegeven om met je vingers aan je kutje te zitten teefje?". "Nee mevrouw" stamelde ik geil. Ze geleidt me naar de slaapkamer en gaat op het bed liggen. "Kom op mijn gezicht zitten" hoor ik haar zeggen. "Ja mevrouw" zeg ik gretig. En ik zak op mijn knieŽn boven haar mond. Ik trek mijn slip opzij en spreid mijn schaamlippen. En Femke begint me zalig te likken. Ik voel hoe ze twee vingers in mijn natte kutje schuift en me heerlijk likt en vingert. Jezus wat is dit zalig denk ik. "Oooooh Femke, je maakt me gek met je tong...ooooooh". Mijn orgasme is zo dichtbij, maar dan stopt ze. "Ik had toch niet gezegd dat je klaar mocht komen" hoor ik haar streng zeggen. "Nee mevrouw" zeg ik onderdanig. "Ga op je handen en knieŽn zitten, klein sletje" zegt ze dan. Ik gehoorzaam en ik hoor naar de kast lopen. Ze staat achter de deur en ik kan niet zien wat ze doet. "Kijk voor je" roept ze dan. "Ja mevrouw" en ik draai verschrikt mijn hoofd naar voren.

Ik voel de geilheid steeds hoger oplopen. Dit had ik in mijn stoutste dromen niet verwacht. "Sluit je ogen". "Ja mevrouw". Ik hoor haar komen. Even stilte en dan pets. Ik voel een striemende pijn op mijn billen. Femke slaat me met een zweepje. "Zo teefje, dus jij speelt met jezelf en wilt klaarkomen zonder toestemming?". Pets de tweede klap is iets zachter maar het platte uiteinde van het zweepje raakt mijn kutje op een licht pijnlijke maar zalige manier. "Verdien je deze straf teefje?". "Ja mevrouw". Pats. Weer die heerlijke pijn. Ik geniet met volle teugen.

Na verloop van tijd stopt ze met slaan. "Wil je een beloning?" vraagt ze. "Ja mevrouw" zeg ik gretig. En ik voel een grote dildo naar binnen glijden in mijn kletsnatte kutje. De dildo is dikker dan ik er ooit in heb gehad. Mijn lipjes schuiven langzaam om de dikke staaf. Ik kijk tussen mijn benen door en zie Femke achter mij zitten met een voorbinddildo om. "Oooooh mij kutje wordt helemaal opgerekt" kreun ik. Ze duwt door tot de dildo er helemaal in zit en begint me dan te neuken. Eerst langzaam maar dan steeds sneller. Ik voel dat mijn orgasme komt. "Mag ik alstublieft komen mevrouw?" vraag ik nederig. "Is goed meisje" hijgt Femke terwijl ze in mijn kutje beukt. "OOOOOOOH IK KOM KLAAR" gil ik. Ik voel het schokken van mijn onderlichaam en mijn orgasme blijft aanhouden terwijl de dikke voorbinddildo in mijn kutje blijft schuiven. Als de laatste flarden van mijn orgasme wegebben verdwijnt ook de laatste kracht uit mijn lichaam en rillend zak ik op mijn buik.

Femke komt naast me liggen en rolt met op mijn rug. Ze streelt mijn borsten en kust me teder. "Mijn God Leonie wat heerlijk". "Mijn droom is uitgekomen, eindelijk hartstochtelijk vrijen met jou". "Het genoegen was wederzijds" lach ik en ik zoen haar terug. Zo hebben we een uur samen liggen kussen en knuffelen voor we verder gingen met ons seksspel.

Nawoord:

Dit stuk was speciaal voor Leonie, maar het staat iedereen natuurlijk vrij om het te lezen en ervan te genieten. Maar ik hoop speciaal dat Leonie ervan geniet. En Femke natuurlijk.

Dit is voor het eerst dat ik een lesbisch verhaal schrijf. Ik ben dan ook benieuwd naar jullie mening. Schrijf even een reactie als je het gelezen hebt. Groeten JohnD.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners