Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lekker avondje - 3268 keer gelezen
Het was vorig jaar juli, ik was 15 jaar en ik had toen 4 maanden een vriend. Hij woonde denk ik 120 km van mij vandaan, maar we konden niet langer een week zonder elkaar, zodat ik hem om de week bezocht. Deze keer ook. Hij kwam me afhalen bij het station en keek me met een zwoele blik aan. Na een tongzoen van een kwartier vertelde hij dat hij een verassing voor me had omdat we het vier maanden hadden. Hij nam me mee naar een restaurant. Heel sjiek.

Na de bestelling voelde ik een voet (hij had waarschijnlijk zijn schoenen uitgedaan) langzaam over mijn been bewegen, richting mijn kutje. Ik voelde mijn tepels hard worden. Ik verlangde zo naar hem, maar het kon niet, en hij begon me meer en meer op te winden. Ik liet mijn mes expres vallen onder de tafel, ik zag dat hij zijn broek al opengemaakt had en pakte zijn stijve lul en begon hem heel even te pijpen. Stefan fluisterde dat hij zich niet meer kon bedwingen, en ondanks we nog het hoofdgerecht en nagerecht moesten opeten, legd! e hij wat geld neeren sleurde me het restaurant uit. Naar een hotel, ik denk de duurste van de stad, waar hij een kamer had gereserveerd. We begonnen wild in de lift te zoenen. HIj hijgde en kreunde, ik had hem nog nooit zo meegemaakt. Begon aan mijn oorlel te likken. Ik kreeg er de slappe lach van. De hotelkamer was prachtig, net een sprookje. Ik liet het water in het bubbelbad lopen en kleedde me uit.

Stefan was inmiddels naakt op het mooie hemelbed gaan liggen en begon zichzelf te trekken. Dat vond ik erg lekker om te zien en ik stond naakt voor hem mezelf te vingeren. Hij kwam naar me toe, en likte me overal. Zijn vingers raakten mijn schaamlippen en langzaam begon hij mijn klitje te strelen, terwijl ik hem aftrok. We stapte het bad in. Na een heerlijke massage en bad begaven we ons weer naar de kamer en zoenden elkaar. HIj fluisterde lieve dingen; dat hij van me hield, en dat ik het lekkerste wezen zou zijn dat hij oooit gezien had. Dat vond ik erg leuk om te horen en gin! g boven zijn hoofd gehurkt zitten. Hij befte me. Met een rechte rug boog ik voorover en pijpte hem. Het heerlijkste standje!!!! Ik ging langzaam naar beneden en ging met mijn rug naar hem toe op zijn lul zitten en hij schreeuwde dat hij me nu wilde.

We bewogen lekker heen en weer en ik ging andersom zitten. Hij streelde mijn borsten en ik draaide me weer om. Ik had nu met mijn handen de spijlen van het bed vast, zat op mijn knieen en hij kwam van achter in me. Ik voelde een vinger bij mijn anus en hij duwde zachtjes zijn duim erin. Later ook zijn lul en ik genoot. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen ik schokte en het bed begon te schudden. 2 minuten later kwam Stefan. Hij ging zich douchen en ik belde de roomservice voor champagne en lekkere hapjes want we hadden nu wel honger. Al snel kwam een knap meisje binnen en vroeg met een lachend gezicht of het gezellig was. Ze was denk ik een jaar ouder dan ik en ik antwoorde ondeugend dat het nog wel leuker kon worden. ! Ik vroeg of ze misschien wat wilde meedrinken. Dat wilde ze wel en al gauw vertelden we al onze sexervaringen aan elkaar. Ze zei dat ze het warm had en trok haar witte bouse uit.

Haar mooie kante BH zat mooi om haar strakke buikje en ze had grote borsten waarvan de tepels nu mooi zichtbaar werden. Ik begon haar te strelen en zij vingerde mij. Ik kreeg al gauw mijn tweede hoogtepunt van de avond, en zij kwam later ook klaar. Voordat Stefan uit de douche kwam was ze alweer weg. Daarna zijn we lekker gaan slapen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners