Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Leerlingenbegeleidster - 9743 keer gelezen
Dit heb ik echt meegemaakt, en ik wil het delen na al die jaren van zwijgen.

Toen ik 17 was, had ik net als de meeste tieners last van mijn pubertijd. Maar het ging van kwaad naar erger. Tot op het punt ik niet meer naar school kwam, en als ik dan al kwam opdagen liep ik na een kwartier gewoon weg uit de les. Zo belande ik bij de leerlingbegeleidster. Ik weet nog de eerste keer dat ik haar bureau binnen kwam. Daar zat ze achter haar bureau, ik was direct overdonderd ze had bruin haar blauwe ogen, ze droeg een witte bloes met een kostuum broek onder. Niet te mager niet te dik, mooie borsten door de bloes zag je de aftekening van haar kanten BH. Ze zag er fantastisch uit zo vol zelfvertrouwen, mijn knieŽn knikten toen ik in de stoel tegenover haar ging zitten. Ik voelde me klein dik lelijk en onverzorgd en vooral onvolwassen en kinderachtig.

Ze glimlachte vriendelijk naar me en zij, jij moet vast Elli zijn, ik ben mevrouw Vanberen, maar je mag me Eline noemen. ons eerste gesprek verliep stroef, ze vroeg me wat ik er van vond om hier te zitten, en wat ik verlangde, wat ik van de school vond, of ik gelukkig was. de eerste gesprekken waren heel professioneel, maar naarmate dat de weken vorderden werden we onze gesprekken intiemer en kregen we een nauwere band. We mailden en smsten naar elkaar, ook op msn spraken we vaak. Zelfs in mijn dromen kwam ze bijna elke avond voor, maar dit durfde ik niet aan haar te vertellen.
Meer en meer begonnen mijn gevoelens voor haar verwarder te geraken, soms gaf ze mij een zoen of een knuffel, of streelde ze mij over mijn schouders. Ik vertelde mezelf dat dat vriendschappelijk was en dat ik er niets achter mocht zoeken, maar ze deden mij meer dan ik wou toegeven. Soms raakte ze mij toevallig aan, aan mijn billen of borsten. Ik begon mezelf beter te verzorgen want ik wou er goed uitzien voor haar. Ook besefte ik dat mijn verwarde gevoelens kwamen door het feit dat ik lesbisch was, daar spraken we ook over en zo kreeg ik meer en meer vertrouwen in mezelf. Maar ik bleef sterke gevoelens voor haar koesteren. Tot het moment dat als ze me aanraakte ik helemaal geil werd.
Op een dag waren we weer in haar bureau aan het spreken, en kwam ze dichterbij zitten op de sofa, haar hand lag op mijn bil. Elli ik denk dat we al heel ver zijn met jou, ik ben trots, je ziet er goed uit. In het begin zag je er zo verloren uit en onverzorgd, je bent echt zo veranderd ik herken je niet meer. ze boog naar me toe en gaf me een kus, ik wou mijn wang naar haar toe keren maar ze nam mijn kin vast en gaf de zoen op mijn mond. Ik opende mijn mond om iets te zeggen en voelde hoe ze haar tong zachtjes tussen mijn lippen duwde, onze tongen verstrengelden zich en we kusten passioneel. Ondertussen ging ze met haar hand die op mijn bil lag naar boven. Ze wreef tussen mijn benen, ik kreunde. Ik voelde hoe ze voorzichtig de knop van mijn broek opende. Haar hand ging naar binnen en streelde over mijn lipjes die verschrikkelijk gezwollen waren. Voorzichtig ging ze met een vinger ertussen en beroerde mijn druipnatte kutje daarna streelde ze mijn clit, ik hapte naar adem. Ondertussen kusten we verder en opende ik haar blouse. Haar kanten BH verhulde haar stijve tepels niet. Voorzichtig streelde ik haar en deed haar BH uit. Ze fluisterde in mijn oren dat ze hier al lang van was aan het dromen. Ik fluisterde dat het bij mij ook zo was. Ik nam haar tepel in mijn mond en zoog zachtjes ik hoorde haar zuchten. Ondertussen zat er een vinger in mijn kutje en masseerde ze mijn clit met haar duim. een tweede vinger kwam er al snel bij, zachtjes bewoog ze haar vingers in mij, het voelde zo heerlijk. Ik wil je geen pijn doen zij ze. Dat doe je niet zuchtte ik. ze duwde mijn shirtje naar boven en wrikte mijn BH los, ze nam een tepel in haar mond. Mijn broek vloog ook uit en belande ergens op de grond. Ik kon niks meer doen dan daar liggen en genieten van Eline, die mijn borsten verwende met haar tong. langzaam maakte ik neukbewegingen op haar vingers. Ze kreunde in mijn oor wat ben je fantastisch, ik verlang al zo lang naar je. ze stak nog een vingertje in me, ik stond verschrikkelijk wijd. IK kreunde luider. Ze legde haar andere hand op mijn mond, stil zijn straks hoort iemand ons. Ze glimlachte naar me en zij, als je stil kunt zijn dan zal ik je eens verassen. Ik grijnsde dat ik stil kon zijn. ze ging naar beneden met haar hoofd en begon me te likken. Ik kwam mijn belofte na en maakte geen geluid meer, maar inwendig schreeuwde ik het uit van genot. een geweldig orgasme overspoelde me. Ik kwam recht uit de sofa en keek haar aan, ze pakte mijn hoofd in haar handen en kuste me. Ik proefde mezelf. Je kan nu best naar je klas gaan. IK keek haar aan, opeens besefte ik dat we een grens hadden overschreden, ik zag dat dat besef ook bij haar doordrong. We praten er wel nog eens over zij ze.

Twee weken zag ik haar niet, en had ze zogezegd geen tijd voor mij. Na die twee weken kwam ik haar eindelijk tegen op de gang. ik riep haar en vroeg of ze even tijd had. Ze keek me bang aan en deed toen de deur open van een leeg klaslokaal, OK zij ze maar niet te lang. Ik vatte direct de koe bij de horens. Ontloop je mij? ze antwoordde dat ze spijt had, dat het verkeerd was wat ze had gedaan en dat ze in feite misbruik van me had gemaakt. Ze zij dat ze getrouwd was en een dochtertje van 2 had en dat ze gelukkig was met hen, en zij mij maar ongelukkig ging maken. Ik was veel te jong en dat was ze even vergeten twee weken geleden. IK keek haar aan en kwam dichter, ik heb me nooit gebruikt gevoeld en je hebt me ook niet ongelukkig gemaakt tot nu. Door de manier dat je me nu behandelt en ontloopt, ik ben jong maar niet dom. Dit was geen tijdelijke zinsverbijstering, je wou dit al lang. Ik kwam dichter bij haar staan en kuste haar. Ik duwde mijn tong in haar mond, ik hoorde haar zachtjes maar niet overtuigd protesteren. Langzaam liet ik een hand in haar broek glijden en begon haar te vingeren. Ze kreunde en trok me dichter tegen zich aan. IK knoopte haar broek los en trok hem naar beneden, ik duwde haar op een stoel en ging op mijn knieŽn voor haar zitten. langzaam begon ik haar te likken en ging steeds sneller. ze drukte mijn hoofd dichter naar haar toe, en ik likte haar tot ik klaar kwam. We friste ons op en we gingen het lokaal uit. Dat was de laatste keer dat ik haar zag. Een week later ging ze in ziekteverlof en daarna nam ze ontslag. Ik kreeg een mail van haar waarin er stond dat ze een grote fout had gemaakt en dat het beter was als we elkaar niet meer zagen. Ze eindigde me: ik hou van je, maar niemand zal dat ooit aanvaarden.

Ondertussen ben ik 27, vorige week kwam ik haar tegen op een wijk feest samen met haar man en 3kinderen. We begonnen te praten. ze is nu 40 maar toch zag ze er nog even goed uit als toen.
Ik ben doorgegaan met mijn leven, maar zij is altijd mijn grootste fantasie gebleven. We hebben afgesproken om volgend weekend iets te gaan drinken (zij en ik). Toen ze wegliep keek ze om en lachte ze veelbelovend naar me (dat denk ik toch). We zullen wel zien wat er gebeurt denk ik.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners