Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Knipbeurt - 5094 keer gelezen
'Oh, wat is het heet vandaag' zuchte Lieke terwijl ze met haar beste vriendin Melanie naar huis liep. 'Dat kun je wel zeggen' antwoorde Lieke, 'Ben ik effe blij dat we weekend hebben, het is veel te heet om naar school te gaan.
De twee achttien jarige meisjes liepen druk pratend naar Melanies' huis.
Binnen gekomen pakte ze een koude fles cola, twee glazen, liepen naar boven, deden alle ramen open en zette Mtv op.
'Moet je eens kijken' zei Melanie druk naar de TV gebarend, 'die meid heeft dezelfde bikini aan als ik.' 'Echt waar, laat een zien' antwoorde Lieke.
'Oke' riep Melanie terwijl ze naar haar klerenkast liep. 'Zie je, zelfde kleur en zo' riep Melanie opgewonden. 'Nou, laat is zien hoe die staat' zie Lieke.
'Prima idee'

Melanie deed haar jeans en slipje in één keer naar beneden en een paar seconde later vielen ook haar blousje en bh op de grond en stond ze voledig naakt in de kamer. 'Zeg schatje, ik weet niet of je het gemerkt hebt maar dat beetje bikini zal die bos schaamhaar echt niet bedekken' lachte Lieke.
Melanie stak haar tong haar tong uit naar haar vriendin en zie: 'En dat zegt iemand die een regenwoud op haar poesje heeft staan.'
'Wie ik????' antwoorde Lieke overdreven, 'Ik ben net zo glad als de billetjes van een baby.' 'Je bent zeker twee keer zo harig als ik' zie Melanie, 'doe je slipje uit en ik bewijs het je.'
'Deal' antwoorde Lieke terwijl ze haar kleren uitdeed.
'Zie je wel, veel hariger' lachte Melanie 'laten we allebei het broekje een keer aan doen en kijken bij wie er het meest onderuit komt, ik zal beginnen.'
Melanie deed het bikinibroekje aan en keek in de spiegel.
Het was zeker niet weinig wat er onderuit kwam. Ze deed het weer uit en gaf het aan Lieke die het op haar beurt aan trok.
'Zie je wel, bij jou komt er meer onderuit als bij mij' riep Melanie.
Een beetje boos schopte Lieke het broekje uit.
Allebei de meiden stonden naar elkaars poesjes te kijken toen Lieke met een oplossing kwam: scheren!!! Ze zouden elkaar scheren en Lieke zou bij Melanie beginnen.

Melanie ging achterover op het bed liggen en deed haar benen een beetje uit elkaar.
'Kijk je wel uit met die schaar!' 'Rustig maar, ik heb al een week geen clit meer afgeknipt' lachte Lieke. 'Heel grappig maar wel voorzichtig en haal er niet te veel af' antwoorde Melanie serieus.
Lieke dook tussen Melanies' benen en begon met grote zorg te knippen.
'Je bent echt harig, ik kan je spleet amper zien' zei Lieke en ging verder met knippen
Na vijf minuten vroeg Melanie hoe het eruit zag. liek gaf haar een spiegel zodat ze een goede kijk op haar spleet had.
'Zo, je hebt er best veel vanaf gehaald maar ik denk dat er nog wel iets meer afkan'
'Als jij dat wil' antwoorde Lieke. Terwijl ze met haar hand door de haren ging voelde ze de harde clit van Melanie.
'Mel, je clit is zo hard als een rots' zie Lieke.
'Wacht maar tot ik met mijn handen over jouw clit ga'
Toen merkte Lieke dat de tepels van Melanie net zo hard waren als haar clit!
Omdat ze nog nooit een kut van een andere vrouw had aangeraakt was Lieke nog steeds verbaasd van de reactie die Melanie gaf toen ze bezig was met knippen.
Nieuwsgierig als ze was streek ze met haar wijsvinger over de clit van Melanie.
Melanie hapte naar adem en spreidde haar benen verder zodat het giel uit haar natte kutje liep. Geen van beide zie wat maar aan de reactie van Melanie kon Lieke zien dat je meer wilde. Lieke maakte haar middelvinger nat en stak die in de natte spleet van Melanie. 'Oh, wat doe je dat lekker, ga door!!' kreunde Melanie.
Lieke zelf was ook behoorlijk nat geworden en zonder na te denken ging ze op melanie liggen en legde haar kutje en tieten op het naakte lichaam van Melanie.
Terwijl ze druk aan het bewegen waren om hun clits contact te laten maken keken ze elkaar diep in de ogen en een moment later waren ze wild aan het tongen en kreunen in elkaars mond.

Ze genoten van elkaar. Geen van beide had ervaring met andere vrouwen maar dat maakte niet uit. Ze beukte met hun kutjes op elkaar en kuste elkaar met passie.
'Oh god, ik ga harder komen dan ik ooit gedaan heb' kreunde Melanie luid.
Lieke voelde het begin van een orgasme naderen in haar buik en ze nam een harde tepel in haar mond en begon erop te zuigen. Melanie kreunde het uit.
opeens begon ze hevig te schokken en zie: 'I-i-i-lk koooooom'
'Ik ook' kreunde Lieke en allebei de kutjes spootte hun geil naar buiten en de beide meiden kwamen klaar als nooit tevoren.
Toen het voorbij was rolde Lieke van Melanie af en beide bleven liggen om uit te hijgen en even na te denken wat er nou precies gebeurt was.
'Zoals ik al zei, jij bent veel hariger dan ik' zie Melanie.
'Weet je Mel,' antwoorde Lieke,' volgens mij heb je gelijk!!!'Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners