Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kerstmis 2008 - 3 - 4042 keer gelezen
Tweede Kerstdag,

Sabine werd wakker in de armen van Anna. Francine en Simone waren schijnbaar al opgestaan. Anna was nog in diepe rust en Sabine werkte zich voorzichtig uit de omarming van de mooie vrouw. Ze voelde zich geweldig, de nacht was heet geweest, geil, opwindend. Het was heerlijk geweest en toen ze met drieŽn tegelijk haar kusten, likten, streelden en vingerden was het gewoonweg hemels geweest. Maar nu verlangde ze naar een omhelzing van haar tante, Francine. Bij zichzelf moest Sabine erkennen dat ze een verliefdheid voelde voor deze vrouw die haar moeder zou kunnen zijn, die maar iets jonger was dan haar moeder. Het kon haar niets schelen. Anna was lekker en mooi maar Francine, daar was ze verliefd op. Ze trok een ochtendjas aan en liep de fris aanvoelende slaapkamer uit, de trap af en naar de keuken. Daar trof ze Francine aan, eveneens in een badjas, die op haar gemak een bakje koffie dronk. "Hoi, lief nichtje. Lekker geslapen, uiteindelijk?" Bij dat laatste knipoogde ze. "Jazeker, maar ik miste je toen ik wakker werd." "Je miste me? Hoezo?" "Nou, ik werd wakker en je was er niet, je plek was leeg." "Ja" Francine keek Sabine vragend aan "je sliep nog zo lekker in Anna haar omhelzing. Vind je haar niet leuk dan?" Nu keek Sabine verbaasd naar haar tante "jawel. Maar jou vind ik veel leuker." Francine glimlachte naar haar en stond op, ze sloeg haar armen om haar vele jongere nichtje en moest bekennen dat ze het een fijne gedachte vond. Al vanaf het moment dat Sabine het huisje was binnen gekomen voelde Francine kriebels die ze al lang niet meer gevoeld had. Zou ze verliefd zijn, had ze zich afgevraagd maar nu, met haar armen om Sabine heen wist ze dat wel zeker. Hoe dom kon ze zijn, verliefd te worden op haar eigen nichtje, en nog wel zo'n jong ding. Ze kon het niet helpen. Anna en Simone waren mooie vrouwen en altijd in voor een geile nacht maar de eerste nacht, die ze samen hadden doorgebracht was zoveel mooier geweest. Ook geil en lekker maar ook...intiemer. Francine keek Sabine aan en voor ze het wisten zoenden ze elkaar zoals ze nog nooit gezoend hadden. De wereld leek stil te staan en er waren alleen zij twee. Ze hoorden dan ook niet dat Anna de keuken in kwam en luidruchtig haar keel schraapte. Ook niet dat Karl en Lian binnen kwamen, ze hoorden niets. Toen ze uit elkaars armen gleden en stopten met zoenen keken ze pas op en ze moesten lachen. "We hadden jullie niet gehoord" zei Francine en ze bloosde. "Nee" zei Karl "zoveel was wel duidelijk." Anna en Simone keken elkaar aan, knikten en Anna zei toen "Francine, schat. Simone en ik gaan weer eens. We moeten onverwacht nog een bezoek afleggen deze kerst. En ik denk dat jullie beter even alleen kunnen zijn." Na die woorden knipoogde ze naar Sabine en beide vrouwen draaiden zich om. Iedereen kleedde zich aan en niet veel later zwaaiden Sabine, Francine, Karl en Lian de beide vrouwen uit.

De dag vergleed vooral met veel intiem kussen tussen Francine en Sabine. Beide vrouwen hadden geen idee eigenlijk wat Karl en Lian aan het uitvreten waren. Het kon ze ook niet zoveel schelen maar Sabine vond het toch haar plicht om even met haar vader te gaan praten. Ze klopte op de slaapkamer waar Karl en Lian waren. Er klonk een geluid en Sabine dacht dat ze 'binnen' hoorde. Ze deed de deur open en bleef verbaasd staan. Lian lag op haar buik op het bed, haar polsen en enkels vastgebonden met sjaals die haar pa ergens vandaag had. Haar vader zat op zijn knieŽn achter Lian en stak zijn stijve paal net in Lian haar kontje. Deze kreunde, eerst van pijn van Sabine haar vader was niet klein geschapen maar al snel vond Lian het duidelijk lekker want ze kreunde dat Karl haar dieper maar vooral ook harder moest neuken. Karl voldeed maar al te graag aan die wens en stootte flink hard in de strakke kont van Lian. Nu zag Sabine ook waarom haar vader zo voorover gebogen zat en waarom hij zo kort en heftig stootte, met zijn vrije linkerhand had hij Lian vol bij haar kut en zover Sabine kon zien ramde hij 2 vingers diep in Lian haar kut. Gefascineerd bleef Sabine kijken en ze vroeg zich af of haar moeder en haar vader zo ook ooit geneukt hadden. Ze kon het zich niet voorstellen. Haar moeder vond alles wat met bloot te maken had al smerig, laat staan dit soort seks. Ze schrok op uit haar overpeinzingen toen Lian ineens keihard gilde dat ze klaar kwam en haar pa met een diepe grom riep dat hij haar reet dan helemaal vol ging spuiten. Lian schokte op het bed op en neer, door haar orgasme maar ook door de harde stoten van Sabines vader. Toen kromde Karl zijn rug, schokte even diep in Lians kont en ramde toen nog ťťn keer heel diep in de strakke reet. Niet veel later trok hij zijn slapper wordende lul uit de gapende kont en Sabine zag hoe slierten zaad een zijn lul bleven hangen. Lian perstte even met haar anus en dikke druppels wit sperma kwamen uit haar kont. Karl smeerde het goedje helemaal uit over de billen van Lian en toen pas leken ze weer in deze wereld te komen. Lian keek om, eigenlijk naar Karl maar zag Sabine staan. "Karl, dekhengst van me, je hebt publiek. Je dochter." Karl schoot van het bed af en bedekte zijn slappe lul. "Doe geen moeite, pa" zei Sabine " ik heb al gezien hoe je haar neukte dus nu hoef je hem ook niet te bedekken." Karl stamelde onverstaanbaar wat maar Lian vermande zich snel. "En? Kan je pa er wat van of niet?" Sabine haalde haar schouders op "weet ik niet. Ik heb nog nooit een man gehad, geen behoefte aan ook. Maar zeg je het maar. Is hij goed?" "The best" grinnikte Lian en, nadat Karl haar losgemaakt had, rekte zich behaaglijk uit. "Fijn" grinnikte Sabine mee, ze gunde het haar vader zo. Lian leek haar een leuke vrouw en de klik tussen Lian en haar vader was er duidelijk.

Later die middag, Lian was weg, ze moest nog familie bezoeken maar ze zou nog terugkomen, later die avond, zaten Sabine, Francine en Karl in de gemoedelijke woonkamer. "De kerst is bijna voorbij" zei Francine zacht terwijl ze Sabine streelde "gaan jullie straks al weer naar huis?" Karl keek haar aan en daarna naar zijn dochter. "Ik heb dit weekend en de volgende week nog vrij en Sabine ook. Als we mogen, blijven we graag." "Graag" zei Francine. Toen keken Francine en Sabine elkaar aan. "We moeten wat bekennen" zei Sabine "Francine en ik zijn verliefd geworden op elkaar. Ik wil bij haar blijven." Karl keek hen even aan "tja. Ook ik ben verliefd en Lian ook. Dus ik denk dat we sowieso maar eens even hier blijven." Sabine vloog haar vader om de nek en kuste hem "ik hou van je paps. En ik denk dat jij en Lian voor elkaar gemaakt zijn. Ze kan je wel hebben tenminste" en ze giechelde. Karl lachte ook. "Nou, zus. Het ziet er naar uit dat je voorlopig nog met ons twee opgescheept zit." "Opgescheept? Ik ben blij dat ik volgende week ook vrij ben!" Ze lachten en dronken en aten lekker die middag en rond de klok van 10 uur kwam Lian weer, die onmiddellijk Karl meesleurde naar de slaapkamer onder het uiten van de kreet "ik ben al 100 km geil en nu wil ik neuken!"

Die nacht sliepen Sabine en Francine weer bij elkaar. Francine had de open haard op de slaapkamer weer aan gedaan en het was er heerlijk warm. Ze lagen naakt op het dekbed en streelden elkaar. Sabine liet haar slanke vingers langs de hals van haar oudere maar zo mooie en lieve minnares glijden. Haar vingers volgenden hun weg omlaag en ze streelde teder de tepels die meteen reageerden. Met haar mond vormde ze een "o" en ze blies zachtjes. Francine rilde van genot en streelde haar jongere vriendin door de haren. Daarna nam Sabine beurtelings de tepels in haar mond en likte er aan. Alles was teder, mooi en zacht. Alle bewegingen waren teder. Er was vooral liefde in hun minnespel. Ook toen Sabine haar mond op de kut van Francine drukte en teder de schaamlipjes zoende was het liefdevol. Haar tong drong tussen de lipjes door in de warme, natte grot en Francine kreunde. Het spel werd wat wilder toen Francine al snel haar eerste orgasme voelde komen omdat Sabine, geraffineerd door deze paar hete dagen, haar klit op een magnifieke manier likte. Ze greep het hoofd van Sabine vast en drukte het in haar schoot terwijl ze razendsnel haar orgasme voelde opkomen. Toen kwam Francine klaar en ze schokte en schudde op het bed. Sabine zoog zich stevig vast op de kut van Francine en toen die wat uitgeraasd was liet ze pas los. Sabines gezicht glom van het vocht en teder kuste Francine haar helemaal schoon. Hierna legde ze Sabine op haar rug, drukte de benen van het meisje uiteen en begon een speels likspelletje waardoor Sabine al snel zo gek werd van het verlangen om klaar te komen dat ook haar orgasme niet lang op zich liet wachten.

"Francine" zei Sabine opeens. "Ja, lieverd' hijgde Francine hees, nog nagenietend van hun beider orgasmen. "Ik moet plassen" ze knipoogde daarbij naar Francine. "Hmm....zal ik dan maar even mee gaan?" "Graag." Ze liepen naar de badkamer en Francine ging in de douchecel op de grond zitten. Sabine kwam boven haar staan en ontspande haar blaas waarna er al snel een gouden stroom warm vocht in het gezicht van Francine neer klaterde. Francine genoot en dronk zoveel mogelijk, ondertussen haar eigen kutje strelend. Sabine, die echt heel erg moest plassen leek maar niet meer te kunnen stoppen en Francine vingerde zichzelf terwijl ze de zilte straal in haar mond opving en zoveel mogelijk dronk. Opeens voelde ze dat ze ging komen en terwijl de straal minder werd en uiteindelijk stopte kwam ze voor de tweede keer klaar. "Nu moet ik ook plassen" giechelde Francine en snel nam Sabine haar plaats in. Francine, die ook enorm moest plassen liet alles lopen en spetterde Sabine helemaal onder. Die kwam zelfs spontaan klaar, alleen door het natgezeken worden al. Nadat ze gedouched hadden kropen ze het bed in, onder het dekbed ditmaal want de open haard was uit en het koelde snel af. Onder het dekbed begonnen ze weer met elkaar te vrijen en al snel was Sabine weer kletsnat. Francine reikte in haar nachtkastje en haalde er een dikke dildo uit. "Hmm" kreunde Sabine "wat ga je daar mee doen?" "Wat denk je, gekke meid" zei Francine en ze drukte het ding tegen de natte lipjes van Sabine die meteen uiteen weken waardoor de dildo met gemak in het jonge kutje door drong. Even ondervond Francine wat weerstand en toen werd Sabine ontmaagd. Na de eerste pijnscheuten voelde de dildo zelfs wel lekker aan in haar strakke kutje en al snel kreunde Sabine diep en intens. Omdat Francine haar ook nog eens heerlijk aan haar klitje likte duurde het weer niet lang of ze lang kronkelend klaar te komen. Nadat Sabine de staaf had schoongelikt schoof ze het ding in de nu kleddernatte scheur van haar tante. Ze pompte als een razende in en uit en Francine werd gek van genot, ze gilde en schreeuwde om meer. "Oh. Kut jaaaa....dieper, verdomme. Lekker. Jaa, ooooh jaaaaaaah." Toen schoot de dildo uit de kut en Sabine begon de lekkende grot te beffen. Ze drukte nu met het natte ding tegen de anus van haar tante en die ontspande en liet de dildo diep in haar reet schuiven. Zo werkte Sabine haar tante naar een denderend orgasme.

"Ik hou van je" zei Sabine, diep onder het dekbed tegen haar tante aangekropen. "Ik hou van jou" antwoordde haar tante "voorlopig blijf jij lekker bij mij." De nacht verliep rustig en ook in de kamer van Karl en Lian was het nu rustig. Lian sliep tevreden in de armen van Karl. De nacht ging langzaam over in een grijze ochtend.

Het is nu een paar dagen na de kerst. Francine en Sabine lopen hand in hand door de duinen, langs het strand waar de meeuwen krijsend rond vliegen. Sabines vader is met Lian terug naar Nederland. Hij heeft zijn, nu ex, vrouw gebeld. Die heeft hem te kennen gegeven dat ze hem nooit meer wil zien en ook niks met zijn spullen te maken wil hebben. Dat ze zolang bij haar zus woont en dat ze wel ziet wat ze van hem gedaan krijgt middels een advocaat. Karl had gelachen "is goed. Ik heb ook een advocate in de arm genomen. We spreken elkaar nog wel." Lian keek hem lachend aan "goed he, dat ik advocate ben. Kom ik je nu al van pas" waarna ze hem kuste. Francine kijkt Sabine aan "en jij? Wat ga jij nu doen?" Sabine haalt haar schouders op. "Uiteindelijk met de trein naar huis denk ik. Ik wil mijn school afmaken en daarna bij je komen wonen. Maar nu kan het nog niet. Ik wil echt mijn school afmaken." Francine knikt "geen probleem, liefste. Ik wacht op je. Ik zal je heerlijke lijf missen maar elke vakantie kom je maar hierheen en dan genieten we!" Sabine grinnikt weer "ohja. Reken daar maar op!"

Wat er van hen gaat worden moet de toekomst uitwijzen, dat is nog onzeker. Zal de afstand hen geen parten gaan spelen? En hoe vergaat het Sabine dan weer in Nederland nu ze weet dat ze lesbiŽnne is? Wellicht dat dit in de toekomst hier nog te lezen valt, als jullie daar prijs op stellen tenminste?


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners