Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kaalscheren van het poesje - 7346 keer gelezen
Vrijdagmiddag heb ik zitten chatten met een meisje dat al een tijdje al haar schaamhaar eraf haalt. Omdat ik dat zelf ook al een tijdje graag wilde doen, maar het eigenlijk niet durfde, heb ik er een beetje over doorgevraagd, en langzaam maar zeker kon ze mij overtuigen om het er tijdens de chat ook maar helemaal af te halen.

Na die chat ben ik eerst gaan douchen. Ben toen nog eens met het scheerapparaatje er over heen gegaan (ik heb een klein ladyshave-je op batterijen die je ook onder de douche kunt gebruiken), en toen werd het nog gladder dan eerst!! Daarna de stofzuiger gepakt en al die losse haren bij de computer weggezogen, en ben toen mijn spullen gaan pakken om naar Marleen (mijn vriendin) in Breda toe te gaan, waar ik zou gaan logeren en Sinterklaas zou gaan vieren. Ik vind het soms wel een leuk (en opwindend) om mezelf "per ongeluk" naakt te laten zien, en ik bedacht dat ik dit keer wel eens "per ongeluk" mijn nachtpon kon vergeten…(en slipjes draag ik toch al bijna nooit), zodat ik een excuus zou hebben om helemaal naakt bij Marleen in bed te komen liggen.

Ik was daar mooi op tijd, en we hebben eerst even gegeten. Daarna hebben we gewoon wat zitten praten en tv zitten kijken, en om ongeveer 11 uur zei Marleen dat ze ging douchen. Ik zei dat ik mijn spullen even zou pakken, en dan na haar zou gaan douchen. Vanaf haar bank kan je de gang in kijken, en zo de douchedeur in de gaten houden. Dat deed ik dus, want ik was benieuwd hoe ze uit de douche zou komen; naakt of met een slipje aan. Marleen kennende zou het wel met slipje worden… Toen ze uiteindelijk uit de douche kwam viel het toch wat tegen, want ze had zelfs haar nachtpon al aan. "Ik heb mijn nachtpon vergeten", zei ik, "maar dat vind je niet erg he?" grapte ik. "Wil je er 1 van mij lenen?" vroeg Mar. "Nee hoor", zei ik, "thuis heb ik eerlijk gezegd toch ook haast nooit een pon aan". Ik ging douchen (had ik 's middags nog gedaan, maar het maakte onderdeel uit van het plan…), en toen ik uit de douche kwam was alles al donker, op de slaapkamer na. Mijn hart bonsde nu toch wel behoorlijk, want ik was van plan om zo naakt, mijn haren borstelend, de slaapkamer in te lopen, en dat zou de eerste keer zijn dat iemand mijn kale gleufje zou zien.

Ik liep dus zo de slaapkamer in, en Mar lag al met een boekje in bed. Ze keek even vluchtig op, keek weer naar het boekje, en keek meteen weer abrupt in mijn richting, duidelijk naar mijn gleufje. "Tjesus, Monique, jij durft" zei ze. Ik voelde dat ik een hele kleur had en mijn hart ging als een gek tekeer. "Je bent de eerste die het ziet, vind je het wat?" zei ik, terwijl ik naast het bed ging staan. Mar was even stil. "Het ziet er wel mooi uit, en lijkt mij eigenlijk wel hygiënisch" zei ze. "En het voelt lekker aan" vulde ik haar aan. Mar ging iets rechtop zitten en voelde met haar hand aan mijn kutje. Een lichtte trilling ging door mij heen; dit was precies waar ik op gehoopt had… "Voelt inderdaad wel lekker aan" zei ze. Ik stapte ook in bed en daar lagen we dan. Even bleef het stil, toen zei Mar "zal ik het licht maar uit doen?" Het licht ging uit en… daar lagen we dan weer. Er gebeurde niets, maar je kon bijna voelen dat er een bepaalde spanning in de lucht hing, en volgens mij kon je mijn hart horen bonzen. Uiteindelijk kon ik de moed opbrengen en zocht onder de dekens naar haar hand. Ik pakte haar hand, en legde hem op mijn kutje. "Ik vond het wel lekker dat je mij daar net aanraakte" zei ik zachtjes.

Mar begon met haar hand een beetje over mijn lipjes te strelen. Ongelooflijk, wat een gevoel! Ondertussen liet ik mijn hand langs haar been omhoog glijden, tot in haar kruis. Mar deed haar benen wat uit elkaar. "Gelukkig" dacht ik "zij wil gelukkig ook meer" Mar ging met haar vinger mijn gleufje in, en ik ging met mijn hand in haar slipje. Toen ik haar clitoris gevonden had ging er een trilling door haar lichaam; dat ging goed!!

Zo gingen wij verder, en het duurde niet lang of ik kreeg een heftig orgasme. Marleen volgde niet lang daarna, en met een luide kreun kwam ze klaar. "Dat was best lekker", zei ze. "Dat vond ik ook" zei ik. Ik ging nog wat met mijn vingers door haar haar, en zo vielen wij in slaap. De volgende dag was een beetje onwezenlijk. Eigenlijk deden wij allebei de hele dag of er niets gebeurd was (zijn wezen winkelen).

Pas 's avonds na de koffie kwam het gesprek op Internet, en zodoende kwam het dat ik vertelde dat ik de laatste tijd regelmatig foto's van internet haal van meiden met mooie kaalgeschoren kutjes. Mar vroeg toen of ze eens een foto van mij zou maken, met haar digitale cameraatje. Ik vond dat goed, en terwijl ze haar cameraatje ging pakken kleedde ik mij snel uit. Daarna was het weer tijd om te douchen en naar bed te gaan. Toen Mar uit de douche kwam wachtte mij nog een verassing; ook Mar had zich geschoren!!!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners