Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jess en Danielle - 21530 keer gelezen
Hee, ik ben Jess, 16 jaar oud. Ik heb blond haar, blauwe ogen, weeg ongeveer 55 kilo en voor de gene die het willen weten: cup 80C. Oh en, ik ben nog maagd.
Ik fiets samen met mijn beste vriendin, Daniëlle (ook wel Daan of Daantje), naar mijn huis. Het is eindelijk goed weer en we hebben twee weken vakantie voor onze examens beginnen. Eindelijk zitten we in de 4e van het VMBO t. ‘Hey, ik moet nog naar de stad om een bikini te kopen’, zegt Daniëlle, ‘zullen we samen gaan dadelijk?’. ‘Ja, is goed’, zeg ik.
Toen we bij mij thuis aan kwamen was er niemand thuis. Mijn ouders waren waarschijnlijk nog werken en mijn broertje zal wel bij een van zijn vrienden zijn. Over mijn broertje gesproken: ik ben best close met hem, we kunnen veel lol maken, maar laatst was ik wel een beetje boos op hem. Hij kwam toen ik onder de douche stond binnen en keek om het hoekje net toen ik mijn borsten aan het inzepen was. ‘Zo zus, is het lekker?’ Zei m’n broertje. Ik mag bij hem ook nooit om het hoekje kijken en hij dan wel bij mij? Stiekem vond ik het wel een beetje geil, maar die opmerking vond ik minder leuk. Maar goed, dat is mijn broertje dus.
‘Lust je wat te drinken Daan?’, zeg ik tegen Daniëlle. ‘Ja, is goed, het is best warm! Eindelijk!’, zegt Daniëlle. Dus ik schenk wat drinken voor ons in. ‘Heb je eigenlijk wel genoeg geld bij?’, zeg ik. ‘Ja, ik had vanochtend als geld mee genomen om een bikini te gaan kopen. Ik had het plan om lekker in de zon te gaan liggen, maar toen bedacht ik dat we samen wel konden gaan aangezien m’n moeder ook weg is’, zegt Daniëlle.
Na wat uitgerust te hebben pakken we onze fiets en gaan richting de stad. ‘Zullen we eerst bij de H&M gaan kijken?’, Zeg ik tegen Daniëlle. ‘Ja, is goed. Daar haal ik meestal mijn bikini’s.’ In de H&M aan gekomen gaan we opzoek naar de bikini’s. ‘Pfff, ik heb geen idee welke ik het leukste vind’, zegt Daniëlle. Na een tijd heeft Daniëlle eindelijk een bikini. Ik had zelf ook geld mee genomen voor als ik zelf ook een leuke bikini zou zien. En ik vond er een. Samen lopen we naar de pashokjes. ‘Het lijkt wel of de hele stad een bikini gaat kopen of zo. Alles is bezet!’, zegt Daniëlle. ‘Daar is er nog eentje vrij!’, Zeg ik. ‘Ga jij maar eerst Daan’. ‘We kunnen toch wel met tweeën in een hokje? Zo dik zijn we niet en we kennen elkaar nu al twee jaar.’ Zegt Daniëlle. Ik heb Daniëlle nog nooit echt naakt gezien ondanks dat we al wel een aantal keer bij elkaar gelogeerd hebben. ‘Oké, als jij het goed vind.’ Zeg ik. Dus we lopen samen het hokje in. Daniëlle begint zich uit te kleden en na twee tellen te twijfelen trek ook ik mijn kleren uit. We passen onze bikini’s en bekijken ze in de spiegel. ‘Even een fotootje maken.’ Zegt Daniëlle. ‘Haha, waarom dat?’ Vraag ik. ‘Gewoon voor de lol.’
We trekken de bikini’s uit en onze kleren weer aan. Samen lopen we naar de kassa. Ik wil als eerste afreken maar de kassière verteld me dat er een actie is: Een bikini en lingeriesetje voor de prijs van één. Ik kijk Daniëlle aan. ‘Dan gaan we nog iets uitzoeken, toch?’ Zegt Daniëlle. Dus lopen we terug. Opeens trek ik ergens een licht roze setje met kante randjes uit het rek. ‘Haha, ga jij een string dragen?’ Vraagt Daniëlle. ‘Hmmm, ik weet niet. Ik heb er nog nooit een gehad. Ik wil het eigenlijk wel proberen.’ Zeg ik verlegen. ‘Ik eigenlijk ook niet.’ Zegt Daniëlle. ‘Zullen we samen een setje kopen met een string?’ Stel ik voor. Daniëlle stem er mee in en samen gaan we weer naar de pashokjes. ‘Welke cup maat heb jij eigenlijk?’ Vraagt Daniëlle. ‘80C’ Zeg ik wat verlegen aangezien Daniëlle’s borsten toch wel wat groter lijken. ‘Welke maat heb jij dan?’, ‘85D’ Zegt Daniëlle. ‘Haha, ik vond al dat je een grote bh nam. Die je nu aan hebt lijkt toch echt kleiner.’ Zeg ik. ‘Ja, dat is ie ook, dat doe ik meestal als ik een shirtje met inkijk aan heb in de hoop dat mijn borsten kleiner lijken en niet al de jongens uit de klas zitten te staren.’ ‘Haha, slim’ zeg ik. Ondertussen hebben we allebei onze bh aan en nu gaat onze broek uit. Ik pak de string die ik gekozen heb en houd hem omhoog. We beginnen allebei te giechelen. ‘Nou daar gaat ie dan.’ Zeg ik. Daniëlle pakt ook haar string en tegelijk doen we onze boxertjes uit en snel weer de string aan. ‘Hihi, zit best apart, maar toch ook wel fijn.’ Zegt Daniëlle. ‘Haha, ja eigenlijk wel.’ We bekijken onze billen in de spiegel en beginnen weer te lachen. ‘Doen we het of doen we het niet?’ Vraag ik. ‘Lets do it!’ Zegt Daniëlle. Dus weer terug naar de kassa. Giechelend reken we af.


‘Kom we gaan een ijsje halen, ik trakteer.’ Zeg ik tegen Daniëlle. ‘Ja lekker, het is toch nog maar twee uur dus dat kan nog wel.’ We gaan een lekker soft-ijsje halen en eten die op de fiets naar huis op. ‘Zeg, zullen we dadelijk thuis in onze nieuwe bikini in de tuin gaan liggen?’ stel ik voor. ‘Ja! Heerlijk in de zon.’
Thuis aangekomen lopen we naar mijn kamer. Weer trekken we onze kleren uit en als Daniëlle haar bh uit trekt zeg ik heel verlegen: ‘Mooie borsten heb je.’ Ik merk gelijk dat ik rood aanloop. ‘Haha dank je schat, jij ook hoor!’ Ik had mijn bh nu ook uit. ‘Hihi dank je.’ Zeg ik verlegen. Daniëlle trek haar boxertje uit en het valt me weer op dat er toch wel heel wat haar staat daar onder. Het waren lichte dunne donshaartjes, maar toch best veel. ‘Zou je dat daar niet een scheren? Haha.’ Nu word Daniëlle wat verlegen. ‘Ik weer niet goed hoe ik dat goed moet doen.’ ‘Zal ik je helpen?’ Zeg ik tegen Daniëlle. ‘Zou je dat willen doen?’ Vraagt ze verlegen. ‘Kom op!’ Ik pak een handdoek, scheergel en een scheermesje. ‘Ik zal ‘m even afspoelen. Ik heb hem gisteren nog gebruikt dus dat is wel zo fris dan.’ Zeg ik met een lach. ‘Ga maar op bed zitten met je benen wijd uit elkaar.’ Zeg ik. Dus Daniëlle gaat op bed zitten, op de handdoek. ‘Wil je het zelf doen of zal ik het eerst voor doen?’ Vraag ik ze. ‘Doe jij maar eerst even voor.’ Zegt Daniëlle voorzichtig. Dus ik doe wat scheergel op mijn hand en smeer het over het behaarde gedeelte van haar strakke poesje. ‘Haha, nooit gedacht dat ik ooit jouw kutje zou scheren.’ Zeg ik. ‘Hihi, nee ik ook niet.’ Ik pak het scheermesje en ga langzaam van boven naar beneden. Daniëlle zit aandachtig te kijken.
Na dat alles weg is pak ik een spiegel en laat het aan Daniëlle zien. ‘Haha, dat ziet er toch wel beter uit hoor!’ Zegt Daniëlle. Haar poesje was toch redelijk nat geworden. ‘Haha, ja he?’ Zeg ik. ‘Dankje!’ Zegt Daniëlle en staat op om me een knuffel te geven. Stiekem is het toch best fijn om haar borsten tegen die van mij te voelen. Hopelijk zag Daniëlle dat natte plekje in mijn boxertje niet. Om te voorkomen dat ze het echt kon zien trok ik hem snel uit en trok mijn bikini broekje aan. ‘Zo, nu zijn we klaar om te gaan zonnen.’ Zeg ik.
We lopen naar beneden, pakken wat te drinken en pakken allebei een tuinstoel en zetten die in de zon. Na vijf minuten in de zon gelegen te hebben zegt Daniëlle opeens: ‘Als we nou zo blijven liggen dan hebben we straks twee witten strepen over onze schouders lopen! Dat ziet er ook niet uit!’ ‘Nee, klopt. Bandjes naar beneden dus!’ Zeg ik. ‘Of… we gaan topless zonnen.’ Stelt Daniëlle voor. ‘En dan betrapt worden door iemand? Niet iedereen hoeft mijn tietjes te zien!’ Zeg ik. ‘Hallo, je zit hier goed beschut, niemand kan ons zien! En daarbij, je hebt geen tietjes maar gewoon mooie tieten.’ We beginnen te lachen. ‘Nou oké dan, maar als er iemand binnen komt doe ik toch meteen m’n topje aan hoor!’ Zeg ik. Dus onze topjes gaan uit. We gaan weer achterover liggen in onze stoelen sluiten onze ogen en gaan verder met zonnen. Stiekem kijk ik een keer naar Daniëlle’s borsten. Ze zijn echt mooi. Daniëlle is sowieso mooi. Best een sexy chick eigenlijk. Met haar donkerblonde haar en slanke lichaam. En d’r billen zagen er ook wel mooi uit in die string. “Fuck, die string,” denk ik bij mezelf “hoe zou mijn moeder op reageren als ze die in de wasmand ziet liggen?” ‘Hey Daan, hoe denk je dat jouw moeder reageert als ze die string ziet?’ Vraag ik ze. ‘Oeps, niet bij na gedacht.’ Reageert ze. ‘Ik dus ook niet, wat nu?’ ‘Gewoon in de wasmand gooien en als ze er iets over vraagt gewoon zeggen dat je het wel eens wilde proberen en dat je hem gratis bij je bikini kreeg. Lijkt mij het beste.’ Zegt Daniëlle. ‘Tja, ik kan het niet voor eeuwig verbergen.’ Stem ik maar in.
Na een uur in de zon hoor ik een auto aankomen. ‘Snel, topje aan! Dat is de Mercedes van m’n pa!’ Ik heb ook wel wat verstand van auto’s aangezien m’n vader en broertje over niets anders praten. Dus Daniëlle en ik trekken snel ons topje weer aan en doen alsof er niets aan de hand is. ‘Hee, sexy ladies. Hoe gaat het?’ Vraagt m’n vader. ‘Ja goed hoor,’ reageer ik, ‘we hebben allebei een nieuwe bikini gekocht. Wat vind je?’ ‘Sexy hoor!’ Zegt mijn vader met een knipoog. Hij maakt wel vaker van die opmerkingen. Daniëlle weet nu ook wel dat er niets achter zit en dat het alleen maar een grapje is. ‘Blijf Daantje mee eten?’ vraagt m’n vader. ‘Weet ik niet. Blijf je mee eten Daantje?’ Vraag ik. ‘Weet ik niet, moet ik even vragen aan mijn ouders.’ Zegt Daniëlle. Daniëlle pakt haar telefoon en stuurt haar moeder een berichtje. ‘Vraag anders ook of je mag logeren! Je kunt hier wel een tandenborstel en zo lenen.’ Zeg ik enthousiast. Dus Daniëlle stuurt er nog een berichtje achteraan. Niet veel later krijgt ze antwoord. ‘Wat eten we?’ Vraagt Daniëlle. ‘Wat dacht je van spruitjes?’ Zegt mijn vader. Hij weet dat Daniëlle die niet lust. Ik begin te lachen en mijn vader geeft ze een knipoog. ‘Ah, daar heb je je moeder.’ Zegt mijn vader.


Wanneer mijn moeder binnen komt vraag ik of ze de spullen kan pakken om Daniëlle haar bed op te maken. We lopen met zijn drieën naar boven. Mijn moeder naar de kamer waar het dekbed en alles ligt en Daniëlle en ik lopen naar de zolder om de matras te halen. Als Daniëlle achter me de trap oploopt trekt ze m’n bikinibroekje naar beneden. ‘Hey!’ Roep ik en Daniëlle begint te lachen. Als ik boven sta trek ik m’n broekje weer omhoog. Als Daniëlle voor me weer de trap af loopt met de matras onder haar arm pak ik mijn kans en maak de sluiting van haar topje los waardoor het af valt. Precies op dat moment komt mijn moeder kijken of het lukt. Daniëlle loopt rood aan. ‘Jess maakte mijn topje los!’ Zegt ze snel. ‘Jess toch! Pak ze maar een keer terug hoor!’ Zegt mijn moeder met een knipoog. Snel antwoord ik dat Daniëlle begonnen was.
We leggen de matras op de grond en maakte Daniëlle haar bed op. We lopen naar beneden om te eten. ‘Dat zijn wel hele rare spruitjes.’ Zegt Daniëlle en we beginnen te lachen. ‘Waar is die flapdrol van een broertje van me eigenlijk?’ Vraag ik mijn ouders. ‘Die is bij een van zijn vrienden logeren.’ Antwoord mijn moeder. ‘Lekker rustig dus.’ Zeg ik tegen Daniëlle.
Na het eten gaan we naar boven. ‘Hey, zullen we onze string aan doen?’ vraag ik aan Daniëlle. ‘Ja, dan kunnen we er aan wennen haha.’ We trekken onze broek uit en boxer. ‘Staat toch veel mooier zo. Dat kale kutje haha.’ Daniëlle gaat voor de spiegel staan. ‘Ja, daar heb je gelijk in.’ Ik start mijn laptop op en ga samen met Daniëlle op haar bed zitten, leunend tegen mijn bed. ‘Wat gaan we doen?’ Vraag ik Daniëlle. ‘Weet ik veel, filmpjes op YouTube kijken?’ Antwoord ze. Dus ik start internet op en type YouTube in. Maar zodra ik You in heb getypt komt er YouPorn.com te staan. Snel typ ik verder maar Daniëlle maak al een opmerking: ‘Oh, kijk jij porno?’ zegt ze lachend. Ik loop rood aan en zeg niets. ‘Geeft niets hoor schat. Ik kijk het ook wel eens.’ Zegt ze verlegen. ‘Zo, zo.’ Zeg ik. ‘Hallo, dat is heel normaal hoor!’ Reageert Daniëlle snel. ‘Haha, eigenlijk wel ja, iedereen heft behoefte aan seks.’ Zeg ik. ‘Masturbeer jij vaak?’ Vraagt Daniëlle. ‘Eigenlijk wel, bijna elke dag. Jij?’ Vraag ik. ‘Ja, ik ook bijna elke dag. Het is gewoon zo fijn.’ Zegt ze verlegen en ik stem daar mee in. Ik ga met de muis weer boven naar de zoek-balk en type nu YouPorn.com in. Daniëlle kijkt me ondeugend aan en we beginnen te lachen. ‘Wat kijk jij het liefste?’ vraag ik. ‘Ik weet niet, meestal aan meiden,’ zegt ze verlegen, ‘die mannen zijn altijd zo lelijk.’ ‘Ja he? Dat vind ik ook.’ Dus ik ga naar de masturbatie filmpjes en bovenaan staat al meteen een filmpje wat ons wel iets lijkt. Ik klik het aan en zet hem op full-screen. Ik zie dat Daniëlle met haar hand haar broek in gaat. ‘Zit je string niet lekker?’ Vraag ik plagerig. Daniëlle begint te lachen en haalt snel haar hand weer uit haar broek. ‘Of was je met je kale poes aan het stoeien?’ Zeg ik met een knipoog. ‘Misschien.’ Antwoord Daniëlle. ‘Ik ben best geil nu eigenlijk.’ Zeg ik tegen Daniëlle. ‘Haha, ja ik ook wel.’ Zegt ze. ‘Zullen we samen gaan vingeren?’ Vraag ik. ‘We zijn nu toch al geil, en we hebben elkaars poes toch al een keer gezien.’ Antwoord ze. Ik sta op en doe mijn broek naar beneden en Daniëlle doet precies het zelfde. We doen samen onze nieuwe string naar beneden en ik zie dat er een flinke natte plek in Daniëlle haar string zit. ‘Zo, jij bent wel heel geil, niet?’ En ik kijk naar de plek in haar string. ‘Ja, maar ik word ook best nat meestal,’ zegt ze met een licht rood hoofd, ‘maar bij jou zit er ook een hele donkere vlek in hoor!’ Ik kijk naar beneden en zie dat Daniëlle gelijk heeft. ‘Ach ja, dat droogt wel weer.
Op dat moment hoor ik iemand de trap op komen. ‘Snel!’ Zeg ik en we trekken onze string op en gaan snel onder de dekens liggen. M’n moeder doet de deur open en steekt haar hoofd om het hoekje. ‘Papa en ik gaan even naar de Makro. We zijn over een paar uurtjes terug. Pak maar iets lekkers als jullie willen.’ En mijn moeder is weer weg. ‘Pfff, dat scheelde niks.’ Zegt Daniëlle. ‘Ja, ik hoop alleen niet dat ze onze broeken daar heeft zien liggen en dat ze iets verkeerds denkt.’ Antwoord ik. En we beginnen weer te giechelen. ‘Maar we zijn nu wel home alone.’ Zegt Daniëlle. Dus snel klap ik de laptop weer open en zet het filmpje weer aan. Weer trekken we onze strings uit. Ik begin over mijn clitje te wrijven. Daniëlle kijkt eerst wat toe maar gaat dan ook haar gang. We hebben een filmpje van ruim een kwartier dus hoeven niet elke keer een ander filmpje aan te klikken. ‘Hoeveel vingers krijg jij er in?’ Vraagt Daniëlle me. ‘Weet ik niet, ik heb er nog nooit een vinger in gehad.’ Zeg ik. ‘Wat? Hoezo niet?’ Vraagt Daniëlle verbaast. ‘Weet ik niet, ik durf eigenlijk niet zo goed.’ Reageer ik wat verlegen. ‘Ga relaxed zitten, ontspan je en maak anders je kutje nog wat natter met wat slijm en duw rustig je middelvinger naar binnen.’ Adviseert Daniëlle me. Dus ik doe wat ze zegt. Ik zak nog wat verder onderuit, met mijn benen wijd uit elkaar, lik een paar vingers vol met speeksel en wrijf het over mijn kutje. Langzaam duw ik mijn middelvinger naar binnen en ga rustig op en neer. ‘Hmmm, best fijn.’ Zeg ik. Daniëlle kijkt me aan en zit ondertussen ook met twee vingers in haar poesje te roeren. Het filmpje letten we eigenlijk al niet meer op. We zitten naast elkaar met onze ogen gesloten zacht te kreunen. Daniëlle gaat steeds sneller. Dus ik denk: “laat ik dat ook maar eens doen.” Ik merk dat Daniëlle steeds meer gaat hijgen en kronkelen. Uiteindelijk komt ze kreunend klaar. Ik zit ondertussen met twee vingers in mijn kutje, kijken naar hoe Daniëlle klaar komt en met haar andere hand haar borst zit te verwennen. Ik merk dat ik een heerlijk gevoel krijg in mijn onderbuik, wat door trekt naar mijn poesje en uiteindelijk kan ik ook niet anders dan kreunend klaar te komen. Daniëlle kijkt me met een ondeugende lach aan. ‘En, was het lekker?’ Vraagt ze me. ‘Heerlijk! Bedankt dat je me over hebt gehaald.’ Antwoord ik.


‘Weet je wat me ook echt heerlijk lijkt?’ Vraag ik Daniëlle. ‘Om gebeft te worden.’ ‘Dat lijkt me ook echt geil ja.’ Antwoord Daniëlle. ‘Maar ja, dan moeten we wachten tot we een vriendje hebben.’ Zegt ze. ‘Hoeft niet.’ Zeg ik. Daniëlle kijkt me ondeugend aan. ‘Wil je nou zeggen dat jij met je hoofd tussen mijn benen wil gaan zitten?’ Vraagt ze. ‘Misschien. Als jij dat wil?’ Antwoord ik. ‘Ach ja, we zijn nu toch al zo ver en zo geil. Als het onder ons blijf wil ik het best.’ Zegt Daniëlle. ‘Oké, maar dan moet jij mij ook beffen. Goed?’ Zeg ik en Daniëlle stemt er mee in. ‘Wie gaat er eerst? Vraagt ze. ‘De gene die als laatste haar shirt en bh uit heeft haha.’ En ik trek snel mijn shirt uit.
Ik krijg de sluiting van mijn bh niet zo snel los. Uiteindelijk zit Daniëlle lachend als eerste helemaal naakt. ‘Dat wordt likken schat.’ Zegt ze. Ik trek mijn bh uit en kniel tussen Daniëlle haar benen. Ze was ondertussen met haar benen wijd op mijn bed gaan zitten. Zenuwachtig kniel ik neer op mijn bed. Giechelend buk ik voorover. We beginnen super hard te lachen. ‘Oké, daar gaat ie.’ En ik steek mijn tong uit en lik over haar poesje. ‘Hmmm. Ahhh. Heerlijk schat.’ Kreunt Daniëlle uit. ‘Je smaakt ook lekker hoor.’ Zeg ik en Daniëlle begint te lachen. Ik ga verder met likken. Na wat gelikt te hebben stop ik een vinger in Daniëlle haar kutje. Weer komen er een aantal kreunen uit haar mond. Ik doe er nog een tweede vinger bij. Ik ga steeds sneller likken en steeds sneller op en neer. ‘Stop! Ik moet plassen! Stopen!’ Roept Daniëlle, maar het was al te laat. Ze kreunt het uit. Er spuit een straal vocht vanuit haar kutje in mijn gezicht en op mijn broek die toevallig daar lag. ‘Oh shit. Ik heb je onder geplast. Sorry, sorry, sorry.’ Verontschuldigde Daniëlle zich. ‘Volgens mij heb je niet geplast. Want het stinkt niet naar plas en het kwam niet uit je plasgaatje.’ Zeg ik ze. ‘Wat was het dan?’ Vraagt ze verbaasd. ‘Ik denk dat je gesquirt hebt. Dat is het zelfde als dat een jonge zijn sperma spuit. Alleen bij meisjes is dat geen sperma maar kut vocht. Je krijgt dat als je een heel intens orgasme hebt.’ Leg ik uit. ‘Ja, intens was het wel. Echt heerlijk.’ Zegt ze blij.
‘Nu is het jouw beurt om te likken.’ Zeg ik opgewonden. ‘Kijken of je mij ook kunt laten squirten.’ En ik ga achterover leunend op bed hangen. ‘Oh, wacht. Eerst even een handdoek neerleggen voor als ik ook ga squirten.’ Ik leg de handdoek neer en Daniëlle twijfelt heel even, maar steekt ook dan haar tong uit en begint een mijn poesje te likken. Ook Daniëlle steekt eerst één en later twee vingers in mijn nog wat krappe gaatje. ‘Ahhh. Hmmm. Ga door! Heerlijk!’ Kreun ik uit. Nu Daniëlle haar vingers in mijn poesje zitten voelt het nog beter als dat ik het zelf doe. Het duurde niet lang voordat ik een brandend gevoel in mijn kutje en clitje voelde. Ook ik kreeg het gevoel alsof ik moest plassen. ‘Ahhh!’ Kreunde ik en het vocht spoot mijn kutje uit. Het gezicht van Daniëlle was helemaal nat van mijn vocht. Het was maar goed dat ik de handdoek in de lengte had gelegd, want het spoot echt ver. ‘Geile meid dat je er bent!’ Zegt Daniëlle. Ze likt nog een keer over mijn poesje en geeft een kusje op mijn clitje. Ze gaat kussend over mijn buik naar mijn borsten. Likt wat aan mijn tepels en opeens, onverwacht, zoent ze me vol op mijn mond. Ik voel haar tong naar binnen glijden. “Oh my god! Ik ben aan het tongen met mijn beste vriendin!” Denk ik. De zoen lijkt wel tien minuten te duren. Uiteindelijk glijd Daniëlle haar tong uit mijn mond en ze kijkt me met verliefde ogen aan. ‘Ik hou van je Jess.’ Zegt ze zwoel. ‘Ik ook van jou schat.’ Zeg ik lief. Ze komt op me liggen en ik draai ons om zodat Daniëlle onderop ligt. Ik ga naar beneden en lik haar tepels. ‘Je hebt echt mooie borsten schat.’ Zeg ik. ‘Ah, dank je.’
Het was al tegen half negen geworden. ‘Zullen we ons maar weer aankleden en beneden TV gaan kijken?’ Stel ik voor. ‘Ja is goed.’ Daniëlle en ik trekken onze string weer aan. Wanner ik mijn bh aan wil doen stelt Daniëlle voor om die niet aan te doen. ‘Haha, oké. Doen we.’ Stem ik in. Ik pak nog een slaapshirt en joggingbroek uit de kas voor Daniëlle. ‘Hier, dat zit lekkerder.’ We trekken de rest van onze kleren aan en gaan naar beneden.
‘Zin in chips?’ Vraag ik. ‘Ja lekker.’ Antwoord Daniëlle. ‘Zet de TV maar alvast aan.’ Zeg ik tegen Daniëlle. Als ik terug kom met de chips en wat drinken heeft Daniëlle een film opstaan waar toevallig een bedscène op is. Ik zie meteen dat ze twee stijve tepels heeft. Ik merk dat die van mij ook weer stijf worden. Ik zit net op de bank wanneer mijn ouders binnen komen. ‘Hee, hoe is het hier? Leven jullie nog?’ Zegt mijn vader. ‘Ja hoor. We zijn geen zes meer hoor.’ “Shit! Hopelijk zien ze niet dat ik stijve tepels heb.” Bedenk ik me opeens.


Nadat de film afgelopen is, de chips op is en mijn vader ons naar boven jaagt, gaan we ook maar naar boven. We trekken onze joggingbroek uit en gaan we in ons bed liggen. ‘Ik doe de deur dicht. Dan kan ie niet zo gaan klapperen.’ Zeg ik tegen mijn moeder. Daniëlle trekt haar shirt ook uit. ‘Wat doe jij nou?’ Vraag ik. ‘Oh, haha. Ja ik slaap meestal naakt of alleen met mijn onderbroek aan.’ Legt ze uit. ‘Haha. Doe ik eigenlijk nooit. Maar weetje, ik ga het gewoon proberen. Helemaal naakt.’ Ik trek mijn shirt en string uit. Daniëlle staat ook op om haar string uit te trekken. De hoofdzaak om de deur dicht te doen was eigenlijk dat we konden praten zonder dat onze ouders ons zouden horen. Tenminste, als we zacht genoeg praten dan. We kletsen nog wat en als het na een kwartiertje stil is in onze kamer horen we vanuit de kamer van mijn ouders iets. Het is mijn moeder die kreunt. ‘Denk je dat je ouders…’ Zegt Daniëlle. ‘Aan het neuken zijn?’ Maak ik haar zin verder af. We zijn dood stil. ‘Ahh. Ja! Heerlijk!’ Horen we mijn moeder. We beginnen te giechelen. Niet heel veel later horen we nog een harde kreun en dan is het stil.
De volgende ochtend was het zondag en word ik wakker en merk dat er iemand naast me ligt. Daniëlle is blijkbaar bij mij in bed gekropen. Ze heeft één hand losjes op mijn borst liggen. Ik draai me om waardoor dat Daniëlle wakker word. ‘Goede morgen lekker ding.’ Zeg ik en kus haar op de mond. ‘Hmmm, goede morgen schat.’ Reageert ze nog wat slaperig. ‘Zullen we wat gaan eten?’ Stel ik voor. ‘Ja lekker, ik heb honger.’ Zegt Daniëlle. Ze gaat opzoek naar haar string maar wanneer ze die heeft trek ik die plagerig uit haar handen. ‘Gister hebben we onze bh uit gedaan, zullen we nu ook onze string uit laten?’ Stel ik voor. ‘Hihi, geilerd. Leuk plan.’ We trekken onze joggingbroek aan en ons slaapshirt en we gaan naar beneden.
Benden aangekomen blijkt dat onze ouders al weg zijn. Er ligt een briefje op de tafel met daarop: “Wij zijn met de cabrio rijden. We weten nog niet hoe laat we terug zijn.” ‘Nou die kunnen goed pas vanavond terug zijn. Dus weer de hele dag home alone. Wat wil je eten?’ Vraag ik. ‘Doe maar een broodje.’ Antwoord ze. Ik smeer voor ons twee broodjes. Als we die op hebben bedenken we ons wat we gaan doen. ‘Ik stel voor om gewoon weer lekker in de tuin te gaan liggen.’ Zegt Daniëlle. ‘Goed idee. Het wordt vandaag toch 25 graden. Te warm om iets te gaan doen dus.’ Zeg ik.
We hebben een tuin die veel beschutting tegen de buren bied, maar de zon goed door laat. ‘Hey, er staan nog een paar ligbedden in de schuur. Zal ik die pakken?’ Zeg ik. Ik ga de schuur in en kom niet veel later terug met het eerste bed. Ik zet het neer en ga het tweede bed halen. Als ook dat op zijn plek staat ga ik de kussens pakken. ‘Zo. En nu zonnen!’ Ondanks dat het nog pas ochtend is, is het al best warm. ‘Ik ga even de zonnebrand halen.’ Ik loop naar binnen om de zonnebrand te pakken. Als ik terug kom ligt Daniëlle als op haar bedje. Ze heeft op haar buik en heeft haar topje al uit gedaan. Ik doe wat zonnebrand op haar rug en begin haar in te smeren. Als ik heel haar rug heb gedaan trek ik haar bikinibroekje naar beneden. ‘Hey! Wat doe jij nou?’ Vraagt ze. Ik zeg niks en begin haar billen en benen in te smeren. Dan ga ik verder met haar benen. Over haar kuiten en terug naar boven. Ik ga met mijn vingers tussen haar benen en glij zo haar poesje in. ‘Hmm…’ Kreunt Daniëlle. Ze doet haar benen wat uit elkaar. Niet lang daarna stroomt er wat kut vocht op het kussen en begint Daniëlle te schokken. Ik haal mijn vingers uit haar poesje en ze draait zich weer om. ‘Hmm. Dat was weer lekker.’ Nu trekt ze mijn topje uit en duwt me op mijn bedje. Ook Daniëlle begint mijn rug in te smeren en natuurlijk glijden ook haar vingers per ongeluk mijn poesje in. Het voelde elke keer beter.
We hebben nog de hele middag in de tuin gelegen. En natuurlijk moest ook de voorkant ingesmeerd te worden. Wat was het toch fijn om aan die prachtborsten van Daniëlle te mogen zitten. Uiteindelijk kreeg Daniëlle een berichtje dat ze naar huis moest komen. Maar, we gaan binnenkort zeker nog een keer afspreken. Waarschijnlijk gaan we dan nog allebei een dildo kopen. Want een vriendje hoef ik niet meer. En… natuurlijk nog meer strings. Want die zaten toch wel lekker.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners