Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Janet En Vicky - 4862 keer gelezen
Janet en Vicky waren op verlof in een luxueus resort in Thailand alwaar ze een prive villa met zwemkom en een reuze badkamer met jacucci hadden geboekt. Alle maaltijden door het personeel naar hun wensen bereid in de ingerichte keuken van de villa. Terwijl dat Janet aan het duiken was nam Vicky er de tijd voor om een glaasje champagne te drinken terwijl ze in haar bubbelbad lag. De bubbeltjes waren alom, in haar glas maar ook op haar kale gladgeschoren spleetje gericht.
Soms draaide ze zich om ook ook haar borsten en tepels van de waterstralen te laten genieten. Ze werd er gans relax van. Zachte muziek stond aan en ze nipte van de champagne die binnen handbereik stond. Dit is pas leven dacht ze en ging met haar vingers langzaam over haar borsten, tepeltjes en verder lager naar haar geile, gele, gladde grotje. Ze begong heel zachtejes te kreunen toen zachtjes bij haarzelf binnendrong. Plotseling hoorde ze deur die naar de patio leidde opengaan en ze zag Janet binnenkomen die enkel gekleed was is een minuscule witte bikini, die meer liet zien dan verborg. Ze zag er stralend uit. Een kleine diamant was in haar navel geplaatst. Haar huid glansde. Waarom zo vroeg terug, vroeg Vicky, teveel stroming en te geringe zichtbaarheid, dus maar teruggekomen. Heb jij hier een lekker leventje antwoorde Janet naar de jacuzzi kijkend en naar de geopende fles champagne.
Zal ik erbij komen vroeg Janet en Vicky antwoordde, Nee. Kom hou je vast aan de douche stang die tussen de jacuzzi en het plafond was bevestigd en zet je voeten op de badrand. Zodoende hing Janet met haar kutje wijdopen voor het gelaat van Vicky. Vcky kon enkel laten begaan. Janet reikte met een hand naar de practige kleine maar harde bortjes van Vicky en begon zachtjes rond de tepels te draaien. Dan duwde ze de tepels in de borstjes zelf en liet beiden ze er terug uitfloepen, ze kreunde.
Ondertussen begon er al wat sap uit haar grotje te druppelen. Met een vinger begon ze rond de lipjes zachtjes te strelen met de andere hand bleef ze de tepels en heuveltjes strelen en kneden.
Langzaam ging ze met een vinger tussen de lippen en streelde haar knopje, ze hijgden van opwinding. Ploseling kreeg ze een ideetje en nam ze wat ijsblokjes uit de champagne emmer en stopte die vliegensvlug in de druipende open kut van Janet.
Ze gilde het uit. Vicky begon nu met met 2 vingers de koele kut te bewerken. Harder en sneller werden haar bewegingen. Plostseling verkrampte ze en en een straal geil spoot uit haar kut, Vicky probeerde alles op te vangen en zette haar mond op haar exploderende kut. Heerlijk dit alles te kunnen opdrinken, ze wreef over haar eigen boirsten en gespannen tepels. Vicky liet zich naast Janet glijden en zoende haar innig op de mond. Ze kon nu haar eigen geil proeven. Handen gleden over elkaars lichaam, borsten, tepels, kulippen en hun bilspleten. Vurig bleven ze elkaar kussen en likken. Ze werden er loom van. Na enige tijd stonden ze beiden. Vicky hield haar hand op haar naate gezwollen spleet en liep vlug naar het toilet. Wat ga je doen vroeg Janet? Ik moet plassen kind, antwoorde ze, antwoordde Vicky. Ja maar niet op het toilet zei Janet. Janet ging op haar knieen voor Vicky zitten, opende haar mond, en opende vervolgens met beiden handen de mooie kaal geschoren kut van Vicky.
Een krachtige straal plas spoot eruit en Janet probeerde alles op te drinken en door te slikken. Stralen kwamen ook op haar borsten terecht en druppelden verder naar haar eigen nog steeds geile spleet. Vicky hield nu zelf haar spleet open, het bleef maar komen en Janet smeerde haar pis over haar ganse lichaam. Na afloop ging Janet rechtopzitten en met gesloten mond vol van de warme pis gaf ze een zoen op de mond van Vicky. Beiden deden nu mond op en vicky kon nu haar eigen pis proeven. Ze bleven maar geilen.
Janet dacht eraan dat Vicky nog niet was klaargekomen en kreeg de halfvolle champagne fles in het oog. Vlug nam ze deze, deed er er gouden wikkel af en duwde de fles snel en diep in Vicky kut, Wauaw, heerlijk, de ijskoude champagne prikkelde haar binnenste. Ze duwde haar bekken naar boven zodat Janet dieper met de fles kon pompen en meer en meer champgne in haar kut liep. Vicky voelde dat ze ging komen. Plotseling gebeurde het, de fles floepte uit haar kut en een enorme straal met champagne vermengd geil spoot uit haar binnenste. Janet kon haar geluk niet op en ze probeerde terug alles op te drinken, echt te gek. Dit feestje kon nog een tijdje doorgaan. Uiteindelijk besloten ze om nog eens te douchen en ze schuimden elkaar in. Wreven hun borsten, tepels en onderlichamen tegen elkaar. Ze wasten elkaars poesjes en beten in elkaars tepels. We zouden er honger van krijgen he. Laten we roomservice bellen en ons een prive BBQ bestellen.
Ze lagen wat beiden wat uit te rusten in de tropische tuin van hun bungalow en waren beiden nauwelijks gekleed, enkel een licht zijden niemendalletje dat zeer weinig verhulde.
Janet nipte aan een Long island Ice Tea en Vichy aan een Frozen Margherita.
Na een uurtje ging de gong, de room service was aangekomen.
Wauw een knappe thaise duwde een trolley voor haar met een uitgelezen gamma van vers sea food.
Waar is de keuken vroeg ze ik moet eerst alles in frigo stoppen om daarna de BBQ aan te steken, kom maar mee zeiden Vicky en Janet. Wat is je naam? Pitta, antwoorde ze. Ze droeg een heel kort rokje dat bijna haar kontje bedekte.
Haar bloesje waarvan de bovenste knoopjes open stonden, spande heel krap om haar ferme borsten, wel erg grote voor een Thaise.
Om de etenswaren in de frigo te kunnen plaatsen moest ze zich herhaaldelijk bukken en haar strakke witte string die om haar billen spande verhulde heel weinig.
Haar kutlippen waren zichtbaar links en rechts van het smalle reepje stof ertussen in.
Bij het omdraaien kregen beiden beiden een mooi uitzicht op haar ferme boezem.
Pitta keek wat geschrokken toen ze merkte dat beiden vrouwen haar zo aankeken en lachte fijntjes. Ze staarde ook naar de beide lichamen die bijna niet bedekt waren en bijna alles verhulden wat ze te bieden hadden.
Wens je wat te drinken vroeg Janet? Ja waarom niet antwoorde ze, een cola graag.
Maar Janet mixte haar een Long island Ice tea. Wel lekker zei na een slokje te hebben gedronken, wel een iets andere smaak maar wel lekker.
Ik krijg het er warm van zei Pitta na een tijdje, kom zei Janet we geven je wat meer luchtigs.
Ze gingen all drie naar de ruime en volledig thaise stijl ingerichte slaapkamer met een mooi zicht op de tuin en het strand Trek maar eerst wat uit dan zien we beter je maat. Pitta begon met haar bloesje te openen maar 3 knoopjes en zeer stevige grote borsten waren verpakt in een te kleine BH. Er waren twee vochtige plekjes te zien ter hoogte van haar tepels, vervolgens ging het rokje omlaag en zo bleef ze staan met enkel haar miniscule string aan en haar behatje. Komaan, laat de rest ook maar vallen dan hebben we alle drie hetzelfde uniform! Vervolgens ging Pitta zitten en trok haar string uit, haar schaamlippen waren duidelijk zitbaar en heel, heel lang.
Er stond wel een dikke bos met haar op haar heuvel.
Ze bleef met de string haken aan haar schoentjes waardoor ze zich nog meer moest bukken en aan Vicky en Janet een veelbelovende blik gaf van haar volle boezem.
Janet nam haar slipje over en rook eraan, lekker geurtje heb je moet ik zeggen, onmiddellijk nam Vicky het ook over, rook er aan en ging met haar tong over het stukje dat haar vagina had bedekt, hm hm, lekkere pruim heb je.
Janet ging achter Pitta staan en begon de bh los te maken, liet die op de grond vallen en nam de volle tieten vast met beide handen. Zachtjes begon ze deze te kneden, cirkeltjes rond te tepels te draaien om er vervolgens in te knijpen. De melk spoot uit haar uiers. Vicky kwam hier onmiddellijk op af en begon de verse melk op te likken.
Kom zeiden ze tegen Pitta, ga eens op het bed liggen, bed jaja groot genoeg voor 5.
Pitta vleidde zich neer op het zachte hemelbed, Vicky gaf haar eerst een innige zoen zodat pitta de smaak van haar eigen kutje kon proeven.
Vicky ging vlug naar de badkamer om de scheer spullen te halen, Janet ging met haar natte spleet boven de mond van Pitta zitten en keek naar de nog donzige spleet van Pitta. Eerst met een trimmer schoor ze het lange haar af zodanig dat er slechts stoppeltjes overbleven daarna begon Vicky het scheerschuim over haar heuvel en zijkanten van de gleuf te smeren. Voorzichtig met het scheermesje schoor ze de laatste stoppleltjes eerst van haar heuvel en vervolgens langs de zijkanten van haar kutlippen. Doordat het haar nu bijna geheel weg was werden leken haar geile lippen nog langer en uitnodigend. Pitta lag ondertussen met haar tong de geile spleet van Vicky te bewerken en stak een vinger in haar poepgat en met de andere hand trok ze afwisselend aan Janet kutlippen. Janet had het niet meer, ze werd er wild van.
Vicky ging nog een spiegel en een camera halen zodat later Pitta haar eigen kaal kutje kon zien.
Vicky begon op haar beurt de romige borsten van Pitta te kneden, de eerste druppeltjes melk kwamen te voorschijn en ze dronk ze gretig. Vicky ging zodanig zitten dat een tepel tegen haar kutlippen aanwreef en duwde die vervolgens naar binnen. Sneller en sneller begon ze de borst van Pitta te kneden en voelde ze de warme melk in haar gladde geile grot spuiten. Janet was ondertussen tussen de benen van Pitta gaan liggen en speelde met Pitta haar kutlippen en beet er zachtjes in, langzaam opende ze de kut en was verwonderd hoe breed ze, geil sap druppelde eruit en Janet had reeds moeite om alles door te slikken, ze duwde haar tong dieper en dieper in de open spleet en trok ondertussen aan de malse grote kutlippen. Vicky kreeg ondertussen meer en meer melk in haar spleet en volde dat ze bijna ging ontploffen, ze trok zelf aan haar tepels en kneedde met volle teugen haar borsten. Ik kom schreeuwde ze en snel ging boven het aangezicht van Pitta zitten. Plotseling spoot er een hevige straal geil en melk uit haar kut die ze met beide handen opnhield, het geil kwam in de mond van Pitta terecht, op haar borsten en Janet begon alles gretig op te likken.
Ik kom schreeuwde ze nogmaals en een tweede zo mogelijks nog sterkere straal kwam uit haar supergeile kut. Pitta deed echt moeite om alles door te slikken maar Janet was maar al te gelukkig dat ze ook een deel mocht opslurpen. Pitta’s navel was ook met geile melk gevuld en Janet depte haar vingers hierin om vervolgens haar kut te vingeren.
Janet herinnerde zich dat Pitta 2 zeer grote komkommers had meegebracht on het diner klaar te maken. Ze snelde naar de keuken om de twe tnemen en te wassen. Daarna nam een schiller en begon de komkommers te kartelen zodad er een soort ribbels onstonden in de langsrichting. De komkommers werden glibberig van het vrijgekomen sap. Ze sneed ook de wat hardere topjes eraf. Lekker dacht Janet zal een verrassing zijn. Vicky en Pitta lagen nog wat te bekomen en afwisselend te likken aan elkaars borsten en immer stijve tepels. Hier zij Janet toen ze terug de slaapkamer ninnekwam nu kunnen we elkaar lekker neuken en toonde de 2 40cm lange en 5cm dikke komkommers. Wauw zeiden de 2 andere meiden toen ze deze zagen.
Kom maar hier Pitta, zei Janet uitnodigend en weers naar een lage sofa. Ze legde Pitta met haar benen over de lage zijkant van de lederen sofa die heel koel aanvoelde. Dan spreidde ze haar benen open zoidat haar roze spleet open kwam te liggen. Langzaam bewoog ze de koude komkommer erin en beduidde Vicky het andere eind in haar spleet te duwen. De andere komkommer duwde ze zelf in haar gladde geile grot en ging dan boven het hoofd van Pitta liggen. Ze duwde het andere eind van de komkommer in Pitta’s mond. Langzaam begonnen de drie inmiddels terug geil geworden kutten de komkommers te berijden en dieper in hun spleten te laten glijden. Dit was een heel mooi spektakel. Het ritme werd opgevoerd ze kregen alle drie op het zelfde moment een loeiend orgasme, geil spoot langs alle kanten wordt vervolgd.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners